Återträff, shopping o blåbär

I förmiddags gick jag på staun med Karlsson, va så längesen. Det blev prat om allt och ingenting :) Shoppade o ögonshoppade även... Ja hittade mej en höstjacka, typ marinblå.. Här kommer en liten bild.. fikade på Espressohouse för första gången, jössös va gott d va. Köpte vit mocka latte :) mums! 
 
 
Blåbär... Shit va stora och många de var, gick i skogen med mami en stund. Hittade ca 1 kg :) Blåbärssylt kanske?! mami plockade lingon, hittade ca 0,5 kg.. härligt! Alltid lika rogivande att taska i skogen o bara få va :) Skrattade nästan lite åt myggen, de kunde inte komma åt mej riktigt moahhahah! Tror ja ska plocka imorgon me, bra träning må ja säga. Kommer kännas ganska bra i ryggen tror ja, fint!
 
Imorgon hoppas jag även på att jag kommer få mitt personliga schema via mail av chefen, annars kan det bli spännande :) Nu ska ja bli knådad av mami :) <3 ha det gotte puss o kram

Holabadola

Äntligen helg!
Har vatt intensiva veckor på mitt nya jobb, men som jag nämt tidigare är alla så sjukt trevliga så då gör det ingenting :) Trivs som bara den. Idag har ja vatt med mina 5:or på förmiddagen o sen 3:or på fritids på eftermiddagen. Lövly. Fick agera sjuksyrra idag när en elev slog upp hela stortån så en hel hudbit fläkts upp så att blodet sprutade.. alltså helt seriöst det låg en blodpöl efter oss. (djupt sår) Men lugn som man är bar jag in henne på toa o sköljde o donade. Stackars lills tös, att man lyckas. En annan tös ramlade av en hängmatta o slog i huve o ett berg. ja jössös amalia.. sjukstuga delux. <3 Så söta barn så det inte är sant... Efter jobbet idag drog jag med mej en kollega för att dra o träna. Pust! Idag fick det enbart bli 4 km intervaller, alltså stort jävla suck på min kassa kondis. Jävla färskvara! Kommer troligen va halvdö i kroppen imorgon haha! Även om sommaren har bjudit på både smått o gott är formen inte helt paj, skönt d. Lagom är bäst, eller va brukar man säga?
 
 
Imorgon ska ja umgås med världens bästa Karlsson, sjukt längesen vi hittade på nått så det ska bli kuligt värre :) Hon har skaffat sej misefisar me, jössös va det ska gosas. Hur har din dag vatt? Bra hoppas jag iaf. Ska se om ja även tar mej en liten titt ner till skyttehallen. Känner att det är dax att även hinna med den träningen. pust! Svårt att hinna med allt när man jobbar långa dagar, men men.. glad att ja har världens bästa jobb med fräna kollegor.
 
I helgen ska ja även hinna med plocka lite svamp om det nu finns, annars blir det blåbär o lingon..för det finns i massor.. iallafall på ön :) Såhär såg ja ut sist... mohaha skogsmulle.. stövlarna va givetvis på.
 
Har det hänt nått spännande sen sist? Puss o kram
 

första veckan...

Hejsan Svejsan!
 
Idag har jag träffat hela lärarkåren på det nya jobbet, fick även tid till att prata ihop mig lite med de lärarna som ska jobba ihop med mig i årskurs 5. :) Så årskurs 5 o årskurs 3 på fritids efter lunch. Hoppas och tror att det kommer bli kanon. Alla verkar så goa så jag ser inga vidare problem, utan en mer utmaning :)
 
Idag har jag kännt mig lite krasslig, jävla förkylning. Ont i bihålorna, snorig, trött, hosta m.m.. o nu när ja väl kommit hem så känner ja mej även öm i ryggen o uppblåst.. jo men ja tackar, feber!!! Proppat i mig alvedon nu så ja orkar med morgondagen. Vatten vatten vatten för att rensa systemet. :) Kan ju inte va kass första arbetsveckan inte... Istället får ja agera maskin och tugga på :) Vila får ja göra i helgen.. så länge man kan stå på benen med en "manlig" förkylning går man till jobbet annars är man en vekling! thats it!
 
Imorgon hoppas jag på fint väder, ska nämligen cykla lite sakta dit :) Nu ska ja vila en stund. Hoppas du haft en toppenbra dag. Många pussar o kramisar

känns bra

Idag har det fungerat toppenbra på mitt nya jobb, alltså det är helt sjukt vilken familjekänsla d är! Känns som man kännt varandra hur länge som helst, trots att det bara är min andra dag på jobbet. Efter jobbet idag blev det loket, va där ca 1 1/2 h, nu jädrar.. gårdagens intervaller känns i benen idag... men men.. körde rask promenad på bandet 40 min med lutning.. sen lite mage o armar. :) Imorgon blir det troligen gymmet igen.. bara på att som gäller. Hur har din dag vatt?
 
Just nu sitter ja nöjd i soffan o kollar friidrott, har även hunnit med att tvätta o diska o härja. Så jag kommer nog somna som en sessa inatt. Upp kl 06 imorgon, fortfarande sovmorgon för mig om man ska jämföra med mitt förra jobb :) Hoppas ni haft det graeat... Många pussar från en trött fröken :)

första dagen på jobbet

Då var första arbetsdagen över på mitt nya jobb. Det har vatt intensivt med mycket att lära, kollegorna är fantastiskt underbara. Fått nycklar o börjat lärt känna både barn och personal. Kommer jobba på fritids med de som går i årskurs 3 och även ha de små trollen ca 3 dagar i veckan i skolan. Tydligen ett härligt ryckte runt sig de nya årskurs 3.. omg! Men när jag väl kommer in i att ska jag nog minsann plocka ner dom på jorden. Kommer jobba typ 08.00-16.30 hela denna veckan, pust! Ska börja lite tidigare på onsdag o sluta runt 16 eller nått. Är man flexibel så funkar allt. Ah, måste bara säga en sak.. Sjukt mycket bättre arbetsplats än min förra <3
 
Idag efter ja slutade, körde jag raka vägen ner till loket för att rensa hjärnan lite :) Blev 5 km intervaller, thats it.. orkade inte mer. Just nu sitter ja nermoffad i soffan o chillar. Lagt fram kläder o förberett morgondagen.. Hoppas på bättre sömn inatt.. alltså natten till idag va fruktansvärd. Det spökar o låter här i lyan, fruktansvärt.. Vaknade toksvettig flera gånger inatt, aldrig vatt så tidigare... så ja hoppas att huvudvärken släpper o att jag somnar som en prinsessa :) Hur har din dag vatt? Hänt nått spännande?
 
Pussa

snart dax!!

Ohh herre gud, vart har mina alla semesterveckor tatt vägen?! På måndag börjar jag mitt nya jobb, fick mitt schema för vecka 33 igår, fick mellantider för att kunna komma in i att snabbt. Många frågor som eventuellt kommer att lösas osv. Det är en blandning av känslor som far upp o ner i mej :) Längtar till måndag, vill komma in i rutinerna igen.. jobb, träning osv. Skola och fritids kommer jag hålla till i mestadels.. Alltså det känns som man själv ska börja i skolan, eller den konstiga känslan ni vet... allt nytt, förväntingar... Kommer vara i trygga händer iallafall, känns ju fint :) 
 
hahaha jag som jämt är så klanting, fick för mej att jag skulle färga min utväxt här om dagen.. innest inne sa hjärnan, "gå till frisören stället", men det blev nått helt annat... suck! Blev ju typ kycklinggul i huve med vita slingor i va väl inte det vackraste ja sett. Ringde runt till varje frisör, men ingen hade tid.. tillslut hörde jag av mig till en Aspöbo som är frisör, fick komma in till henne o få grejer som ja kunde fixa till håret med.. Vilken ängel! testade en gång, men svårt att göra saker själv då man inte är proffs, hon kom hem till mig på Aspö och fixade håret.. Nu mera är jag vit med lite slinor i haha.. Som tack skickade jag blommor till denna underbara Camilla som gjorde min dag. Jag menar, herre gud tänk om ja skulle gå till mitt ny jobb som en skräcködla. :D <3 Bild kanske kommer upp inom kort... Just nu ser ja inte klok ut asg.. Sitter halvnyvaken o slappekläder o påminner lite om Einstein i huve (Ljust och spretigt) :) 
 
Alltså tips mottages mot nackspärr eller vad det nu än är. Kan luta huvudet på sne till höger men inte vänster o snett bakåt, det är precis som en låsning.. Haft det så i snart 1 vecka.. vågar ju inte knäcka nacken för tusan, hört att det inte blir bra då :)
 
Inatt har jag sovit hemma hos syster yster, bara haft kvalitetstid med henne och ingen annan. Agge sov uppe hos mormor o morfar... så vi trodde vi skulle ha det sååå slappt, men vi vaknade tidigt imorse o bara kollade på varandra asg.. vanesak att vakna tidigt för oss båda haha! Kändes som världens längsta natt oxå, sjukt konstigt :) OMG, skulle låsa in deras hönepönor som de skaffat sig o det regnade ju inte lite! Det enda som va nära mig var Agges minimala paraply o ett par stövlar.. jo man tackar kutade ner o gjorde det ja skulle o ställde mej sedan o väntade på att siss skulle öppna dörren. Idas kommentar: "hahah du är ju min egna Ove Sundberg från Solsidan".. hihihii söt syster man har va. 
 
Bara för att det regade och blåste igår skrev det på bland annat facebook om att strömmen hade gått... Alltså folk klagar mycket om stömavbrott... men helt ärligt.. tänk va mysigt det oxå kan va.. allt blir inte tråk bara att man får gå tillbaka ett steg liksom. Jag ser det mer som mys! Tända ljus, lyssna på regn, spela sällskapsspel, dricka vin m.m. alltså helt ok med andra ord.. beror givetvis på hur lång tid strömmen är borta, men ganska tacksamt om den är borta en stund iallafall. :)
 
 
Kanske jag som är knas, men jag ser inte allt som antingen himmel eller helvete, det finns nått där emellan.. det blir lite vad man gör det till, inte sant!? Som min ena tattoo säger."Livet blir vad man gör det till, har alltid har varit och kommer alltid att vara". True!
 
Idag, vad händer idag.. bra fråga.. sitter uppe hos mami o papi o inväntar på att kaffet ska rinna ner. Det blir nog myse, lagom trött från släkt som va hälsade på igår.. Skövdesläkten, mysiga som få! (pappas kusin med familj)<3 Alltså när jag väl kommer hem ska ja börja packa väska med bra o ha saker tills på måndag.. idrottskläder, regnkläder, extrakläder m.m. Sen kan ja nog slappna av i huve :) Vad händer för din del? Semester fortfarande eller har du börjat jobba? En kopp K nu så man piggnar till här.... Pussar i massor <3 

RSS 2.0