Midsommar & Midsommardagen

Igår firades midsommar ute på Ungskär, tillsammans med hela familjen Nordström. Dagen inleddes med ösregn och åska.. en klassiker, men efter regn kommer solsken. Det blev en midsommarstång, dans, lekar och myse :) Även ett dopp i det blå, uppfriskande! Här kommer lite bilder.. Trevlig midsommar <3
 
 
 
 
 
 

Idag är det ju midsommardagen... i vanligafall brukar vi gå ner till kastellet och lyssna på trevlig musik o festa med alla andra onions.. Det är alltid sådär galet mycket folk ute på ön under sommaren. :) Trevligt. Men idag blev det istället en lugn och fin dag för oss damer (jag, syrran o Agge). Grillning, bad o picknick nere vid stranden. Inte helt tokigt. Just nu sitter vi och häckar framför tv:n o tar det chili <3
 
Snart blir det nog läggdax här, toktrött. Hur har din/er midsommar/midsommardag vatt? puss o kramisar

Lövmarknaden...

Jaha då va det redan dagen före midsommar, tiden går så ruskigt snabbt. Vad händer idag då?! Jo jag ska jobba fram till lunch sen tar jag o kompar resten av dagen. Ska gå lite på lövmarknaden tillsammans med min kära syster o en tjejkompis till. :) sen åker syrran o jag ut till ungakär för att fira midsommar :) blir hela familjen Nordström med vänner <3 mysigt! Hoppas dock att vädret håller, som det ser ut ska det bli hagel o drivis... Nää där tog jag i... Men regn o åska.. Wtf!! Är det inte en klassiker?! Alltid regn på midsommar. Men det kommer bli tokmys ändå. Jag kanske aka börja småjobba lite på loket me framöver, då jag hinner :) ska bli skoj... :) kanske kommer bli mer till våren eller så.. Jobbar redan 100% nu ju, lite ledigt måste man me ha. Men kul med lite nytt me. Kommer isåfall bli lite helger o så :) Vad händer på din/ er midsommar föresten?! Tell me. Vi ska klä stången :) dansa, leka o bara njuta... Haha inte låta vädret sätta krokben på oss. Ha en toppenbra dag. Puss o kram

vilken vändning!

Ohhh idag fick jag ett lättande samtal på jobbet, det va chefen... Hon låter mig få stanna minst 1 år till. Kändes som om den där klumpen i magen och det där som tyngde mina axlar försvann för denna gången. Allt känns så mycket lättare nu.. *pust*...
 
Sen är det sååå skönt me helg! Ska verkligen försöka vila ut :) Bara ta dagarna som de kommer. Jag vet i alla fall att jag ska åka ut till ön imorgon, umgås med syster med familj och kolla på fotboll o skoja. Ska nog försöka träna lite me, tränade igår .. känns minsann idag. Körde mycket armar och mage... Imorgon ska det nog bli mage och lite blandat :)
 
Vad har hänt för eran del? Nått skoj som hänt på sistone? Pust, så trött, ska ta mej en dusch o dra på mej lite slappekläder innan det är dags att sussa. Men.. har fastnat framför tv:n. "Campa i klaveret", nån svensk komedigrej.. 
 
Alltså, nu på de senaste dagarna har man fått sova med öppet fönster, svettas fan ihjäl... Nästan bud på att sova.. ahh.. med mindre kläder på sej ;) *fniss*. Nått kallt o dricka nu kanske?! Mmmmm kommer somna sååå gott efter denna dag...
 
Puss o kramis

irriterad, orolig, trött och looow

Ahhh mamma mia.. varför går tiden så jävla snabbt!? Trött, sliten, irriterad, orolig.. ahhh behöver verkligen lite semester nu känner jag. Alla är på hugget och lika så jag.... känner mej som ett åskmoln som väntar på att få utlopp! Att hela tiden ha en oro i kroppen och inte veta vad som ska hända gör mej fan galen. Jobb är vi alla beroende av, nån som har nått jobb att tipsa om? hehe har verkligen sökt allt möjligt, trött på att leva på hoppet. Nångång måste man få landa, pusta ut och kasta oron över axeln o bara le... Inom kort hoppas jag.
 
Alltså min sista arbetsdag är den 28/6, vilket får mig så förbannad! Jag har så mycket kompetens, erfarenhet och nytänkande än alla andra på jobbet. Chefen vill inte satsa på mig eftersom jag inte är förskollärare, men wtf!
 
Idag på skolavslutningen kom det fram en massa föräldrar som ville höra om det verkligen stämde, att jag skulle sluta frivilligt.. ehhh nej! Självklart vill jag vara kvar på mitt jobb, med tanke på alla fantastiska barn, föräldrar och galna kollegor. <3 Jag har en barnskötarbakgrund + en massa poäng från universitet.. jag tycker då fan inte att det är rättvist att behandlas såhär! Vatt på samma ställe i snart 2 år, sen kapar hon min tjänst för att hon tycker att ja skulle söka lärarjobb.. Men mitt hjärta klappar för förskolan, fan me! Älskar alla kids, eller rättare sagt alla!!! Enligt facket och politiker ska det finnas blandad kompott av kompetens i en förskola. men uppenbarligen inte!? Barnen och föräldrarna ska känna att det är ett tryggt ställe. Det är det inte när det är sån jävla ruljans bland personalen.. folk kommer och går.. varför kan de inte bara anställa mig!!! Jag är en glad skit med humöret på topp, kommer alltid i tid till jobbet, gör allt och lite till, utveckar och utmanar, sprider positivitet och allt ni kan tänka er. vatt hemma och vatt sjuk i 2 dagar på ca 2 år... Ahhh jag säger inte mer, ni vet vad jag tycker.. Orättvisan dödar mig inombords.. Ahh jag är väl lite less för tillfället.. Men hoppas på att nått jobb nappar, sen spelar det ingen roll vilket jobb :)
 
Ahh nått som är underbart i alla fall är att höra från föräldrarna hur mycket de uppskattar allt jag gör och har gjort.. Man blir så jävla rörd! Fick en sommarpresent av föräldrarna, för att visa hur mycket de uppskattar allt vi gör och för att visa hur omtyckt man är..
 
Det blev bok som ja kunde ligga o läsa på stranden, en bok som handlade om fiender ;) Passande asg! Har redan hunnit läsa 3 kapitel :) Ah spännande änså länge.. Boken handlar om varför unga människor väljer våldets och kriminalitetens väg. En del söker tryggheten i gäng där alla har samma etniska rötter, andra dras till politiska rörelser där de finner förklaringar till sin utsatthet och övervinner sin rädsla...
 
Trött trött trött! Looow så in i baljan... Ska nog snart lägga mej.. galet mycket i huve som ni redan vet.. Vad händer imorgon då? Ahhhh ja ska fan ta friskvård imorgon, så satans välbehövligt! Ska nog bara jobba och gå hem och ta det lugnt. sj?
 
God natt underbara människor <3

Morning

God morgon!
waaah hur trött får man va... Hoppas på en lugn och fin dag... Behöver en stor kopp kaffe :) mmm ni känner säkert igen er också i denna bilden? Fan det är så man har kudden kvar i ansiktet, men bara till att bita ihop o göra det man ska.. :) Såhär brukar ja känna mej på jobbet ibland kl 06.00.
 
 
Hur har din natt vatt? Min har vart lika snurrig som vanligt.. Hoppas du/ni får en lövly dag, nu ska ja göra mej iordning för att möta dagen. Puss o kram

mental träning...

Ohhhh gäsp! Redan trött som ett stolpskott! Intensivplugg e inte min grej. Har pluggat sen ja kom hem från jobbet. Ahh vill man klara nått får man fan ligga i. Så trött på skiten så det inte är sant. Men på onsdag kväll ska jag bara försöka andas ut, bara va :) Bra va :) Ledig resten av veckan sen.. då blir det träning utav bara helvete. :) Det är aldrig försent att träna inför beach2013 va?! ;)
 
Vad har me hänt idag då? hmm inte så mycket att skryta med precis. jobbat o slitit.. Vart sådär tokvarmt i Kalle k, säkert på fler ställen, men idag har skolgården verkligen kokat.. jobbigt, nästan så man hade önskat att man hade kunnat gå runt i hmm lite mindre kläder.. typ badkläder o löka med kidsen :) slänga sej i en badpool osv.. d ni! Det skulle vart nått :) Men så va inte fallet idag. Imorgon ska ja bannemej ta med mej mina jeansshorts, va lite lökigt i baggerjenas i över 30 grader... mmm..
 
Nu ska jag ta paus i pluggandet och ta mej en stor kopp T, läggdax tidigt ikväll, upp 04.30 imorgon, full rulle som gäller.. slutar i bästafall min vanliga tid o då ska ja plugga o sen förbereda mej mentalt inför onsdagen.. :) Ahh vet inte när jag satt i en tentasal senast.. men det är läskigt som fan.. ingenting på väggarna, tyst, klockan som tickar och man känner sej iakttagen.. men hoppas på att det går ganska smärtfritt så ja får komma hem snabbt. Annars är tentan mellan 14-19... kommer fan va slut i knoppen.. Alltså det där med mentala biten, det är nog fan nått man borde jobba på.. viktig bit som man ibland tappar.. se en positiv bild framför sej, kunna koppla bort allt annat som inte är väsentligt och ta det chili...
 
Händer det nått speciellt under veckan people? Massa pussar o kramisar

pausa hjärnan!?

Amen snäll nån, det är helg ... kan inte min hjärna ta det också?! Bara ta en paus.. tydligen svårt det där med att koppla av. Vaknade till o från.. första gången jag kollade på klockan va hon väl runt 06... sen började torktumlaren (jag) att snurra o snurra tills jag inte orkade mer.. Klev upp runt 08... började dona med saker i lyan, drog på mej träningskläder och gjorde mig sedan iordning för att ånga på gymmet. Körde bort och det va lugnt och skönt på gymmet. Lite musik i öronen o sen dra igång på crosstrainern :) svettigt värre, blev sedan överkroppen som fick sitt idag. :) Blev bara 1h sen tyade jag inte mer.. Gick sedan upp o duschade o drog på mej slappekläder... sedan körde bilen ner till färjan.. pallade inte sitta hemma o löka hela dagen så det fick bli en mysdag på ön.
 
Blev till att hälsa på päronen, farmor och familjen Nordström <3 Alltså det är synd att klaga, men fyfan va klibbigt det har varit idag!! svettigt och instängt! Otäckt! Trodde minsann att det skulle bli ösregn och åska, men va hände? ovädret kom aldrig över ön, hehe den gick runt.. bra där :)
 
Just nu är jag hemma och lökar, eller nää löka är fel ord.. jag pluggar(nervös), städar och ahh lite av varje.. Ska snart förbereda inför morgondagen. Då blir det jobb och upp före tuppen. Ska upp 04.30... sweet! Hoppas man sover bättre inatt, annars är det ingen idé att gå o lägga sej.
Hur har din dag vatt? Hoppas du/ni somnar gott sen.
 
pussilipuss
 
 
 

RSS 2.0