Helt okej dag

Idag har ja jobbat en kort dag, skönt! Har kännt mig glad och nöjd hela dagen... Alldeles varm i hjärtat... :)

När ja slutade jobbet körde jag ner till färjan för att åka ut till mina nära och kära, mys! Men.. snacka om att det är farligt att åka ut till ön! Grattis Emma du har precis gått upp gått upp 3 kg, den känslan får man när man åker hem efter varje besök :) Idag hade de bakat allt ifrån lussekatter, ischoklad och knäck, redan nu!!! wtf! Har man väl börjat så är det ju svårt att sluta me, fattar inte varför man ska bli itutad en massa onyttigheter nu när ja gått o vatt duktig ett tag :) Känner att ja borde va mer bestämd i mina beslut, svårt att säga nej.. hehe Tack gode att det är jul en gång om året hehe!

     
Ikväll blir det bio tillsammans med Martina :) Som det ser ut nu blir det In time :) Ska bli spännande o se hur den filmen är... Popcorn i massor.. bara man slipper massa dryga fjortisar som håller på att löka sig så e ja nöjd :) Efter bion blir det hem och vila sig inför en fullspäckad dag på jobbet imorgon :) Hoppas ni haft en toppendag! <3


God morgon

Morning people! Hoppas att ni sovit kanon! Innan ja somnade då... *stort suck* Ja som va så trött trodde att ja skulle somna snabbt, men oj så fel man kan ha.. Tyckte minsann ja hade gottat in mej ordentligt i mitt härliga flufftäcke :) Skönt! När ja väl somnat ja då drömmer ja givetvis en mardröm som handlar om jobbet.. Drömde att ja va ensam pedagog med typ 3 barn på morgonen och att det kom en mycket märklig man in och bara satt och tittade på oss. Urk! Vilket slutade med att han plockade fram en stor kniv och då började hela cirkusen... Tog barnen och sprang o försöte låsa in oss... Barnen klarade sig undan olyckan efterdom de lyckades låsa in sej, men stackars jag fick ett par knivhugg.. Hur kan man drömma sånthär? Konstigt!! Givetvis klarade sej både barnen och jag i drömmen... :) Kanske ett tecken på att man ska vara mer uppmärksam på löst folk, va vet jag...
Nog snack om den hemska drömmen!

Förutom den knäppa drömmen sov jag faktiskt gott, vaknade dock lite då och då o tittade på hur mycket uret va.. Alltid före mobilen vaknar ja, otroligt.. e nog en orolig själ :) Idag blir det en kortdag på jobbet, skönt! Ska inleda dagen med lite mys och en stor kaffelaffe, vilket aldrig slår fel.. Tänk er själva att komma till jobbet o stormas med pussar o kramar och nån som vill mysa hehe :) Mmmhm! Trivs bra där! Mer värme och kärlek till folket, kan behövas nu när det e mörkt och ruskigt ute!

Hehe nu fick jag upp en gobit i knät som ligger o spinner för glatta livet.. Min älskade katt, vem annars hehe <3 mmm vill me stanna hemma och bara ha det bra o nån som tar hand om mej, hon har det för bra min lilla misefis. Nu ska ja strax köra till jobbet... Hoppas ni får en toppen dag... :) <3 Varm och glad inombord... Nu kör vi fullt ös!  Puss o kram på er


En sockerbagare... :)

Jo men visst har ja lekt en sockerbagare idag, på arbetstid :) Idag hade dop-in på jobbet, då föräldrarna fick tillfälle att baka pepparkakor tillsammans med sitt/sina barn i lugn o ro och även kunna prata med oss ifall det skulle va några funderingar. :) Hur mysigt som helst va det... Lite julmusik i bagrunden och en härlig doft som spred sig på hela förskolan, me like! Det blev bland annat isbjörnar, drakar, hjärtan och ödlor av pepparkakor... hehe och nej, jag åt ingen pepparkaksdeg! hehe underbart! Inne i stora rummet blev det lite "Mellis " som föräldrarna fick äta tillsammans med sina barn. Tycker att dagen har varit helt ok när ja tänker efter, ingen panik och ingen stress, helt perfekt. Försökte även sätta upp en gran j*el utomhus med en kollega, men granen levde ju sitt egna lilla liv.. När ja slutade vid 15.30 tittade jag ut genom fönstret, då låg den rackaren ner.. Kan säga att det kommer nog bli ett litet projekt imorgon haha!

Just nu sitter jag och läser en uppsats som skall rättas, kan säga att mina ögon typ går i kors här... Drygt, men ändå... Känner mej som en bitter fröken som letar småfel i arbetet hehe, men hellre  förnoga än slarvig :)

Nu är klockan mycket igen.. damn.. varför ska tiden gå så snabbt för?! Ja som skulle va så himla duktig o träna idag, alltså skytte.. men det orkar ja verkligen inte nu, får ta det i morgon för då slutar ja nämligen tidigt. wihoo! Känner på mig att det kommer bli en lugn kväll utan träning på loket me, ibland behöver kroppen vila ja minsann! :) Soffläge!!

Längtar till då Martina och jag ska ha vår bakdag! Vi har även besämt oss för att gå på bio, vilken det blir det har vi inte redigt bestämt hehe :) Men alltid lika trevligt !


Gott & Blandat

Idag har jag varit ledig :) Känner att ja nästan har fått lite tuppjuck.. vatt rastlös så in i norden! Har hunnit städa, vilket va lika segt som vanligt :) tvätta, jaa den skötte sej själv tills d skulle hängas upp, handla tillsammans med siss, köpa en snygg julbukett av Martina... mycket fint! Tack! Bild på den kommer nedan! skriva julkort till nära och kära och träna nere på loket. Nu tänker ni säkert, hur kan man va rastlös när man hunnit med så mycket!? hmm ibland kan man bara få en sån känsla. Imorgon blir det jobb jobb jobb och efter jobbet ska ja panga! :) Det är ju som sagt tävling i Kinna i helgen, åker redan på lördag eftermiddag.. Hoppas att ni håller tummarna, känner att ja kan behöva det :) hehe.

Visst blir man glad av  att se en liten julig bukett!? Jag blir iallafall det <3 Tack Martina för att du satte ihop en Emmabukett med lite gott o blandat :) Änsålänge har Alice hållt tassarna borta :)


riktigt hjälpsam

Idag har ja kännt mig riktigt hjälpsam!

På förmiddagen va familjen addams nere hos mormor o morfar och fikade, mycket trevligt. Vi fick även se mormors nyrenoverade sovrum, snyggt som tusan!

På eftermiddagen har julstädat inne hos farmor, byggt peppakakshus, diskat, hämtat ved och städat åt min kära farmor. Det uppskattades enormt av henne. Det va så skoj att hjälpa farmor med att sätta ihop peppakakshuset, va lite pilligt men va gör det. :) Farmor skulle sätta ihop skorstenen och brände sig givetvis på det brända sockret o sa: Det va satans ahh jävlar ohh va varmt det va! hehe så skrattade hon :) Vilken gobit! 

När vår fina skapelse va färdig sa farmor: - "Visst ser det lite ut som om det har varit en snöstorm?! " :) Mmm visst visst, jag håller me.

 

Snacka om att det blåser orkan ute! Man blåser nästan omkull så fort man går utanför dörren. Och jag som ska åka in till stan om en stund. Kommer nog gunga ganska duktigt, tur att ja inte är sjösjuk :) Gungeligung!! Kommer va värre än att åka karusell på Liseberg eller Grönalund haha! wihoo, håll i hatten... Att inte strömmen har gått här ute på ön är ett under säger ja bara... Brukar alltid sluta med att strömmen går och att vi får sitta här med tända ljus och gotta oss vid tellstenskaminen :) mmmmm! Kan säga att stömmen inte behöver gå för att man ska ha mys här hemma. Nog snack om det.. Nu är helgen tyvärr redan över och en ny vecka att bemästra... Hoppas ni haft d toppen!


Lugn helg

Får bli en lugn och fin helg.. eller det beror på hur man ser det :)

Har börjat med att julstöka hemma hos föräldrarna, typ sätta upp ljusnät över en stor sten på tomten, baka lussekisar, tvätta bilen, städa både inne och ute på farmors och våran tomt. Nu börjar det minsann bli ordning och reda. Har gjort eld i spisen så att det e varmt och gott här inne, ingen risk att man fryser hehe :) Imorgon ska jag hjälpa farmor att sätta ihop ett peppakakshus, kan bli otroligt spännande :) Funderar på om inte ja me ska sätta ihop mej ett peppakakshus hemma, men frågan e om det får stå ifred hehe. Ohh känner att ja bara älskar julstöket, allt från att baka, göra julgodis, plocka fram allt som tillhör julen.. o sen klä granen då det är dax för det.. Sen bara gå omkring i mjukisar, raggisar o se allmänt lugn ut hehe ;) Kan nog erkänna att varje årstid har sin charm, eller är ja helt ute och cyklar?

Måste säga en rolig sak.. när ja bakade lussekisarna satt mami som en fågelholk och tittade på mig när ja plockade ut plåt efter plåt efter plåt :) hehe hon trodde nog inte att ja kunde baka, dålda skills :) Nää men utan att skoja, lika bra att inte visa att man kan förmycket för då kanske man åker på att baka andra grejer hehehe :) Men gillar verkligen detta! Tog löpet bort till farmor med en drös lussekisar, vilket hon verkligen uppskattade.. Känner att ja kommer bli som min underbara farmor när ja blir äldre, hon älskar me att baka... vet va ja har att se fram emot :)

    

En sockerbagare... 1 /3 av alla mina lussekisar... Jag som har gömt mig under farmors nya trappa hehe... ljusslingan över den stora stenen och mami&papis hus :) Nu ska vi ta och käka räkberg o annat smarre... Sen ska ja kolla på Grinchen :) Älskar den braiga julfilmen <3


Fredagsmys med min kära syster

Idag plockade jag upp min kära syster nere vid färjan, körde hem och gjorde oss lite mänskliga.. med andra ord redo att gå på stan :) Jag hittade bland annat halsband, tre tröjor och en blus ... Här kommer lite bilder :)

     

Förutom all shoppig, stannade vi till vid Lennarts och fikade :) Mycket trevligt... Så mysigt när de börjat tjuvstarta med julskyltningarna i affärena...

Ikväll blir det bara chilledill i soffan som vanligt, ingenting annat planerat. Ska strax lämna av min kära syster på en personalfest, mys! Har lockat hennes lååånga tjocka hår, tog en bra stund.. Lika vacker som alltid.. Min ögonsten <3


obehagligt, kunde gått illa!

Kunde gått riktigt illa!

Dagen började kanske inte så bra idag.. va på väg till jobbet och hade en bil bakom mig som låg i häcken på min bil typ.. Bilen gjorde en idiotomkörning efter en rondell och sneddade precis framför nosen på min bil... o ja bara: WTF va det!! Bilen la sej i filen bredvid mig, för att köra av till nättraby. Båda stannade till vid lysena och när jag fick grönt så körde idioten nästan in i sidan på mig, jag tvärnitade och tutade på honom!!! Tänkte, shit nu jävlar smäller det.. Då körde han in i min fil och gjorde sedan en u-sväng in mot stan igen... Tror ni att jag blev rädd eller vad?! Alla tankar som dök upp.. typ: Aha, nu kommer bilen bli paj, ja kommer sent till jobbet o det kommer bli värsta grejen.. kan säga att ja hade nog en puls på 20000 just då... :( Ohh fyfan.. läskigt! En silvrig bil med tonade bakrutor!! Se upp people!! När ja kom till jobbet va ja helt off sen, hade skallebank så inåt baljan och kände mig trött... Vatt fröken skäll och gnäll idag me... morr! Som sagt, ingen bra dag... Obehagligt!!!

Efter jobbet körde jag hem och drog på mej träningskläderna för att bege mig bort till loket... Där va 1 mille folk och även folk som skulle ställa ut och göra reklam för sina företag osv.. ja jössös... Efter att ha köttat armar och kondition i 1 1/2 timme körde jag hem... Tog en dusch och drog på mej mjukiskläderna och tända lite ljus :) Ställde mig sedan i köket och tänkte.. hmm why not?! Satte igång musik och fram med förklädet hehehe!! Idag blir det torsdagsmys! Blåbärsmuffins, 2 plåtar :) MMmmm gott att ha hemma.. Tänkte att ja skulle sätta mej i soffan sen med en go muffins och lite kaffelaffe.. även moffa in mej i flufftäcket o bara njuta.

OOps, tjuvsmakade precis en muffins, kan säga att det va en frisk fläkt, nästan som att vrida tillbaka ett par månader... Lite sommartaste :) Funderar på att baka igen inom en snar framtid.. men då kanske det blir saffranssockerkaka eller nått i den stilen... finns mycket gott att baka!

Här är alla mina smarriga muffins och mitt bakförkläde :) Fatta va d kommer ta tid för mej att äta uppa alla dom hahaha! Får kanske ta med nära och kära på picknick eller nått :) hehe snacka om att detta förkläde har gått i generationer, det är min gamlafarmors förkläde. hett! Redan då hade de smak hehehhee <3

 

Nyfiken... skriv gärna vem ni är som kommenterar :) Glad :)

jobbat shoppat pyntat



Idag jobbade ja kortdag... inte fel inte fel!!
Efter jobbet körde jag hem för att plocka upp min kära syster som va i min lägenhet, trevligt... Tillsammans körde vi sen och shoppade lite julklappar till våra nära och kära. Alltid lika trevligt att umgås med min älskade syster yster. När vi va klara med vår shopping körde vi och plockade upp katten Selma hos veterinären.. Stackars misefis! Så är det när man ska ge sej på andra "farliga djur", troligen hade han fått pyngel av en annan katt eller en räv.. Att han aldrig kan låta bli! Hade massa riv och bitmärken på sej, bland annat vid ögat och huve osv.. naaw! Fick antibiotika och dropp o allt möjligt... I samband med besöktet hade katten Selmis blivit kastrerad me, så när vi hämtade honom va han helt groggy....

Efter att ha plockat upp Selmapojken körde vi hem till mej och Alice.. Va en mycket intressant stund! Alice burrade upp sej o visade att det minsann va hon som bodde här, hon fräste och blängde på Selmis hehe.. Skulle kunna tro att efter nått möte till så är de vänner :) eller!? hmm...

När siss och selma hade åkt igen fick jag för mig att ja skulle smygstarta med att julpynta :) Nu tänker ni säkert, amen inte redan Emsan!? Jodå svarar jag då :) Har bytt till mina mörklila stora gardiner, fram med julmattor, ljus och även mina julstjärnor vid fönstrena är uppe :) Alla behöver inte älska det, men ja gör det... varför va som alla andra?! Jag är inte ensam med att ha tjuvstartat, såg nämligen att grannen bredvid hade börjat me... *tss*

Inte redigt kommit in i julstämningen än, men det kommer väl sakta men säkert.. Det är ju en speciell känsla man längtar efter <3

   


Massa mys

Dagen inleddes med sovmorgon.. På förmiddagen fick ja besök av min kära syster yster, tillsammans hade vi lite glöggmys! Idag va jag på massage ju! Kan säga att det knådades och nöps :) 40 minuter massage. mmm kan säga att ja gick därifrån som en mycket trött person, men med en känsla av lugn och ro :) Haha skrattade lite grann innan Jennie började massera mig.. Hon frågade: - "Emma du tränar va?" ehh ja det gör ja väl... - "ok, det syns och känns, du har ett muskelpaket till rygg" Då bara flinade jag och sa tack :) hahahaha!
Efter att ha masserats klart körde ja hem och började med maten. Till middag blev det ugnsgrillade grönsaker med flingsalt och lax som hade legat och gottat sej med hollandaise såsen.. Mmmm! Vi blev båda mätta och belåtna.. Damn I´m good! Diskade undan all disk med en gång, lika bra :) Skiffade kaffet och värmde på glögg!!! Yeaaah ni läste rätt, glögg igen! :) Mysfaktor 1000! Efter det trevligta sällskapet blev det ett par minuter i soffan tillsammans med min älskade Alice. Efter att ha slappat lite i soffan tog jag mig en varm och go dusch, kan säga en sak... hade kunnat stanna där inne hela kvällen, kände mig nämligen lite frusen innan ja tassade in där.

Planerna för resten av kvällen?! hmmm bra fråga, tar kvällen som den kommer... Känner mig nöjd med denna mysdag, inte varje dag man känner så en måndag haha! <3


En helt vanlig söndag

Kan känna att helgen har varit väldigt mysig! Det blev mycket kvalitetstid med föräldrarna och nära och kära. Idag tog ja mej en redig sovmorgon, till typ 09.45 :) Ganska nöjd med den sovmorgonen, behövde nog d haha! Till frulle blev det smaskiga ostfrallor och kaffelaffe, mmmm! Efter den fantastiska frukosten tillsammans med mami tog vi oss en skön promenad. Till middag blev det köttfärssås och pasta, det slank ner minsann :) Givetvis blev det några koppar kaffe som efterrätt haha :)

Vid 17.00 åkte jag och Alice hem till oss :) Väl hemma blev det till att städa, tvätta, gå upp till Åhléns och hämta ut ett paket :) Nu ligger både jag och Alice och slappar i soffan. Om en stund blir det till att hänga tvätt :) Innan va man besatt o word feud eller vad det nu heter, idag blev ja beroende av att spela bubble witch saga :) haha, löjligt som tusan egentligen, men har man en stund över så kan man slå ihjäl ett par minuter där...

Hoppas ni haft en mysig helg! <3

"sketstopp i huve"

Kan säga att från då ja vaknade har mitt huve inte redigt hängt med, kan jämföra det med ett "sketstopp"... Att försöka starta efter ett sketstopp kan ju va spännande... sakta men säkert tar man sej fram :) Känns som huvet börjar hänga me bättre nu, alltid nått... Va trött och seg när ja vaknade, men nu börjar det ordna upp sej hehehe! sovit som en kratta inatt nere hos Månsson&Nordströms Palats, är det inte katten som väcker mej så är det en syster som gör det hehe. Efter att ha varit yrvaken ett tag körde vi hem till mami och papi och käkade, mys.. kaffe kaffe kaffe i hopp om att få igång min lilla hjärna.. Ibland är det bara kaos i huve, ni känner nog igen det.. det som susar runt i huve e nog mycket planeringar, "måsten" funderingar, jobbet osv och säkert ett par lösa skruvar och lite sågspån.

Förutom all kaos i huve har dagen änsålänge varit ok... Gjort lite eld i spisen som jag nu ligger framför och chillar, medan ja kollar ut på det småruggiga vädret, burr!!! Snart blir det dax för maut, idag blir det stekt hemmafiskad torskfilé, potatis och spenatsås, smarrigt eller vad!?  

Underbara helg! Så skönt... Hmm en tanke som slog mig nu va, vad händer i morgon?? Ska man sova här ute på ön? lutar nog mot det... Skönt att bli lite ompysslad :) Äsch, tar dagarna som det kommer, både enklast och skönast så :) Hoppas ni får en kanonbra dag. PoK


julsånger

Idag har vi minsann övat julsånger på jobbet.. 28 barn i ett rum, 4 pedagoger och flertal olika stämmor. När vi väl började sjunga, hankade barnen på, men... Alla sjöng i olika stämmor och den ena sjöng värre och snabbare än den andra. :) Kan säga att den sångsamlingen va en utav dagens höjdpunkter :)

"Twinkel, tinkel little stauuu" - Klockrent!! Garvade som tusan... En pedagog sjöng om nån kanin med långa öron o som skuttade, frågan va.. vilken låt sjöng hon på då? hehehe ja jössös.. Dessa stunder borde man filma! Otroligt! Efter sångsamlingen gick man ju givetvis runt och sjöng och nynnade på alla möjliga julsånger, nästan så man fick lite julfeelings :)

Efter jobbet körde ja bort till willys och storhandlade, där mötte jag upp av mami.. Där gick vi omkring med en kundvagn och pratade om hur vår dag hade varit osv, typiskt kvinnligt!? lite va? Mysigt ändå!

Med tanke på lite julgrejer... Jag vet en present som ja kommer få.. :) Kommer passa in perfekt! :) Längtar till julafton.. kan ju inte få paketet nu, näää! Ska det va en julklapp så ska det va en julklapp, får helt enkelt hålla mej till dess. :) Ohh gick inom rusta med mami, alltså. SHIT va tomtegrejer.. ett annat ställe som har en massa julgrejer är även maxi.. sjukt! massproduktion av julsaker! På ett sätt är det mysigt och på ett sätt otroligt rörigt! På väg till jobbet idag såg jag även en skylt längst vägkanten.. 2 Advent har bubbetorp sin julmarknad! Va där förra året, nästan bud på att gå runt och julmysa där... Förra året va det söta lamor, åsnor och hästar som va lite julpyntade.. Hade nästan lust att gosa med dem :) Så snöade det den dagen me.. Ohh mys att gå runt och mingla med glögg och peppakakor.. nån som e på?! :) hehe... Nog med julgrejer...

När ja kom hem efter all julstimm och shoppingen av mat tittade jag på Alice och la huvet på sné. Hmm om vi kanske skulle... Japp! Plockade fram Alice resbur och la in hennes leksaker och hystade in min lilla mise :) Körde bilen varm och ställde oss sedan nere vid färjan.. Japp det fick bli en weekend på Aspö! Naaaw, mysigt att åka iväg med min lilla busa :) Ikväll ska vi minsann bo nere hos Ida eftersom att Martin är ute på ungskär.. och att sova själv e syrrans skräck.. hmm vem sover inte själv liksom haha! lök! Hoppas ni allihop har haft en fantastisk dag! Måste bara säga grattis till Fredde som tog sitt körkort idag! well done!! :)

Nu blir det mys <3

Life is a roller coaster

Det kan man minst säga! Livet är verkligen som en berg och dalbana! Ena dagen är inte den andra lik... Det är nog så det ska va. Känns som nerverna har gått i taket idag.. ungar som springer runt, skriker, bara flinar åt oss, slåss och barn som är förkylda och hängiga.. Ja idag har det varit hur segt som helst. Sååå nu ska ja släppa denna dag och gå vidare... Checkade ut från jobbet vid 16.30 o körde direkt hem, underbart! Hemma möttes jag av den som uppskattar mig mest av alla tror ja, så kärleksfull.. Tack Alice, precis va ja behövde.. <3

Ohh ligger här i soffan och funderar på om ja ska köra och handla eller inte.. Just nu e ja väldigt osugen till att göra det. Kanske tar det imorgon när ja ändå slutar tidigt, lutar mer åt det hållet. Imorgon blir det uppstigning 05.00, böjar jobba kl 06.00... suck.. Kommer både va kallt och mörkt när ja ska köra till jobbet... Haha känns som ja bara klagar idag... men ibland får man faktiskt få göra det :) Hoppas på att morgondagen blir mycket bättre :) Imorgon ska ja inleda dagen med att tända lite ljus, göra kaffe och göra frulle till både fröknar och barn.. Nästan så man längtar efter den lugna studen på morgonen.. Dagen har även haft sina ljusa stunder måste ja avsluta med att säga då :)


fniss!

Idag har det varit en supergo och rolig dag!

Dagen inleddes med att skrapa rutora på bilen, hehe den delen som va mindre rolig kanske. Svinkallt på morgonen, gnälligt eller hur. Va inte redigt beredd på det :) Efter nån minut skrapande kunde jag sedan köra iväg till jobbet.. Idag va det utedag som gällde! Kallt!? hmm nja i skuggan annars va det ganska behagligt när solen va framme :) Gick en bra motionsrunda med kidsen moahha, när vi kom tillbaka på förskolan om kommentarerna..

"Jag tror faktiskt att mina ben är lite trötta nu..." (- Pojke 2 år)

"Jag har växtvärk i benen Emma, nu behöver jag nog vila..." ( - flicka 2 år)

Japp, kommenterna är så underbara.. Inte konstigt att de är trötta i benen! Motion is the shit kids, bara till att bita ihop :) Tänk att vi går stora steg och barnen tar nog minst två steg då vi tar ett :) Kan säga att de somnade riktigt snabbt och gott efter maten som de även kastade i sig. Efter lunchen checkade jag ut från jobbet och körde ner till färjan för att åka till till ön. På Aspö tog jag mig en promenix på sisådär 6 km, medan farmor cyklade bredvid :) Givetvis hade både farmor och jag igång våra runkeeper... Efter min goa promenix traskade jag ner till PRO-lokalen där Martina skulle hålla ett föredrag om hennes Afrikaresa. Mycket vackra bilder och en bra redovisning hur det va att resa genom Afrika under 45 dagar. Många gamlingar som satt som fågelholkar och de va mycket nyfikna osv. Man ska vara nyfiken, annars får man inget veta. Efter Martinas fina föredrag blev det PRO-möte, där satt vi och drack kaffelaffe. Där satt vi alltså och lyssnade när de gick igenom de olika punkterna haha! Kändes precis som om vi checkat in på PRO, där satt vi och viskade och fnissade.. haha! Det vi fnissade om va att på dagordningen stog det även med fika!! Fikan va inte i samband med föredraget utan sist på listan.. WTF sist! Tänk nu att vi snackar om pensionärer, de behöver ju mat för att kunna hålla sig vakna och inte somnar mitt under mötet.. Under mötet smög Martina och jag iväg för att hinna med färjan in till stan igen, påvägen ner till färjan smet vi in till mina päron och sa hej typ :)

Kommer sakna min Martinis, hon ska iväg till Barcelona o kommer hem på söndag eftermiddag.. Martina.. jag saknar dej redan hehe. Får ta en chilledillkväll hemma hos mig när du kommer hem, då får du allt visa massa bilder från resan o berätta en massa skojsigheter :) <3

Nu ligger jag i soffan och tar det allmänt lugnt. Precis tatt mig en dusch med min nyfikna kisemis som försökte ta sig in i duschen.. Hon hoppade upp på tvättmaskinen och försökte smygtitta o försökte hoppa in, smygittade genom glaset till duschen, till slut gav hon upp och la sej på toalettstolen och väntade på att ja skulle skutta ut :) Crazy! Imorgon får jag sovmorgon och börjar inte förrän vid lunch, yeah tusan va skönt det ska bli med sovmorgon... 


Mysig dag

Tycker ändå att jag haft en mysig dag med mina underbara kids på jobbet. Även idag har vi lekt i lövhögarna, kastat löv, slängt oss bland alla löv o bara haft allmänt mysigt. Vatt kanonväder me ju :)

Efter jobbet körde jag hem en snabbis och bytte om till träningskläder.. Jippi, äntligen kan ja köra på igen.. fullt ös! Blev 1 timme rask promenix med lutning på löpbandet och 1 timme i gymmet. Idag köttade jag armar och ben.. Kan säga att det känns redan att ja gjort nått bra för kroppen. Efter den superduper varma duschen blev jag hur slapp i kroppen som helst. Ligger just nu nermoffad i soffan med min goa morgonrock och flufftäcke.. Mmm kan säga att man nästan blir lite kramig av sej när man blir såhär slapp :) eller är det bara jag som blir det moahaha! Konstigt!? Lite.. :)

Hade även min älskade mami på en snabbvisit här innan hon skulle med färjan hem, hon hade suttit på kvällsmöte. Alltid trevligt me sällskap <3


Imorgon blir det jobb, ev träning på loket och sen kanske ja ska städa lite grann här hemma.. Kan behövas :) Hoppas på att det bli helt ok väder imorgon, ska nämligen ha utedag med ungarna :) Ja kommer nog njuta oavsett, älskar att va ute i naturen med alla busiga kids. Nu ska jag fakstiskt ta och chilla lite.. mm för det kan jag göra, även om folk inte riktigt tror på det haha! Hoppas ni haft en fantastisk dag <3


Uppe innan tuppen :)

Idag va ja uppe innan tuppatusan ;) 05.45 ringde min mobil, kan säga att det tog emot lite grann :) Men va gör det, upp kom jag... Körde så att ja kom till jobbet strax innan kl 07.00, där jag käkade frulle tillsammans med alla busiga barn. Idag har dagen verkligen gått hur snabbt som helst! Barnen och jag sopade ihop 4 st stora lövhögar på gården.. hur kul får man ha?! Ungarna sprang, slängde sig och kastade löven runt om sig. eller vem gjorde inte det liksom hehe.. underbart! Slutade ju vid 12.00 idag, körde så jag hann med 12.30 färjan ut till Aspö. Stannade till hemma hos syrran, hon hade besök av Martins mamma med sina två döttrar.. Där blev det gofika och lite prat om allt möjligt.. Efter besöket körde jag upp till min underbara papi och gav han en farsdagpresent, va ju liksom inte hemma igår då det va alla pappors dag ;) *tss*.. Mysigt med lite kvalitetstid med papi.. Snart kommer även min goa mami hem från jobbet. Har satt igång lite kaffe som vi ska sööörpla i oss och prata om hur dagen har varit. Tycker om att ägna mycket tid med min familj, så är det bara.. är man kärleksfull så e man, medfött hehe :)
Runt kl 15.00 tog jag med mig min älskade trötta syster på en promenix, fick bli en runda på ca 4 km. :) Efter promenaden kom farmor inrusande med sin Iphone i högsta hugg och ville att jag skulle ladda ner runkeeper till henne me, för det hade hon minsann sett att jag hade på min telefon. E hon modern eller vad!? "Emma, allt du har vill ju jag me ha", fin kommentar.. "Ja det gäller ju att hålla sej uppdaterad, eller hur!? ehh ja, jag fixar det sa ja. Där satt hon sen hur nöjd som helst, hon bestämde sig senare för att gå en liten promenix och använda sig av den nya appen :) Love her!

Imorgon är det jobb som vanligt, fullt ös! Slutar vid 15.45, funderar duktigt på att dra till loket och träna då.. gäller att passa på nu medan man är frisk! Känns ju alltid så skönt när man går där ifrån... Nu ska ja pyssla om familjen, take care <3


kändes bra

Idag va det tävling igen. Även denna morgonen började bra.

Blev uppstigning 06.30 för att hinna packa det sista och göra sej iordning innan frullen.. Ingenting blev glömt denna gången :) Duktigt! Efter frullen och ut checkningen begav jag mig bort till skyttelokalen, där ja bytte om och laddade inför en riktig utmaning.. Skulle ja öka poängen något eller inte!? Svar jo!!! Jag lyckades! :) Så nöjd 387 & 393 (400) :) Förstår ni hur underbart det kändes då när ja lyckades panga 393 ???? Säsongsbästa me!! Kändes fruktansvärt gytt! Längtat som tusan efter ett par bra resultat o nu kom det! :) Bara för att ja skjöt bra nu kan jag inte slappna av, tävling om 2 veckor igen :) Ska bli spännande o se hur rankingen ändras efter denna tävling :) Måste då bara gnälla över de som har hand om hemsidan.. förtusan, sidan har inte blivit uppdaterad sen 1 månad tillbaka! Skärpning!!

Kan säga att resan hem gick lagom fort ;) hehe vi kom hem tidigare än väntat, sköööönt. Längtat hem efter min misefis Alice <3 och mitt goa flufftäcke, yeaah! Ligger nu i soffan och chillar o laddar upp mina batterier inför morgondagen.. Cääääfen messade mig typ lagom när man kommit till Norrköping eller nått, hon undrade om ja inte hade kunnat komma in till jobbet och täcka upp för en kollega.. Jo svarade jag då, hmm nu i efterhand känner ja, hmm hade vatt skönt att få vila imorgon.. Men.. kom då på att det det va lika bra ja jobbade eftersom ja hade jobbtelefonen hemma hehe.. Så imorgon blir det uppstigning 05.45, roligt!!??? ehh näää kommer typ vara hur trött som helst! Tur ja fick en kortdag iallafall 7.00-12.00 :) Efter jobbet är planen att jag ska åka ut till min underbara pappa o ge honom en farsdag present :) På kvällen blir det antingen träning på loket eller chilledill... svårt val!

Ska bli sååå skönt att få krypa ner i sin egna säng o bara breda ut sej, gömma sej under det goa täcket o alla kuddarna. Mmmm! Kan säga att efter den varma goa duschen ja klev ut ifrån en stund sen kommer nog vara en hjälp på vägen till en god sömn.. Va sååå skönt, sen linda in sig i en handduk som precis togs från den varma handdukstorken :) Lyxigt värre! Nu ska ja kolla på "vem kan slå filip o fredrik"


Tävlingen

Jadå.. idag va det tävling!

Morgonen började helt ok, trots att ja vaknade betydligt mycket tidigare än väntat.. Klev in i duschen, satte igång tv:n för att lyssna på nyteterna och gjorde mig redan redo för att möta dagens utmaning. Vid 9 tiden bestämde jag mig för att traska bort till frullen, där mötte jag familjen Martinsson som ja gjorde sällskap. Mycket trevligt <3 Fick bli en stadig frulle med yoghurt, grov macka, juice och som efterätt en bit melon. :) mmm! Tro det eller ej, ingen kaffe drack jag!! GALET jag som alltid brukar dricka kaffe på morgonen, men har lärt mig av mina misstag då jag är iväg på tävling.. inget kaffe på morgonen då ja ska tävla.. blir nämligen helt speedad och står då och skakar, ingen bra kombination kanske.. Så det får bli en kopp kaffe ikväll ist :)

Eftersom mina skyttekompisar från min klubb va helt spårlöst försvunna umgicks jag med bästaste fröken Martinsson... :) Vi gick tillsammans till tävlingsplatsen och där konstaterade vi att det va galet mycket folk och inga vapen/klädkontroller. Pust, skönt att det inte va några konstroller, för då hade vi nog fått stå hela dagen i en kö för att få grejerna undersökta. Iaf när klockan slog 13.00 lossades det av en jävla massa skott :) Kan säga att mina provskott sög!! Tänkte, hur tusan ska detta gå egentligen.. men hej o hå, när ja väl började lossnade precis allting och jag skjöt hur bra som helst... tappade lite dock i slutet men är ändå nöjd med mitt resultat (391) :) Skönt! Efter tävlingen gick Martina och jag som två lökar med handduk i korridoren ner till relaxavdelningen..HAHA! Tror ni att vi hade det gott eller vad? 45 min i bubbelpoolen, yeaaah vi såg ut som två russin när vi va klara :) Nu sitter jag här på mitt hotellrum och slappar i mina myskläder och inväntar på att kvällsbuffén ska öppna.. Ikväll blir det tacos! :) smarre!


  

Nu blir det till att kolla på Ace Ventura :) Känner redan att ja kommer somna gott inatt, slapp slapp slapp, trött trött trött. Imorgon blir det uppstigning runt halv 7 eller nått, frulle halv 8 o då ska ja ha hunnit packa ihop alla mina grejer och fixat mig :) Imorgon skjuter jag 10.00 och 12.00, sen den lååång hemresan framför sig..

vilken resa!

well, upp 05.00, började jobba 06.00-11.30 typ.. körde direkt till skyttehallen och bar upp all packning. Jonas (skyttekompisen) kom och parkerade bilen precis utanför så att det bara va att slänga in all packning och åka. Resan började bra, ingen snack om saken. Vi kopplade in GPS:n efter ett tag för att va säkra på vägen, kunde man lita på den jäveln då? ehh nej!! Den hade tydligen inte de nya uppdaterade vägarna här uppe i norr. När vi hade ca 7 mil kvar lurade GPS:n oss in på en väg som vi kände oss tveksamma till, men visst.. vi körde efter vad den sa.. Körde in på en fucking skogsväg, utan gatulysen, bara ren granskog på båda sidorna.. rätt va det va skrek GPS:n sväng höger NU! Vi bromsade och körde sakta, tittade åt höger och tittade sedan på varandra.. ehh WTF.. vart försöker egentligen den lura in oss förnånstans!? En grusväg med en skylt som visade att fordon inte fick köra där.. ok ehhh började sedan gapskratta, började köra tillbaka på stora vägen och gick efter magkänslan och det stämde mycket bättre.. Så peolpe!!! Lyssna inte alltid på vad tekniken säger till er :)

Efter mycket om och men kom vi fram till hotellet, checkade in och gick och käkade kvällsbuffé. Mycket smarre måste ja säga.. Blev dock mätt på det lilla minsta.. Vet ni vad det bästa är!? Yeahh yeaaah.. fick ett eget hotellrum!! Weeeei, ni som känner mej vet hur mycket jag älskar hotell.. Japp, jag hoppade i sängen.. upp, ner, upp  och ner :) La mej sedan i sängen och bara chillade.. Efter ett tag hoppade ja in i duschen och kände nästan inte för att kliva ur den igen.. va så varmt och skönt! Älskar värme ju :( Nu ligger ja i sängen med myskläder.. Mysfaktor 1000 mmmhm! Känslan att krypa ner i en renbäddad säng, tyst och lugn miljö runt om sej, mätt och belåten och ingen som bestämmer vad ja ska göra och inte göra.. mmm njuter! Saknar dock lite sällskap... 

  

Har det såååå bra här.. precis målat naglarna, smörjt in mej med en go kräm som har en doft av en subtil sexighet, en blommig, fruktig och träig doft,  krispigt päron, papaya, fresia, tambotiträ och mörk choklad.. Ja herre gud, friskt värre!? Nån som vill sniffa? moahaha skojar :) har det gytt iaf... Ikväll blir det bara chilledill inne på hotellrummet och lite pill i naveln :)

Ohh ja måste älska mitt jobb föresten.. Lyckades på nått sätt få med mig jobbtelefonen med mig iväg nu.. hur fan luckas man?! Hade den i jackan ute ifall någon skulle ringa.. så hade ja troligen glömt bort att ja haft den i fickan när ja åkte... ohh typiskt!! Måste nog älska mitt jobb. Fint med jour :) skojar.. Får väl ha den under hela helgen o lämna tillbaka den tidigt på måndag morgon.. suck! Fint att komma på det är man har kommit till Norrköping hehe!!!!!! Aja, ja e som ja e.. tur det är fredag iallafall och inte mitt i veckan :) Nu ska ja försöka koppla bort det o bara fokusera på det ja ska göra.... chilla o tagga inför imorgon.. men roligt mohaha!

Hoppas även ni har det kanon..


Min lediga dag...

idag vaknade jag upp runt 07.00 men låg kvar i sängen o chillade till klockan va typ 09.00. Började faktiskt packa min väska för att slippa dona med det i morgon, skönt. När jag var klar med det körde jag och köpte blommor till farfars grav(röd/vita) och köpte även lite kaffelatte och en grov fralla. Parkerade sedan på en vändplan som låg bortom preem typ. Där möttes jag av en varm och skön sol när jag lutade mig mot bilen och bara njöd av lugnet. Hur bra start på dagen får man ha egentligen, fatta vilket lugn det blev inom mig.. det är inte varje dag :)

Tog 10.30 färjan ut, plockade upp min kära syster för att sedan köra bort till farfars grav. Det va så vackert! Mina blommor från förra gången jag var ute va fortfarande så vackra, där fick min nya blommor göra sällskap. :) När vi kom hem bjöd mami på mat, det blev kycklinggryta och ris! Riktigt smarrigt! Efter den underbart goda maten fick det bli en promenix tillsammans med mami runt gläntan. Laddade ner RunKeeper för att se hur lång tid det tog för att gå och hur många kalorier jag gjorde mig av med.. Fränt! Satte den på walking... Tog ca 49.30 min, 4.46 km och antal kalorier jag gjorde mig av med blev 236 :) Vi gick i en lagom takt, varken försnabbt eller försakta.

Om ca 2 timmar ska jag åka in till stan igen för att lossa ett par skott och även se till att alla utrusning blir nerpackad. Imorgon åker vi runt 12.00 till Eskilstuna, spännande.. Ska bo på hotell, bada bubbelbad och bara chilla kvällen innan tävling. Som det ser ut nu skjuter jag inte förrän kl 13.00 på lördag, skönt!

Hehe älskar mitt jobb :) Nu ringde dem och frågade ifall ja skulle kunna hoppa in extra imorgon, jo men visst 06.15-12, givetvis får ja ju gå 30 min tidigare för att hinna köra in till stan för att sedan samåka med mina andra skyttekompisar.. Just love my work <3

Fröken skäll&gnäll

PUST!!
Även om jag började sent idag så möttes jag av ett kaos på jobbet! Ungarna skrek, kastade saker, slogs o hade sej.. Då kom fröken skäll&gnäll o visade va skåpet skulle stå. Alltså hela dagen har ja vatt trött i huve... 10 kids under eftermiddagen, en vikare och en praktikant... då kanske ni förstår hur rörigt det va.. ingen av ungarna lyssnade på varken vikarien eller praktikanten.. Ja säger bara SUCK, för det va verkligen jag som fick ta allt :(  Skäll&gnäll är mitt namn! Efter ja slutade och gick utanför dörren, tog jag ett djupt andetag och klappade mig själv på axeln.. att ja bara överlevde denna dag... Körde direkt och handlade, inne i affären va ja helt tom i bollen och gick fram och tillbaka och tillbaka och fram för att komma underfund med vad ja skulle köpa :) Väl hemma lagade jag lite inbakade champinjoner med vitlökscream, smarre.. blev hur mätt som helst.. Ligger nu helt slut i soffan o kollar på Adam Live. Tycker nästan ja fryser, men det e nog för att ja e trött som en tok :) Ska nog plocka fram flufftäcket o gotta mig.

Imorgon är jag eventuellt ledig, då blir det en promenix, skytteträning och kanske en tripp ut till ön för att samla kraft inför helgen, då det är tävling.. Ska nog även hälsa på farfars grav o chilla lite. :D

Fröken skäll&gnäll har nu gett upp för dagen, ist kommer nu fröken Mys.. Nu ska ja mysa  lite med min Alice <3 <3


Skönt!

Måste säga att det kommer bli galet skönt den 21/11 kl: 14.00, för då ska jag nämligen knådas! Snackade med mina kollegor idag och de sa att hon va hårdhänt :) Låter bra detta, har nog en del låsningar o knutor i ryggen.. Kommer gå iväg som en skakig geléklump efter haha! Har det riktigt lyxigt, massören kommer till jobbet och man blir knådad i 40 minuter.. Kommer bli såå skönt!! Lätt värt att bli varm, öm och en geléklump haha.. kanske blir en helt annolunda person efteråt, återstår att se :)

En annan skön sak va att ja va nere på gymmet idag! Jippi!! Fatta, det va typ 2 v sen eller nått ja va där nere o svettades. Idag tränade ja ganska lugnt, 1 tim promenix på löpbandet med både backar och plan "mark" :) Efter det tränade jag lite armar och mage.. Helt underbart! Nu ligger jag i soffan och chillar..

Imorgon ska ja nog kliva upp när jag vaknar, med andra ord.. före kl 09.00 eller nått. Planen är att jag ska hinna lossa ett par skott innan jag börjar jobba, för när ja slutar vid 16.30 orkar ja nog tusan inte gå ner i hallen o träna.. men om ja har ork kvar så gör ja givetvis det. Ledig på torsdag och då kommer jag nog lägga ett timmar nere i hallen, på fre åker jag till Eskilstuna för att tävla :) Håll tummarna för mej, behöver verkligen det! Ska nog köra lite mental träning och avslappning ikväll, så att alla pusselbitar hamnar på rätt plats. :)

Hoppas ni får en fantastisk kväll! <3


God morgon!

Waaaaah idag tog det emot när ja skulle kliva upp... 05.00 skulle mobilen börja tuta för mej, men.. Vaknar oftast alltid före den ändå.. Har nog mellan jämna/ojämna mellanrum kollat på klockan hela tiden för att inte försova mig.. sjukt ! Men så är det alltid när man har öppningen på jobbet, inte bra att försova sej ju... drömde till o me att ja kom försent och att alla stog o väntade på mig, knas!

Tog nog en minut eller två innan ja väl tagit mej upp ut sängen, Alice låg som en jävla stenkloss kvar i sängen.. tittade på mig och somnade sedan om.. fan va bra hon har det... vill me kunna ligga kvar så i sängen och bara få vara och framförallt kunna somna om när man lyckats vakna.
Skönt att sluta tidigt idag, blir till att köra hem och ta en powernap efter jobbet för att samla lite kraft till en skytteträning i eftermiddag. Ohh har en väldans stark känsla på att det kommer va 10000 mille ungar idag som e trötta, förkylda o hungriga på jobbet.. hehe, bit ihop nu!

Vill bli av med min dumma förkylning!!! Så trött på hostandet, snorandet o den jävla halsen som låter som om en kråka satt i halsen.. nej tack! Känner mig som en jävla degklump me nu, inte vatt på loket på ett bra tag nu, får ju separationsångest ;)

Nähe gott folk.. Hoppas på att er helg har varit helt fantastiskt! Nu tar vi nya tag inför en ny vecka med fullt ös, glöm inte bort att andas mellan varven bara :) När ja kommer till jobbet blir det att dra igång lite kaffelaffe så ja vaknar, göra frulle och ta ett par djupt andetag innan det börjar trilla in ungar från alla håll o kanter :)

Hade gärna lagt mej i sängen igen och dratt täcket över huve o somnat om.. Mmmm bara känna hur andetag blir tyngre och tyngre innan man somnar... Lite musik i bakgrunden.. hade även vatt skönt att ha nån att hålla om, förutom mitt täcke :) Varmt och gytt..

Nähe nu får jag allt ta och fixa det sista här innan jag drar till jobbet, hoppas ni får en kanonbra dag! <3


Hjälpsam, att jag är!

halloweenfest ?! Blev inte så möe drag som man hade hoppats på... men men.. Folk skulle ju hem och folk va inte så partysugna som ja va..Tror jag tappade suget när ja kom ut faktiskt, det va galet mycket folk, sliskiga människor m.m. Vi stack väl ut strax efter kl 00.15 eller nått, fick stå i kö o vänta för att komma in, suck! 1 mil kö för att lämna in jackorna o allt, suck! Känns lite som man får satsa på nästa år istället, hoppas på att det blir galet mycket bättre då. Ja drog hem när klockan va runt 02.00, palla va kvar själv när de andra skulle börja dra sig.. nej tack! Kom hem och där såg det ju ut som ett bombnedslag för tusan med glas, smink, chips o dipp överallt.. Så ja tog faktiskt och städade, diskade och duschade innan ja gick och la mej och det ångrar jag inte alls idag.. skönt att ha ordning dagen efter :)

Vaknade ganska tidigt iallafall idag, kanske strax innan kl 09.00, somnade nog 03.30.. Sömn va e det!? Tydligen räckte det med de få timmarna :) Slängde på mig lite kläder och tog en promenix ner till färjan för att åka ut till mina underbara föräldrar.. När ja väl kom ut till ön tvättade ja min extremt smutsiga bil, tror jag hade skumm precis överallt och vattenslangen som levde sitt egna lilla liv.. så när ja va klar va ja ganska kall och blöt hehe :) Och nej, jag ålade mig inte på bilen och agerade tvättsvamp hehe :) efter tvättandet av bilen stack jag bort till papi och mami som stog och klöv ved, körde en del lass med ved som sedan skulle staplas.. Alltid skönt att kunna hjälpa till, underlättar säkert mycket för mina päron och tjänar tid till så mycket annat.

Nu ska jag faktiskt ta mej en kopp kaffe och sedan ta en rask promenad ner till Månsson&Norströms Palats för att umgås lite med dom me. Ska nog kela lite med katten Selma (han), vilken gobit..

Att vara hjälpsam och givmild är fina egenskaper, bara man får lika mycket tillbax sen, så värmer det även mitt <3.. Nu ska ja dela ut lite värme och kärlek till mina nära o kära :) Pussa

Här sitter jag och har det bra :)

Efter jobbet idag körde jag faktiskt upp till stan o parkerade min fräna lilla raggabil och märkte att det tydligen va gratis att stå där uppe idag.. :) weei WFT, happy :) Tänk va små saker kan göra en glad tsss. Gick och ögonshoppade lite, köpte det sista inför helgens kommande bravader :) Gick även inom cityhallen en snabbis o handlade det nödvändigaste.

När ja kom hem fick ja en snilleblixt! ey, inte ofta det händer men ändå.. snäll ja e mot mej själv.. Men iallafall.. Började packa en väska med lite sovgrejer o lite finkläder, ska ju på kalas uppe i de småländska skogarna & även göra Ikea när vi ändå e där haha! fett nice! Gav min lilla älskling (Alice, vem annars) mat innan jag åkte och pussade extra mycket på henne.. <3 Tog sedan bilen ner till färjan och hann med halv 4:n, nice.. Så nu ska jag ut och överaska mina älskade föräldrar så kan vi samåka imorgon upp till sjumilaskogen. Jippi! Ikväll vet iallafall jag va ja ska hålla till... yeaahh! I mami och papis bubbelbad!! wihoooo ligga där o bli mör som en trött torsk :) älskar att ligga där i badet, skollhett och bubbel... avis!? hade ja blitt om ja vatt er :)

När ja kommit hem imorgon eftermiddag/kväll blir det halloweenfest hemma hos mej, utklädning är ett måste och ett glatt humör :) Bara älskar att bjuda på mej själv o maskerad e det skojsigaste som finns, även om det tar tid att fixa sig!

Lite kaffelaffe nu när man kommer hem för min onda hals och tända eld i spisen... mmm ska njuta på hög nivå...Shit nu e ja snart framme, ska försöka avrunda lite nu då...Måste bara tacka en underbar kollega för att du hann in på dopp-in kaffe innan vi körde till jobbet, alltid lika trevligt med besök! :) Hoppas ni allihop har haft en fantastiskt dag och att ni får en mysig helg med mycket bus eller godis :) tsss!


tillbaka på banan

Idag va ja på banan igen, fullt ös med klös som vanligt på jobbet :) Hade stängningen idag på jobbet, läskigt!!! Nu när det börjar bli mörkt ute så är det lite kusligt att stänga själv, med tanke på allt som hänt i området... Kollade noga så att allt va släckt och låst innan ja drog igen dörren bakom mig.. Gick till bilen med raska steg och tittade mig runt om innan jag hoppade in i raggabilen, allt såg oki ut.. Imorgon väntas det jobb igen, slutar tidigt.. wihooo äntligen får man sluta tidigt en fredag :) Nöjd.. Får bli till att handla lite efter jobbet så man kan gotta sej i helgen, då det bli halloweenfest :) Hoppas på att den dumma förkylningen har släppt lite till då, för det e ju galet drygt att gå runt och snörvla o nysa 1000 gånger så att folk glor konstigt på mej :)  Hemma kan man ju fräsa o ha papperstussar i näsan utan att folk stör sej, men ute är det kanske lite mindre mysigt att snörvla sig o ha basröst hehe :)

Nu ligger ja nermoffad i soffan och myser.. Alice hoppar till varje gång ja nyser, stackare! Hon ligger för tillfället på andra sidan soffan o gluttar konstigt på mig... typ en gång till o ja flyger på dej :) <3

Kanske lite bättre bilder på frillan !?

  


Vilken natt...

Säger då bara det... vilken jävla natt..

Kastade in handduken kl 22.00 igår och då hade jag verkligen kämpat med att hålla mig vaken till dess.. Tog en jälva tid innan jag väl somnade! Vaknade sedan vid 01.30, klarvaken... tog febern: 38... fyfan... drack lite vatten och tog en alvedon o försökte somna om.. ögonen rann, näsan rann, halsont, bihålorna typ dunkade.. suck.. Kunde med andra ord inte jobba idag som ja så hemskt ville :( Nu har ja ingen feber, men resten är kvar.. alltid nått hehe. Imorgon blir det jobb för min del, kan inte sitta hemma och uggla..

Idag har ja faktiskt klippt mig, blev en sidecut :) Har inte orkat styla den än... tsss lite annolunda men fränt :) Mami tyckte att ja såg äldre ut! hmm bra eller dåligt.. hehe :)

 

nåja, allt går att pimpa till, eller hur?! kanske bättre i verkligheten hehe... Folk får tycka vad de vill, men ja är den jag är och tycker om att experimentera ;) Tack Emelie!

Klockan är inte alls mycket, varför ska tiden gå så sakta när man vill att den ska pinna på!? Händer absolut ingenting på kvällarna.. bara sitter och lökar framför soffan.. Hade jag vatt riktigt frisk hade ja troligen varit och tränat på loket eller nått... Ut och gå vågar jag inte göra själv i mörkret, nä fy tusan.. Istället har jag och Alice käkat lite popcorn o ja har druckit lite te för min onda hals... Hoppas på att ja mår bättre imorgon så ja kan köra på som vanligt.

<3


F*ck off din jädra förkylning!

Jo tack, denna jävla förkylning håller sej kvar.. Idag har jag kännt mig helt upp och nervänd! Höga ljud.. suck.. ljuskänslig.. suck... hela dagen har bara sugit! Kom hem efter jobbet och va galet off och sugen på nått såååå onyttigt.. Ställde mej o fixade ihop en snickerskaka :) frågan är... ??? Är den god??? Har bara tittat på den.. Lovar! Ser äckligt god ut och den är en riktig kaloribomb.. ohh yes it is! :) Yummi!!! Nu står den i kylen och gotar till sej.. Nog snack om kaloribomben..

Just nu ligger jag i soffan och funderar på om ja ska hoppa in i duschen ett tag.. Behöver lite värme och lugn o ro hehe. Men måste se klart på cougar town :) Bara älskar det programmet! <3

Atschoo!! Nää, f*ck off din jädra förkyldning, du kan inte hindra mig att jobba i morgon.. ohh no! Imorgon blir det 08.00-17.00 mmmhm monsterdag! Nu ska ja ta o kurera mig med lite alvedon, nässpray, halstabletter och lite te :)

Hoppas ni haft en fantastisk dag <3 <3 <3


RSS 2.0