ja nu e det jul igen!

Herre gud vart har tiden tagit vägen??? Det är dagen före Julafton! 23 december och ett stort grattis till Martinis som fyller år idag :)

Idag har Ida och jag gått på staun och donat sen har jag lekt lite med min fiffi:) Vi slingade håret och färgade underhåret på mig igen hihi och det blev nog bra. Efter det har jag försökt välja kläder till julafton och känner man mej vid detta laget så vet man att jag kommer ta med mej en massa kläder ut till ön och bestämma mej där ute...
I morron ska man upp tidigt och åka ut till ön som ni förstått, käkafrulle inne hos farmor eller om det blir hemma hos päronen. Martin&  Ida och jag åker nog ut vid halv 9 och spökar lite. Sedan ska vi nog försöka andas lite innan släkten kommer och stirrar upp varandra. Då kommer en fråga.. vem fan ska va tomte detta året?! hehe Jag pallar då inte vara det igen. hehe palla läsa alla rim som är 1 A4 sida med suddiga glasögon och annat heheh :)hmm tror jag ska överlämna tomtetjänsten till någon annan:) Det kommer nog gå lika bra då ...
När vi sitter och äter ska ja nog kolla om man inte kan tända en stock utanför.. det e sååå fint!! ska nog försöka ta kort på den så ni får se hur det ser ut....
Nähe nu ska jag nog ta och ta mej ett kanelknäcke o chilla lite:)

Praktiken slut och nu blir det Aspö i helgen

Nu har mina fyra veckor tagit slut på praktiken, både glad och less.. svårt att skiljas från en grupp som man precis lärt känna.. men man vet ju aldrig om man kommer tillbaka flera gånger :)
Fick en massa presenter när jag slutade, vilket va väldigt uppskattat:) jag bjöd på fika och de gav mej blommor och choklad och en hur söt tomte som helst. Kände mej som en mupp när ja skulle ta all packning till bussen hehe ja jössös måste sett roligt ut.

Nu är jag ute hos mina päron och myser. Har vatt inne hos farmor och hjälpt henne att pynta och dona, mys men snacka om att man va tlött. Nu sitter jag i soffan med hela familjen och kollar på Bonne söker fru:) Hur skoj är det?? eheheh Mams och paps håller på o töntar sej hehe:) Men skoj ;)

I helgen ska det tydligen snöa ännu mer Yeaaaaaah.. När jag vaknar i morron hoppas jag verkligen på att det snöar hehe.. Ska köra bort till farfars grav i morron me, kolla läget och tända lite ljus och så.. saknar honom så mycket!!!! Hoppas på att han finns runt om oss iallafall.. Han va en del av mig och är fortfarande..
I morgon ska jag nog göra lite julgodis här hemma eller helt enkelt bara julstöka, klä granen och lite sånt mys.. Nej nu ska jag mysa lite!!


RSS 2.0