Valborg

Jaså då va det dax för valborg.. Ska faktiskt säga att det vatt en lugn och fin valborg. Jobbat till 15.30 o sen firat med familjen Nordström. Det blev grillning o mys på altanen på baksidan "solsidan" ;) Kan säga att det va galet gytt att sätta sej i kvällssolen och ta en iskall cider.. mumma! Blev även lite gungeligung en snabbis innan en liten promenad ner till hamnen  ;)
 
 
 
Vi har även kollat på brasan som tändes runt 18.30 nere i hamnen( blev nästan lite mysfaktor när den tändes, fint! ).. Väldigt lugnt och städat, skönt att man liksom vuxit upp o passerat det där partajandet som det jämt brukade vara förr :) Trevligt när allt folk kommer samman, pratar och bara chilledillar ihop vid ett majbål.
 
Jag åkte hem ganska tidigt ändå..  Alltså när jag satt på färjan hem va det ett par ungdomar ombord. Alltså så vimsiga och gapiga! Vad är det med dagens ungdomar egentligen.. Stackare! Lider av hörselproblem och nån sån kaxighet som inte finns från denna lilla värld.. moppsar! Även om jag hade musik i öronen kunde man höra dom igenom. men men.. Not my problem.. Tog min lilla cykel och hojade hem snabbt som tusan :) Lämnade min lilla rosa bil där hemma på ön.. inte varje dag man tar hojen till stan och sitter upp på färjan o lökar...kändes ganska ovant, men det gick ju fint! Brukar ju alltid sitta kvar i bilen medan jag åker över :)  Vuxenpoäng att cykla? komma hem tidigt? ahh kanske d.. Men va inte speciellt sugen på att fira valborg, inget märkvärdigt egentligen...Har man klivit upp 04.30 är man inte speciellt sugen o taggad :)
 
Blir nog en dusch lite snabbt innan det är dax att krypa ner i sängen o unna sej en sovmorgon imorgon.. Luktar brandrök och grillad mat ;) Alltså fatta vad skönt att vara ledig en onsdag... bara sådär mitt i veckan.. ja kommer att njuta varje sekund i morgon :)  sweet :) Hur har din valborg vatt? Bra hoppas jag :)
 
Imorgon mina damer och herrar ska jag ut till lost igen och mysa <3 Kanske sola lite, ska ju bli lövly väder också! Me like.. God natt people! Massa pussar o kramisar

Är det söndag?

O så va det redan söndag igen.. vart tar tiden vägen egentligen? Fredagen kändes som en lördag o söndagen känns som en lördag.. hmm knasigt! Men men söndag är det i vilkafall som helst :) Dagen inleddes med lite städande, tills ja tröttnade (väldigt snabbt), drog på mej träningskläderna och tog med min väska.. promenad innan gymmet öppnade, fint d! På gymmet va man nästan ensam.. ångade väl på som vanlig tror jag, hela kroppen fick sitt och avslutade med 3 km innan ja svettades bort.. galet varmt alltså! Även ute har det börjat bli sådär tokskönt ute, varken kallt eller varmt.. precis lagom skulle ja påstå. Såhär tomt o skönt kan det va på gymmet.. Leker hide n seek med mej själv :)
 
 
Efter gymmet blev det långpromenad hem igen :) Väl hemma fortsatte jag med det jag inte riktigt avslutade innan jag begav mig, städandet! Nu är det väl i princip klart här hemma.. Har även hunnit storhandla idag, skönt.. så nu är det klart. Redo för kommande vecka tror jag. Nu har jag tatt en powervila i soffan med Alison <3 Helt slut som person ;) lät kul, men kroppen e sådär underbart trött efter allt. Ligger o kollar på nått program som handlar om hur de stylar tomter.
 
Imorgon blir det ingen sovmorgon :( skulle börjat 9.30 men får komma in tidigare.. rättare sagt ta öppningen! Amen va fan! Så har en kollega gått o blivit sjuk! Är det inte typiskt, när man ska ha sovmorgon va?? ohh! Tar väl öppningen o tar det som övertid.. men det va jag inte beredd på...suck! Behöver en bra start på morgonen, så jag hoppas att det blir lugnt.. så jag orkar med den långa dagen, kvällsmöte efter jobbet.. Känner på mej att det kommer bli ganska lugnt vecka ändå.. ledig på onsdag ;) wihooo.. röd dag ju! Då ska ja passa på att uträtta ett par ärenden.. o träna såklart.
 
Hoppas du haft en bra söndag hittils. Puss o kram

Hjälplösheten...

Ohhh jag får nog en lätt hjärnblödning snart.. med allt jävla kaos i huve nu..
I princip har chefen kommit i ett dilemma som hon inte redigt kan handskas med...lokalerna och anställningarna har hon tydligen problem med, blir så jävla trött.. kan hon inte bara fastanställa mej och min kollega!? Och som det ser ut nu kommer det bli anställningsstopp efter vår förlängning gått ut.. hur bra tror ni att det känns? Ahhh jag går konstant med en jävla klump i magen. Suck! Och allt som jag gjort? Allt bra och alla förbättningar och nytänk som ja skänkt bort.. ja säger inget mer... men arg som ett bi är jag! Hjälplösheten bara sprider sig...
 
En annan sak som får mej att känna mej totalt värdelös och hjälplös är matten. Har en viktig tenta som är bra att jag fixar.. o fixar jag den nu så jävlar... Det är en tenta som jag vill tenta av, släp! :) Suger...... ahhh! Som det ser ut nu kommer jag få göra den i början av juni.. och jag med mitt mattehuve.. det är inte menat att ja ska kunna sånt tydligen.. Inte min starka sida kanske.. näää! Man kan fan inte va bäst på allt här i världen. Får se om ja söker mej vidare eller om ja får va kvar i höst.. bara så jävla trött på allt för tillfället, det märker ni säkert. Massa grejer som snurrar i huve.
 
Igår var jag och tränade iallafall, rensa hjärnan lite grann. Tränade med Karlsson och syrran.. Blev ett halvtungt pass, men skönt! Bättrade på min gamla träningsvärk lite, o mer träning lär det bli i helgen :) Monsterpass ska det bli både fredag och lördag :) Mums! Känner redan armarna, ryggen o magen.. give it to me....
 
 
 
Ahh hur har din dag vart? Inte vart lika bitter som mej va? Depp, taggarna utåt, pepp, stress ahh all kombination du kan tänka dej.. Det där med att varva ner går sådär.. Man vill ju kunna prestera och göra bra ifrån sej, det är ibland toksvårt, även om man sliter röven av sej. Äsch palla! En nypa luft kanske..
 
Imorgon börjar jag tidigt som en tok men slutar även tidigt, lövly! Längtar! Puss o kramis

blandade känslor

jaha så va snart denna helgen slut oxå!
 
Vad har jag hittat på idag då? hmm vaknade tidigt i vanlig ordning.. klev upp och gjorde mig iordning för att åka ut till familjen. Alltid skönt att komma ut till lost. Hade köpt med mig frallor, så d blev förmiddagsfika :) Passade på att klippa buskar, grenar och rensa lite på farmors tomt me... När hon kom hem blev hon glad, alltid lika kul att se andra glada :) värmde fint inom mig ;) Har även hunnit glassa lite i solen, tokskönt! Åkte sedan hem i eftermiddags för att chilledilla lite med Alison. Passade på att laga lite käk till imorgon me, fint att ha det klart. Har även tvättat och börjat dona lite här hemma, med dona menar jag att städa.. har man inget annat bättre för sig så :) hihi. Ska bara ta o hänga upp tvätten sen är jag redo för att vila kroppen ett tag :)
 
Imorgon är det på att igen, allvaret! jobb jobb jobb.. fint! Tror och hoppas att denna veckan kommer att gå snabbt så ja får vila upp mig igen, känns som jag skulle behöva ha semester o flera månader så man kan pusta ut. Vart otroligt mycket nu under våren..  ohhh! Gäller att hålla ut  :) är det bara jag som har kommit in i nån slags vårdepp?! hehehe det som gör mej lite sådär småseg är jobbet, vad händer efter semestern? Förläger de mig ytterligare eller försvinner jag? Ahhh denna kommunen är ta mej fan inte klok.. Chefen är medveten om att de inte klarar sig utan snillet på jobbet.. men men.. ahh ni förstår den kokande känslan inom mig va?
 
Gör även ont i denna lilla kropp för att ja har träningsvärk me :) cobraträning is the shit! Går som Lucky Luke ;) Men får se den ömma kroppen posítivt, träningen har ju gett! ;) sweet! Hur har din helg vatt?
 
Puss o gull

Cobra crossfit + shopping o myse

 
Vaknade kl 07.00, tokpigg! Och galet sugen på cobra crossfitpasset...Klädde på mig och gjorde mig iordning för att sedan köra till lby där passet skulle hållas. Såhär kan man se ut när man ska träna ute.. hehe hellre förmycket än förlite på sig så pass tidigt på morgonen. Må inte va snyggt, men e inte där för att se snygg ut, utan att bara kötta på som aldrig förr. Palla bry sig!? hade packat ner 2 vattenflaskor, vantar och ahh allt som man hade kunnat tänka sig att behöva för uteträning.
 
 
 
Kl 09.15 stod vi Helena med 3 små ladies och jag redo att kötta.. Va ett galet bra pass och varmt som tusan va det ute me, solen stekte sådär galet me när passet höll på. Passet varade i 45 minuter.. lååånga 45 minuter :) Passet va uppbyggt på så sätt att man körde 6-7 olika övning och repiterade samma "block" 10-12 rep.. kan väl säga att det kändes ta mej fan i hela kroppen efter passet. :) Kommer troligen gå på samma pass flera gånger. Kommer väl få en galen träingsvärk imorgon så ja knappt kan gå :) hihihi. lätt värt d! Det va sjukt mycket folk som gick på passet, den ena efter den andra skrek för att peppa varandra.. hehe fett!
 
Efter det härliga passet blev det svettiga kramar och sedan hem för att duscha. Jag passade på att göra stan efter en lång och härlig dusch.. Blev minsann lite efter nån timme på staun. Hittade presenter till både Agnes och till syrran, gytt. Hittade även lite smått och gott till mig själv :) Vad sägs om en jättehärlig grön blus, en somrig ljusblå blus som man kan ha ett skärp runt midjan, ett par nya jeans och ett par pärlörhängen.. ahh ganska nöjd med min lilla runda. :) Nästa gång får det bli skoavdelningen :)
 
 
När jag kände mig färdig på stan åkte jag ut till för att mysa lite med familjen <3 Vi passade även på att ta en härlig promenad i det härliga vädret.. Vilket sjukt mysigt väder det vart idag då!! Ohhh! Det dryga är dock min allergi som sätter igång .. jävla pollen o skit! Skallevärk, irriterade ögon och lite snorigt då o då.. lövly..
 
Just nu är jag hemma med Alison igen.. Mysepys <3 Ska snart göra mej en stor kopp te o moffa ner mej i soffan. Vad ska jag göra imorgon då?! Förmodligen kommer jag vakna tidigt igen.. Ska iaf nångång under dagen åka ut till ön för att göra farmor happy,. ska nämligen hjälpa henne på tomten.. kanske göra rabatterna fina och vårstäda lite.. Visst har jag ett hjärta av guld!? eller .. tycker jag iallafall.. älskar att överaska och göra folk glada. <3 Hoppas din helg har vart kanon hittils.. Massa pussar o kramisar

förväntansfull...

Äntligen fredag! wihoooo! Som jag längtat efter helgen. Vart sådär tokmycket denna veckan med en massa skrivande och förberedande inför föräldramötet, som va igår.. Långa dagar och ett himla donande, så idag när jag slutade så va det en galet go känsla i kroppen som kom krypande :) Heeeeeelg!
 
Spänd och förväntansfull är jag som bara den inför imorgon. Min goa kollega har fått med mig på nått som heter Cobra crossfit.. ahh riktigt taggad inför detta alltså :) Hoppas på en fet träningsvärk o att det suger fett :) Kl 09.15 börjar passet, utomhus! Sjukt lövly alltså, fint väder ska det oxå va.. kan det bli bättre start på helgen? :) Efter passet imorgon ska jag hem och duscha o sen göra stan en runda tror jag.
 
Blev sådär toksugen på att grilla nån dag me, vårkänsla! Tänk va lövly det skulle vart att sitta o grilla nått smaskigt i kvällssolen.. inte helt fel va!? Nästan så man till och med längtar till sommaren.. om formen tillåter :)
 
Hur har din fredag vart? Hoppas du får en kanontrevlig helg! <3 Pussar o kramisar

Insats

Ohhh yes känns som ja gör stora insatser varje dag, men idag... oj oj jag är verkligen en klippa :)
 
Dagen inleddes med ett samtal på färjan.. Det va en mamma från förskolan, första tanken va.. shit vad är det nu.. men.. Hon undrade om jag skulle kunna passa hennes unge då hon o sin blivande man skulle gifta sig i början av Augusti... Eftersom jag tycker mamman är en sån härlig person så ställer jag upp :) Ska ha ungen en helg.. lördag eftermiddag till dagen efter tidig eftermiddag. :) hur mysigt kommer det inte att bli då att ha en 1,5 åring hemma o mysa med?! Ohh goa unge! <3 Ska bli mys.. vi ska ha slappekväll o äta nått smarre, morgonpromenad med vagn, leka i parken osv.. ahh vi kommer ha det grymt <3 Fin insats ja ska göra va?
 
På jobbet har det varit kanon me, trots att det vart en lång dag med mycket att göra. Efter jobbet idag körde jag hem till en kollega för att plocka upp en kamera, för att kunna fortsätta med temat som ska visas upp imorgon på föräldramötet.. Vi ska ju visa upp hur långt vi kommit osv.. jag är nöjd hittils med arbetet och temat. Skrev sedan ut lite viktiga papper till imorgon :) Orkade inte sitta så länge när ja kom hem från jobbet, gjorde det ja skulle och sedan fick d va. Tog ett snabbt beslut efter allt donande, en hurtig kvällspromenad! Ahhh lite musik i öronen och sen bara pinna på.. va skönt att rensa hjärnan.. Vart mycket som snurrat runt i den lilla knoppen.
 
Ohh en annan grej som jag bara måste berätta.. hehe.. under själva promenaden va jag riktigt nära på att ringa 112 :) Möttes av en gammal man på ca 90 år eller nått heheh komma springande, blev, yvigt hår och vinglig.. mamma mia!!! min puls gick nog upp i 2000000 slag! Va så inställd på att hjälpa gubben till marken och ringa efter hjälp..reflex?! Ah det va nått som hände inom mig... reflex att gripa in, rädd o göra det som eventuellt krävdes. Men tro det eller ej.. han pinnade på med sina vingliga steg och spökliga utseende, mitt i gatan.. alltså jag skojar inte om jag vände mig flertal gånger för att kolla vart han tog vägen :) Pust! Kände igen den gamla mannen från nånstans.. jo Loket! Han brukade va inne bland alla damerna på gympan. hehe..Nu har jag lugnat mig lite efter händelsen hehe!
 
Blir läggdax hyfsat tidigt ikväll, ska upp 05.30 :) Dricka kaffe hos päronen innan jobbet, myse! Sen är det full rulle till säkert 19.00, men ska se om ja inte kan åka hem med den färjan, då är jag nämligen hemma 19.30. Inte speciellt sugen på att komma hem 21.30.. lite skillnad.
 
Nähe people, nu ska ja ta mej en dusch o sen moffa ner mej i soffan tills ja ska lägga mej i sängen o sussa.. Mys med Alice <3 Lövly! Hoppas du har haft en toppenbra dag.  Massa pussar o kramisar <3

o så va vi hemma

Ohhhhh borta bra men hemma bäst? Är det inte så det brukar låta? Idag kidnappade jag med min bebis hem <3 Alison <3 Ohh så glad! Skyndade mig från jobbet för att handla, hämta misefis o sen bara komma upp till lyan o "va". Med andra ord moffade vi ner oss i soffan för att chilledilla lite. Världens goaste misefis <3 söt hon är när hon kommer upp till mej o buffar o kelar. Känns toppen att ha henne här hemma. Ska erkänna att hon är på hugget som vanligt ändå, för så fort det låter nått ute i trappuppgången är hon på plats, man kan ju missa nått :) Ska bli spännande i morgon när ja kommer hem från jobbet o se ifall hon tatt posten som vanligt.
 
 
Har även hunnit göra lite jobbgrejer ikväll, nästan redo nu för att visa upp vad vi gjort under våren för föräldrarna på torsdag. Föräldramöte på G. Lite lite kvar, sen ska ja göra lite ärenden imorgon me, upp i kommunhuset o hämta papper och material som vi ska ha nästa vecka. Alltid på språng! :)
 
Hur har din dag vart? Nu ska ja chilledilla vidare tillsammans med min lilla brud här... ha det superduperbra <3 massa pussar o kramisar <3

Sponsorfest

Ohh jag börjar med det jobbiga och avslutar med det roliga :)
 
Inatt har jag verkligen sovit som en kratta :) Har ju sovit hemma hos Ida och Agnes medan Martin har varit iväg. Alltså nätterna har fungerat sådär oväntat bra med Agnes mellan oss i den stora dubbelsängen, men inatt. OMG! Vaknade flertalgånger av en arm i ansiktet, ett par ben i revbenen osv.. kl 03.00 va jag duktigt nära på att ramla mer på golvet, Agge som va i farten :) Så just då bestämde jag mig snabbt att gå till ett annat sovrum, så brudarna kunde sova ostört hehe. Så man va väl inte sådär vidare utvilad i morse. Men älskar dom lika mycket för det <3
 
Annars idag har det väl inte hänt nått speciellt, men vid 17.00 tiden slog d väl till. Jag och mina andra skyttekompisar skulle arrangera en fest för våra sponsorer. ohhh va kul det va! De blev indelade i olika lag och fick skjuta och av resultatet tog vi ut ett medelvärde, vi rutinerade skyttar fick agera "Jokrar" i varje lag... De två bästa lagen fick sedan mötas i en final, inte skytte denna gången.. utan i Jenka.. de fick 30 sek/kloss med en hand. Klurigt för dom men skoj, de hade även 3 st "pass" som va de kunde kasta in ifall de ville stå över.. ahh shit va skoj... Toknöjd över denna kuliga kväll. Vi bjöd på snaks, öl, cider, vin... o såklart grymt trevligt sällskap. Hoppas de får lika kuligt resten av kvällen. :)
 
Har precis kommit hem och dratt på mej mjukisarna... mmm slappe på hög nivå här.. En iskall cider o sen bara njuta.. mumma! Vad händer i morgon då?! Hmm, ska tvätta, gå igenom mina gardrober och träna. Hur ser din helg ut? Massa goa pussar o kramisar från lilla mej <3

god morgon :)

Ah här kommer det en sån monstervecka igen... Uppstigning 04.30 (tidsomställningen gör sej påmind må ja säga.) klev upp efter mycket om och men, duschade i en rykande dusch, tog en alvedon o sen på med lite varma goa kläder, för att sen ta en hurtig promenad till färjan. 2 v framåt nu går det specialturer :) gäller att man kan de tiderna så man inte står på kajen med bil då det bara går en skärgårdsbåt som åker mellan öarna. Men ja måste säga att det va otroligt mysigt igår när ja skulle hem från jobbet o fick åka den båten :) alldeles för mej själv, där kunde ja sitta o leka turist asg!! Fick en helt annan syn av turen, jämfört med när man åker vanliga färjan o i bil... Njöt för fullt. Solen sken oxå.... Mysigt. Sitter just nu på vanliga färjan o lökar. Blir till att hoja till jobbet, duktigt va?! :) är d ändå fint väder så kan man ju passa på, trots att d är lite småkallt. Har ju varma kläder... Som vi säger på jobbet, kläder efter väder :) Hur ser din dag ut? Ja ska jobba till 15.00 om ja inte behöver jobba över, igen... Annars kommer ja sätta mej en stund med lite viktiga grejer som ska donas med innan veckans slut. Sen efter det får man se hur mycket energi jag har kvar till att eventuellt träna :) Nu blir d musik o slappetime en stund. Hoppas du får en kanonbra dag! Massa pussar

skön torsdag

idag har vi haft stängningsdag på förskolan och passat på att gå på en utbildning tillsammans. Lång dag! Utbildningen handlade om omsorg, utveckling och lärande för små barn. Intressant! Dock somnade en kollega, pinsamt som fan, låtsades att ja inte kände henne. Där satt hon som en fågelholk och blundade.. morr! Hur fan kan man somna!? När kursen va slut tog jag mig en alvedon, sån skallevärk som hette duga. Blev avsläppt nere vid färjan...
 
Tog mig sedan en promenad ner till loket för att träna lite granna. Blev hyfsad lugn träning, med tanke på att ja haft sådär äckelont i magen.. långt ner till höger högg det som bara den när ja rörde mig. Men nu är allt i sin ordning, återställd :) Så på gymmet blev det 5 km rask promenad med lutning, lite armar och sen fick det minsann va. Har man ingen ork så... Tog mig sedan en promenad och la mig i kärringgrillen, ohhhhhhh säger ja bara.. Satan va skönt! Somnade nästan där i, älskar värme! Lite färg heller såhär års är aldrig fel!?
 
När ja kom hem blev d dusch, räkwok, städ, tvätt och handbollsgluttning.. Det ni! Effektiv som få! Jag ska jädra unna mej en sovmorgon imorgon :) mmmmmhm! Börjar lagom till fredagsfikat, som ja hade tänkt fixa.. mums! Ska kompa halva dagen tänkte jag, så strax efter lunch checkar jag ut från jobbet :) Lövly... eftersom jag inte är van att sluta tidigt, går ju tankarna om vad man ska hitta på när man slutat.. hehe! :) Ska iallafall träna tillsammans med systeryster, fixa lite grejer o sen kanske pilla mej i naveln *asg*. Ska bli skönt med helg!
 
Hur har din dag vart? Nu ska ja moffa ner mej i soffan o bara va.. Massa pussar o kramisar från lilla mej <3

RSS 2.0