Tripp tillsammans med farmor

Ikväll blir det kalas ute på ön, för min underbara mormor som fyller 69 år :) Hipp hipp hurra för mormor!!

Imorgon blir det uppstigning tidigt.. farmor kommer och plockar upp mej vid 06.30 för att sedan ta en tripp till de Småländska skogarna. Det va liksom inte igår ja va där, så det ska bli mycket trevligt att åka dit och chilla. Ska bli mysigt att få gå omkring i det gamla huset med sina duntofflor och slappekläder o bara få va.. Gå ner till dammen och sitta på bryggan i kvällssolen.. eller bara slänga sej i hängmattan... ohh ser fram emot detta alltså! När man är ute på landet så känner man verkligen sig avslappnad och fri, helt enkelt vara sej själv.

När vi ändå är uppe i de småländska skogarna så ska vi givetvis gå på Ikea en sväng.. Kommer bli lite doftljus som jag har en förmåga att ta slut på :) Måste ju ha lite dofljus för tusan nu när det är höst och ruskigt ute så man kan sitta inne o mysa... Kommer det nog bli en del mys, smarrig mat o kvalitetstid med my one and only farmor :) <3


Första tävlingen för säsongen avklarad

Idag va det säsongens första tävling, en dubbeltest på hemmaplan. Kände mej lagom motiverad när jag klev upp, not! Sovit riktigt illa, ja brukar inte klaga i vanligafall på att kliva upp.. men idag tog det emot lite grann.

Ja brukar alltid gå ner i hallen typ 1 timme tidigare för att hinna förbereda sej lite mentalt och plocka fram all utrustning.. Det va ingen tränare där! hmm dåligt, de kom när vi lagom skulle starta tävlingen.. Bra tränare!? Säger ingenting mer om det, ni vet någolunda va ja tänker. När tävlingen väl började kändes ingenting rätt, allt va helt tokigt.. gungade o de gjorde ont precis överallt.. mitt humör va som en berg o dalbana so.. första omgången va ja grymt missnöjd med. bläk, så nu har ja glömt bort det :) Andra omgången svajade lite till o från kände jag mig säker på min grej. :) Äntligen lossnade det! Va typ bara ett par 9,9:or och det sista skottet som fick mej att fundera lite.. Men överlag blev jag nöjd.. Vann andra omgången, wiho,, klappar mej själv på axeln o ler nöjt.. Vet att ja e kapabel till att skjuta riktigt bra, men då måste verkligen allt stämma, men som sagt.. detta va första tävlingen, fler kommer!

Efter tävlingen lunkade jag hem och packade med mej lite grejer, matade Alison och tog med mej min underbaraste minidator.. Sitter för tillfället nere vid färjan och väntar å¨att få åka ut till min underbara familj o chilla lite en söndagsom denna. Hoppas att de har kaffet klart när ja kommer hemhem ;) och kanske en eller två halstabletter, trött på att gå runt med halsont och slemmhosta. bläk nej för tusan säger ja bara.. det kan man leva utan! :)

Om man kanske skulle ta sej en härlig promenad i det goa vädret, kanske får med mej min kära syster och mami på en runda. Hoppas allihop har haft en fantastisk dag hittils.. Många kramisar!


tjejmyskväll

   




Wihoo idag har jag minsann hunnit med mycket.. Jag har hunnit skälla på mina tränare, tränat, shoppat, kollat handboll tillsammans med min gobit Martina. Vi inledde allt med en gofika/lunch innan vi drog igång med shoppingen. Tror ni att jag blev mätt som en tok efter den bakade potatisen då? mhm! Som ni ser så har ja shoppat en blå fin tröja, chinos och denna fantastiska ljusbrickan som jag dekorerade med lite glaspärlor :)

Ikväll blir det en spontan tjejmyskväll med film och tacos och som efterrätt blir det fruktblandning & nötter :) Perfekt uppladdning inför imorgon, då det är tävling.. Älskar myskvällar med dem jag verkligen tycker om med hela my heart <3


slappestil

Tjenixen!

Igår va ja hemma och vilade upp mej...  Idag är det fullt ös igen.. :)
 
Jag har suttit och tänkt på vilken soffa man skulle köpa sej, alltså det är då minsann inte det lättaste, va o kollade o provsatt o provlåg ett par stycken igår.. I själva verkligheten tyckte ja nästan att den dära spider såg väldigt liten ut.. tänk om man får främmat för tusan! Alla ska få plats hehe.. Hittade en Bose soffa som ja tror ja blev lite betuttad i , så ja får se när detta blir av.. galet sugen på att ha en ny.. kan ju inte sitta här i en utav mina soffor som e som ett ormbo :) Tänk va skönt att få en splirrans ny soffa sen.. lovar.. ska inte bli en soffpotatis, men lite slappehäng får det va i den :)

Jag va nere i skyttehallen igår o drog några skott, kändes helt ok så nu hoppas ja på att formen håller sej till i helgen.. Ja ska inte bli mer förkyld nu är tanken.. palla! Så idag har ja pälsat på mej ordentligt om vi ska vara ute på jobbet hela eftermiddagen. Kör på "slappeoutfit".





Undra om man kanske skulle dra o träna idag efter jobbet? hmm va ju längesen ja va på loket, well well.. får se om ja har några krafter kvar efter worket... Hoppas ni alla får en toppendag!


lite av varje..

Då va det en ny vecka igen.. tusan va helgen jämt ska gå så snabbt! Morr!

Idag va min plan att ja skulle göra lite ärenden på stan,träna och provsitta en soffa som ja e lite sugen på osv. Men den planen sprack ju, chefen messade o frågade om supernanny inte kunde komma in och jobba, jo men visst! Stängning blev det ju givetvis me, så ja slutar 17.45! Jobbar mer än gärna, men segt att planen jämt ska spricka hehe :) Hade vatt gott med en morgonpromenix annars i den läskiga spökdimman som har lagt sej över lilla kalle K o sen dratt o tränat..

Igår kände ja mej mycket knasig i kroppen när ja skulle sova.. varm o vimsig.. men när ja vaknade idag va det inte så värst farligt.. bara lite hosta o trött i huve.. får se hur man mår i kväll när man slutat. Sitter för tillfället nermoffad i soffan med slappekläder o kollar på nyhetsmorgon, alltid lika spännande.. hmm...

Denna soffan tror ja att ja är lite sugen på, men vet inte... Spider modulsoffa.. hmm bra fråga.. skön eller inte skön?! Den ska ju inte va för hård eller för mjuk.. Äsch ja får helt enkelt åka ut o kolla på den o sitta o ligga lite i den. Kanske ja hittar en helt annan skönhet! Det är inte alltid lätt att välja...
 



haha tro det eller ej... Igår mina damer och herrer kollade siss, jag och mami på julgrejer mohahah!! Ja vet, nu tänker ni säkert.. amen herre gud inte redan!? ehh jo! Vill man ha sina saker i tid och veta att man får dem,är det bara till att beställa :) Kommer nog bli bra detta :) Ja jössös! Julgardiner och lite dekorationer.. måste förnya sej lite.. Jag fick faktiskt lite julfeelings igår. tss. Vi är ju där, typ 3 månader kvar! Tiden går snabbt :)


Det va ju typiskt

Idag vaknade ja ganska tidigt ifall jobbet skulle ringa mej på morgonen, men det gjorde de inte.. Så ja somnade om en timme eller nått innan ja klev upp. Käkade lite frulle sen tog ja mej en liten promenix :) Efter min lilla runda gick ja ner i skyttehallen för att panga lite.. Det gick som d gick.. Det är galet jobbigt att va förkyld o hostig när man ska försöka prestera någonting bra. I vanligafall brukar ja skjuta bra med en liten bacill i kroppen, men wtf!! Inte denna gången.. Det va stabilt, tills ja skulle krama av skottet o det är då cirkusen börjar.. blä! När ja väl lyckades komma in i "the flow" pajade givetvis banan, den slutade registrera mina skott.. jobbigt värre.. Men överlag känner ja att känslan för att prestera finns, bara att ja måste bli av med den sega förkylningen :) Får se om ja tar mej ner till hallen lite senare idag och kanske och avreagera mej lite.

Om sisådär 15-20 min kommer min underbara mami på besök! weeei! Vi ska nog käka nått o ta en kaffe på det sen.. Underbart. Alison ligger som en dö padda på mej här hehe mysekise. Nu ska ja plocka lite här i lyan ... C ya


Tur ja har min Alice

Det har hänt mycket och vissa saker håller ja hemligt, men som har påverkat mej både positivt och negativt.. Men förhoppningsvis mest positivt.. Berättar en vacker dag för er, så ha tålamod :)

Idag har jag jobbat o slitit i vanlig ordning... Plockade upp min kära syster yster för att dra till skyttehallen och träna.. Nere i hallen bjöds det på mycket skratt och många skott avlossade hehe. Älskar dej kära syster! <3 Måste säga att träningen gick sådär, började otroligt segt men efter ett tag började det lossna och då blev ja betydligt mer lättad. Efter träningen körde ja hem och donade lite innan ja bestämde mej för att gå en runda i stormen. Måste säga att det blåste duktigt ute! Det kändes precis som om det va tvärdrag genom hela huve, mindre skönt kanske, smått bitande kallt i vinden oxå.. Det är verkligen höst!! Även om det nu har blivit höst så  njuter ja nog lite.. Det är ju så mysigt att få tända lite ljus, gosa in sej i flufftäcket och kolla på tv.. Det tråkiga e ju att man e själv :( Eller själv o själv e jag ju faktiskt inte, har ju min underbara kisekatt Alison hehe som ligger helt utslagen bredvid mej. Hon är hur go som helst! Inatt sov hon på mej!!! Tror ni hon saknat mej nått? Ohh yeah.. Hon har nog saknat egentiden med mej och jag har saknat henne så galet mycket, hon är mitt allt! Tur ja har Alice som alltid finns för mig i alla lägen...  <3 Love her!!

Imorgon kommer det bli träning igen för min del.. trivs bra där nere i hallen :) När allt flyter på är det en sån go känsla i hela kroppen :) Men innan träningen är det jobb för hela slanten.. bara till att tuta och köra..

Natti natti! Puss o kramisar från Alison och Mej


Planen sprack

ja det va ju typiskt !! Ja som skulle sluta supertidigt idag, redan vid 11.30.. Men då kom en kollega lagom när ja skulle slutat o frågade om ja inte hade kunnat tänka mej att jobba över ett par timmar. Hmm tänkte efter 3 sek sen kom svaret.. ehhh jo varför inte!? Åhhh Emma du är en ängel, JA det är ja.. ibland hehe :) Jo men det är väl skönt med lite mer timmar, tsss ;) Sen får man ju räkna med att man blir slut i bollen när man slutar. 

Jo planen sprack ju kunde man ju lungt säga.. skulle ha tränat efter ja slutat, men så blev det ju inte.. :( Får bli träning i morgon ist, då ska ja sluta tidigt.. om ja inte får stanna kvar igen dvs. :)

Ikväll är det ju fotboll, heja Sverige!!! Tusan om de inte vinner nu, då är det pinsamt. Sverige - San Marino. hehe förutom fotbollen så kommer jag få två nattgäster :) Tusan ja säger då det... det är fan inte varje dag man får nattgäster här.. Mina älskade nattgäster är Ida och Martin. Kan säga att det är ju tur ja har lite sovmorgon imorron, börjar inte förrän 09.00 :) Martin kommer nog inte hem förrän senare i natt, spännande! Hoppas han har det trevligt på firmafesten. Känner ja detta herrskapet rätt kommer ta den första bästa färjan hem. Vaknar ja då när de åker, ska ja försöka somna om... tusan va svårt det är ibland att somna om. Morr!

Igår föresten firade vi vår älskade morfar som fyllde 79 år. Grattis offa! Tiden går fort, men är tacksam för varje tid man får tillsammans med dem. Pigg som en lärka e han.... Finns få som min älskade morfar hehe. Älskar naturen, familjen, bowla, simma och hålla igång. Även att fika på staun med sina bästaste barnbarn betyder ju mycket. :) Blev kalas med jättegoda pajer och sallader och "aspöbakelser". Även min lilla Alice ville va me på kalset och det förstår man.. Mycket folk att busa med o den goda maten som luktade mums! :)

Nähe gott folk, nu ska ja nog dregla lite till fotbollen.. ;)


RSS 2.0