shopping

Vilken intensiv men kort dag! Alltså att man alltid får dra i alla trådar, har haft inskolning o donat med en massa papper hit o dit innan ja slutade. Väl inne i stan blev det shopping, wiiiiii ;) Blev världens tightaste jeans från Carlings, sen en blus från Bik Bok o ett par örhängen :) Alltid hittar man nått ;) Happy! Köpte även lite vin med mej hem som d ska smuttas på, mums...
 
Här kommer en bild på dagens kap, så ser man ut som ett ugglerugg bara för det, va ju full storm ute, lagom glad haha ;) Nu kom jag på vad ja köpte mer bara för det... ett superglittrigt nagellack :) 
 
 
 
Ohh köpte ju spindelnät till förskolans halloweenfest.. vågar man klä ut sej? tveksamt.. kanske rött läppstift o nån hatt o fräknar :) stackars barn, kan ju inte skrämma livet av dom :) mohahahaha
 
Nu ska ja öppna en flaska o smutta o lyssna på stormen Simone...pussa
 
 
 
 

kalas o firande

Hello hello!
Idag bröt jag mitt löfte om att jag inte skulle göra skoluppgifter, tjiii fick jag.. satte mig redan i morse med en uppgift.. Koppla av! När ska jag lära mig! Idag har vi även firat farmor som fyller 74 år imorgon, samtidigt hade vi en liten halloweenfest med familjen addams:) Charmigt eller vad. Det bjöds på findricka, lax, potatis, sås o efterrätt :) Slutade med att nån tog mitt vinglas så ja fick dricka i kaffekoppen, tänk va jag kan bjuda på ett par skratt då o då alltså. mohahaha! Såhär kan det se ut hemma hos familjen Addams...
 
 

Jag har även hunnit med en liten promenix tillsammans med världens bästa mami :) Känns som man har huinnit med 1000 saker :) hihi nu går vi snart in i v 44, fan va tiden går fort alltså! Kommer eventuellt bli en ganska lugn vecka, trots en inskolning o halloweenfirande tillsammans med barnen. Jag ska iallafall försöka chilla denna vecka som kommer, mindre barn och mer tid för att hinna andas på jobbet.
 
Hur ser din kommande vecka ut? Ja ska planera halloweenfest på jobbet, plugga lite, planera lite annat o så.. Puss o gull
 

Sovmorgon

Fy bubblan va skönt det var att ta en sovmorgon, va inte igår! Sov bannemej till 09.00, fick dock dra täcket över huvudet flertal gånger. Blev alldeles matt o kroppen efter vadet i jacuzzin, konstigt va?! hehe somnade som en stock redan kl 21.30.. Idag har jag ändå lyckats hålla mig vaken längre. :)
 
Idag har jag faktiskt vatt riktigt duktig! *klapp på axeln*, gjorde färdigt en uppgift som ska in v 46 :) Gäller att ligga i mina damer och herrar. Lyckades få ihop ca 4 sidor. omg! Överarbetat eller inte.. men va fan frågorna skulle ju besvaras.. :) De andra kommer väl få en chock när jag lämnar in att.. men men. :) Bara att läsa så ögonen går i kors mohahaa!
 
Förutom allt pluggande som tatt hela dagen, hann jag ner en svänga till familjen Nordström för att chilledilla <3 Medan idas man och vänner höll sej utan satt brudarna (jag, ida, agge och malin) uppe och tog det allmänt lugnt ihop. Kollade tv o lekte med trollungen.
 
Nu ikväll ska jag inte göra så speciellt mycket, ska koppla av. och imorgon ska jag ge tusan i att göra skolgrejer, annars blir det smäll på fingrarna, för att slappna av är tydligen viktigt me har jag hört. Kollade lite grann på olika kurser igen.. allt ifrån inriktning förskola till sociologi, träning och kostlära osv.. Finns mycket spännannde, känner på mig att jag kommer bli som pappas kusse som studerar o studerar.. men är man intresserad av olika saker så ska man tusan läsa det me, annars ångrar man sig säkert.
 
Hoppas din lördag har vatt bra hittils. Nu ska jag pilla mig lite i naveln o löka här i mina slappekläder innan det är natti natti för fröken löken. pussilipuss

Amen va fan!

Ohhh det är inte sant, hur möe otur får man ha egentligen?!
Imorse kom hantverkarna för att kolla i badrummet med tanke på läckan någonstans emellan mitt o grannen under. De kom tidigt på morgonen och konstaterade att det inte va panik, så de stack o käkade frulle först innan de kom tillbaka. De konstaterade snabbt att det behövdes flera hantverkare, bland annat golvläggar m.m jeeesus säger jag! De kommer med andra ord rivs upp hela jävla badrummet, stänga av vattnet under tiden de mojar med rören osv.. alltså inga toabesök, dusch eller tvättning, visst verkar det intressant.. Man kommer ju inte kunna bo i en jävla flyttfirma! Ohhh hyresvärden svarar inte heller men han ska fan få stå för all kostnad.. detta är ju sjukt! han svarade nämligen inte när hanterkarna försökte nå honom, känns som man är med i fuskbyggarna för tusan. När jag ställde frågan om hur lång tid detta kommer att ta svarade den ena hantverkaren: "obestämd tid, det är upp till hyresvärden och resterande hantverkare", alltså helt allvarligt när de säger så kan det ta sjukt lång tid... de ska lägga beställningar, få hantverkare som kan jobba o hyresvärden ska godkänna.. Ohhh jag ska fan inte ha några förhoppningar över huvudtaget med tanke på hur hyresvärden är. Inga jävla provisoriska lösningar denna gången tack!
 
Blev sjukt irriterad så jag blev tvungen att gå på stan med syrran o Agge.. Tröstshoppade lagom till löning o allt, japp jag har pengar kvar asg ;) Efter shoppingen på stan bytte syrran och jag bil, så ja kunde ta hem Agge till ön igen och jag plockade även med mig katten till Aspö. Vi vill inte bo där i allt liv o kaos. Så i familjebilen med allt o sen ut :) Väl ute på ön blev det kvalitetstid med busan, Alice sprang supernöjd ut på gräset o lökade sig.
Såhär kan det se ut när man leker med moster Emma.
 
  
 
 Nu ikväll ska jag iallafall lägga mej i jacuzzin hemma hos päronen, känner att det verkligen hade vatt skönt o avslappnande hehe. Hur ser din kväll ut?
Massa pussar o kramisar <3
 
 

nu tar ja helg!

Ohhhh färdigjobbad för denna veckan. Helt slut som människa! Ont i kroppen har jag me, en blandning av träningsvärk o nått annat.. don´t know. Dagen har funkat väldigt bra tycker jag, trots en ganska lång dag. Har pysslat även idag, gjort lite kort.. med kort menar jag teckenspråkskort, sjukt intressant.. fick ett ryck. Har nämligen någon/ra som är ibehov av det.. så vi smygstartar lite fint med färger och väder :) kuligt som tusan, älskar sånt.. egentligen skulle man ju läst teckenspråk, kan man snacka utan att nån fattar me hehehehhe, skojar. 
 
Ohh vad händer i morgon då? jo jag ska börja dagen med omeperazol eller vad det heter, alvedon kanske.. sen gå på staun, sen passa Agge på eftermiddagen.. Förskolan har öppet hus, så pass på att ta er en titt.. 8-11 och 13-16.. Välkomna dit! :) 
 
Åhh fick ett brev från lungmottagningen, återkontroll.. den 20 nov, får bli komp den dagen... yeah, lika bra.. 
 
Ohhhh my gud! Alltså sist jag va på stan hade det kommit sååå många julgrejer, redan! men ska jag vara ärlig.. idag är det ju faktiskt 2 månader till julafton.. tiden går ganska snabbt :) 
 
Vad ska jag göra nu ikväll då? jo, det blir slappe för fulla muggar, behöver vila upp mig..  Hur har din dag vatt? pussar

jobb, träning, staun :)

Hej o hå!
idag har det vatt en brao dag, trots stress i vanlig ordning. Men det har ändå vatt härligt att jobba med härliga Ingrid <3 En av de bästaste kollegorna ever :) Vi har minsann pysslat lite till temat, sjukt fina burkar.. man kan använda dom som matteburkar eller annat.. kolla vad läckra. Ljuvligt att höra positiv respons på allt vi gjort :) 
 
 
Efter jobbet idag blev det träning.. idag va jag så duktig så jag sprang 4 km intervaller.. för en som inte kan andas så bra är det väl ganska bra med tiden 30 min 30 sek hehehe jag är iallafall nöjd :) sen fick det bli lite lite armar.. sen blev det en härlig dusch efteråt. 
 
Väl inne i stan blev det en runda på staun, men hade inte riktigt ro att glutta på allt. Kollade lite på julklappar och lite andra grejer. Imorgon ska ja gå på stan i lugn och ro, slutar nämligen tidigt. Men ska minsann träna imorgon me :) Ska försöka igen då.. hoppas man orkar det, alltid fint med kondition :) 
 
Nu blir det värmekudde, glögg o slappe i soffan. Massa pussar o kramisar

tutelitut!

Äntligen helg! tokskönt!
Idag har jag hunnit med lite iallafall.. lämnat en rolig grej till mami, pluggat, lämnat in en uppgift, vatt ute på havet med papi för att sätta garn, kul med lite kvalitetstid :) va väl lite småkallt på havet, tur ja klädde på mej vinterkläderna. Såg nu att jag klarade min tredje uppgift i skolan, skönt..
 
Här kommer den där roliga grejen som mami fick.. hysteriskt blev det.. massa skratt hit o dit.. moahhaha! Vilken kvast va!? mjuk sadel, registreringsskylt och signalhorn! sjukt roligt! Tutan va det bästaste! hehehehe
 
 
Nu ska ja umgås med familjen addams <3 Mysa med världens bästa Agge <3 kvällen bjuder även på hemmagjord pizza innan det är dax att åka hem.. sweet!
Imorgon blir det städ, tvätt och bus med Ida o Agge, planen är att vi ska åka till wämöparken och kolla på djuren och fika. Lövly söndag att se fram emot <3 Hoppas ni har en toppenbra kväll..
puss o kram på er
 

kämpa på :)

Vilka jävla dagar det vatt alltså... Det har vatt möten hit och dit. Igår jobbade jag hela dagen + medarbetarsamtal+APT+Föräldrarrådsmöte...Fatta vad mycket komp jag har att plocka ut nu, underbart.. Passar bra till julen och höstlovet som kommer med stormsteg..mycket igång samtidigt. Kom inte hem förräns 20.30 igår och va lagom mör i huve, blev läggdax tidigt :) Sen upp tidigt idag, jobba, träna o sen hem. Väl hemma bakades det bröd. Idag fick det bli lingonbröd och valnötsbröd, va ska jag säga mer än smaskens!!!! Har även hunnit tvätta och diska.. Härligt att få lite gjort om dagarna. 
 
Imorgon blir det ännu en långdag. :) Jobba en vanlig dag och sen på kvällen blir det en liten kurs/föreläsning.. spännande.. Tur det snart är helg så man kan vila upp sej.. denna helgen är det iallafall ingen tävling, men behöver dock sitta lite med skolarbetena som skall lämnas in senast söndag. Går bra med skolan verkar det som, lite flyt har man nog ändå.. Pusselbitar börjar falla på plats sakta men säkert.
 
Med tanke på Höstlov/halloween så har vi en liten hemlighet, en hemlis som inte handlar om mig asg.. nått som någon i familjen kommer skratta åt! Jag säger inte mer än så eftersom jag vet att några familjemedlemmar läser min blogg.. men kan lova att det kommer bli hysteriskt roligt.. Bild på denna roliga händelse kommer inom kort, lovar! Vad händer under v 44 för er del? Nått halloweenande?! Jag ska jobba och ha askul med de barn som är inne  på jobbet. Lövly! 
 
En sak som värmde mitt lilla hjärta var i samband med öppningen på förskolan, då det kom ett barn som ropade "Emma!" från hallen och sprang mot mig och längde sig runt mig när jag satte mig på knä.. det blev en härlig kram och en puss på kinden.. alltså tror ni man njuter!? Fin start på dagen helt enkelt.. Nöjd med jobbet :) trots att det är galet mycket ibland så man får tuppjuck! 
 
Nu blir det lite glögg o chill i soffan.. Inväntar en film som börjar kl 21.00, hoppas ja hinner kolla lite innan jag somnar :) Hur har din dag vatt? Pussar 
 
 
 

jämförelse? Tips?

Nu ska vi se... jämförelsen.. från den där lite "källare" känslan när man sitter i den lilla blå toan till ett helt annat dass.. Ska givetvis bli mer kärlek till det rummet. Funderar på scharbloner eller nån text på väggen osv.. men en sak i taget... 
 
   
 
 
Kanske inte jätteintressant med bilder på ett dass, men det blev betydligt mycket ljusare o finare med annan färg. Lite småsaker sen så är det en riktig mysig toa, knasigt sagt. Har tänt lite ljus där inne nu, lyser lövly. Kul att inreda lite i taget :) Tips på scharbloner eller nån annan dekoration? Dassboken asg! kommer man väl sitta där o fnissa i ett par timmar hehe.. skämt o sido... Klar förbättring?
 
Snart blir det glögg, blev sådär toksugen när jag va o handlade idag.. tidigt tänker ni! eller hur, men ibland så kan man bara inte motstå. 
 
Imorgon blir det långdag... pust! Jobb, medarbetarsamtal, ATP och sen föräldrarrådsmöte.. får se om jag behöver sitta med på det sista mötet där eller om nån annan kollega kan tänka sig att ställa upp. 
 
Massa pussar o kramisar 
 
 
 
 
 

Hunnit med en del

Tävling: I lördags va det tävling i Söraby, en viktig månadstest.. bra för rankingen :) Nervös o osäker innan start men tusan va bra d kändes.. 410,1 (393). Nöjd med resultatet, skjöt på ca 35 minuter o har 50 min på sej.. bra tempo. Resultatet räckte till final men där blev det knas, räckte inte hela vägen. I det stora hela är jag nöjd med tävlingen. Tack maskot för att du ville åka med ;)
 
 
Måla om lillatoan: Idag fick den lilla hemska toan en make-over.. Istf en babyblå, rättare sagt mesblå, kallt färg fick den nu bli ljusljusljusgrå, som matchar sovrummet och vardagsrummet... Blev stor skillnad! En tavelllist och lite ljus, matta o växt så jädrar snackar vi mystoa :) Nöjd!
 
 
 
löparunda: Pust, jag med min dåliga kondis! Fick för oss att ta en löparunda ute på Rosenholm.. Urk på burk! småruggigt va det ute me.Trots att man sprang ljusslingan o musik i öronen så såg det duktigt. backar hit och dit.. o jag som inte kan andas om ja springer va det en utmaning.. Men nöjd va jag som få när jag kom fram till parkeringen igen :) Säkert 30 min löpning.. Svettigt och blodsmak i halsen, heja! Kändes ändå bra efteråt. Nu är man lite småskakig. Får bli mer träning kommande vecka. 
 
Hunnit med mycket denna helgen alltså.. high five ;) mohahaha
Nu blir det slappe.. puss o kramis

Hollywoodfru?

Hello där!
Idag har det vatt en superhärlig dag! Slutade tidigt och allt me :) Efter att ha slutat körde jag hem till farmor och drack kaffe och snackade lite. Hon höll på att rensa på vinden, shit va grejer alltså! Cyklade sedan upp till dagis och hämtade hem Agge, slippa en långdag för busan. Vi gick upp till farmor på vinden och gick loss :) hehehe munnspel, synt och marackas hihihi vi snackar håll i gång, helt underbart! Hittade lite smått o gott.
 
Hittade bland annat en ny frilla, kolla på denna! Nästan så man har glömt bort hur man såg ut med långt hår :) Kanske den nya "hemmafrun" hahahahahah! Passar ju helt klart i långt me, inte sant!
 
 
 
 
well.... say no more :) Läckert hehehehehe
Får drömma mej till längre hår <3 
 
Nu ikväll blir det slappetime.. imorgon är det jobbe o skytteträning på schemat. Fick ett glädjande besked idag me om att ja får stanna även till våren/sommaren.. sweet!
Hångel o dans <3
 
 
 

intressant :)

ohh så va det måndag...
Idag har det blivit allt ifrån jobb, utbildning om pedagogisk dokumentation, plugg o kolla om lite nya spännande kurser att hälsa nästa höst kanske :) 
 
Alltså visst att utbildningen är intressant, men det är självklara grejer som man egentligen redan vet om. Blev mer eller mindre beordrad av min kära chef att gå den utbildningen för att sätta fart på mina kollegor, de behöver tydligen en knuff i rätt riktning. Tode :) Min ena kollega hade medarbetarsamtal med chefen idag och enligt chefen skulle hon behålla mig till våren/sommaren me, men då vill jag bli rast asg :) eller iallafall få va där längre. Min tur för medarbetssamal nästa vecka.. :)
 
Funderar på att läsa den kompletterande utbildningen för förskolan me, men den ligger inte förrän nästa höst. men det är sjukt mycket plugg, tror det är helfart och på distans.. kan ju bli intressant. Distans i skånelandet :) Återstår att se om man orkar plugga mer än vad man gör nu... 
 
På jobbet har det gått bra, fullt ös som vanligt. Ingen ändring på det hehe. Pluggandet går smidigt änsålänge :) klarat av de 2 första inlämningsuppgifterna med bravur.. lövly.. ett par kvar om vi säger så.. men bra start iallafall. 
 
Hur har din dag vatt? pussa

nice

o så va helgen över :) Vatt i utomsocknes o hälsat på ett par härliga människor nu i helgen, tiden går så fort... Fick en massa fina saker, allt ifrån kristallskålar o ramar. OHhhh jag som länge letat efter ett par snygga ramar att stoppa mina fina bilder i. Hade tänkt ha dem uppsatta i den långsmala korridoren :) Tror det kommer bli awesome! Ska ha dessa o sen blanda med guldramar tror jag, eller svarta... smakråd?! Vart köper man snygga gamla ramar!? Blivit tokförälskad i sånna... 
 
 
 
Imorgon blir det en fullspäckad dag som vanligt, jobb, utbildning på jobbet och plugg.. borde hinna träna me.. har tävling i helgen me, jees! Viktig tävling i helgen, som påverkar rankingplatsen :) Spännande! 
 
Hur har din helg vatt?Föresten, klippte mig som jag brukar göra, side cut o slingade håret.. här kommer en bild :) Får bli bättre bild later :)
 
 
 
 Massa pussar o kramisar. 

Nu jävlar ska d bli rutin

Ohhh träning idag me, sweet! Idag testade jag mina kassa lungor :) Inledde träningen med en powerwalk med lutningsintervaller 30 minuter, lagom varmt.. armar, rygg, mage och lite ben sen gav jag mig tusan på att jag skulle springa lite.. 30 min intervaller med 3 minuters mellanrum :) Svettigt eller vad, mmmhm!  mellan en skala på 1-10 va jag nog en klar 10 hihi! För att varva ner satte jag mig sen på en spinningcykel o trampade lite sakta. Kan ju säga att det va tokskönt att ställa sig i duschen efteråt. Som jag tidigare har sagt, spagetthi! Hoppas nu jag får hålla mig frisk så jag kan ånga på som jag gjorde förr :) In med träning som en rutin!!! Ska se om jag kan träna imorgon me, kanske på ön.. får se vad jag är sugen på.. som ni ser behövs det tränas! kondis eller nått förbrännande asg! Korv! Say no more...
 
 
 
Hur har din dag vatt? Jag har gjort om lite på förskolan, lite grejer som är roliga, förberett det kommande temat o gjort det allmänt mysigt nu när det börjar bli höst. <3 me like och förhoppningsvis de andra me ;) 
 
Nu ikväll har jag diskat, städat, förberett morgondagen o nu ligger ja o degar på soffan.. Slappestil med baggerjeans o raggisar hehehehe sweet!
 
 
 
Ohhh är sådär toksugen på nått gotte, farligt det där.. har ju inget hemma.. tur man är lat just nu så man inte orkar gå o köpa onyttigheter :) Men imorgon kanske.. eller?! 

RSS 2.0