hur kunde det gå såhär...

Hur kunde det gå så dåligt egentligen? Bra fråga, arg blir man...
Vatt i Alvesta och skjutit och det började ju inte speciellt bra om man säger så. provskotten gick åt h*ete...massa 7:or och det fattar ja inte.. hur?? hur kan det bli så... ohh.. När jag väl började skjuta va allt jobbigt.. Nått som inte stämde. Det gungade och massa tankar flög hit och dit medan ja skjöt.. När ska det börja släppa egentligen..
Lyckades på nått sätt ta mej till final och första skottet tog ju lika illa som de andra.. jag är så arg.. grrr dumma.
1 av 10 skott blev dålig så det får ja va glad över...

Sitter hemma nu i soffan tillsammans med min underbara lilla Alice o kollar på tv...Hon ligger precis in till mej,skulle uppsatta att hon är 2 m katt så utsträckt som hon är hehe .. ligger på rygg o larvar sej :) älskar henne precis som hon är, varför vara som alla andra liksom :)
Blir nog läggdax tidigt för min del, helt slut efter denna sega dag.. Tack mami för att du körde mej föresten <3

Imorron blir det ut till ön som gäller, får väl se till att göra klart min jävla uppsats som ja dragit med nu ett tag.. Varför räcker tiden inte till kan man undra.. vart tar den vägen? Ena stunden tycker man att man har gott om tid för att kunna göra klart nått o ibland är man bara så omotiverad så det bara sjunger om det. Är väl nere i nått träsk o trampar...
Ska fira papsen i  morron, grattis i förskott dadi! vet att d fyller år på alla hjärtans dag egentligen, men jobbar sent då :) Så i morron blir det mat och fika där ute, ser fram emot det.. saknar familjen Adams!

RSS 2.0