Då var det dax för sommarfriluftlivet igen

Nu är väskan packad och klar för morrondagen, bli till att gå upp tidigt och åka till kalmar. kl 8.30 går bussen utanför skolan till det stället som vi ska börja vandra från. Första dagen kommer det bli vandring för hela slanten med våra stora tunga väskor. Tydligen skulle det vara varmt och gytt alla de dagarna som vi ska vara ute :) kanon ju!
Vi kommer att vandra, paddla kandadensare.. jössös! sen ska vi bygga vindhyddor som alla i klassen ska sova under, spännande! Ja som e uppfödd i skogen kommer klara detta galant, bara det ikke är folk som snarkar så blir det nog gytt. :) Vi kommer få lite tid ledigt vilket kommer att bli så mysigt, sola, fiska, bada eller vad vi nu än vill. jippi yo! Vatten måste ja ju ta me mej kom ja på nu iaf till första dagen.. så jobbigt att gå utan att ha vätska att dricka. Ska se om jag inte hittar en kamera här i lägenheten så att det kan bli lite roliga bilder :)

Nu ska jag nog ta mej ett varmt och gytt bad... skulle egentligen gått på bosu men pallar... vill ikke ha träningsvärk innan vi ska på långandring... :)

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0