helt ok måndag

Vilken dag alltså :) Det har varkligen varit full rulle på jobbet, men det är ju inte ovanligt. Jobbade över 3,5h och under de timmarna jag jobbade över fick vi minsann ett skrattanfall som hette duga, dont ask! hehe va trött och sjukt lökiga kollegor... Efter att ha jobbat klart for jag in till stan för att träna... ohh kära loket :) Lika mycket folk som alltid. Idag fick det bli armar bland alla biffrna o lökarna asg, det blev även magarna och avslutningsvis 30 svettiga minutrar på crosstrainern. Kändes finfint efteråt. :) Satte mig i bastun efterår, spagetthi de lux.
 
Hur har din dag vatt? Fin hoppas jag. Blir läggdax tidigt ikväll, funderar på att åka ut tidigre till jobbet och skriva ut en massa grejer o hålla på med lite pappersarbete, eftersom ja är lillchef på jobbet asg.. Blev tydligen lillchef.. ett exempel är tex att de ringer efter mig och låter mig ta beslut om saker och ting... på min lediga dag(fredags).. wtf, de kan väl ta egna beslut eller vad är problemet med vuxna människor... men gillar den statusen.. lillchefen :) ¨''
 
 Nu ligger jag nermoffad i soffan och kollar på how I met your mother, senare ska ja glutta på the exes, hihi! Rolig! massa pussar o kramisar 

Härliga söndag

Idag gick jag in och kollade resultatlistan, vann båda omgångerna igår :) wii, härlig start på säsongen. Lönar sig att smygträna ibland :)
 
Idag har jag även passat Aggebaggebus <3 Vi har hjälpt mami och papi att höststäda tomten, bland annat räfsat löv, plockat bort en massa frukt som fallit till marken och åkt skottskärra :) Så vi har haft en toppendag i det underbara vädret.
 
Blev även lite träning på eftermiddagen, på Aspös gym.. va alldeles ensam, skönt! Körde lite allt möjligt, men främst armar, axlar, mage och lite på crosstrainern. Har kommit underfund med att jag behöver komma igång efter sommaren hehe :) Säger ingenting mer :) Efter träningen satte jag mig i bastun och svettades som en liten gris, lövly. Nu sitter jag hemma hos päronen och känner mig som en liten spagetthi... mör i hela kroppen.
 
imorgon är det full rulle som vanligt, jobb, ska även jobba över och täcka för en kollega, träna och sen hem och slappa. Ligger så pass bra nu med skolan så att jag kan försöka andas ut :) Klarade min första uppgift på skolan, känns skönt det me! wiii! Lycklig..
 
Hoppas du/ni me har haft en toppenbra dag. Nu blir det kaffelaffe <3 Puss o kram

Min lediga fredag

Ohhh min lediga fredag.. jeees!
 
Dagen inleddes med provtagning hos blodcentralen, värderna visade sig vara höga och fina. De som tog proverna trodde inte det var sant, de jämförde mina gamla prover från 1 år tillbaka då jag hade blodbrist och allt det där, ni vet. Och nu hade jag nästan lika bra värden som männen.. hahaha därför de gjorde om testerna 2 ggr för att verkligen kolla att mina värden var så höga och fina :) Japp, rise of the machine :) Sköterskan lämnade då över mig till själva blodtappningen, där jag lämnar blod... Fick en manlig "stickare", mamma mia.. blev osäker när det va en man, knäpp man är va?! Men hjälp, han kunde ju verkligen inte!!! Han tog i princip sats för att sticka, träffade fel och började då röra nålen som satt i armen.. ohhh hjälp.. första gången nån missar på mig! Fattar inte.. Han hade ju en superfin ådra som alla andra brukar sticka i, men valde ändå en som man knappt såg.. är jag nån slags testdocka eller vad är problemet!? Såhär kan man se ut efter att ha vatt på besök hos blodcentralen people...Vilken är från ett vanligt blodprov VS tappning? Bild 1 eller 2? Blåmärken de lux.. Stack i båda armarna...
 
 
 
 
 
Efter att ha plågats lite där unnade jag mig att gå på stan o sprätta lite :) Köpte en present, två helt underbara ugglor som nu står hemma på hyllan.. sötnosar! sen köpte jag en klänning (som behöver strykas) som jag ska ha till vardags, 2 tjocka strumpbyxor och en olle. Lagom shopping va!? Nöjd iallafall. 
 
 
 
Ohhh kolla på dom, söta!!! Gahhhh! Gör sej riktigt bra där :) sötnosar, det bästa är att de kan lysa oxå! <3
 
Skjöt även en tävling idag, eller resultatet ska lämnas i hallen till i morgon, då det är tävling. Gick ju faktiskt bra, trots att ja blivit tömd på blod :) Känner inte att jag har tid att gå ner där imorgon. Ska bland annat plugga och passa Agge. Måste ha ett liv me förutom jobb, skola, träning, tävling osv. :) Göra saker som man vill göra :) 
Nu ska jag göra mej iordning för klas. Skepp o hoj <3 
 

Amen suck!

Ah det har verkligen vatt en hektiskt dag. Många kids, sjuk personal m.m. så jag har slitit som en liten iller idag. Många barn, försökt pussla ihop schema som kan täcka morgondagens arbetspass för de som jobbar, pappersarbete, kvällsmöte, planera hösten...Känner att jag sköter mitt jobb proffsigt, men så fort jag slutar blir jag som en knasputte.. Ahh shit känner mig duktigt sliten, detta visade sig när jag kom in till stan. 
 
Körde av färjan, körde och gjorde ett snabbt jobbärende, jagade parkeringsplats (långt borta), upp i lägenheten och lämnade av väskan, ut igen för att göra ett ärende, påväg upp till lägenheten kom jag på att jag hade matvaror i bilen.. *suck* skakade på huvudet och suckade, ner igen och traskade bort till bilen, fick med mej varorna och sedan upp i lägenheten igen.. ahh mamma mia, behöver jag säga mer!? 
 
Tror jag är lite trött va... Vad händer imorgon då? Jag är ledig.. :) 1) blodcentralen 2) göra ärenden 3) skjuta 4) kalas på ön... sen ska jag passa Aggebaggebus i helgen <3 Nu ska jag duscha o sen krya ner i sängen. Massa pussar o kramisar från en trött liten själ <3 

klämskada de lux

då va olyckan framme igen dårå.. o denna gången bjuder fröken månsson på en klämskada som gör rövens ont. Va på gymmet o skulle justera en ställning.. gick väl sådär, resulterade i att ställningen sjönk ihop med en väldans fart när jag drog ut en sprint. tyckte ändå jag höll emot.. men fy ända in i helvete! Innan jag kände att jag satt fast! jeees! Sprang ut på dass o skölde fingret med iskallt vatten och försökte trycka ut fingret som såg ut som en jävla bergtopp... vit, blå,röd va fingret då.. alltså lite halvdött.. blev superyr så jag fick ställa mej ute 2 sek innan jag fick lägga mej på golvet.. intressant hur kroppen kan reagera märkligt när det händer nått.. men men.. när allt hade lugnat sig fortsatte jag min träning, men ingen station när händerna behövdes användas.. känseln börjar komma tillbaka i fingret nu, men hmm inte behagligt nånstans :( kommer troligen bli värre imorgon...
 
  
 
Nu ska ja packa till imorgon, sen sussa.
puss

mys o bomässa

Idag bjöds mormor o morfar in till stan för att käka lunch o fika :) Supertrevligt! Mysig stund ihop <3 Efter den lunchen gjorde vi oss iordning för att gå o kolla på Bomässan. Jössös va grejer det va där o en massa folk :) Han den där löken Peder Lamm va där.. hehe bäää. Nä nu ska ja va snäll, bra talare :) 
 
Vad händer ikväll? Jag har ingen aning, förslag? Imorgon ska ja ut till ön för att plugga lite, för är ja hemma blir det inget gjort, gör allt annat än va ja ska göra. ska skicka in ett arbete iallafall o kolla på uppgiften efter d... lite senare efter det ska ja bannemej träna, sjukt längesen.. får se hur möe ja orkar. 
 
I helgen som kommer är d tävling, måste träna inför det me... på fredag är det kalas för mormor o morfar ;) möe i kalendern om vi säger så.
 
Massa pussar o kramisar 

Vilket jävla rån!

Ohhh då har man vatt hos läkaren idag på lungmottagningen. Ohhh hur drygt är det inte att sitta i väntrummet med en massa gamla halvdöda människor med syrgas... läskigt! När det väl va min tur blev det ett himla donande. De tog blodprov, gjorde andningstester, lyssnade på lungorna, tog odling i halsen osv. Allt kollade de upp. Mina prover sen gårdagen visade sig vara kanonbra.. ohh så skönt! Till och med blodvärdet va högt och fint, så nu kan jag äntligen bli blodgivare igen, wiho! 152, högt för att va tjej asg:) men men :) hellre högt än lågt. Revbenen kände de på, har ju hostat som en jävla idiot ett par veckor, läkaren trodde att det troligen va revbenens ytterdelar (brosket) eller muskelfästet som fått sej en liten törn... suck! Fick en fet chock när jag skulle hämta ut min medicin :( Blev ju värsta rånet! Vad säger ni om ja säger 1000 spänn! OMG wtf! Ahh har fortfarande inte lyckats smälta detta. När ska man vinna på lotto då? Ett par miljoner hade väl iallafall hade vatt lagom ;) Ska även göra hemmatester med andningen, i nån jävla blåsgrej under 2 veckor.. sen kommer det bli kallad igen efter ett tag för att kolla hur det artat sig, under den träffen får jag även reda på om jag är allergisk mot något, förutom pollen då.. mamma mia... 
 
aj aj, nåldynan.. ser nästan ut som ett ormbett.. förvånad att det inte blivit blåare... 
 
 
 
Ha som ni förstår har det vatt möe att komma ihåg och mycket att smälta. Har även fått tuppjuck på jobbet. Sliter som ett djur, stress osv. Har fått önskemål om att ändra öppettider och att jag ska öppna vid 05.45, men snälla nån... ska jag börja bosätta mig där ute eller vad är problemet. Jag kan ju inte börja jobba förrän första färjan gått liksom.. och chefen kom med världens knäppaste idé, att ja skulle köra o hämta de tidiga barnen.. men wtf, helt seriöst.. hur mycket ansvar ska man få ha på en arbetsplats, är ju inte ens fastanställd.. snacka om att utnyttjas.. orka! Jag kommer att stå på mig.. gått ner i tid för att orka plugga, träna och försöka ta hand om mig själv.. för just nu är det stress och att hinna med o rå om sig själv och alla runt om en. det är näst intill omöjligt. Nä lite lugnt och ro nu tack! Ibland undrar man hur folk tänker...
 
Jaha mina damer och herrar. Vad händer ikväll då? Jo jag ska bannemej ta mej ett varmt och gytt bad, sen krypa ner i den goa sängen o slappa. hehe igår råkade jag visst somna 21.00, lite väl tidigt kanske.. men är man trött så är man. Ska plocka fram lite kläder me till i morgon :) Uppstigning 04.30 imorgon då, tur man slutar hyfsat tidigt, 12.45... ska dock sitta kvar och pilla med lite grejer. 
 
Hoppas du/ni har haft en brao dag!? Massa pussar o kramisar från en trött fröken :)
 

God morgon

God morgon :)
Igår på min lediga dag hände det ju ganska möe ändå, mest nöjd blev jag med att jag skickade in första uppgiften till skolan, wii. Påbörjade även andra uppgiften, vet ej om jag uppfattade den rätt, men men återstår att se. Gäller att ha lite framförhållning. :) Somnade ganska tidigt igår och vaknade nyss. Har redan duschat, plockat undan lite o så, blir nog frulle me snart. En fet kopp kaffe till en början iallafall.
 
I eftermiddag/kväll blir det kräftskiva hemma hos farmor o krister, vi kommer vara ett gäng som vanligt.. kuligt att få träffa hela familjen addams <3 
 
Jag blir så jävla trött på min hosta nu alltså.Igår kändes det precis som om nån stack en kniv rakt in bland revbenen/lungorna på mej, lite mindre skönt med andra ord. Varje gång ja försökte resa mej så högg det, får se vas överläkaren säger på tisdag.. ska bli skönt att få det uppkollat osv, en läkare som har tid att undersöka, om man ska jämföra med de nötterna på vårdcentralen inne i stan. 
 
Nu ska ja nog göra mej iordning, kan ju inte gå runt o lulla i morgonrocken hela dagen ;) *tsss* Hoppas ni får en kanonbra dag. pussilipuss

Ledig imorgon, wiho...

Fick bli en lång dag på jobbet igen. Slutade runt 4, sen stannade jag o en kollega kvar för att försöka planera upp hösten för de som är 1-2år. inte lätt.. men har fått ner lite rutiner och lite vad vi ska försöka jobba med/om tillsammans med de små liven. Känner på nått sätt att det är galet mycket, inte minst med att få ut vikarier, utan även jobbet över lag, träning, skytte, plugget osv. Men änsålänge funkar det. Ni känner igen den där situationen själva, vilket ska ta stryk.. enligt mig själv så är det inget.. framförhållning och galen planering :) 
 
Nästa vecka ska jag till VC, de dumma jävlarna.. ta ett par prover... long time ago.. men det ska jag iallafall.. kolla upp så att allt är ok efter vad som hände förra året eller när det nu va.. sen ska ja på tisdag till lungmottagningen o kolla hur mina lungor mår.. Inget allvarligt hoppas jag. men lite medicin kanske till andningen (jobbigt när man anstränger sig) ska även passa på o be de kolla på hostan o förkylningen som aldrig ger med sej, VC verkar ju inte bry sej något vidare.. så pass på. 
 
Imorgon ska jag försöka sitta och plugga, lämna in min första uppgift i svenskan.. pirrigt. Vill bara ha klart allt så jag kan släppa det :) Men ska plugga på distans fram till våren/sommaren. pust! Måste hinna skjuta me, första tävlingen börjar närma sig, rättare sagt den 28 sep. mamma mia. Imorgon ska det bli fredagschille, ledig :) Då blir det plugg, vin, gotte.. bra kombination va!? Kan inte bli bättre :) mohaha.. Ohh blev sådär toksugen på att göra fler örhängen, halsband osv. kul att pilla lite med sånt. En vikarie på jobbet ska ev lära mig att sticka me, hehe vantar asg. fränt! Men är rädd för att misslyckas, men va fan.. kanske blir bra ändå, vem vet.. 
 
Snart läggdax, äckeltrött. Hoppas du/ni har haft en great dag. Pussar 

Pysselonsdag

Behövde göra nått skoj efter en tung dag på jobbet... många sjuka i personalen, fick bland annat jobba över... Satt i sängen och pysslade lite grann efter jobbet, kuligt värre :) Ska inviga ett av paren imorgon, eller mixa... Me like <3 Tips på roliga örhängen!? lutar år en mixning ;)
 
 
Pussilipuss :) 
 

min dag

Idag har det vatt en bra dag :) Dagen började med en cykeltur med Agnes upp till förskolan och där va det lugnt och fint. Även om jag fick hoppa in och jobba på fritids o täcka för att en vikarie blev sjuk, så gick tiden ganska snabbt. Med fritidsbarnen körde vi till en strand och njöt vid stranden, dom likaväl som vi behöver ibland komma ifrån skolan/jobbet och ladda med ny energi.
 
Efter jobbet idag åkte jag hem o drog igång diskmaskinen, aldrig testat den eller inte vågat testa den än, men attans så bra det gick. Nöjd ;) Tog mig ett bad i badkaret efter det och just nu ligger jag nermoffad i sängen o slappar, kommer inte på nått annat :) Va riktigt nära på att somna på färjan idag, Jeees då är man trött.. aldrig hänt innan. Kanske ett tecken på att kroppen är i virrevarv o behöver vila!?
 
Imorgon ska jag jobba till strax efter lunch, plugga, shoppa o sen får man se vad som händer :) Får se om jag orkar träna, sån satans träningsvärk sen hemmaträningen :) Borde skjuta me, mamma mia.. säsongen börjar snart. 1000 järn i elden, dags att börja planera in träningar och tävlingar, skola, jobb u know. Det ska nog gå :)
 
Hur har din dag vatt? Nu ska jag plocka fram kläder och allt till i morgon så ja slipper stirra med d. :) Pussilipussar

fick rycka in

Idag fick jag agera sjuksyrra idag me, händer titt som tätt att man får rycka in :) Idag hade vi en flicka som klämde sina fingrar i en stugdörr :( lilla snorpan! Va ett barn som smällde igen dörren o tösabitens fingrar kom emellan, aj aj säger jag! Smällen kom över 2 fingrar, rakt över lederna där man böjer fingrarna.. Blev blått, svullet o nått sår. Fick ju rycka in där... Bar in flickan och satte henne vid vasken, tvättade handen, plåstrade om henne o satte en kylpåse över de svullna fingrarna. Sen satt hon och gosade i famn, ringde och meddelade päronen om va som ha de hänt och det va lugnt. Hon somnade sedan i min famn, la henne på en madrass ute, där man kunde hålla på henne. Allt för sötnosarna <3 Det har verkligen vatt en dag som varit speedad, lagom trött nu... fick jobba över idag me, det är fan inte sant.. gjorde det nämligen i fredags me. Hade en mamma som kom tidigare, jag jublade och insåg att ja skulle sluta min ordinarie tid, tills en pappa ringde och sa att han missade/inte kom med färjan. Så ahh då blev det väl en suck eller två..
 
Väl hemma.. då avreagerade jag mig genom att plocka fram en skivstång med vikter, boll och musik i öronen.. hej och hå :) Körde hemmaträning igår me, kan väl säga att träningsvärken känns. :) Skön känsla. Kommer väl ha ännu mer träningsvärk i morgon. wihoooo! Grannarna kanske tror att man inte är riktigt klok.
 
Hur har din dag vatt? Nu ska ja krypa ner o sussa. Ska upp tidigt, hem till Agge och cykla till förskolan. Jag fick den äran imorgon att cykla upp med henne. Både Ida och Martin börjar tidigt och jag som egentligen har sovmorgon till 07.15....Va gör man inte.. cyklar gärna upp med pinglan imorgon :) <3 1h hit eller dit :) Man är ju van att gå upp tidigt som tusan.. Sov gott söta ni
 
pussa

Im back :)

Japp idag var jag tillbaka på jobbet igen med ny energi.. hmm eller!? tröttare än nånsin men jag befann mig ändå på jobbet. Jobbade lagom länge idag, 11.45.. glassigt eller vad! Tokskönt! Lyckades även söva Aggebagge som har börjat på förskolan på riktigt nu, ingen annan som lyckats söva henne förutom jag.. Moster är bäst, tog bara nån minut. Efter jobbet åkte jag in till stan och lånade en bok på bibblan som jag tydligen behövde till nått arbete :) Så nu har jag lite att göra om vi säger så. Det går framåt med studierna, gäller att ligga på framkant från start. Jag hann föresten även med att shoppa idag.. wihoooo! Idag fick det bli lite tröjor och en regnjacka.. Börjar ju tydligen bli höst nu!? Mörkare och kallare. Fördelen med hösten är bannemej att man får ha på sej slappekläder och tända ljus och bara vara och nackdelen är ju bara att det blir mörkare :) Dig deal!? Här är lite från dagens inköp :) Känner sej som en liten körv, men är d slappekläder så är det slappekläder. Det roliga är att jag kan se framför mig när ja går runt och lökar i lyan med leggings, raggisar o slappetröja.. Då är ja chill på hög nivå. Fullfart mot höstrusk o vintern, slappe-Ems ska fram :)
 
  
 
Vad händer mer idag då? well, nu har jag suttit o försökt läsa en stund och tittat på allt som ska hinnas  med i skolan samtidigt som jag jobbar. framförhållning deluxe.
 
Om 1h ska jag faktiskt försöka träna, mmmhm, fan nu får det va dax. trött på mig själv att jag inte hinner med allt som jag önskar.. men sakta men säker brukar de säga... Ska gå på Aerolates, fråga mig inte riktigt vad det är, men förhoppningsvis en lugn aktivitet.. eller? hahah! Det är väl lite styrka, blandning av yoga och pilates.. Ahhh kommer troligen en recension om den träningen sen :) Hoppas du har det toppenbra. Massa pussar o kramisar 

RSS 2.0