Maskeradfesten

Idag på morgonen var det mycket förberedelser inför maskeradfesten :) Det var till att fixa bål, käk, disco, ansiktsmålning osv.. Ahh det har verkligen vart full aktivitet hela dagen lååång. Blev full rulle på dansgolvet må ja säga. TIllsammans med våra och F-2 fritids :)
 
Såhär blev mitt resultat :) Blev lite justeringar i sminkningen m.m. Alltså jag har nog helt seriöst glitter ta mej tusan överallt!!! Det är ju glitter i min sminkning, så det får jag nog leva med ett bra tag asg!
 
 
 
 
Nu ska såhär efter jobbet ska ja bara slänga mej i soffan och titta på handboll.. Sverige-Lettland! Kanal 4! Kommer sitta klistrad i sofffan o dregla asg! Typiskt mej va :) Hoppas du me haft en awesome dag. Pussa o 

Ooops

Pust vilken dag :)
Idag har det varit en planeringsdag ihop med alla andra kära kollegor. Jag och Maria har planerat ett par veckor framåt efter lovet nu.. Känns fint! Lite geografi bland annat. Var och tog lunch uppe på bryggarberget, aldrig käkat där men det va ju helt ok.. Satt ute tillsammans, kändes nästan lite som en vårdag <3 råkade visst jobba över när vi satt och planerade.. OOops! 30 min.. Men skönt att ha det klart måste jag säga.
 
Efter jobbet shoppade ja som bara den :) hehe lite halloweensmink till halloweenfesten på jobbet, kommer inte bli något avanserat tror jag.. stackars barn. vill ju inte skrämma livet av dom :) Sen blev det lite vanligt smink och sedan lite kläder.. Snacka om att va effektiv.. på ca 30 min sprang ja runt som en galning i affärerna.. wohooo!
 
 
 
Här har vi några bild :) Gahh ser ut som Einstein i huve, håret är som kom och hjälp mej! Här slänger jag även in en bild på hur jag tror jag ska se ut på vår halloweenfest :) Givetvis kommer det bli lite mer färg såklart och inte bara svart och vit :)
 
 Nu mina damer och herrar ska jag chilledilla o soffan o ladda upp inför morgondagen, då blir det en äventyrsrunda med lite spökigheter moahahah! Bläää har stängningen imorgon :( Då slutar jag runt kl 18. Hoppas dagen går snabbt.
 
Hoppas din dag har vatt awesome. Pussa
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Härlig dag alltså

Hejsan svejsan!
Igår blev det en träff med en gammal kompis som kommit hem till Sweden, sjukt kul hade vi! Mycket att prata om, mycket skratt och trams. Inledde vår träff med en lunch på Gilato, aldrig vatt där.. Men måste säga att det var litet men väldigt mysigt med trevlig personal. Efter uppladdningen där blev det en tripp till Saltö för att bowla. Riktigt kuligt, ett par banor bort från oss var det sånna där riktiga gubbgäng som tar att på allvar. Det var, som Martina och jag kallade det.. Flamingoben efter flamingkoben.. och med detta menar jag att de stog länge med benet upp och armarna på konstiga sätt ett bra tag efter de släppt klotet... ahh vi höll på att vika oss flertal gånger.. O min stil var ju inte bättre den.. vet ju knappt vilket ben man skulle börja med, så det blev skutt skutt skutt tripp ohh ehh still och skjut.. hahahahahaha Men bra gick det ju iallafall :) Riktigt kul.
 
 
Efter ett par rundor ute på Saltö åkte vi hem till mitt för att ta oss en kopp Te och slappa. Ahh det var en riktigt härlig dag igår.
 
Idag mina damer och herrar blir det brandövning på fritids, jag är listansvarig (tar hand om närvarolistan på barnen)... Spännande va?! Hmm.. Hoppas på att man slipper va ute idag, ska tydligen bli regn och äckelblåst.. burr! Efter jobbet idag ska vi tillsammans med eleverna gå på konsert som barnen på skolan satt ihop. En konsert som handlar om Trollkaren från Oz i Konserthuset i staun.. Lövly! Kan man ju inte missa.. Lät riktigt bra sist ja lyssnade på när de repade. :)
 
Hoppas du får en kanonbra dag. Puss o kramis

skakigt värre

Hejsan svejsan
 
Ohh så nöjd med helgens tävling. Visst, det jobbiga var väl resan dit.. hur kul är det att kliva upp 05:30 på en lördag!? mindre kul! Blev en morgonpromenad ner till skyttehallen där jag skulle möta upp mina skyttekompisar för att åka till Sävsjö i minibuss. Håll i hatten.. jag som aldrig lyckas somna i varken bil, buss, tåg m.m. somnade! Eller nja iallafall till och från.Helt förstörd när jag kom fram, stort suck. Trodde aldrig det skulle kunna gå o panga. Första omgången blev jag inte nöjd med, strax under mitt mål/gräns.. Andra omgången kändes allt mycket bättre! OMFG! Har aldrig lyckats skjuta så bra ever! PB (personbästa) och SB (säsongsbästa), alltså fatta vilken känsla.. fattade knappt va som hade hänt.. Ah denna helgen kommer ja leva länge på.. visar på att det finns kapacitet i tanten :)
 
I söndags åkte jag ut till min fantastiska familj för att gosa. Familjen Nordström bjöd på kroppkakor :) Ahh riktig mysdag ;)
 
Idag mina damer och herrar har jag minsann slitit. Skrivit lite omdöme som ska användas till utvecklingssamtal framöver, promenerat en del med jobbet o haft en lövly utedag. Stolt över en elev, kollade på de andra lärarnas omdöme kring eleven.Det har hänt grejer alltså, utvecklingen sker åt rätt håll.  :) Härlig känsla.
 
Efter jobbet idag gjorde jag en sak som jag säkert inte gjort på flera år.. Spinning 55-60 min.. Jössös, trodde helt seriöst ja skulle falla ihop efter hälften. Aldrig svettats, pustat o skakat så möe som ja gjorde när passet var slut. Alltså kondisen har ju tydligen blivit sämre asg! Men bra träning! Kommer garanterat få träningsvärk i morgon, trots stretching.
 
Längtar till imorgon, först sovmorgon... lövly! Sen efter jobbet ska jag träffa Martina som kommit till Sweden, planen är att hon ska komma uppåm o kolla läget, sen ut o käka o avsluta med bowling! wohoooo! Sjukt kul att bowla, kommer få en awesome dag hoppas jag på :) Passar på o träffa denna donna, man vet liksom aldrig när man får se henne igen, jämt på språng med sitt jobb. Kommer bli massa prat, skratt o galenskap i morgon, det känner jag :)
 
Hoppas du haft en bra måndag!? Nu blir d slappe i soffan resten av kvällen innan ja checkar ut för idag. Puss o kram

torsdag igen

Hejsan hoppsan!
Pust, snart har ännu en vecka flugit förbi bara sådär. Idag har det vart en relativt bra dag, förutom att det är nån som försök elda upp sopor på toaletten utanför klass 3:s klassrum.. hmm intressant, hur tänkte de små liven där liksom?!
 
Har fått en dator som ja ska ha i klassrummet, notera vad som sägs, saker som gårs igenom på tavlan osv. hehe den lotten fick jag.. Notera för att vara bra och ha då elever är sjuka, även bra för oss lärare att kunna gå tillbaka o se vad vi jobbade med vecka för vecka. Great.. Ska bli intressant, men väldigt bra! Har även laddat ner program till de elever som behöver extra hjälp med läsning och annat.. som ska underlätta, sweet! Tror det kan bli bra.
 
På fritids har allt vatt great, vatt rastvakt och även haft fritidsjympa med alla galna kids. Idag blev det fotboll för hela slanten, sjukt kul! Eftermiddagen gick genast så mycket snabbare :)
 
Efter jobbet var det meningen att ja skulle skjutit, det dära "måstet", men när man kommer ner i hallen så har pistoljävlarna bokat alla banor utan att säga nått... blir man inte sjukt irriterad!? gaaah!
 
Inte mer med det, otur efter otur.. igår lämnade jag blod, vilket jag gör ibland som en liten insats.. O inser när ja är påväg innanför tröskeln att det är den där idioten som jobbar.. han som misslyckades sist arbetade.. puls på 20000 fick jag.. sist tog han nämligen sats och missade ådran.. kan väl säga sådär.. han gjorde samma tabbe även denna gången.. Ändå dubbelkände han efter ådran.. som är stor!!! Hur svårt ska det va.. missar alltså ådran, börjar gräva efter den, vilket resulterade att han punkterade och rispade ådran... så nu har jag ett fett blåmärke i hela armvecket :( Ahhh kände mej konstig efteråt, brukar aldrig göra det... Men nu är jag iallafall återhämtad.. De tömmer ju nästan 0,5l blod.. sus, andfådd o allt för det lilla minsta :) Men som sagt, nu är allt bra igen. Får leva med blåmärket ett tag hihi.
 
Bakade lite cookies igår.. vad sägs om kolagrottor :) Smaskens till en kopp kaffe :)
 
 
Nu ska ja ta ett städrace.. Skepp o hoj.. Snart fredag.. sköööönt! Imorgon blir d skytte, packa till tävling, sen slappe för hela slanten. puss o gull

Ansträngande-....

Idag var det tävling i Rottne, strax utanför Växjö. Många damer och hård konkurans.. Min start på tävlingen va väl inte den bästa, men har faktiskt en orsak. Damen eller Damjunioren som stog på sidan om mej hade ett jädra krabbande med sitt stativ som man lägger geväret på.. Vid flertal tillfällen föll stativet ihop och geväret for ner i bänken med ett par jävla smällar, nästan ner på golvet. Alltså helt seriöst! Bör man inte kolla över sin utrustning innan man ställer sig på banan eller under förbereldelse/provskotten?! Det sabbade min drömstart iallafall, efter att par arga blickat till henne fattade jag att jag var sjukt irriterad på henne, då ställde hon undan sitt stativ o fortsatte utan, smart drag! Då som först började allt släppa för mig, skjöt då tre riktigt bra avslutande serier...När jag hade skjutit klart trodde jag inte på final, irriterad tog jag av mig skyttekläderna och var allmänt bitter, när listan kom upp visade det sig att jag lyckats komma med i final, sweet! Jaha en utmaning som hette duga i finalen..
Det nya i finalen är att alla nollställs, alltså alla börjar på 0... behåller sin grundserie men i finalen börjar som sagt alla på 0.. kasnke verkar krångligt.. men så är det, då spelar det ingen roll hur möe man skjöt i grunden under finalen.. utan där har alla en chans att ta hem allt.. :) mohaha! Intressant va!? En efter en skjöt ut sig... Med is i magen försökte jag hålla nerverna i styr.. Slutade med en stolt 3:e plats.. Riktigt skönt att känna att jag klarade av en final, trots min krassliga grundomgång. :)
 
Just nu har jag kommit hem och intagit soffläge.. Hade egentligen behövs rensa hjärnan lite, kanske ut o gå eller nått.. men kom på att mitt headset ligger ute på ön.. så för min del blir det chill o kolla på nån skräckis o släcka ner o ha tända ljus tss...
 
imorgon ska jag till ön för att mysa lite med världens finaste familj <3, träna lite där ute me kanske, hämta Alicekatten osv. Alltså helgerna går så fort... pust! Full rulle hela tiden...Hur har du haft det idag? Ett glas vin nu.. Skepp o Hoj.. pussa

jaha?

Tjena hejsan!
Haft en bra dag på jobbet, hunnit med o rätta en massa böcker så nu är man alldeles vimmelkantig i huve.
Har även hunnit med o tränat skytte, alltså jag ligger jämt resultatmässigt men det känns tungt på nått sätt.. man får anstränga sig mycket mer än innan.. Så glad att min skyttekompis börjat skjuta riktigt bra, hon slår till och med mej nu.. så förhoppningsvis kommer vi skjuta i lag framöver på nån tävling. Det kan bli ruskigt bra om vi klaffar samtidigt :) Men ändå ett hot mot mig haha, vi får lära oss att peppa varandra :)
 
Är sååå trött, hade kunnat somna här och nu haha. Sitter här med min gosiga morgonrock och chillar i soffan.. Tänt lite härliga ljus här me, skönt :) Höstmysstämning.
 
Just det, fick ett meddelande från min gamla chef + Aspös nya chef.. De ville avtacka mig o ut och käka o kolla hur jag har det på mitt nya jobb.. hmm bättre sent än aldrig. Men de kan ju fetglömma om att ja tänker ut och äta med dom på Halloween! WTF! Vem fan går ut och avtackas på Haloween? Nej tack! För det första jobba och sen träffa kärringar som jag inte vill veta av. Äta med 2 chefer själv, har inget gemensamt så det känns galet fel.. Då träffar jag de gärna på mitt gamla jobb under höstlovet eller nått. :)
 
Hur har din dag vatt? Ska försöka sätta mig nu och planera in veckans "måsten" både jobbmässigt och träningsmässigt. Massa gosiga pussar o kramisar till er

öm...

Hejsan hoppsan!
Haft en fantastisk dag hittils med mina nära och kära <3 Busat och pussat galet möe på den dära trollungen med namn Agge ;) Hon pratar som en tok hela tiden och vill att man ska vara med på allt bus :) 
Idag har jag även hunnit pilla med mitt lilla projekt, satan va pilligt. Ibland undrar man varför man gett sej in i att hihi. Tålamods krävande och pilligt som aldrig förr :) Här kommer en liten sneek peak moahhaa! Alldeles öm i fingrarna och allt. När jag stog och flätade ihop allt hade jag en kommentator bredvid.. "Emma fläta.... Emma kom sitta här.. " Aggebagge bus.. Rätt va det va vill hon ta över mitt projekt. Älskade barn <3 Allltså denna unge vill man ju bara käka upp, så charmig som få..  
 
 
 
Hur har din dag vatt? Nu ska ja ha myspys med mami och papi. Hemmagjord pizza, bad i bubblet m.m. Skönt att komma hem och bli ompysslad. :) 
 
Imorgon ska jag träffa min bästa tjeja som kommit hem till Sweden igen ;) naaw saknat henne som en tok. <3 Vi ska ta en långprommis och kackla av oss moahha... Bästaste Martina.. Blev tokglad när jag såg henne på färjan igårkväll, hade ja inte haft Alice med mej hade ja slängt mig ut från bilen o kastat mig över henne. Så jag längtar till i morgon, även om det är en söndag o allt haha.. Kommer bli världens bästa söndag. 
Puss o gull 

trötta ben...

Jaha då är man äntligen hemkommen o ha fått ta helg :)
Alltså att ha A + B klasser från årskurs 4-6 är lite att hålla reda på...Min uppgift var att hålla koll i spåret, därför gick jag i det sista ledet och fångade upp de som inte orkade springa eller så... Alltså de va lite o göra om vi säger så.. ca 150 barn i ett spår.. behöver jag säga mer ;) haha! Gick nog totalt 5km upp och ner i de jävla backarna haha. Men skönt efteråt.
 
Efter jobbet idag körde ja till loket, där va det ovanligt lugnt och skönt.. Egentligen orkade jag inte träna efter den motionen ja fick i spåret :) Men det fick bli 30 min intervaller och 10 min lugn promenad efter det.. pust! Kommer troligen ha lite ont i benen imorgon *tsss*. Ohh är så mätt, gjorde mig proteinpannkakor när jag kom hem, spännande.. skiljer sig lite från vanliga pannkakor men det var helt ok. .Hade lite kvarg och blåbär till det.. smaskens! Nu en stor kopp te framför tv:n...
 

 
 
 
Alltså det ska bli så skönt med sovmorgon imorgon, om jag nu lyckas med det :) Återstår att se. :) Sen blir det myyys för hela slanten <3 Hur har din dag vatt? Händer i helgen? Puss

Äntligen helg...

God morgon mina kära vänner <3
 
igår efter jobbet hade ja en såndan där jobbig känsla i kroppen... den där "måstekänslan" är inte bra att ha i kroppen när man känner att man egentligen inte har tid, men ändå så viktig. Skyttet.. Igår slutade ja tidigt, hmm 16.00, då bestämde jag mig för att gå ner och skjuta 2 omgångar.. Vill vara ledig i helgen för att hinna träffa alla, vilket man inte riktigt hinner numera om dagarna. Det har ju inte stämt allt ett tag ju, men igår lossnade det kan vi väl säga, håller tummarna nu bara på att formen håller. Skjöt 410,7 och 411,2.. Galet nöjd! Men helt seriöst så ska ja nog sätt upp en arg lapp som bland annat visar på hänsyn, respekt för de som står och skjuter... för det är inte så jädra kul när det kommer en massa vuxna människor som gapar när de pratar med varandra.. Om de ska prata så gör det en bit bort, men inte i hallen... eller i värstafall om det nu är så viktigt får de prata tyst. Har aldrig vatt med om dess like, vuxna människor! Till och med barnen o hallen skötte sig utmärkt.. La ifrån mig geväret flera gånger för att markera och glodde lite irriterat på dom, jag och mitt humör alltså.. men ni kan säkert sätta er in i situationen själva. När man har nått viktigt att prestera o sen kommer störmoment... Men som sagt, nöjd med mina prestationer igår..
 
Idag ska jag träna på gymmet är planen, om inget annat dyker upp.. Väskorna är packade (träningsväska & jobbväskan). Vi har skoljoggen idag me, så det blir nästan hela eftermiddagen tillsammans med min klass ute på V-mark :) Hoppas på att dagen får fort...
 
I helgen ska jag mysa med Agge och resten av familjen <3 Saknat dom såååå. Sjukt!? Innan var man van att träffa de typ varje dag, då jag jobbade på ön.. nu är det annat :) Destå mer kärlek mohahaa
 
Hoppas du får en fantastisk fredag och att den bjuder på lite smått och gott. Nu ska ja göra mej iordning till jobbet. Puss o gull
 

RSS 2.0