Träningen fortsätter

Här går det minsann inte att ligga på latsidan!

Precis efter ja slutade 17.45 bytte ja om lite snabbt på jobbet till träningsnarkomanen :) Körde direkt till loket för att bränna lite fett ;) Känns så underbart efter alltså... Fick dock träna själv idag me, Siss va iväg med jobbet och spelade lasergame.

Idag inledde jag träningen med att gå lös på löpbandet iaf i 15 min. Sen fick det bli mage och ben som fick suga på karamellen idag hehe. Efter allt lökande bland vikterna satte jag mej på spinningcykeln och höll igång ett bra tag. 2 timmar på gymmet är ganska lagom eller hur?! va lagom varm när ja skulle hem hehe o har nog klämt i mej 2 liter vatten, inte illa.

Nu hade jag tänkt ta mig en välförtjänt dusch. Sen ska ja unna mej ett par varma mackor, smaskens! Får se om det blir nån träning i morgon eller om jag tar en promenix ist, det märker jag i morronbitti vilket humör jag är på.

Blir sovmorron i morn, börjar inte förrän 9.30 och har stängning i morron me. Ibland suger livet duktigt, för tusan det är fredag i morron då vill man ju bara hem o få va! Lider med kidsen som kommer tidigt och går hem sent, inte knas att de nästan faller ihop när päronen hämtar dem på eftermiddagen.. Fyfan va barn är underbara.. mmmm puss på barnen! :) :) 

                                                                    Over and Out

God morgon

Torsdag.. redan? Fyfan va skönt att det börjar närma sig helg! Även om det är lånda dagar kvar så känns det skönt.
Hade tänkt att jag skulle träna idag efter jobbet, skönt som tusan efteråt. Drömde faktiskt i natt att det hade börjat synas lite resultat efter allt slit, därför ja kanske vaknade glad :) Ingen sol att vakna till idag, lite smått besviken hehe får hoppas den tittat fram en stund senare :)

kaffelaffe ge mej en kaffelaffe :)

Som sagt träning och jobb står på schemat idag. Fullt ös! Fuck off nu kör vi, beach 2011 here I come!


                                                                       Over and Out

Jävla hosta...

Alltså nu är det nog 1 v sen jag slutade med pencillingen för min halsfluss.. Jag fattar inte varför hostan inte vill ge med sej. Jag orkar fan inte med detta!! Hosta dag in och dag ut. Värst är det på morgonen och på kvällen. Jag har inte ont i halsen utan det är bara slemmhosta som är irriterande så in i baljan. Hosta på natten, bläk!!!

Har precis plockat fram kläder som ja ska ha i morgon så jag slipper kliva upp tidigare. Börjar kl 9.00 i morgon.. känner jag mig själv kommer jag kliva upp tidigare, typ när solen går upp. Skulle inte vatt dumt när jag tänker efter, en kaffelaffe och nyhetsmorgon :) Vuxenpoäng :)

Funderar på att träna i morgon efter jobbet.. har stängningen i morgon, vilket innebär att ja slutar senast 17.45. Håller tummarna för att det inte är så mycket folk där på gymmet, hopplöst då runt 17.00 -19.00 typ. Men men...
Herre tid och da, klockan är inte mycket men ändå är jag hur tlött som helst. Inte konstigt egentligen när morgonen började som den gjorde. haha!

Nu ska jag slänga mej på soffan och bara va...


                                                                     Over and Out


Vad tusan är det som händer?

Jag brukar alltid kolla på klockan mitt i natten, fråga mig inte varför. Det är väl mitt undermedvetna som fnissar och viskar att jag ska försova mig eller nått. bläk! Men i natt vet ja inte redigt va ja höll på med. Långt bak i huvet kan jag komma ihåg att ja tittade på klockan flertal gånger, men va hände sen??????
Vaknade av att klockan stog på 06.20 då ja skulle upp, tänkte.. va fan är det mörkt nu?? Nej det ska det minsann inte vara, det va ju mörkt då ja gick upp 05.15, mycket märkligt men ja ja.. Upp skulle ja ju, kollade på klockan på armen, men va fan... vilken tid stämmer egentligen? Öppnade datorn o där stog det 05.15.. Ett stort suck!! Gick ut i köket och tog mej ett glas mjölk o sen förbi spegeln , skulle ja inte gjort.. Hoppade till! Såg suddigt o skumt va det me, men det såg inte bra ut, håret åt alla kanter och påsar under ögonen hehehe. Bara till att lägga sej 1 timme till då o försöka somna om, good luck Emma.

Klev upp 06.15 ist.. orkade inte ligga o glutta på klockan och taket längre. Nu sitter jag i soffan och är färdgstylad för att möta dagen :) fan helt otroligt, hur lyckas man egentligen? Nu ska ja köra till jobbet hehe.. Snark!

Shoppade igår föresten! Igen! Tack för en underbar kväll Martina <3 :)



                                                                            Over and Out

Känner mej nästan lite duktig

Efter jobbet idag körde ja hem en snabbis för att dra på mej träningskläderna :) weeei!! Nu ska det minsann bli lite ändring på denna kropp, det har ja bestämt mig för... Va på gymmet 1 tim 30 min, otroligt hehe. lite segt dock att träna själv, men då får man mycket mer gjort än när man har andra runt om sej som man måste kackla med.

Det blev mycket bålträning och kondition, skönt att det inte va så mycket folk där, lagom mycket ;) Lagom är bäst inte sant?! Blev löpbandet som uppvärmning, leka Karl Alfred en stund bland vikterna i slutet blev det till att masa sej upp för alla trappor och sätta sej på en hoj. Blev nog 50 min, lyckades bränna 300 calorier.. inte illa pinkat! Svettigt värre, gick jag inte ner några gram där blir ja besviken hehe.

Väl hemma slänge jag mig på golvet och gjorde 450 situps, låter galet men va tusan ska man göra för att slippa gå ut bland vassen i sommar? Det är så jävla otäckt att gå ut där, vet aldrig om det finns fler folk där, läskiga djur eller så... :) Ida kanske slipper bära mej ut bland vassen denna sommaren då, just nu håller hon nog tummarna för det hehehe!!! love her! En dusch på detta kanske?! hmm svar Ja!!

Ikväll ska jag och min underbara Martina gå på bio, såååå längesen man träffade tösabiten och sjukt längsen man va på bio. Mysigt!! Kommer somna ovaggad ikväll känns det som tssss....

                                                                    Over and Out


God morgon

Ohhh jössös känns märkligt att vakna innan tuppen må ja säga! Har dessutom sovit som en kratta, som vanligt..
Egentligen är klockan just nu 05.05 hehe och här sitter  jag o skriver som ingenting. :) tur att man är morgonpigg.
O den där dryga hostan som ja har dragits med ett tag nu e ju givetvis kvar,hur jobbigt och irriterande är inte det på en skala mellan 0.5-5 hmmm över! Tröttsamt!

Igår var jag på loket och tränade innan de stängde, sjukt skönt att röra på döfläsket :) Blev kondition och mestadels bålträning.I slutet satt ja på en spinningcykel o svettades weiiii.. Egentligen när man tänker efter. löpband och cyklar osv hur tråk är det inte då?! Man kommer ingevart... hehehhe stått o tänkt på det när ja väl e där o springer för mitt liv hehe, shit va lökigt :)

va på stan igår me, va sååå sugen på att shoppa.. men när man  väl vill ha nått så ja då är det nån som trollat bort de sakerna. Märkligt!Hittade iaf 2 klänningar, kan lägga upp bilder på den under dagen eller nått för det hinner jag tyvärr inte nu. Det va en blå sommrig och en som va typ beige/guldig. mmmm så sugen på att börja använda dem nuuu. :) Hårspray köpte ja me, ett måste! Efter detta roliga kalaset gick vi på waynes och tog oss en Chai latte, lätt värda den! Väl hemma hos mej så slingade jag syster ysters hår, röda slingor.. sjukt nice nästan så ja va lite sugen ja me.. men hur skulle det sett ut liksom hmm blont och rött..  näää. Får bli en annan gång i livet kanske :)

Nähe vad sägs om att kanske göra sig iordning till jobbet, här skulle jag kunna sitta och skriva hela dagen annars :) Jag slutar redan vid på 13.00 idag, faaaaaan va underbart! Då ska ja hem och tvätta oo slappa.. kanske tar en powenap oxå, återhämtning hehe.


                                                                               Over and Out

Våren är så välkommen

Nu är jag så trött på att behöva pälsa på mej en miljon kläder som får mej att svettas ihjäl. Våren är så välkommen nu! Tvättade bilen ute på ön igår så nu e den iaf mindre smutsig hehe :) underbart. Håller tummarna på att det bli fint väder denna vecka som kommer så man kan grilla lite. Funderar på att dra ut till Saltö eller Stakholmen isf.

Här om dagen var jag på loket och svettades, underbart att röra på döfläsket.. Kan det vara så att beach2011 snurrar runt bland sågspånen i huve?! hmm ja. Ska bli skönt att slippa gå ut i vassen i år igen :) Nu denna sommaren ska det bli massa kanonkulor o sprattelhopp hehe ser fram emot detta alltså :) Vill dock slippa all sjögräs :) Har börjat fundera på om man kanske skulle köpa sej en ny bikini som man kan svänga runt med... wiho! Ohhh en brassestol och en rosapantern i handen skulle inte vara fel, helst med ett rosa paraply till detta! Änsålänge vet jag att ja kommer få 2 veckors semester, håller tummarna på att det är fint väder då. alltså om jag blundar och tänker på sommaren så ser jag att jag ligger i en båt med solbrillor och uppsatt hår och känner hur små brisar nuddar vid mig. Doften av havet, solbränd  hud o kokosolja hehe japp ojojoj vad jag längtar.

Men nu går ju tiden inte riktigt så snabbt, snart April.... :) Några månader, veckor, dagar, minuter, sekunder kvar innan det är sommar. Får ta dagarna som de kommer innan vi är där....

På jobbet flyter det på som vanligt :) Är dock mycket nu med inskolningar och utvecklingssamtal i april... mycket planering... Hoppas på att man får vara kvar betydligt mycket längre där på förskolan eller skolan som de kommer bygga nu framöver. :)

Idag har jag rensat mina gardrober, städat lyan, tvättat och donat.. fullt ösmedvetslös :) Även fått våfflor av Stoffe, smaskens... Skulle ha gått en runda idag i det fina vädret, men det blev inte av, haft många järn i elden känner jag.. Ska sluta stressa, inte bra i längden.. inte sant!? Unna mej en ledig dag,ledig helg då jag absolut inte ska göra nått.. Bara finnas :)

Vill ha sooool soool soool, man blir så glad då!!! Så solen... bring it on! Bye the way.. har sett krokos och snödroppar när jag vatt ute med barnen, fan va underbart... wihooo!

En känsla som jag fått är: Love is in the air! Vår denna vår säger ja! En annan känsla som jag fått är att hur jävla underbart det är att vakna till att solen lyckast ta sig in i sovrummet och träffar just mig ;) sen bara ler den mot mig och säger Emma nu är det banne mej dax att gå upp. Japp.. sen är man uppe kl 7 tiden på morronen om inte tidigare. Ibland är ja tusan sugen på att gå en runda på morronen innan man fixar frulle. kanske ska börja införa detta... iaf då jag inte jobbar, eller då jag börjar sent..hehe får se hur det blir med det.. nu ska jag sluta kackla hehe.. En dusch nu och sen hoppa i säng o snarka lite :) mmmm jobb i morron.. Får se vad veckan har att erbjuda :) nya utmaningar och erfarenheter, shit va nice..  

Får se när ja skriver nästa gång, håll ut till dess :)

   


                                                                          over and out


RSS 2.0