Kontroll

Idag har vi varit på viktkontroll med busen, han har ökat sakta i vikt men helt ok :) ändrat mat nu eftersom han fått magknip av den förra maten så nu är det nystart med en annan variant. Verkar ju vara mycket bättre, sover som en stock här intill mig. Lilla gullegrisen ♡ fortfarande den minsta storleken i kläder,  shoppade idag till honom :) en slokmössa, frän sen en vinröd/lilagrå body. Så från han kommer bli alltså. Hittade även ett par jeans till mig, bye bye mammabrallor! Har börjat knapra på den där moroten att gå ner alla kilon och änsålänge har ja gått ner -9kg. Känns alltid lika kul att ställa sig på vågen, från att hata den till att tycka om den. Ist just nu haha.   
 
Blev även en fika/lunch tillsammans med syrran och hennes kollegor. Visade sig att den ena var en unges mamma på mitt jobb, hade helt plötsligt så möe att prata om, hysteriska skratt o allt. Underbart!  
 
Alltså det har vatt ett helt motionspass att gå på stan alltså, så lövly. Ska se om ja skulle kunna börja med mina morgonpromenader eftersom ja alltid vaknar innan tuppen. Gäller att  hitta sina stunder här i livet.  Tss. 
 
Hur har din dag vatt? Ikväll blir det myse med tanke på tråkvädret, ska bada Loke me haha. :) avis.  Tänk va gytt d skulle va om nån pysslat om en så, badas, lindas in i en go handduk,  gosas i en go famn osv,  ja tack ;) ♡
 
Dax att ta tag i livet här,  skepp o hoj ♡ 

Tiden går

Oh tiden går så fort... imorgon blir Loke 2 veckor. Alltså det känns som man känt honom hur länge som helst, men 2 veckor alltså imorgon. Han är verkligen en skön kille detta ja har fått i mitt liv ♡ rutinerna börjar falla på plats trots att han är en liten plutt, gäller ju att börja i tid. I morse låg vi i sängen o gosade o gluttade på nyhetsmorgon haha  mjukstart. 
 
Just d, nu har jag bokat ett datum för dop till pysen. Runt 1:a advent får han sitt namn på papper. :) charmknutte! Hoppas på fantastiskt väder, får gärna komma lite flingor från ovan :) feelings ♡ en viss känsla som sprider sig när man tänker lite på vintern, kanske jag som bara känner så. Men stämning liksom :) haha muppigt förklarat, ett lugn, skön känsla som får en att bara ha ett leende på läpparna. ♡♡♡ 
 
Idag har vi ingenting speciellt planerat, bara tvätt o mys. Kanske blir en promenad i det härliga sensommarvädret. :) sen ja kommit hem från BB har jag änsålänge gått ner - 8kg :) så snart är jag tillbaka på banan.. känns skönt. Bara en liten mage kvar som jag ska träna järnet med när jag väl får dra igång. :) 
 
Har beställt en massa foto till Lokes fotoalbum, allt ifrån de första timmarna till släkt o familj :) alltid kul o ha :) 
 
Vad händer för din del idag? Hoppas du har det gyttans. ♡♡♡ puss o kram 

Loke ♡

Nu är min ängel här! Han tittade ut 8 dagar förtidigt, va väl trångt där inne på hotellet. Alltså den där smärtan som man fick gå igenom är obeskrivlig.  Med alla dess olika smärtlindring utspritt på ca 13h var man ganska mörbultad när allt var över. Att kroppen bara orkar.. precis innan Loke tittade eut var min sista mening "nu ska du ut" haha att vara så hjälplös som man är just då sköter kroppen allt på automatik, tack gode! Smärtan var väl from hell! Bokstavligt talat, innan jag fick den smärtlindring som jag velat ha för ett bra tag sedan. Tänk er: akupunktur, bad,  lustgas, massage och sist men inte minst epeduralbedövning!!! (Smärtan mer eller mindre flrsvann). Epedural... man får alltså först bedövningsprutor intill ryggraden, sen en grövre spruta som man redan skickar in en slang med bedövning i nån slags kanal som gör att jag inte känner smärtan utan bara ett tryck. Sååå skönt med den bedövningen!!! Rekommenderas starkt! 
 
Min lilla ängel föddes alltså i lördags kl 06.42, han var 49cm lång och vägde 3100g :) sicken grabb va :) Loke ♡ galet charmig! 
 
Det tråkiga var vid lunch och övernattningen nere på BB, surkärringar, sterilt, oskönt o dessa satans sängar. Mörbultad!!! Åkte hem dagen efter för att vila ut, kontroll dagen efter på pysen. Kontrollen gick toppen ! ♡ 
 
Alltså att va hemma på ledighet från jobbet känns så ljuvligt samtidigt som väldigt ovant :) men under detta året hemma ska det mysas och självklart tränas när jag väl får det :) mys mys mys...
 
Här kommer en bild på min skatt ♡♡♡♡
 
 
Hoppas du har det toppenbra! Många pussar o kramar 
 
 

Händer grejer...

Idag har jag varit på kontroll, den där trollungen verkar sköta sig där inne på hotellet. Den har lagt sig till rätta o pulsen har finfin ♡ efter kontrollen styrde bilen till Kalmar,  jaaaa Ikea :) nattduksbord, bättre sent än aldrig,  så fint d blev.. inbjudande :) 
 
 
Har även hunnit med att slänga ihop ett par kanelbullar :) Alltid bra att ha hemma i frysen In case of så att säga :)
 
Just nu ligger ja o sovrummet med en värmekudde vid ryggen o gluttar på taken 2 hihi.
 
Imorgon ska jag ev träffa syrran o en tjejkompis till ev mysa o ha hmmm bullfika ♡ blir nog även stek i helgen, ska bli lövly. Haft en fin dag? Pok

RSS 2.0