härlig helg...

Det var varit och är en väldigt härlig helg!
Igår va det lite chill n´Grill hemma hos farmor, väldigt trevligt och mätt blev man minsann. Badade lite me på eftermiddagen innan alla moln kom inrullande. Va dock lite kallt när man skulle cykla hem från badet när det blåste och solen hade gömt sej.

Idag har jag trimmat både mams o paps tomt + farmors, gissa om man är lite skakig nu efteråt hihi. Så nu är det så himla vackert.. gräset e klippt, trimmat, sanden har kommit och lagts ut framför och bakom huset. Så nu saknas det bara ett dopp i havet så har jag gjort mitt för dagen. :)
Kommer säkert få världens träningsvärk i armarna i morron efter typ 5 timmars trimmande, woho.. men får tänka positivt.. muskler och att man bränt fett. hehe :) Nu hade jag tänkt vila lite, känns som man behöver det. Kroppen bara skriker Vila!! ha det gytt

Bak med mamma...

För en stund sedan bakade jag bröd med mina underbara mamma. Jag fick på mig att diska medans mamma började fixa med att göra pajskal. Spenatpaj is the shit! mums mums, så klarar man sig även denna kväll. :)

  

Lite bilder hemma från mormors...
   
Haha lite vackra blommor och sedan ligger ja lite i bäddsoffan, försöker nog gömma mej:)

Ida skrajj!

Igårkväll när vi skulle lägga oss stängde vi av tv:n och släkte ner hela stugan. Vi var så trötta efter allt pillande med pärlorna och detta. :) HAHA.. Efter att båda lagom lagt sej och dratt täcket över huvet snackade jag om gamla madrömamr man hade när man va yngre.. En massa läskiga som fick Ida att skaka! HAHA.. Berättade om en död gubbe som låg under sängen o så... hehe Och då hörde man Ida: "Emma för fan lägg av.. elle.. Nej, det ligger ingen gubbe under min säng.. ehh jag kollade precis innan jag la mej." ... Så blev det sådär tyst nu vet, plötsligt hörde man hur Alice började prassla med nått i köket och då galde Ida igen.. Alice Alice! Alice kom till oss istället... Sen kom tystnaden igen och efter 2 minuter hoppade hon plötsligt upp på Idas kudde:) Ni kan ju tänka er Idas skrik och hennes andning när Alice kom uppflygande på henne!! hehehe Jag låg och garvade hur länge som helst... Vid 02.00 på natten hoppade Alice upp vid ena fönstret där det var ner rullat.. Plötsligt åkte rullgardinen upp med en väldans fart.. "PANG" och både Ida och jag flög upp ur sängarna och tände lampan! Där satt Alice så himla nöjd och tittade på oss... Då ville Ida ha lampan tänd hela natten och lampan låg precis bredvid min säng.. Hur trevligt kan det vara att att sova med lampan tänd och rakt mot mitt ansikte.. hmm Jag vet inte hur mycket jag sov men jag kan säga såhär.. det var inte så mycket iaf. :) Men vilken natt hehehehe..
Ska sova ensam i natt, vilket kanske kommer bli skönare;) Gytt att ligga o lyssna på Idas hysteriska skrik mitt i natten så fort det låter nått i stugan eller utanför. Ska nog kolla på nån film i kväll och pilla lite mer med pärlor o sånt. Blir så rastlös om man inte har någonting att göra.
Ska snart käka här hemma innan Ida åker in och jobba.
Idag ska jag:

- Bädda
-
Käka middag med familjen
- Pilla & Plocka
- Duscha
- Filmkväll & lyssna på när regnet slår mot rutorna.

Ida mkt koncentrerad...

Hehe Idag firade vi kristers 64 årsdag.. mycket trevligt..Efter att ha käkat en massa grillat satt Ida och ja och pysslade:) Ida pyssla hehe hmm men det gick okej iaf en stund. HAHA!
Där låg man o fokuserade på de små pärlorna som skulle bli något tillslut och det blev både halsband och fotlänkar, snygga måste jag säga.. Men när man var inne på sin andra fotlänk kunde man höra "Amen, va fans jävla pärlor!" "NEEEEEEEEEEEEEEEEJ, för satans i helvetes..." Där låg min syster precis bredvid mig och hoppade av iska, hmm av att hon släppte eller tappade ena änden så att pärlorna en efter en ramlade av. :) tsss men det blev till slut en mycket vacker grej som hon säkert blev stolt över :)

   

Pappa va grillmaster och han tyckte minsann ikke om "grodgrillvanten".. Jag myser lite med paps. Och där har vi dom.. de läskiga korvarna som ja fick klökattacker av bara av att se på dom.. :) det var alltså vildsvinskorv.. läskigt!

Nattbesök och pill & plock!

Nu har jag haft mina underbara goingar hos mej i 2 nätter, hur mys som helst! Tycker det är gytt att veta att det finns nårra andra här hemma och inte bara jag o alice :)  Ena natten blev det soffan och natten till idag sov ja i min egna säng. Jössös jag vaknade inne ens när stollarna gick i morse, va då galet jag brukar liksom vakna av det lilla minsta.
Vaknade sent idag... runt 11 eller nått, klev upp och gick ut till köket o satte på lite kaffe. Medans kaffet rann ner började jag städa lite, ovanligt eller hur !? hehe. Så nu ser det ok ut iaf:)
Igår satt jag och pillade med pilliga grejer ska ja säga.. Gjorde en överaskning till min syster yster, vilket jag hoppas att hon tyckte om.. tog flera timmar!! Gjorde ett armband och ett halsband till henne. mmm gulligt eller hur :) Sedan fortsatte jag med att göra en fotlänk och nått armband till mig... ska nog fixa lite mer sådan tråd så ja kan pilla vidare om ja har tråk. Här kommer lite bilder ;)
  

hehe så kan det se ut när man är klar:) ska nog göra fler... men med lite andra färger och kaske till o me lite... nej nu ska ja ikke avslöja för mycket.. hehe Men att hålla på o plocka med sådant här är min grej.. tycker det är superduper skoj.

Föresten.. Jag var nere och skjöt igår.. kändes gytt att komma ner i lokalen, känns som om det var 1000 år sedan.. men det är bara nårra månader.. Men jag va där nere och pangade lite och det kändes rätt bra, men lite mer träning så är jag på hugget igen.. Nu när jag är ledig i helgen ska jag nog ner nångång och pang. 

   Där e hon lilla "Bettan" <3

Ränsning!

Igår körde vi hem till herr Nordström för att hjälpa till i ränsandet i lyan.. Vad skulle slängas och vadskulle behållas :) hehe. Vi käkade lite glass på golvet och satte igång med röjjet precis efter, vet ikke precis hur många kartonger som fylldes, men det fylldes även på i sopepåsarna! hehe ändå var detta bara köket :P Så nu ser det ok ut där, det kommer att bli en fortsättning på röjjet... Här kommer nårra söta bilder sen röjjandet.

  
Naaaw kolla bara va söta dom är hehe.. Alltså IDA försöker du liksom kamuflera dej i väggen eller nått? Ganska nära att du lyckas.. Världens sötaste gullepluttar det är ni! pnöss på er!


Idag händer det lite saker....

1) Plocka i lägenheten

2) Tvätthögen ska bort (och det är inte lite tvätt)

3) Träffa släkten

4) ???


Slappedag hemma hos päronen

Idag vaknade man lite innan klockan 10 och såg att det fortfarande regnade. Så jag gick upp och gjorde lite kaffe innan jag började med att plocka och städa lite i lyan. Syrran kom hem vid lite innan kl 12 sedan körde vi ner till färjan för att åka ut till våra underbara päron. Det var alltså helt galet vad folk det va som skulle ut till ön, alla fem filer va fulla. Jag och syrran satt och störde oss på folk som är så fula så att de tränger sig i köerna.. Buuu och tummen ner för dom!
Väl ute på öun satt jag och planerade lite om hur ja ska möblera och köpa för saker nu när syrran ska flytta. Det finns så mycket man vill ha och mycket som man vill göra sig av med. Det första jag vill ha är en stor säng som man kan röra sig lite i :) naaw, har bilderna i huvet hur allting ska vara, men det får inte ni se än. mohaha! men nu ska jag inte tänka på det, hon flyttar trotts allt ikke förrän 1 augusti eller när det nu än va.
Men men jag  får ta o fortsätta att fantisera när jag kommer hem, men nu  ska vi ta och käka lite här hemma.. Blir nått med avokado och räkor vad jag kan se.

Värligt sommarväder

PÅ förmiddaggen låg man på Stumholmen och stekte som en tok.. Märkte att det började komma in en massa moln så ja börjde gå hemåt. Bara nån timme efter kom ovädret och håller fortfarande på.
Det har både blixtrat, mullrat och blitt översvämning!! Trodde ett tag att det var jorden undergång eller nått. hehe  Så på min lilla gata är det minsann översvämning så att bilarna får köra sakta som sniglar. Tittar man ut genom rutan är det bara grått och tråkigt väder, men samtidigt väldigt mysiigt på nått sätt. Tycker om att ligga o mysa när det åskar och för tillfället har jag min lilla Alice som myser här på min mage. Snart ska man till Karlsson och fira henne, fyllde år igår hehe ska gå i gummistövlar dit för att skoja med henne och sedan ta med mej lite finskor.. men vad ska man ha på sej.. hmm där kommer ett problem, men ett paraflax ska ja ha med mig iaf. Nähe nu ska man snart göra sej iordning och dansa lite till åskknallarna! woho..

Thunder & Rain det e fina grejer <3
 

RSS 2.0