Myshelg med familjen :)

Dagen började med att käka nybakad scones och kaffelaffe, sedan gick vi ner till mormor och morfar hälsade på med alice. Alice gick alltså nästan hela vägen till mormor och morfar utan problem, duktig tjej!
Nere hos mormor och morfar fikade vi och kollade lite på stugan, mycket nice. Det var så skönt där nere, solen stekte och det blåste knappt någonting :) Efter nån timme gick vi hem och då fick alice ett litet spratt hehe men det gick bra hehe. Väl hemma tog man tag i tomten, fram med trimmen och börja fälla allt ogräs! mohahahaha! Tog både vår tomt och farmors,  fick fika av farmor och mormor kom med en daimstrut.. Mums! Den daimstruten visste vart den skulle och den var välförtjänt! Tack för det!
Nu när man är klar med allt trimmande, plockande av ogräs och staplande av ved är man helt slut... Tycker minsann att jag är värd ett bad i poolen.. :) Här kommer lite bilder från dagens donande:)

       
Coola Alice har blitt stekare, Alice på stenen hos mormor o morfar, Fika hos mormor o morfar, Jag vid vedhögen, Pappa och jag ser till att trimmen funkar som den ska , Fika hos farmor och på flygfältet(trädgårdslandet).


Sommar sommar sommar

Snart är det midsommar och lövmarknad och allt, men har inte hunnit få någon vidare sommarstämning.
Det är redan Juni!! Tiden går går väldans snabbt, hinner inte alltid med i svängarna. På tanke om sommar..
När jag var ute en runda med Alice på tomten blev jag biten av en myra på foten hihi en Pissemyra. Så störsamt och det gjorde faktiskt lite ont. :)Det är rätt gytt att vara ute själv en runda och ränsa hjärnan.
Nu sitter man inne i köket hemma på aspö och tittar ut över tomten och funderar en massa,spanar nämligen på gräsmattan. Tänk va gytt att kunna gå barfota på gräset en varm sommardag, ohhh det e så gytt :) Hittade ett par
knasiga flippflopp, med tanke om att få gräskänslan under fötterna. HAHAHA shit vad läskigt.


I morron ska mamma och jag trimma gräset lite här längst kanterna och längst muren.  :) Kommer se ut som en riktig trädgårdsmästare. haha. Kanske blir att man sätter sej o pillar lite ogräs om det inte är fult väder ute såklart.
Det är så skönt att veta att man är ledig tills tidag, sen börjar slitet igen.. jobb jobb jobb, men det är pengar!  klirr klirr i kassan woho. En annan sak som jag längtar till är stranden.. den varma sköna sanden att slänga sej över, rita lite i sanden o löka lite. hihi Gå runt med mina NYA stekasolbrillor som jag köpte idag det e grejer det. Föresten så hittade jag mitt supersnygga paraply som ja ska ha med mej ut nångång :) Groudan!


 

Tvättdag...

I torsdags kväll var det dax för tvättning på hög nivå. Jag kommer inte ihåg hur många maskiner som vi körde igång hehe men det va ett par stycken om man säger så. Under tiden medans tvätten snurrade runt runt runt passade jag oh siss på att tönta oss lite.. Vi  sjöng och dansade, jag säger en sak.. Tur att ingen såg oss, men hörde oss kanske folk gjorde men det får man bjuda på. :)

       Det är som att släppa ut apor från sina burar, man var överallt och ingenstans :) Shake it shake it!

Syster ysters sjuksyrra examen

Alla samlades lite innan klockan 12.30 för att få en bra plats i kyrkan.. Och allt var så perfekt.. Sjuksyrrorna kom in och coola prästen började med att hålla tal osv. Sjuksyrror och även undersköterskor höll tal om hur deras tid hade varit under utbildningen. Lite sånger hit och dit kom givetvis med under timmen i kyrkan. Alla va så himla fina! När jag satt där på bänken satt jag och dagdrömde om den dagen jag kommer att ta examen i Kalmar kyrka. Jössös, 1 år kvar så är det min tur. :)
Sjuksyrrorna fick sina broscher och ett tack osv.. mycket vackert var det och det var många bilder som togs:) Man måste ju föreviga denna stund. Meningen var att de skulle ut på trappan och ställa sig så att alla hade chans att få ta ett foto på sin respektive, men så blev det inte...Regnet vräkte ner utanför kyrkan så att det blev till att trängas för att få ett bra foto. :)
Bästa läraren utsågs genom en röstning som eleverna hade gjort tidigare och den som vann hette Ann-Solveig. Tydligen väldigt poppis lärare:) Väl hemma blev det pastasallad, smörgåstårta och annat gott.. Ojoj 10 poäng till mammas jordgubbstårta! Mums
Här kommer lite goa bilder från igår:)


          
  


Examen time för siss

Woho nu har man en färdig sjuksköterska i familjen hihihi så mysigt..
´Sitter just nu i Kalmar och väntar på en lektion som ska börja vid 9, men för mitt fall som är klar efter 5-10 minuter.. känns lagom motiverande att komma hit det måste jag säga. Komemr bli stressigt hem för att hinna göra sej mänsklig inför syrrans examen i Fredrikskyrkan.. mitt på staun..
Nu ser man ut som en galning.. ikke pallat göra mej iordning utan sitter med tighta gympabraller och skakar som en tok inför examinationen. :S HJÄLP:S
Men men kommer bli gytt när det är klart:) då åker klänningen på och en massa pussar o kramar kommer att delas ut till världens bästa systeryster!!! MISS YOU!! kommer så fort jag kan.

Alice vart är du?

Hjälp min lilla kisemise är borta :S saknar henne som bara den.. Kan inte koncentrera mig över huvudtaget...
Igår efter jag hade varit ute och gått på kvällen kom jag hem och då var det ingen kise i hela lyan.. Jag ropade och letade överallt, men vart fan e katten?! Jag är supernervös att nått har hänt henne. :(
Natten till idag kändes helt förstörd, brukar ju alltid ha dörren öppen till sovrummet så hon kan tassa in om det skulle va nått liksom.. Men i natt låg jag alldeles ensam och hela lyan va knäpptyst! Vaknade på morgonen och fick panik.. fortsatte leta efter min lille gullefis. Skulle bli upphämtad av Anna vid halv 8.. precis innan ringde jag till syrran och till mamma med paniken i halsen och en klump i magen.. så de fick komma och leta efter henne.
Jössös vad hemskt det är att mista en kompis så snabbt.. fan! Nu sitter jag i skolan och är helt handlingsförlamad och kan verkligen inte göra någonting för att hjälpa de där hemma att hitta Alice. Vid 13 tiden ska jag ha en en redovisning av min vfu period och av det arbetet som jag skrev under de 5 veckorna. Det är så hemskt.. kan verkligen inte släppa tankarna på allt annat runt om.. hur ska detta gå?????
Det är mycket nu innan man slutar skolan me så ja känner att jag är i en bubbla som jag inte kan ta mig ur.. Allt går så knas nu för tiden. hmmm. Känner bara att jag vill komma hem och få krama min underbara lilla mise och sedan sparka mej i röven för att ta tag i det sista i skolan! Sen är det jobb som lurar bakom knutarna :)

  Love you baby


RSS 2.0