svajig dag...

Ohh vilken jävla dag alltså! Tävlingen gick inte som jag hade väntat mig, eller eftersom jag inte hade några speciella förväntningar kanske jag inte kan va bitter.. jävla förutsättningar alltså.. trött på att inte hinna med allt, vilket man önskar. Det kändes bra under tävlingen men resultatet blev inte som ja väntat. Gick givetvis med inställningen att jag skulle göra det bästa efter situationen. Trots the bad resultat tog jag mig till final och där vet jag inte vad som hände ärligt talat.. brukar ändå va helt ok i finaler, men inte idag. Skyller på att ja har mycket stress o kaos i huve. Tänk er själva.. renoveringen, jobbet, stressen, skolan o träningen.. ahh att få ordning i på allt är en jävla process... :( Idag när jag hade skjutit grundomången hade jag sån skallebank, visste knappt va ja skulle ta vägen alltså. Hjälpte inte med nått.. I finalen slutade jag som 6:e person.. suck.. fatta irritationen efter ja skjöt sista skottet. Ni som jag snackade med kan ju lätt intyga mitt strålande humör.. 
 
Köpte faktiskt lite gotte idag, tröst käka gotte.. men efter ett par bitar godis va jag nöjd, så nu har jag en finfin påse kvar på hotellet. :) Får väl spara till hemresan i morgon :) Nu ikväll har jag vatt på relaxavdelningen tillsammans med ett par skyttekompisar, va gör man inte för att varva ner.. en lättöl o slappe.. inte helt fel, bara slappa! Välbehövligt!! Imorgon blir det upp tidigt, ett skyttepass kl 09.00. Efter skyttet blir det till att packa ihop sig för att åka hem, ahh denna gången ska jag minsann inte åka fram, tror jag. Det va så satans trångt.. Och kacklet imorgon, fjortisarna.. jeees! Musik i öronen o sen är det bara till att åka :) Men 5-6h är inge kul att åka... känns ju som man aldrig kommer fram. 
 
Just nu ligger vi alla 3 brudar på rummet och kollar på "så mycket bättre". Föresten, skallevärken har börjat avta, men lite finns kvar.. Tips på hur man ska bli av med huvevärken. Ska försöka sova och vakna o känna positiviteten sprudla.. :) Hur har din lördag vatt hittils? Nått spännande som hänt?
 
Massa pussar o kramisar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0