stöket har börjat

Julstöket har börjat ta sej här hemma.. Lagom, absolut inte för mycket.. än :) Kul att få pilla och dona lite. Shoppat lite idag me, fick bli en levande växt! hahaha tro det eller ej, men ger den en chans :) Sen lite julgrejer till stakarna som är i fönstret *fniss*... 
 
Va ute på ön en runda me.. för att lämna tvätt och fika med päronen. Alltså fan va drygt att inte kunna tvätta eller duscha... Nedräkningen är igång till renoveringen.. kom lövly måndag, kom!! Ändå längtar jag inte till måndag.. då jobbar ja 06.15-18.15.. pust. .en sån dag som man kommer hem o slänger sej i soffan efter jobbet.. lagom slut i kropp o knopp...
 
Här kommer lite bilder på stöket :) Enjoy... tänk... mer ska det bli... tänk granen sen o alla tomtenissar o rumpnissar som smyger fram i lyan sen asg... Alla ljus , lussekatter, pepparkakshus som ska upp... har minsann o göra :)
 
  
 
 
Hoppas du har en lövly lördag... pussa
 
 

känns bra nu

Ohh va skönt! min mage har lugnat ner sig, känner inte av nån smärta alls. Va ju hos läkare på hälsohuset, o det visste inte vad det kunde va, kanske nått med tarmarna. jo men vilket fint svar. :) Kanske... kan ju säga att det va magtatarr from hell och irriterade tarmar. Tar omeprazol varje dag nu för min knepiga mage, men som sagt nu gör det inte ont iallafall. :) Försökt varva ner oxå, vatt hemma o vilat om kvällarna.. träningen har legat lite på is.
 
Kommande vecka blir det däremot träning, både på loket och skytte. Måste skjuta, har tävling nästa helgen, i Kinna. Ganska viktig tävling för min del.
 
idag på jobbet har jag och en kollega suttit med nytt schema som ska börja gälla nästa år. Ganska skönt! Slippa ha alla öppningar och även ledig nån onsdag och nån fredag, underbart! Så nu har vi nästan fått ihop allas schema. Så är det när man är jobbets lilla alltiallo, pyssel med allt. Efter jobbet kidnappade jag Aggebagge och körde hem till farmor och krister, mys <3 blev kaffe o fika :)
 
Nu ikväll ska jag ta det chili, ska sova hemma hos mami o papi. Duscha o göra mej iordning för imorgon. Får ju inte duscha/bada där hemma.. grannen blir så jävla tjurig när det läcker i hennes tak :) knas va :) Idag har jag valt färg på det nya golvet och väggen.. fick bli mörkgrått golv och pärlvitt till väggen. Hoppas på att det blir fint nu, de drar igång renoveringen på måndag.. Äntligen!!!!
 
Sitter o sneglar på en annan sida här, samtidigt som ja skriver.. juldekorationer.. ohh yes! Söker lite inspiration till att dekorera hemmet med där hemma. tips mottages :)
Ska göra en krans till dörren bland annat och lite grejer till ljusstaken. Älskar att pynta o pyssla. Ohh julkorten är i princip redo att skickas, ska ni skicka några kort i år? :) Tycker nog det är lite tradition o charmigt på nått sätt. Ohh jag blir alldeles uppskrivad då jag tänker på julen, allt som ska göras.. julmaten, pyssel, pynt, julgotte som ska göras o bara umgås med familjen addams.. Blir jul hemma som vanligt hos mami och papi med den närmsta släkten med respektive. Men en fråga som dagligen kommer upp i huve, när fan kommer snön? Vill ju ha snö till julafton iallafall ;) Pulkåkning o åka spark.. ohhh man blir som barn på nytt.
 
Hur blir din jul i år? Några planer?
 

Nu får det va bra..

Nu har jag fått nog på min jävla mage, imorgon drar jag till hälsohuset för att se vad problemet är.. Hoppas de kommer fram till nått.. urinvägsinflammation eller nått i den stilen.. eller va fan vet jag, jag är ingen läkare.. men magen är som en ballong och det ömmar. De får väl ta ett par provet osv.. sen är det väl bara till att avvakta.. Hoppas de är bättre än vårdcentralen iallalfall.. där blir man ju behandlad som luft o får inte rätt hjälp. Om det är vila oxå som behövs.. ahh va ska man göra!? Jobba saktare? sluta tänka på jobb o skola? nä... men det är väl lite hektiskt till o från.. bara jag slipper denna oro så blir det bra.
 
Idag har jag inte bara gått o tänk på alla problem runt om en, utan jag har även hunnit umgås med min kära syster. Blev bland annat en långpromenad för att snacka av oss sen lite mys. Tycker det är viktigt att dela med sej lite löv till sin one and only siss... hehehe syrran ser fan möe piggare ut än en annan :) Ändå har hon jobbar 2 nätter i rad :) Gömde mej ltie för den förbannat kalla vinden me asg.. två slitna brudar.. Älskar dej systeryster <3
 
 
Imorgon blir det en ny vecka att se fram emot.. eller.. hmm som tur är har jag kortdag på jobbet.. skönt att inleda så. Hoppas tiden går snabbt som fan.. blir som sagt hälsohuset, laga käk o vila resten av den kvällen.. Kanske gå en promenad me ingenting mer.
 
Hur har din söndag vatt? Ska strax släppa in gosekatten min <3 Alisonbus! massa pussar o kramisar från en trött o sliten krake.

jädra bock!

Det är så underbart att vara ledig fre, lör och sön... Har både hunnit med att ta det hyfsat lugnt och plugga. Rättat en uppgift, gjort klart en uppgift som ska in nästa vecka, samt påbörjat en som ska in v 51. Gäller som sagt att köra på så man kan slappna av där runt juletid.
 
Idag klev jag upp runt kl 08.00 o käkade frulle tillsammans med mami sen blev det plugg plugg plugg. Nästan suttit med skiten hela dagen, förutom då jag var ute och tog en liten promenad för att rensa hjärnan. Funderar på att lägga mej i bubbelbadet här hemma hos päronen, välbehövligt om vi säger så.
 
Skrattade nästan ihjäl mig när jag skulle gå in i pappas garage för att kolla en sak, mitt framför nästan stog det minsann en bock..det ni! Inte varje dag man får se det :) Hahahha en granbock som ska stå ute på tomten nu vid jul *asg* blir väl en ljusslinga runt honom me, sjukt söt alltså.. Hemmagjord och allt :) Jädra bock <3
 

 
Imorgon ska jag nog inte sitta med några skolarbeten över huvudtaget, kommer inte längre med dom, behöver en bok som jag inte fått än. men är nöjd med vad jag hunnit med idag. Blir nog en långpromenad imorgon, lite träning sådär på en söndag skadar väl aldrig.
 
Sautan så kallt det börjat bli, kollade nyss på termometern som står i köksfönstret.. visade - 0,3 grader.. När kommer snön då? Är det inte snart läge för snön att komma? hahahah! Ska byta till vinterdäck nästa vecka, blir ett hemmabyte, leka bilmekaniker asg :) Alltså jag kan se kaoser framför mig när snön väl kommer, alltså att hitta en parkeringsplats vintertid på min gata, hjälp! Kommer förmodligen få köra runt hela staun för att hitta en bra plats.. Ni har väl fixat snöskyffel, annars är det kanske läge att skaffa det.. kommer ihåg förra året då skyfflarna var slut överallt :) Jag har en skyffel i min bil året om asg heheh den har visst råkat ligga där :) Räknar starkt med att gå upp innan kl 04.30 när snön börjat komma.. närmare 04.00 iallafall för att få värme i bilen och bli utskottad :) aja, en dag i taget, nu sitter ja bara o taggar o stirrar upp mej.
 
Nu ska jag gå över och mysa med världens bästa Alicekatt <3 Smoothie ikväll.. mumsfilibabba... hoppas ni haft en underbar lördag people!?
 
 

träning

Jobb jobb jobb idag har man fan kännt på att alltså, nästan hela barnaskaran inne, rättare sagt 22 av 23 barn.. Jeees! Idag har man vetat att man levt. Tack gode att jag slutade tidigt! Efter jobbet idag passade jag på att säga hej till papi och Alicekatten <3 
 
Dagens lilla träning: 2 x 20 min PW i lutningsintervaller, 15 min spinning.. sen började mina mage göra lite småont igen... märkliga magkatarrsmage eller vad det nu än är, stressmage kanske!?
 
Nu ska ja chilledilla lite här hemma o göra torkade äpplen i ugnen med kanel på, smarre :) Imorgon blir det upp tidigt som vanligt, slutar runt 16.. då tar jag helg :) wiiii.. Hoppas man får va ledig på sin lediga fredag för en gång skull... håll tummarna!  Puss o gull

fick bli loket idag :)

Jaha då var det tisdag.. Hoppas veckan går snabbt alltså, så trött o seg.. o min jävla mage är igång igen o krånglar verkar det som, förhoppningsvis blir det väl bättre snart.. Idag har det iallafall vatt lugnt och behagligt på jobbet, inte varje dag :) Efter jobbet idag körde jag faktiskt till loket, japp tro det eller ej, kändes som det va sjukt längesen man va där.. ni vet varför.. Idag blev det ingen styrka, men fick bli en PW på löpbandet med lutningsintervaller i 40 minuter , lagom svettigt.. Avrundande träningen med 15 min spinning hehe samtidigt som jag läste en skvallerblaska :) Orkade inte mer än så idag, ingen motivation, men det är alltid nått. 
 
Har precis kommit hem, funderar på vad ja ska hitta på nu.. slappa kanske!? mm o packa träningskläder eller nått.. eller om det är fint väder kanske jag ska springa eller gå en runda.. Sjukt jobbigt för knäna att springa omkring o se hurtig ut, men va gör man inte.. :) Slutar tidigt imorgon :) 
 
Hur har din dag vatt? Nu mina damer och herrar ska jag moffa ner mej i soffan en stund innan d blir rally till affären för att handla lite av varje. Massa pussar o kramisar 

svajig dag...

Ohh vilken jävla dag alltså! Tävlingen gick inte som jag hade väntat mig, eller eftersom jag inte hade några speciella förväntningar kanske jag inte kan va bitter.. jävla förutsättningar alltså.. trött på att inte hinna med allt, vilket man önskar. Det kändes bra under tävlingen men resultatet blev inte som ja väntat. Gick givetvis med inställningen att jag skulle göra det bästa efter situationen. Trots the bad resultat tog jag mig till final och där vet jag inte vad som hände ärligt talat.. brukar ändå va helt ok i finaler, men inte idag. Skyller på att ja har mycket stress o kaos i huve. Tänk er själva.. renoveringen, jobbet, stressen, skolan o träningen.. ahh att få ordning i på allt är en jävla process... :( Idag när jag hade skjutit grundomången hade jag sån skallebank, visste knappt va ja skulle ta vägen alltså. Hjälpte inte med nått.. I finalen slutade jag som 6:e person.. suck.. fatta irritationen efter ja skjöt sista skottet. Ni som jag snackade med kan ju lätt intyga mitt strålande humör.. 
 
Köpte faktiskt lite gotte idag, tröst käka gotte.. men efter ett par bitar godis va jag nöjd, så nu har jag en finfin påse kvar på hotellet. :) Får väl spara till hemresan i morgon :) Nu ikväll har jag vatt på relaxavdelningen tillsammans med ett par skyttekompisar, va gör man inte för att varva ner.. en lättöl o slappe.. inte helt fel, bara slappa! Välbehövligt!! Imorgon blir det upp tidigt, ett skyttepass kl 09.00. Efter skyttet blir det till att packa ihop sig för att åka hem, ahh denna gången ska jag minsann inte åka fram, tror jag. Det va så satans trångt.. Och kacklet imorgon, fjortisarna.. jeees! Musik i öronen o sen är det bara till att åka :) Men 5-6h är inge kul att åka... känns ju som man aldrig kommer fram. 
 
Just nu ligger vi alla 3 brudar på rummet och kollar på "så mycket bättre". Föresten, skallevärken har börjat avta, men lite finns kvar.. Tips på hur man ska bli av med huvevärken. Ska försöka sova och vakna o känna positiviteten sprudla.. :) Hur har din lördag vatt hittils? Nått spännande som hänt?
 
Massa pussar o kramisar

Vilken resa...

hell of a ride... ahh så kan man sammanfatta resan upp till Eskilstuna :) Det är inte kul nånstans alltså att åka minibuss tillsamans med fjortisar.. mamma mia.. den ena värre än den andra, skvallret bara spottas ut ;) Man får höra det ena och det andra. Ohhh kan rekomendera att inte åka i en trång  buss ihop med 6 fjortisar..jobbigt att sitta flera timmar i en trång buss.. ohh fick ju fan ont i röven och ryggen innan vi lämnade karlskrona.  Vi stötte på farbror blå som stoppade oss på vägen, föraren körde för snabbt på en 70-väg.. inte ritkigt ok.. böter på 2000 kr.. tack gode att det inte va jag som körde.. :) Väl framme i Eskilstuna blev det slappe och kvällsbuffé på hotellet.. 
 
Alltså mamma mia, innan vi väl hittade vårt rum på hotellet.. fick rum nr 66 men alla tolkade det som rum nr 99.. hur fan lyckades vi!? Gick runt o gluttade flera flera minutrar. Stötte på en norrman som skrattade ihjäl sej, frågade oss nått i all hysterisk skratt, vilket resulterade i att vi inte ritkigt hörde vad han sa.. vilket ledde till att vi skrattade så att vi lipade... Vi trillade till slut in på rum 66.. Väl inne på rummet då.. va skrattet över ? nej nej.. Cissi fick för sej att möblera om i rummet mohahahah.. fotöljer flyttades i luften hit och dit och nu har vi väl hittat en fin lösning :)
 
Amen helt seriöst ni kan ju se er 3 virrhönor uppe på plan 2 på hotellet som i princip ligger i en hög o asgarvar o lipar vart annat :) Ligger just nu o kollar på Idol.. inte för att jag brukar kolla på det, men mina roomies vill kolla.. så istället sitter jag här o skriver i bloggen. Misstänker att det kommer bli läggdax tidigt ikväll, alla är toktrötta. 
 
Imorgon mina damer och herrar är det kl 13.00 som gäller, då ska det pangas. Får gå som det går, inga höga förväntningar med tanke på att ja inte hunnit träna så möe :( aj aj.. Kan ju inte göra mer än mitt bästa. Kan ju bli spännande detta. Sen är det licens, kläd och vapenkontroll på förmiddagen.. hoppas man går igenom utan problem. Imorgon ska jag nog ta en promenad till gottebutiken, om jag är sugen på gotte dvs.. inte käkat en ända gotte idag, duktigt va!? Får nog se hur det går, brukar påverka gottesuget, inte sant? 
 
Hoppas din dag har vatt kanon. Massa pussar o kramisar från en trött tösabit. <3

blä.. trött, sliten, oro.. allt.. knas

Nu börjar det bli lite småjobbigt med att hinna med allt...
Denna veckan har jag jobbat o slitit som ett jävla as, i vanlig ordning. Men igår, då va jag alltså på jobbet i 14h.. ni kan ju tänka er själva hur jag va när jag kom hem.. migrän, trött o allmänt irriterad på allt och ingenting. La mej nästan direkt 20.30 o vaknade som ett vrak idag.. omotiverad men ändå.. Skulle slutat 11.45 och sen tränat, men jobbade till 15.00.. pust! Lite extra money iallafall... Men har fått ont i magen, tröttheten som slår till, stressen bara knackar en på axeln varje dag. Har försökt lära mig koppla av, men wtf! Glömde ju lämna in en uppgift förra veckan, men den är fixad o nu denna veckan ska ja skicka in en annan djup uppgift.. får inte glömma... påminn mej!!! 
Imorgon jobbar jag till ca 16, måste träna imorgon me.. skyttet stämde sådär idag, kan bli lite bättring från min sida.. Sen ska ja packa all utrusning så det är klart till på fredag, ska ju till Eskilstuna o tävla. Mmm lite ångest o osäkerhet på mig själv o min kapasitet till att leverera med tanke på allt runt om... får väl gå som det går.. 
Packade kläder, badkläder o allt som ska med till i helgen, hoppas nämligen på att man hinner med en runda på relaxavdelningen på lördagkvällen. Inte kul med oro, stress, ont i magen alltså.. tips? Tycker jag har saker hyfsat under kontroll ju, men ändå är det mycket. vill inte välja bort saker och ting, det betyder allt för mig... alltihop! 
 
Renoverinen har inte påbörjats här hemma än, tydligen kommer hantverkarna på måndag och ska enbart kolla på vad som ska göras.. o jag hoppas att de kommer påbörja med allt nästa vecka.. kom igen boys! Effektivt arbete nu vill jag se, inte några jävla kaffesumpsarbete.. morr! Jag får väl stå och styra upp även denna verksamhet.. :) Minisnuten Emma liksom.. moahahha bara passa er! Enligt gubbarna är det golvbrunn, matta och nån vägg som ska fixas.. kanska ska se till att ha en före och en efterbild.. kan ju fan inte bli sämre iallafall. :)Stör mej dock lite på hyresvärdens kommentar ang att använda toaletten.. Tvätta får man inte göra, kanske i den occuperade jävla tvättstugan där det ej finns tider, eller hemma hos nån släkting.. duscha o bada kan man glömma.. eller. ah! lyssna på detta.. duscha är ok, om man går ner till grannen o kollar så hon är hemma ifall det skulle läcka!! o då gäller det att man duschar försiktigt.. hmm vad innebär det? mängden vatten eller hur hårt o fort vattnet rinner ner i golvbrunnen.. helt jävla otroligt svar va!? Eller duscha på gymmet.. men kom igen, tänk om jag inte hade gått på gym.. helt otrolig.. visst blir man förbannad!! Ah orka! Hoppas de löser detta problem snabbt. slippa all oro.. aja..
 
Hur har din dag vatt? Inte lika mörbultad som mej hoppas jag. Ligger just nu i sängen och kollar på tv, zappar lite.. Laddar upp inför imorgon. Massa pussar o kramisar <3 

glömde

Ohhhh hur kunde ja glömma skicka in ett arbete!? Mycket uppe i knoppen som snurrar runt...Skola, jobb o träning.. just nu är det mycket i skola o jobb, resten har liksom kommit efter lite. Mitt skolarbete har vatt klart länge, bara att ja glömt skicka in det.. pust. Så kan d gå, behöver nog sitta nästa vecka med lite grejer som ska in fram över, lika bra.. NU i veckan är det sjukt mycket på jobbet o sjukt mycket i skolan, samtidigt måste jag hinna träna skytte, tävling i Eskilstuna.. viktig tävling för min del. Planering! Nästan blivit lite skoltrött :)
 
Blev ett par nya darlings på stan idag, strl 36.. hihi små fossingar ... sweet! riktiga mumsbitar <3
 
 
 
 
Resten av dagen ska ja försöka planera lite inför kommande vecka osv.. får se om ja kanske tränar idag eller tar det nästa vecka då eventuellt motivationen finns på plats. Hur har din lördag vatt änsålänge? tips på vart man kan köpa stora lyktor?  Vill ha nuuuu när det e mörkt o allt ;)
 
Blir nog ett glas vin eller två ikväll för att lugna nerverna.. Puss o gull <3
 

vågade

Idag har jag jobbat, som jag nämde i tidigare inlägg :) Efter jobbet va det meningen att ja och syrran skulle gå o träna men planen sprack ;) Blev träning hemma istället. Sen stog jag i valet och kvalet. våga, våga inte, våga,våga inte... kollade lite på badkaret o sen så jädra tog jag sats.. här skulle det minsann badats. Blev ett snabbdyk, rädd sen att grannen skulle komma upp o knacka på.. ahh va vet jag! Har ju inte fått några vidare direktiv gällande att använda vattnet osv.. jävla läcka o rackans sega hyresvärd. Fick tag på nån tjomma igår o de skulle snacka med hyresvärden o att jag skulle höra av mej idag.. ah ok, mailar dom med tanke på att ja inte har tid att ringa på arbetstid då de har telefontid.. mm vad fick jag för svar?? jo att jag skulle ringa mellan 9-11.. amen kom igen... vafan kan man inte ge ett snabbt svar på mail för.. bra tid me. fyfan! Aja, hyresvärden sa att han skulle höra av sej till mig när han visste nått.. ahhh kul att det kommer ett samtal från honom då!!? sjukt! Tror aldrig det kommer ett samtal! När ska badrummet bli totalrenoverat... väntar o väntar... plötsligt händer det?!
 
Imorgon skulle jag vatt ledig, men får hoppa in eftersom en kollega skulle på begravning.. kortdag, så det gör ju ingenting.. Lövly! Ska hem o koppla av sej, laga lite fredagsgotte.. Vad sägs om inbakad fläskfilé, potatisgratäng, trattissås o sallad m.m. inte fel va!? 
 
Nu ligger ja i morgonrock på soffan o slappar, kollar på Bergs bärbara :) Morgonrock o mjukisar, finfint! Upp 04.30 imorgon.. burr, vinterjackan på! Va lite småruggigt idag måste ja säga.. vem vet, kanske kastar på mej ett par raggisar i farten ;) hehe 
Sov gott sen mina änglar <3 pussar 

planering

Så var det onsdag dårå.. vad har ja hittat på... Jobbat i vanlig ordning, planerat in en event för mej o mina damer till Juldagen. Kuligt värre :) Hade en trevlig träff med Martina och Ida o Aggebus <3 Åkte sedan hem.. och där blev jag lite rastlös så jag gick o tränade på loket. Men va sjukt omotiverad :( Mycket folk va det oxå, kunde knappt träna det jag ville. <men det fick bli lite bröst, mage och rygg. Avslutade med lite löpband( rask promenad med lutning) samt "trampmaskinen".. det fick va allt.. Får se om ja hittat nån motivation imorgon istället.
 
Just nu sitter ja o käkar kvarg o kollar på Grey´s  Anatomy... Spännande! Ska inte göra mycket mer idag, bara dega resten av kvällen, läggdax tidigt.. börjar jobba 06.00.. pust! Wiii fick syrrans julklappar idag, hihi ska slå in dom innan ja lägger mej.. kuligt det där med julklappar.. hyfsat lätt att hitta saker till andra, men när det gäller att önska saker till sig själv blir det knivigt.. hur svårt ska det vara!? 
 
Puss o kramisar på er 

Min lediga dag...

Började dagen med en snabbfika tillsammans med Ida och Agge innan vi gjorde stan. Ida hann vara med en liten stund innan hon skulle till jobbet.. det blev shopping o kvalitetstid <3 Hur mysigt som helst att få egentid med lillskruttan <3 Det blev en klänning och bok till Agge o sen lite småsaker till mej själv :) Blev tokglad att de hade fått in de fina "lövfaten".. sååå lövly!!!!!!Passade på att käka sishi medan snorpan sov.. smaskens!
 
'
  
Ohhh erkänn att ni oxå blev betuttade i löven!? Just love them!
 
Nu ikväll lämnade jag tillbaka skruttan till pappa Martin. Jag ska sova på ön inatt, börjar tidigt som vanligt.. slutar även tidigt :) wiii! När jag slutat imorgon ska ja träffa Martina som kommit hem till Sverige :) <3 Ska fika med Ida och snacka lite, kanske planera lite julfest ihop osv, som det va innan.
 
Bada ikväll!? jovisst! Alltid mysigt att komma hem till päronen ;) Kvällsmat de lux oxå.. say no more..
Hoppas du haft en toppenbra tisdag. massa pussar

Ohhh skönt!

Ohhhh vilken skön dag jag ska ha imorgon, min komp har gått igenom.. så imorgon ska jag bannemej vara ledig :) Sovmorgon o mys med Aggebagge bus.. Har satt henne som ledig i morgon från dagis så ska vi två ha en tjejdag <3 Vi ska gå på stan, fika o bara va... Låter väl inte helt fel va :) Välbehövlig ledighet från jobbet... 
 
Idag har jag jobbat halva dagen sen resten av dagen har jag vatt på utbildning inom jobbet, som handlar om pedagogisk dokumentation.. Kul att sitta med en massa kacklande kärringar som bara pratar om förr... fan kom igen, lär er följa utvecklingen säger jag då.. Slutade nyss utbildningen för idag, sitter hemma nu i mjukisar o lyssnar på när regnet slår mot mina fönster. Har även tänt en massa ljus, mysigt värre. Ska snart ta mig en kopp te och bara njuta av kvällen. 
 
Hur har din regniga måndag vatt? Massa pussar 

Halloween is over

Halloween är över för detta året, blev ingen maskerad för min del, förutom på jobbet ihop med kidsen.
 
 
 
Kände att jag inte riktigt orkar med allt :) Men det va rätt skön tatt ta det lugnt me... Hur va din halloween? Har inte lyckats plocka ut nån komp under höstlovet :( får istället passa på o plocka ut när jag kan.. hoppas på denna veckan, ska försöka hinna träffa en tjejkompis som kommit hem till sweden under en kort visit.
 
Ohhh denna kommande vecka säger ja bara.. pust! Tidigare öppningar.. börjar 06.15 varje dag :( pust... Det ska även hinnas med utbildningar, träningar, kvällsmöten osv.. såhär såg d ut tidigare i veckan..
 
 
 
 
Ikväll har ja börjat smygjulpynta... Va lite sugen på att köpa en minigran som man kan ha i kruka, men kanske lite väl tidigt :) hihi..Tidigare idag hann jag me att lägga mej i kärringgrillen,,mmmmhmm säger ja bara.. tokskönt! Får blir flera gånger :)
 
Tävling om 2 v.. måste hinna skjuta lite... på tiden hehe. Ska upp till Eskilstuna då... Nu mina damer o herrar ska det kollas film. Hoppas du har det supergreat. Pussa

RSS 2.0