kändes som allt släppte

Dubbeltesten i gullabo.. ena omgången kl 12.00 och den andra 14.00
Första omgången gick verkligen bra till en början fick bara 2 borta på 20 skott, tog en paus och det skulle jag nog inte gjort.. hehe men resultatet blev 390p:) Andra omgången började ja riktigt kass på, trodde inte det skulle funka över huvudtaget.. ställningen funkade inte alls, hade ont i varenda muskel i kroppen. Men slutade hur bra som helst så andra omgången blev 390 igen.. :)

Det kändes precis som om allt ändrades precis när ja klev innanför skyttelokalens trösklar.. Innan har allt gått väldigt konstigt, men nmu börjar det släppa. kändes så bra och jag var nöjd när vi satt i bilen påväg hem... Nu är det bara ännu mer träning tills nästa helg då det är regionala kvalet i kinna elle vad det nu hette,så vi åker redan på fredag tydligen.. hehe

NU ligger man hemma i soffan och slappar för fulla muggar... ida ligger i soffan och nanar, hon ska jobba natt:) naaw. så söt när hon sover moahaha. Tänkte på en sak nu när man kom hem till karlskrona igen, guuuu va mys när de har tänt de fina slingorna på ronnebygatan och i parken! naaw JULFEELING igen!!!
Nähe nu ska ja nog ta mej ett bad.

Första veckan är avklarad ...

Första veckan är nu avklarad på spandelstorpskolan och trivs kanonbra med gänget som jag har hamnat med. :) Känns som om jag vill stanna där :) hehe ungarna e hur goa som helst, jag får knapp gå hem för dom parvlarna. hehe de går i trean som jag har och de är inte så stora som de tror. Jag har Idrott med alla klasserna upp till år 3 sen på eftermiddagen har jag fritid till senast 17... har redan blivit favorit bland ungarna :) känns ju lovande. vet inte hur många kramar och grejer jag har fått av dom..

Tiden går verkligen snabbt, 3 veckor kvar av praktiken och snart är det jul me, helt otroligt. Snart börjar allt julpyssel och julsånger på fritids me:) Har börjar småpyssla lite här hemma hos päronen idag och lite i lyan. :)
Idag har mamma och jag pyntat lite, satt upp julstjärnor, lagt en nätslinga över stenen utanför som vi har på framsidan:) så nu e julen välkommen hehehe...läntar till de första snöflingorna seglar ner och lägger sej, inget slask detta året tack! detta året vill ja kunna åka pulka fullt ös och kunna göra en massa snögubbar här och där. Ser fram emot julmyset och lugnet hemma hos mej innan man ska till ön och fira det där med all släkt. hehe
Naaw vet precis hur ja ska ja det hemma i lyan, julstjärnor, julblommor, tända ljus och lite myspys.

I morron ska vi åka till Gullabo och panga lite, dubbeltest sedan ska man hem och slappa.. sen är det en ny vecka att se fram emot ;) heheh ja jössös... :)

käkade precis kvällsmat med mamsen och papsen... blev hemmagjord kräm (björnbär) och grova mackor:) skippade kaffet hehe har redan druckit 2 koppar sen jag kom till ön.
NU blir det tomten e far till alla barnen, hehe sjukt skoj!! hehe tur att julen inte är sån här hehehehe

  



skönt det ska bli med praktik

Igår var man ledig och idag tog jag lite ledigt från skolan, det var ändå inget intressant som hände idag. :)
Igår var jag och the gang i Kristianstad och kollade på när KHK spelade och de vann med 4-2 gyttans. Snacka om att det va kaos när vi skulle ta oss dit, för det första hade det hänt 2 olyckor i närheten av varandra sen va det även storm och busväder! Så vi fick köra andra vägar för att ta oss fram.. vilka köer alltså.. Men vi tog oss både fram och tillbaka hela ochh det e ju huvudsaken :) stannade även till på donken påväg hem, gottans!

Skickade in mitt sista arbete igår innan man ska ge sej ut på praktiken, så gott! Så på måndag börjar jag min praktik och den varar till v 51 he he precis innan jul. super mys! ska bli väldigt spännande detta :)

Idag ska jag inte göra så himla mycket, ska iofs ta den förbannade sprutan så man inte får dn dryga "grisinfluensan" hehe kommer vl gå omkring och nöffa efter den hehe:) så e jag redan förkyld kommer det bli spännande o se hur sjuk man blir biverkningarna ... suck kommer väl få ligga hela helgen och nöffa och ha mej.. hehe men det får man se.. ska ta sprutan 15.30 idag :S nervös.. hehe men de kommer väl få jaga mej med sprutan hehe urk på burk. hehe

Nu ska jag ta o städa lite här hemma:)

Eskilstuna

Nu ligger jag på hotellet och slappar, har precis varit ute och käkat. (Kinamat)Känns som om man lunkade hem med världens största mage eller någonting. Tävlingen gick väl inge vidare idag måste jag erkänna. Det är någonting som inte stämmer... vet knappt vad jag ska säga men någonting har hänt... Jag vill att allting ska fungera men just nu är det lite knas.. Men nu är det en dag till att skjuta .. hoppas att jag presterar bättre i morron annars gräver jag ner mej helt hållet.. Är galet sugen på att träna, ändra på vissa saker och sedan komma igen och ge gärnet..

Efter jag hade skjutit klart idag var jag så bitter, måste sett ut som ett riktigt åskmoln! Som en tickande bomb! det var många känslor och tankar som poppade upp i hjärnan... Jag var så besviken på mej själv så att jag stack faktiskt innan alla finaler skulle dra igång.. Gick hem till hotellet och chillade istället..

Imorron kommer det bli jobbigt.. Packa på morronen,  frulle, panga, packa ihop igen, hoppa i ni den tråkiga bussen och sitta o bara åka i flera timmar!!!! lär komma hem på kvällen någongång!!!

På måndag bllir det till att träffa min handledare inför min praktik, kommer bli spännande. Sedan ska jag hitta på lite spännande saker med min lilla fiffi... längtar till nästa vecka på något sätt...

Nähe nu blir det läggdax tidigt ikväll. senast 10 elle 11 :) Go o glad kexchoklad! NU ska jag ta mej ett kokhett bad och lyssna på musik. pöss

Pappas dag! :)

Idag blev det uppstigning kl 07.15 för att sedan åka ut till Lost 08.30. Syrran kom insvängandes runt 07.30 och då stog jag och lockade håret. Tror ni hon var chockad när jag redan var uppe och donade hehe :)
När jag väl stog där och gjorde mig fin så bara föll hon ihop i min soffa och det dröjde inte länge förrän hon började småsnarka. Stackars siss som jobabt 2 nätter i rad, en natt kvar siss you can do it!

På färjan lyssnade jag på lite musik medan ja hade en sovande siss bredvid mej, hur söt får man vara?! Där låg hon med mammas jacka över sig o småsnakade lite grann. Sötnos! plutt på Idis! Hon ligger fortfarande och nanar i mamma och pappas säng! naaw

Nu gör jag inget speciellt, sitter o drygar lite.. Tycker det rycker lite i baknerven, alltså inte så.. Baknerven menar jag med att jag ä sugen på att baka någonting... Hmm undra vad jag ska baka... Kanelbullar? sockerkaka? småkakor? hmm ja det får man se ... kanske muffins med slemmpaddor moahah nej skojar:)

I morron är det kalmar som gäller, suck denna veckan kommer bli sååå mycket! Går måndag, tisdag, onsdag och torsdag.. Vi ska skriva på en massa arbeten så det är liksom inga lektioner att gå på förutom 1 föreläsning. Jag kommer verkligen vara som en zombie när jag kommer hem på kvällarna.

Åhh måste skjuta mycket denna veckan me, ska nog se till att komma hem tidigare någon dag så att man kan lägga lite tid på skyttet me. Men nu är det ett essä (typ en rapport) som ska skrivas, samtidigt som vi håller på med andra arbeten samt C-uppsatsen.. Kryper i kroppen av att veta att det är mycket som ska göras... Nu gäller det att man är så effektiv som möjligt. urk på burk..

Längtar sååååå mycket efter mina nya skyttekläder alltså! Har jag riktigt tur kommer kläderna innan jul så att jag kan skjuta in mig innan de viktiga tävlingarna börjar.. :)


Nähe nu ska jag leka lite pyroman, sen blir det till att baka i eftermiddag!

Grattis på alla "papporsdag" moahha massa pussar o kramar till världens bästa pappa!


härlig helg i småland

I lördags åkte  vill sävsjö, Öppna SM.
well resan va ju fett dryg som vanligt, lätt illamående på morronen.. väl framme på tävlingen gick vi igenom alla kontrollet som fanns och det var ju inga problem... Kände sig lite stressad, bara 1 timme o skjuta på.. hmm..
När tävlingen väl startade skjöt jag in mig på  8 skott eller nått innan jag började grundomgången. Allting kändes så lugnt och jag bara pangade på men ändå va det nått som kändes knas.. Känslan fanns men skotten.. ?! nja.. mmm vet inte riktigt vad jag ska säga...
skjöt på ungefär 50 minuter, vilket är lagom så hinner man andas ut lite efter :)

Efter tävlingen gick syrran och jag o handlade lite färdkorst till skogen :) Sedan kördes vi till tågstationen och det var minsann en rolig upplevelse.. Ida på stationen liksom!! här kommer lite kommentarer på stationen/tåget...

Ida: Emma nu kommer tåget,, ehhh va fan emma ser du det ser ut som ett kreaturtåg?!
Jag: Men ida skärp dej det kallas narzizttåget!
Ida: va säger du???
Jag: Ja...
Ida: Jaha då åker vi dirre till slakten.. fan!
Jag: jajamen... andas ida andas
Ida: Emma.. Det ser ju fan ut som en buss här inne, kolla..
Jag: har du åkt tåg innan Ida?
Ida: ja men detta var ju nått utöver det vanliga måste jag säga...
Ida: visst låter det som en buss när den pyser så? Emma lyssnar du på mej.. lyssna nu!
Jag: suckar ..

Tåggubben: Biljetter tack.. Är det du som har hand om biljetterna och kollar på mig..
Jag: japp varsågod..
Tåggubben(kollar på Ida) frågar: Vågar du lita på henne och kollar på mig!
Ida: jaa jo det måste jag nog.. *skrattar*

Väl framme i Älmhult möter mamma och farmor oss på stationen.. Farmor har kameran i högsta hugg och börjar fota oss, precis som om vi vatt borta i 1000 år hehehe :) hemma hos farmor blev det sedan kalas eftersom hon fyllt år:) spännande, inte konstigt att man gått upp i vikt?! hehe

Här kommer lite sköna bilder från Ikea, Älmhult och lite smått o gott
            He he man kan säga att hemma hos krister finns det en massa läskiga djur, allt ifrån minkar, vildsvin, rävar och en massa... shit ni kan tänka er när man går upp mitt i natten och kissa... och inte vill att nån ska titta på en... här är det omöjligt.. hehe!! alltid nån som ser!! :)

Föresten nu när man kommit hem och lugnat ner sig efter tävlingen och resan till älmhult.. har man fått reda på att vi vann SM guld i laget hehe samt att jag fick ett hederspris hehe intressant vad manb missar när man lämnar allt så hastigt :) mohahahah!


RSS 2.0