Göteborgstrippen :)

Det va till att gå upp med tuppen :) Jag traskade upp vid 6 på morronen för att fixa mej i ordning, när ja väl va klar sprang ja mer elle mindre bort till Martin för att hoppa lite på honom.. Båda va uppe och var redo att åka, träffade de andra gängen vid Nättraby. Första stoppet har jag för mig var vid Tingsryd hahaha! då var det kaffedax! :) sedan var det bara till att åk... gjorde några småstopp på vägen, sträcka ltie på sig och lite kissepauser.

Det hände lite grejer på vägen upp men det löste sig ganska snabbt måste ja säga :) Väl framme i Göte började elendet! Bilparkeringar, hmm ... det va ju ett helvete att hitta parkeringar, men efter mycket om och men hittade vi en kanonbra som va precis vid Liseberg, slippa gå så långt:)

Väl inne på Liseberg åkte vi lite karuseller.. Jag som inte brukar tycka om karuseller bläääk! hehe men killarna lyckades få med mig i nårra karuseller iallafall. :) Åkte Balder, Lisebergsbanan och nån jävla karusell som gick jättehögt och snurrade samtidigt hihi. LÄSKIGT!!! Men jag överlevde:) 
HAde ganska skoj åt Totte, Daniel, Jonathan och Gutten när de skulle åka Flumride elle vad den heter. Skvätte ganska bra! HAHAHAH Kul att de fick gå runt blöta inne på Liseberg.
Jag vann ett gosedjur me som jag döpte till "Hugo".. En Tiger!!! hehe:)

Känns som om vi hann med mycket på Liseberg... Kollade även på den stora panorama filmen om djur och en massa grejs.. det kändes som om djuren va på mig :) Ganska halvseg men ballt att ett par sådana knasiga glasögon kan göra så mycket. Vi var inne på Liseberg tills de stängde. mohaha...

Påvägen hem tog vi det lugnt, samkörde med de andra, stannade nårra gånger så att inte man skulle somna.. Luftade oss och käkade lite sedan rullade vi vidare.. Så vi var nog hemma lite efter 03.00 i natt. Man var lagom tlött när man kom hem alltså, somnade på direkten kändes det som. Vaknade runt 13.00. Ska leka lite med min underbara syster snart.. ska dra o handla lite oxå var det tänkt.

Detta var nog en liten sammanfattning av min helg, hoppas ni haft lika skoj som jag MOHAHAHA

       

Detta va ltie bilder sen Liseberg.. Tigern, karusell, äckelkarusellen som jag kallad pendeln, Parishjulet (som alla 6 tryckte in sig i:) , Frittfall elle om det va uppskjutett, Pöjkarna (Daniel, Totte och Martin), Casino:)

Va snopen jag blev ...

Idag fikade vi med mormor och morfar hemma hos Ida och Martins lägenhet, vilket var väldigt trevligt. det blev kaffe, baguett och kakor.. mumsfilibabba..

Nu sitter man hemma hos pappa medans mamma jobbar. Jag måste säga att jag blev minsann lite snopen när jag, ida, pappa och pappas kompis elis satt och fikade, då åke kom innanför dörren. Jag hade precis hällt upp kaffe till samtliga vid bordet utan åkes kopp.. Medans jag plockade fram den största koppen som fanns i detta hus passade åke på att ta min kaffekopp som ja precis hade börjat smutta på. Jag satte mig på stolen och bara såg i slowmotion att min kopp förflyttades till andra sidan bordet. Alla glodde hysteriskt på varandra.. Ida tittade på Elis, Jag tittade på Ida och snabbt på Elis och pappa.. Och åke ja,. han märkte minsann inte att koppen var använd eller nått.. då Elis plötsligt säger.."Men Åke ska du verkligen ta Emmas kaffe?!" Ida tittade på mig och då insåg jag att det var kört.. där sitter vi alla och garvar åt Åke.. jag sitter och håller för munnen för att ikke gapa som en idiot.. Drack upp mitt kaffe väldigt snabbt och sprang ut för att skratta och prata av mig med bland annat min Martin hehe :) Alltså detta borde ju spelats in, allas miner då koppen förflyttade sig.. HAHAHAHAHAHAHA Och den eviga tystnaden innan nått hände.. :) Snopet snopet måste ja säga!!!

Efter denna lilla insidenten gick Ida och jag bort till farmors tomt och räffsade upp alla päron som rasat ner till marken, samtidigt som lilla Alice kutade omkring för att jaga allt hon såg.

Föresten så åker jag och martin och ett gäng till Göteborg i morron men bara under dagen.. Skojsigt som tusan! Men kommer bli en tidigt morron, men va gör man inte:) Är fett sugen på att vinna ett stort gosedjur på Liseberg. Men hur stor är chansen att man gör det ?! Åker till stan lite senare ikväll, vill gärna träffa mams lite me innan man åker.

Här har vi en galen nyblonderad syrra... I love you just the way you are!

   


Leker med Fiffi :)

Idag när jag vakande gick jag ner til Fiffis jobb för att hälsa på lite grann. :)
Fick baguett och kaffelaffe och så sitter vi båda här med våra datorer och lökar lite... Vid 18 tiden ikväll ska Fiffi och ja på gympa i sparresalen.. Här ska det svettas minsann hihi. Har tjatat med syrran till att följa me ikväll, vilket kan bli väldans spännande.. 

HA HA Nös precis och det lät bara som ett pys, samtidigt som jag höll mig på huve för att ikke mitt diadem skulle flyga av. hehe såg lite roligt ut : ) Denna dagen e lite lagom flummig känner jag.
Gjorde föresten ett test på facebook om hur mycket tur jag hade idag.. Hmmm bara 21 % Hur kan detta komma sig?! Hmm kanske ligger något i detta..Har åkt på en förkylning, mina böcker får jag inte tag på och sen e ja lika bitter som jag allitd är hehe. Men lite skoj minsann.. Fiffiluren hon fick minsann 86% hehe fuskigt :)


I helgen, ja... vad händer då!? Slappa eller nått??? Ja det får jag se, tar dagarna som de kommer....




Kommer bli en lång dag

Igår somnade jag nog 01.15 eller nått och skulle upp vid 05.15 eller nått i den stilen. Igår var jag duktigt och la mej tidigt, men det funkar bara ibland. nåväl... När jag väl vaknade idag var det inga problem att ta sig upp utan jag traskade upp lugnt och fint.. men... som jag haft nu i nårra dagar... huvudvärk!Inte alls gytt! Hittade inga huvudväkstabletter elelr så idag får jag helt enkelt gilla läget. Fy säger ja... kanske ska gå inom apotektet eller nått när jag slutat.. kan ju inte konsentrera mig på det jag ska.. Måste till bibblan idag me! det är många bollar i luften nu i skolan.. Ska skriva om nån bok och koppla till en massa andra böcker och föreläsningar.

Nu sitter jag på "Falken" som ligger precis bredvid biblioteket i Kalmar och väntar på att de ska öppna så att ja kan gå in och lulla lite där. ska ha en föreläsning i deras distansstudio om mobbning och konflikthantering.. lagom roligt när man läst 15hp i det redan men men... kanske bra att ha till grupparbetet till i eftermiddag. Skulle kunna skita i föreläsningen men e jag redan uppe så  får man ju gå på det hihi.
har med mig världens godaste pannkakor till lunch.. hehe med rivna morötter i:) sedan mormors goda jag har för mig det är björnbärsmarmelad eller nått. Smarrigt! Klämde i mig 2 st igår efter jag kom hem från skolan. De satt inte fel nånstans.

Nähe snart öppnar bibblan, ska ta o fylla på min vattenflaska så att jag inte sitter och somnar på föreläsningen sen. Hoppas att ni får en toppendag..


mycket trevligt var det

Här om dagen fyllde Martins lilla syster år så då åkte vi ut till Nättraby på kalas. Träffade lite släkt och vänner och lilla Selma.. samt världens sötaste lilla trolluge! Vi käkade jättegod mat och fick god efterrätt:) Sedan satt vi och snackade lite allmänt om allt möjligt. Mysig familj måste ja säga.
På kvällen kollade vi på film hemma hos lilla gubs o mös.

Igår var Martin och jag nere och hälsade på Fiffi på hennes jobb, satt där och snackade lite allmänt me.. om bilar och sånt hihi... :) Sedan gick vi hem och kollade efter bilar på blocket hihi :) fanns en del och vissa va mkt bra o vissa andra va det inte. :) Runt 18 tiden bjöd Sara (martins granne) på mat och det va hur gott som helst. mums!
satt nog där till runt 21 tiden, sen blev det filmtime:) skräckis så klart eftersom jag tycker om det.. hihihi

Idag har jag varit i lyckeby med mamma och ida.. va på MIO och spanade lite.. fikade även där. kanon.. sedan körde vi in till staun där jag mötte Fiffi och gick på staun o shoppade lite. 13.30 gick färja till aspö.. KALAS!!!! Morfar fyllde år så då käkade vi jättegod mat och drack lite vin:)
Nu sitter Idis, Jag och Fiffi och dricker lite gott, ska snart ut en liten runda och kolla läget på staun. :) skoj skoj
Nu ska jag vara lite social med brudarna

Det kunde jag nog listat ut

ja men givetvis skulle denna föreläsningen va onödig.. jag hade skrivit ut mina papper till föreläsningen och hon ut efter dom.. Så det var ingenting nytt som jag fick höra om man säger så! "Professionella samtal med eleven" så hette föreläsningen. 1 timmes lektion!!!!!!!!! Ni kan ju tänka er att jag sitter o hoppar vid datorn, vill bara hem!!!kl e 9.51.. bra.. bussen 12.15 nästa! Känner att mina horn börjar växa ut... det är i sådana här lägen man vill ha med sig bilen hit hehe. men men man får ju se den ljusa sidan.. Jag kommer upp tidigt på morronen! :) Men när ja kommer hem ska ja sätta in en massa grejer i pärmen o sen ska ja nog vila lite.. kanske träna..

De första dagarna...

Idag är et andra dagen man är i skolan efter sommarlovet, spännande och samtidigt ovant om man nu kan säga så. Ska börja vänja mig att komma in i rutinerna igen. Att kliva upp 5.15 på morronen och kolla ut genom rutan och se att det regnar är ingen hit! Hr bara en lektion på hela dagen så att hmmm va riktigt nära att ja stannade kvar...
Lyssna på detta.. man går upp kl 5.15 och bussen går 6.15 från stationen.. är framme i kalmar vid 7.40 börjar föreläsningen vid 8.30... som håller på till kl 10.00 och bussen går hem vid 12.15.. Hmm lagom skoj med tiderna! Bara en lektion och man utsätter sig för att gå upp tidigt... grejen e den att papprerna till föreläsningen ligger ute på nätet så man skulle liak väl kunna läsa igenom föreläsningen hemma vid sin dator.. Uppmuntrande såhär på en onsdagmorron! Naj!
men nu sitter jag är på bibblan i kalmar och kollar på klockan och skriver av mig lite skit som vanligt. Känns som om det kommer bli en hel del skrivande nu förtiden, så här kommer det minsann komma uppdateringar...

Igår var det ju första dagen på skolan och det va ju intressant eller?! hmm verkligen inte.. elle jo på nått sätt att träffa sina nya klasskompisar som man ska gå med i en termin. upp lika tidigt som idag... intro började vid 8.30 som håller på till kl 9.15.. hmmmm grrr behöver jag säga mer eller förstår ni vad som kommer efter föreläsningen?! ok ja ska avslöja. HÅLTIMME till kl 13.00 och efter där va det bara en masssa ordbajsande från nårra lekar som vi hade hela eftermiddagen.. Inte för att nån förstod sig på lekarna till en början men ja tappade suget efter 10 min eller nått..Leken gick ut på att man skulle kunna uppleva kulturkrockar, genom att dela klassen i 2 olika klassrum och där skulle man inte berätta vad leken gick ut på... utan det skulle man ta reda på i gruppen... Rafa rafa elle vad den J*la leken hette.. lek inte den.. ok?! Roligare kan man ju ha.. men det är en bra lek för att förstå hur folk upplever krockarna mellan kulturerna och missförstånd som sker osv.. bla bla bla..
 

Så sammanfattat av de två dagarna så har det varit intensivt och oerhör segt! O lycka med tiden har man ju då inte har ja insett. När man har kommit hem från skolan har man varit sjukt tlött så man knappt orkat med nått annat eller nån annan mer än sig själv. Men igår gick jag hem till Martin och kollade på en skräckis och tyckte synd om hans lilla axel me som inte mår så riktigt bra. Naaw;)
Ser fram emot min lilla sovmorrron i morron. börjar kl 10.00! woho men får ändå gå upp vid 7 för att ta bussen vid 8.05.. men timmarna mellan typ 5-7 är oerhört värdefulla. Tycker jag har sovit taskigt nu ett tag, men det är nog så innan man vänjer sig igen.... Nu har ja skrivit en uppsats känns det som.. mer uppdateringar kommer...


RSS 2.0