Då var det dax för sommarfriluftlivet igen

Nu är väskan packad och klar för morrondagen, bli till att gå upp tidigt och åka till kalmar. kl 8.30 går bussen utanför skolan till det stället som vi ska börja vandra från. Första dagen kommer det bli vandring för hela slanten med våra stora tunga väskor. Tydligen skulle det vara varmt och gytt alla de dagarna som vi ska vara ute :) kanon ju!
Vi kommer att vandra, paddla kandadensare.. jössös! sen ska vi bygga vindhyddor som alla i klassen ska sova under, spännande! Ja som e uppfödd i skogen kommer klara detta galant, bara det ikke är folk som snarkar så blir det nog gytt. :) Vi kommer få lite tid ledigt vilket kommer att bli så mysigt, sola, fiska, bada eller vad vi nu än vill. jippi yo! Vatten måste ja ju ta me mej kom ja på nu iaf till första dagen.. så jobbigt att gå utan att ha vätska att dricka. Ska se om jag inte hittar en kamera här i lägenheten så att det kan bli lite roliga bilder :)

Nu ska jag nog ta mej ett varmt och gytt bad... skulle egentligen gått på bosu men pallar... vill ikke ha träningsvärk innan vi ska på långandring... :)

   

Chill med familjen

Igår var man med sitt tjejgäng.. Vi inledde kvällen med att vara i varmbadhuset och mysa:) Sen gick vi hem till Karlsson och chillade. Gick till Nivå på kvällen och hade trevligt och det va ju helt oki. Vaknade ganska  sent i morse, men gick upp och käkade lite frulle, städade och sedan "PACKADE" ja in katten sen gick vi mot färjan. Så nu sitter vi här på ön och umgås med familjen. hehe pappa satte på tv:n så då satt vi o kollade lite där och skrattade åt surikater som va allmänt löjliga:) hehe.  Familjen är helt klart bäst  ingen snack om saken:)
Ikväll är det ju den dära sångtävlingen.. Eurovision :) hehe ska bli spännande att se hur det går där haha.. Norge har ett ganska bra bidrag iaf.. sen får man se hur det går med resten. I morron vet ja ikke riktigt vad som händer men kanske ska planera lite inför man fyller år o så. :) jössös vad åren går snabbt hehe aja..
NU ska ja mysa lite med mams o paps. :) pöss

Skönt med helg

Nu har man vatt på praktik i 3 veckor och tycker fortfarande att stället jag är på e superduper:)
Men nu är det bara 2 veckor kvar, elle nja iaf nästan 2 veckor kvar.. sista veckan händer det ikke så mkt me ndet gör ikke mej nått:) haha Regnat hela denna veckan typ och det e lite tråk kanske men nu. NU säger ja bara är det SOL ;) woho..  blåser lite men det e sol och det gillar ja starkt. " When the sun shines, we shine togehter" :) yes det stämmer:) hihihi
Well måste säga att det e gytt med helg...sola och umågs lite med alla.. sen ska ja öva på mitt gympapass som ja ska hålla med nårra klasser:) hihihi så skojsigt, det får gå som det går. :)

Idag ska ja umgås lite me min mormor;) hihi ska shoppa skor som ja ska ha till sommaren, kanon! man fyller snart år me.. jössös kommer smygande. :) Ska ut till ön me idag o säga hej . Kanske till o me baka nått gott hihihi.. tänk er en cheescake .. mums med vit choklad i. och kanske om man vill... riven choklad ovanpå. Ohhh


RSS 2.0