lite smått o gott

Pust stånk o stön!
Ibland känner man sej som en riktig slitvarg :) Men så får ja beröm för det jag gör me... Idag fick jag ju ta mina egna 5:or i idrott, gick ju fint med mina små tävlingsjävlar! Alltså under idrottslektionerna visar de sitt rätta jag, vilka personligheter alltså :) Alltså jag är inte den som är den, men att sitta utanför grabbarnas omklädningsrum är att sitta på en förskola i en massa gallskrik.. är det inte bebisspråk så är det sång, skrik o gap.. alltså tror ni mitt huve va helt slut?! mmmhm..
 
Ohhh helt underbart att få höra och se resultat på de elever som jag stöttar lite extra i klassen, idag hade vi samhällskunskapsprov i demokrati.. helt ljuvligt och rörd när det går bra för dom! Men mina andra finingar gjorde såklart fina resultat de me.
 
Med tanke på resultat.. omg! Va nere och pangade efter jobbet.. vad har hänt!? Är galet omotiverad, trött osv.. Man vill lyckas och försöker.. men energin finns inte, inte idag iallafall. Gäller att man hittar formen ganska omgående, många tävlingar framöver.. o prestationerna är viktiga, med tanke på att man blev uttagen till den där gruppen förra året gäller det att man ligger på samma nivå som då... Planen var att jag skulle ner i morgon me och skjuta.. men för en stund sen ringde min chef från fritids och undrade om jag kunde ta stängningen.. pust! Va ska man göra liksom, bit ihop och le. Självklart.. ställer upp! Kände detta på mig.. Han som skulle ha stängt har inte vatt på jobbet på 1 vecka snart. Han har fått skäll så inåt ******* för att han inte sköter sitt jobb på rätt sätt osv.. så därför blir arbetet lidande. Så jag blir liksom en räddare i nöden. Fick beröm idag igen av rektorn, vad är det med dom hehehehhe är inte van att få höra en massa beröm sådär.. om man ska jämföra med mitt förra jobb, men sträcker på mig varje gång.. Tack! Höjer mitt självförtroende en aning.
 
Får panga destå mer ons, tors o ev fredag. Hade velat gå till gymmet nån dag, ahh ni förstår att man är kluven :) Gahhhh imorse blev jag riktigt förbannad!! Nån som hade pajat mitt bakdäck på cykeln.. och jag som ville cykla till jobbet, blir man inte förbannad eller vad? Ingen bra start alltså.
 
Min helg va fantastisk! Vatt på kalas för mormor o morfar i lördags.. sen tro det eller ej va ja i de småländska skogarna o shoppade.. Kosta och sen in till växjö :) Hittade lite smått o gott, bland annat en julklapp till världens finaste mami <3
 
Såhär kan man se ut på ett kalas då... tsss
 
Nu ska jag ta mig ett varmt o gytt bad o bara slappna av till lite lugn musik o tända ljus.. Vet ni va.. imorgon har jag sovmorgon.. woooohoooooooo! Kommer troligen vakna tidigt ändå, men skönt att hinna dona lite innan man pyser iväg :) Hoppas din dag har vatt fantastisk i det härliga vädret. Pussa

God morgon

Nämen god morgon ;)
Sovit gott? Här är det som vanligt, borde slänga bort mobilen när ja ska sova.. ligger o gluttar på hur möe klockan är hela tiden. suck för mig.
 
Va o skjöt igår, funkade inte alls.. va där 40 min eller nått, kändes som ett hopplöst fall :( Ska se om jag orkar med en runda idag. Om det ska bli en lyckad träning måste man ju ätit o chillat innan, nästan omöjligt när man kör direkt från jobbet varje gång. Men idag hoppas jag verkligen att det får vägen.
 
I helgen blir det kalas för mormor o morfar <3 Morfar har fyllt år och mormor fyller på måndag, sötnosar.. De tror inte att nåna ska komma på lördag, men hela familjen addams kommer iallafall.
 
Just nu sitter ja nermoffad i soffan o tittar på nyhetsmorgon o dricker en stor kopp te. :) Tänt lite ljus o sådär hihi. Massa ljus med massa minipumpor runt om, lite höstkänsla måste ja säga.. :) Min lilla ljussamling kommer snart få sällskap av ännu mer höstgrejer. Älskar att dekorera, smyga in hösten litesådär <3
 
Hoppas ni får en fantastisk fredag <3 Massa pussar o kramisar

skrämdes visst

Mohahaha! Det är ju ljuvligt med barn som håller på att berätta spökhistorier :) Hittade 6 st stöddiga grabbar från årskurs 3-4 i ett nedsläckt klassrum.. haha! Sen ville dom att jag o en personal till skulle sitta o berätta spökhistorier trots att det va lite läskigt :) De ville höra, så ja drog igång med att berätta mina upplevelser och om mina spökgrejer som hänt. :) Nu när jag slutade så bad jag de gå upp på övervåningen och sätta upp stolarna och hämta sina väskor.. haha de va så rädda så de visste inte va de skulle ta vägen mohahah! Ah ber man mig berätta så får man skyllas sej själv :) Det var inget jätteingående som ja gick igenom, mohahaha bara om 3 knackningar, 3 bank på sängen, dörrar som öppnas o knarr osv.. fanns mycket mer som ja inte ville berätta :) Alltså de satt som små ljus, de stöddigaste killarna fick sig nog en tankeställare. De ville komma hem till mig och mina spöken nån dag, hur söta får man inte va då?! Skrek som små tjejer när de sprang ner för trappan då de skulle hem.. imorgon vill de att ja skulle fortsätta om olika händelser. Sa att ja skulle spara lite till det blir halloween ;) Då min plan är att skapa lite mer stämning, maskerad, ljus och berättelser osv.. you name it. Buuuu...
 
Förutom spökberättandet har dagen vatt fint great som vanligt. Mycket som eleverna ska kunna till på bla fredag då de har prov i naturvetenskap-ljud och på måndag har de prov på samhällskunskap-demokrati. Hard work! Hoppas de klarar det galant.. Vi har alltid 1000 järn i elden. Har knappt hunnit med att träna varken gym eller skytte. Imorgon är planen att ja ska köra ner o skjuta en runda, gymmet får jag ta tag i under helgen eller nått. Borde ta mer skytte, med tanke på att ja har tävling den 4-5 okt. Får se hur ja gör med det.. e man redo så kör man ju så klart.
 
Nu ska jag ta det lite chilledill en stund i höstvädret med en stor kopp te i högsta hugg. Hoppas ni har det fantastiskt. puss o gull

Äntligen helg

Igår fick jag hoppa in och ta engelska med årskurs 5B, intressant! Snacka om respekt. Denna klassen brukar va högljudd och stökig, men när ja höll lektionen som innehöll läxförhör och nya läxor.. Va no problem, jag skötte mej finfint och eleverna va hur ljuvliga som helst :) Härligt! Sträckte lite grann på mig!

På fritids sen hade vi Disco med dom, utedisco mohahaha. Det lockade barn må ja säga :) Även de små förskolebarnen som bor granne med oss ville va med o skaka loss :) Hur söta får man inte va då!?
 
Lagom trött när ja kom hem, men ingen ro och ingen vila. Va ute o käkade med mina gamla kollegor, ingen chef va med... vilket tyckte jag var dåligt.. SÅ ja väntar fortfarande en avtackning från apan! Ahh förlåt mig, men när min förra chef sa till mig att hon skulle avtacka mig med nått extra o sen inte ens dyker upp under vår middag!? Alltså helt ärligt, skottpengar.. skiter i hennes " lilla extra". Dålig stil bara! Whatever! Hade supertrevligt med mina gamla goa kollegor, de bjöd mig på mat och hade en trevlig stund ute på restaurangen.
 
Idag ska ja ut till ön och hälsa på, träna och hoppas även på att hitta lite svamp i skogen. ;) Vaknade idag av att Agge busringde till mig, älskade barn.. hehe tror ni hon saknar en eller? mohaha.
Händer för din dag idag?Puss o kram
 

hej o hå

Wohooo nu är det officiellt! Jag ska bli moster igen! naaaaaaaaaaaaaaaaaw! Längtar som tusan efter den lilla, va det nu än blir <3 Moster älskar dej redan, även om du inte kommit ut från maghotellet än ;) Tänk att Agge ska bli storasyster, herregud! Kommer bli världens bästa storasyster :) Tänk va pirrigt det kan va!? Den 4 April är det dax att få klanen utökad!
 
Idag har ja haft årskurs 4 i idrott, tänk att man ibland kan få tillfälle att få träna sina idrottskunskaper, äntligen! Är ju idrottslärare... de hade minsann det inte lätt med mig, men kul hade det! Även på fritids kom barnen fram och sa att ja va världens bästa idrottslärare... tror ni ja sträckte lite på mej eller?! mmmhm, kändes kanon att få 1h med galningarna. Svetten lackade som bara den på barnen, fint! Nöjd!
 
Efter jobbet idag cyklade jag ner till skyttehallen för att panga lite, blev ca 1h.. men behöver mer känner jag.. ska nog lägga ett pass i helgen me, bara för att komma in i att ordentligt. Va ett par skyttekompisar där nere, men de hade tappat motovationen så de sket i att träna! Muppar! Bara att göra att liksom. Efter mitt pass körde ja upp till "people" och bytte ut ett par smycken till öronen.... två små ringar i mina tragus och en i min Helix (överörat i den hårda delen. Fick bli små glimmiga stenar i varje nytt smycke.. bling bling :) Ser kanske inte stenarna.. eller ja.. bling bling :) Ohh mycket vill ha mer, gillar piercingar alltså.. i öronen kan man väl aldrig få för många.. eller kan kan man kanske. men lagom mycket ;) Får se vad som sker i framtiden :)
 
 
Ohh den 15 oktober kl 07:30 är det dax igen.. att läman blood.. Blodsugarna vill ha mitt braiga blod! Då blir det lugnt och fint på jobbet den dagen, svimfärdig o andfådd av d lilla minsta.. Men det ska inte va nått bekymmer :) God insats iallafall, får se det så.. nåns liv räddar ja garranterat! Punkt!
 
Nu ska ja beställa sushi! Hoppas din dag har vatt lövly. Pussa

aj aj

Ohhh har vatt ute på ön nu sen lunch, hur mysigt som helst! Har jobbat  lite med mitt projekt, fyfan va möe pill o förberedelse innan man väl kan börja. Inget klippande idag, dock sytt. sytt ihop långa remsor med tyg o börjat snurra ihop de till bollar. Alltså det är ruskigt synd att mormor inte hittar den där braiga rullen som gör bollarna så enkla att göra.. istället har ja suttit för hand o snurrat dom. pust! kommer la ha träningsvärk i händerna i morgon. Sen har ja fått lite aj aj i fingret, symaskinen köttade mej!! Va inte riktigt beredd på det. men men viking som jag är körde jag vidare :) Men allså damn va det gjorde snoront! pulserade fint. Men nu är det inte lika aj aj, sålänge ja inte behöver göra nått med långfingret asg!
 
 
Har även ätit nere hos mormor o morfar, gick sedan i skogen med morfar. Så lycklig han blev :) Va gör man inte. Hittade kantareller och trattisar. Helt ärligt, hade kunnat gå i skogen en hel dag, så avkopplande! Nästa helg kanske ja tar mej en runda till :) Ikväll ska ja ta mej en kantarellmacka iallafall, mumma! 
 
Hur har din dag vatt? puss o kram

redo att möta dagen

Alltså inatt har ja verkligen sovit som en kratta, inte ok nånstans! bläääää! Klev upp innan kl 07... pust! Drog igång tvättmaskinen, diskmaskinen o gjorde mej en stor kopp te.. jaha, där satt ja framför tv:n o planerade upp min dag. Efter frullen fick det bli ett pass med skytte, kändes sådär. Inte de optimala förutsättningarna men känslan fanns där och viljan lika så. :) Efter skyttet blev det hem en runda för att kolla till min lilla Alice, där låg hon i soffan o hade det supermys <3
 
Snart ska ja ut till ön för att pyssla o pilla med mitt lilla höstprojekt :) Bilder kommer inom kort. Om jag har tid, lust m.m. kommer ja fläta antingen en matta eller nån frän sittdyna som man kan ha ute :) Ahhh så igår påbörjade ja slitandet i lakan som ja aldrig använder osv :) Hoppas på att det kommer bli bra och att allt går som det ska. Annars lägger ja ner projektet mohahaha!
 
Om ja hinner ska ja se om det finns nån svamp i skogen, smarre! Kanske blir en kantarellmacka eller två :)
 
Röstat än? Gå och gör det, ja gjorde mitt för nån vecka sen.. palla med ruschen! :) Nu ska ja göra mej iordning här. Massa pussar

shopping, trivsel och städ :)

Ohhh long time ago. Alltså jag verkligen stormtrivs på mitt nya jobb, men det är väldigt mycket nu i skolan men det fungerar great trots allt. Fått kläm på de flesta barnen o ALL personal. Eftersom ja även har fritids på eftermiddagarna har ja alla klasser mellan 3-6 A och B klasser (109 elever) :) Kul! Det är sjukt obeskrivligt hur trevliga mina kollegor är. löv it!
 
Mitt gamla jobb hörde av sig idag, de ville avtacka mig på fredag nästa vecka. De ville ut och äta på Toscana, mysigt! hehe bara att klä upp sej o käka o ha trevligt wii!
 
Idag efter jobbet passade ja på att köpa nya skor, alltså det behövdes om vi säger så. Ett par gummistövlar (hade velat ha ett par rosa, men men), ett par vinterskor boots och ett par snyggskor med bling på baksidan :) (invigning nästa fredag, wohoo). Så nu är man ju redo för hösten :) Dåliga bilder men det får funka :)
 
 
Vad har du hittat på idag? Just nu håller ja på att storstäda, tvätta o hålla på. Imorgon blir det träning, orkade inte med det idag, lat?! Både ja o nej... Toksvårt att hinna med allt, får se om ja hinner med en promenad sen kanske. Tränas det nått nu förtiden? Hmm min plan imorgon är: Träna på förmiddagen, ut till ön för att mysa, kolla skogen kanske sen lite senare på eftermiddagen ska ja försöka hinna skjuta lite me. Bra va?
 
Händer en fredags som denna? Nu ska ja ta tag i allt här hemma igen... see ya ;) puss o gull

RSS 2.0