Halloween

Jajamen nu har det firats Halloween, blev en runda på Sliver/Harrys i fredags :)
va ute med syran och Fiffi. hehe jag var utklädd till Pirat.. Halva sidan blev "Jag" och halva sidan död pirat typ :)
Här kommer några bilder :)  Tack fiffi för att du hjälpte mej att måla ansiktet :):):) Hoppas ni hade lika trevligt som mej.. Blev bjuden på en drink av bartenden me, aldrig fel hehehe

  

Snart en ny vecka framför mej med mycket jobb.. ska tävla kommande helg.. SM som går i Torsås idrottshall :) spännande :) Ska försöka planera in mer träning denna veckan, trots att man jobbar långa dagar... Mycket som ska hända nu framöver. Känns lite som det är kaos i hjärnan vissa dagar.. Badrummet ska renoveras, mycket på jobbet, träningar och tävlingar.. skriva på min uppsats .. bläk! men men, en dag i taget så löser det sej nog.


long time ago

Jaha jag som skulle bli bra på att skriva på min blogg..det har jag ju lyckats med. NOT.

Skyttesäsongen har precis dragit igång och det går bra för en gång skull, har lyckats skjuta 393 på de båda helgerna som har varit hittils av säsongen. Hoppas på att det fortsätter i samma stil framöver. Det är testtävlingar, uttagningstävlingar och andra spännande tävlingar.

Har fått ett långvikariat ute på Bastasjö förskola till April, sedan får vi se vad som händer efter det. Hoppas på att få vara kvar. Trivs kanonbra där, med alla menar jag då, föräldrar, barn och lärare/förskollärare. Det är en småbarnsavdelning 100%.

Har börjar göra om i min lya lite me, just nu är jag inne i lite mörklila färger. Börjar känna mej nöjd för tillfället.. Snart ska jag få mitt badrum helrenoverat :) kakel, dusch, tvättmaskin osv :)

Mysigt med höst?! vet inte om jag är ensam om det.. men.. Kan tycka att det är ganska mysigt att komma hem från jobbet och att det är lite småskumt ute. Tänk er själva att ta ett varmt och gott skumbad och ha tända ljus lite här och där i lägenheten. Inte tokigt alls. Sen bara sätta sig med slappekläder/sovkläder med duntofflorna i högsta hugg hehe.. Gotta ner sej i soffan och kolla på en chillfilm innan man ska lägga sej.
När man väl har lagt sej i den stora svala sängen är det såååå skönt att få dra duntäcket över sej. Önskar bara att man hade kunnat få sova ut någon dag, det är alltid nått man ska göra. :)

2 månader till jul, det är inte klokt vad tiden går snabbt... De har redan börjat julpynta i vissa affärer, galet!
Tydligen skulle det redan bli snöblandat regn i morgon, va tusan är det som händer liksom?! Kallt som tusan är det me på morgonen när man ska till jobbet. Gäller att pälsa på både ungarna och sej själv så man inte blir sängliggandes hela vintern.


Nähe nu blir det till att lägga sej på soffan och käka lite naturgodis...

RSS 2.0