Min ögonsten

Ohhh bara tokälskar min lilla ögonsten, kan inte förstå att du i augusti blir 2 år :) När han äntkligen fastnar på bild denna unge ska ja passa på att förstora bilden till en tavla :) <3
 
 
Igår var det skolavslutning, gick ju hur bra som helst :) Mågna kramar och presenter blev det från mina elever. Det har minsann varit en väldigt intensiv och galen termin men samtidit otroligt roligt! Nu är det bara 5 arbetsdagar till för att städa, planera, beställa läromedel osv sen är det en välförtjänt semester för oss lärare me. Lövly! 
 
Igår efter skolavslutningen fick jag hämta lilleman på förskolan, feber! Gaaah! Hoppas inte d blir något mer än så. Men det går vattkoppor på förskolan så det återstår väl o se om han blir en liten prick hela han eller om han håller sig frisk. 
 
Hoppas du har det fint? Här är det gytt, sitter o funderar på vad vi ska hitta på idag, Loke kommer nog på nått :) 
Puss o gull från oss 

Uppdatering

Jössös va det ekar här.. Har inte varit här inne och skrivit på länge. Jaha vad har hänt från sist jag skrev...
 
Jo jag har blivit mentor för min klass i årskurs 2 och kommer vara det även när vi efter sommaren går upp till årskurs 3. Känns hur kul som helst med att ha ansvar om alla mina 26 gull. Det har varit otroligt intensivt de senaste veckorna när en kollega har blivit sjukskriven så man fått ro iland själv varje dag, allt som ska rättas, testat, utvecklingssamtal osv nu innan det är dax för skolavslutning. Den ena dagen är mer stressig än den andra, det är tur man har koll på läget, allt är under kontroll :)
 
Nästa vecka är det en kortvecka med 2 dagar som försvinner för oss, onsdagen kommer bli den enda vanliga skoldagen för att torsdag och fredag ska vi ha läger. Sjukt spännande! Det går ruskigt snabbt nu. Skolavslutning tors v 24 och sen arbetar vi bara 5 arbetsdagar. Under de dagarna ska jag och en kollega hinna med att plocka ner allt vårt material, beställa nya grejer till eleverna börjar trean samt flytta bort till "stora sidan" årskurs 3-6, en helt annan byggnad. Kommer bli lite svettigt där men va tusan, sen är vi långlediga till 16 augusti då trollungarna kommer tillbaka :) Lite mer utvilade, glada, ny energi och positiva till skolstart.
 
Under semestern blir det flytt till hus, äntligen, slippa dåren till granne ovanför oss. Tack och adjö tok! Verkö here we come! Lugnare, sitt eget, trollungen kan springa fritt och härja bäst han vill. Få måla hur man vill, sola, njuta av sitt eget palats. Sjukt nöjd. Ser redan fram emot att inreda huset :) I huvudet har jag redan flyttat in!
 
Under sommaren ska mamma, jag, kidsen och syrran åka iväg till Ullared me såklart! Standard! Shopping is the shit! Bo i stuga allihop, mysa, bada och ha hur kul som helst. Ni märker va man lätt svävar iväg, semestern är inte långt borta!
 
En annan viktig sak som jag inte får glömma är att busen fyller 2 år dagen innan skolstart, kalas de lux! I SITT EGET HUS! 2 år!!!??? WHAT!? vart tog tiden vägen, stora killen nu! Lilla plutt! Bild från då vi hälsade på farfar. Alltid kul att bita i allt som man tror är ätbart :) skrubbare till när man duschar, glassliknande. Haha!
 
 
Vad ska du hitta på i sommar?
Många härliga pussar o kramisar till er!

RSS 2.0