sprängande

ahhh alltså nu i flera dagar har jag haft sprängande huvudvärk :( Inte skönt alls. Tänk er en kombination av allergi, förkylning och en massa i huve, oro över jobb osv.. ahh det är mer eller mindre kaos i huve. Pluggandet gör ju inte saken bättre. Är så jävla trött på att nu, ska tenta av skiten på onsdag... nu får det bära eller brista. Har i alla fall pluggat som en tok, har jag blivit smartare? tveksamt... lite småskraj över att sitta i en sal igen. suck.. men men förhoppningsvis är det för sista gången :)
 
Hur har din dag vatt? Min har vatt ok.. Vatt på studiebesök på brandstationen/ambulansen på ön tillsammans med ungarna.. jössös va de tyckte det va skoj.. det va liksom 1000 frågor om allt och ingenting :) De fick prova hjälmar, sitta i brandbilen/ambulansen osv.. riktigt trevligt :) Fika sen vid havet.. ahh det va perfekt.
 
Slutade hyfsat tidigt idag, passade på att avreagera mig på gymmet ute på ön.. ensam o hög musik.. sweet! Idag fick det bli mage, armar och kondition.. kändes bra. Avslutade givetvis med en bra stund inne i bastun, lökigt värre! Men skönt att sitta där o koppla av.
 
Imorgon blir det jobb o sen hem o plugga.. fan känns inte som ja gör nått annat.. suck! vatt så osocial o bara isolerat mig här hemma för att plugga typ.. ohh på onsdag hoppas jag verkligen att jag ska kunna andas ut efter tentan.. skönt att få den ur världen.. Hoppas hjärnan är med mej...
 
I helgen ska jag, syrran, moster och mamma hitta på nått skoj ihop, kan ju bli kuligt :) nyfiken på vad vi ska hitta på :) Vad händer i helgen people?! Ahh ni vet ju vad ja ska göra förutom att ha skoj med mina damer..
 
Känns som ja hade kunnat lägga mig och sova redan nu, min Power är helt slut :( Slappe i soffan en stund, sen sova. Massa pussar o kramisar från en trötter....

Let´s gooo it!

Jag har inte lagt ner bloggen, jag har bara haft otroligt mycket att göra just nu. Mycket som snurrar runt bland sågspånen i huve. Jag kommer som det se ut nu sluta 30/6 på mitt nuvarande jobb eftersom min anställning går ut. Eftersom jag är lärare 1-6 anses jag vara anställd som en obehörig förskollärare och idag fick jag och en kollega nog! Nu jävlar gör vi att! Let´s do it!!! Så idag har vi sökt kurser som leder till en förskollärarexamen :) Visst låter det toppen!? Kan bli dubbelbehörig så att jag kan jobba både inom skolan och förskolan när jag väl är klar. Denna kursen/programmet varar 1 år och kommer läsas på distans i Malmö :) Yeaaaah skånelandet! :) Min plan är nu då att jag ska tenta av min matte som är den 5 juni, sedan ha lite semester o i början av september börjar isåfall min utbildning. Håll nu tummarna people på att vi kommer in !! peppad :)
 
Föräldrarna har gått i taket nu när de vet om att jag ska sluta på mitt jobb.. naaw! Senast idag fick jag höra nått som fick mig att sträcka på mig lite extra.. "Sen du startade din anställning här har förskolan fyllts med glad energi och allt har liksom utvecklats vidare, istället för att stå still. ".. mmm visste knappt va jag skulle säga eller göra.. rörd :) o när de säger att sina barn pratar om mig o tyr sig till mig mer än de andra... går d annat än att njuta !?
 
Vad har annars hänt i mitt liv då?! Jo jag har gått o fyllt år.. damn! 26 år! Hur fan kan det stämma? Jag är ju inte mer än 16 i huve alla gånger ;) Det blev ett himla skönt och avslappnat kalas. Vi var nere hos familjen Nordström eftersom det är många brudar som fyller år samma dag :) Aggebagge bus som fyllde 1 år och sedan syrran och jag <3 Coolt! Det blev en enkel krämig pastasallad o grillat bröd o som fika blev det en Aspöbakelse och kaffelaffe. Fick massa bra saker :) Bland annat ett superfint halsband, sodastreamer med tillbehör, fotbad med tillbehör, väska, fina grattiskort, block, pennor, mappar, kläder m.m. allt som kommer till andvändning :) Blev faktiskt lite chockad att det blev så mycket, hade ju inte behövts.. Bättre Agge hade fått all uppmärksamhet, men det fick hon me.. Galna lilla tös som numera springer omkring o är allmänt söt <3 Tror nog bannemej att mosters strandleksaker va en av d bästaste sakerna på hela kvällen :) okej kanske även hennes docksäng :) Hon hade full holabalo med att placera ut kudden och försöka ta sej i sängen.. hon höll nog tusan på 15 min, trots att hon hade publik som iaktog osv.
 
 
  
 
Nu har börjat försöka komma igång med träningen igen, men ska erkänna att det är svårt att hinna med allt... så är det bara. Hur har du/ni haft det på senaste tiden? Just nu sitter jag och häckar hemma hos päronen, längesen jag va hemma hos dom o hade en riktig slappekväll ihop. Ska nog se om jag hinner ta mej en kvällspromenad innan det blir läggdax, kanske tar mej ett bubbelbad.. mmmhm!
 
massa pussar o kramisar

mitt blonda jag...

Jag säger bara tusen tusen tack till Sanna <3 som hjälpte mig med håret. Jag skulle ju experimentera lite med mitt hår, ovanligt va? :) Men blev inte riktigt nöjd med mitt resultat så då kontaktade jag världens goaste Sanna. Tänk va fint att få tid så snabbt :) Det fick bli ljusa slingor <3 Blev minsann ett par hysteriska skratt och en himla massa kackel, tror hela Kalle K hörde oss när vi drog igång :) Hon skulle åka till Turkiet idag, inte alls avis ;) Bad henne njuta o sola för mig me :)
 
Såhär blev resultatet... vad tycks?!
 
 
 
Nu mina damer och herrar.. dags att göra stan en snabbis innan ja ska besöka familjen Addams <3 Hoppas ni får en kanonbra dag <3 Puss o kramis

härlig kvällspromenad

hej o hå!
 
Dagen inleddes tidigt som ni redan vet :) Efter jobbet kände jag inte redigt för att träna.. näää inte såå sugen. Körde hem till Ida o Aggebagge som satt på gräsmattan o lekte.. Sötnosar <3 När ja vatt där 1h o lekt körde jag ner till färjan för att åka hem.
 
Väl hemma blev det till att tvätta och packa inför morgondagen. Passade även på att ta en långpromenad i det härliga vädret.. och japp, solen gassade minsann på bra även nu ikväll. Gick en runda på ca 6,4 km :) Lövly! Gick där i min egna lilla värld med musik i öronen.. kändes inte som ja gick så långt, men minsann :) Skönt! Kommer förhoppningsvis somna gytt sen. Det sa jag igår me, men det gick ju sådär.. tusan att man sover "käääst", knappt skoj att kliva upp efter en dålig natt...
 
Imorgon ska det ju bli sjörövakonsert med våra äldsta kids på förskolan, de som är 3-5 år :) Grymt! Hoppas på uppehåll... ahhh alltså förra året när vi va iväg med kidsen spöregnade det! mmm man va ju lagom blöt när man kom hem till förskolan igen :) hahah! mmm tur man hade mjukiskläder med sej till jobbet, så man kunde löka runt i det den sista stunden innan man skulle hem. Så det ska packas ner regnkläder, extrakläder o ett par rediga skor :)
Sent blir det imorgon me, 17.45.. segt! Får även komma tidigare till jobbet för att hjälpa kidsen o packa det sista där innan vi tar en promenad tillsammans ner till färjan o in till staun. Hoppas på en grym dag <3 Ska minsann leta reda på min pirathatt me, får inte glömma den :) Coola fröken, inte sant!?
 
ohhh nu känner jag hur bränd ja blivit.. burned as hell ;) hehe härligt! Kanske man får den där efterlängtade pepparkaksbruna färgen ;) eller rättare sagt lagt grunden inför kommande sommar. :) Hur har din dag varit?
 
Puss o kramis

jobb, glad, träning o slappe..

Då har jag varit flitig igen, eller försökt i alla fall :)
Har jobbar o slitit som vanligt, lövly. Min dag började 04.30, då jag klev upp.. När klev du upp och vad har du hittat på idag? Jobbade till 16.30 o sen körde jag inom familjen Nordström innan jag skulle in till stan. Blev sådär tokglad när jag såg Aggebagge ta några steg ute på gräsmattan. :) Snacka om att smälta! Sen när hon tog ett par steg mot mig och ler o kramar om mig.. alltså jeeees, den känslan är obeskrivlig.
 
Väl inne i stan körde jag till loket för att träna :) Även idag fick det bli powerpump och core, lika kämpigt denna gången.. men gytt efteråt. Hoppas på ännu mer träningsvärk. Undra om ja ska träna imorgon eller om jag ska slappa.. hmm får se hur det blir. Går ju upp 04.30 imorgon me, så jag vågar inte riktigt lita på ifall ja har nån energi kvar :)
 
Nu ska jag kolla lite hockey och moffa ner mej i soffan... chilledill <3 Läggdax tidigt som ni förstår. Ohh, hela dagen har jag funderat på en sak.. eller haha funderar förjävla möe på allt och ingenting.. men ifall jag ska hitta på nått med håret :) Ovanligt va? Denna gången funderar jag på att göra håret ljust, lagom till sommaren!? Lite sugen, va tror du? hmm förslag?
 
Massa pussar o kramisar <3

Powerpump o Core

Dagen har faktiskt gått oväntat smärtfritt från allt... Inledde dagen med mellanlandning hemma hos Ida och Agnes, riktigt mysigt! Lugn och fin morgon <3 Finns knappt nått bättre än att få gosa med en nyvaken trollunge, så glad <3 Kaffe, mys och frulle tillsammans med brudarna e inte fel :) Ahhh såhär kan det se ut på morgonen :) Gose, trots solen i ögonen.. 
 
 
Efter jobbet idag körde jag raka vägen ner till färjan, in till stan för att träna. Bokade mig på två pass, powerpump och core. Kändes helt ok efter de två passen, hoppas på lite träningsvärk... :) annars blir jag lite besviken. Imorgon får jag se om det blir träning eller bara slappetime ;) Träning i helgen, why not?!
 
Hoppas din dag har varit kanon.. Nu ska jag ta mej en dusch o sen fixa lite grubb till imorgon. Massa pussar o kramisar

1 maj

Jaha hur blev det med den där sovmorgonen som ja skulle unna mej.. ahh ok, jag vet inte riktigt vad klockan redigt va när jag flög upp ur sängen.. Men uret va säkert runt 07.00 mamma mia! Tänk er själva vakna till ett himla "tutelitutande" och trummande utanför sovrumsfönstret. Marinens musikkår! WTF! Visst de är duktiga, men... snälla inte kl 07.00 när man behöver sova och släppa allt.. hihi tittade ut genom fönstret o där stog dom, hmm länge och väl med en hel folksamling runt om sig o gluttade.. suck! Kan väl säga en sak.. att somna om va ju inte ens en tanke just då..
 
Klev upp och gjorde mig redo för att möta dagen. Cyklade ner till färjan så jag hann med 08.30 :) Ute på ön blev det mys med familjen <3 Hjälpte siss att hålla koll på Aggebaggebus medan fam Nordström passade på att klyva ved och stapla. Vi planterade även blommor och jordgubbar osv i det härliga vädret.. Inte helt fel! Tror tusan ja gått o blivit lite solbränd :) sweet! Som det ser ut som nu kommer det bli tokfint väder resten av veckan me.. ohhh värme <3
 
Åkte hem till mitt lilla kryp in så ja nyligen kom hem, skönt att komma hem och slappa lite :) Ladda upp batterierna till i morgon, då är det full rulle som vanligt. Efter jobbet imorgon ska jag nog hinna med o träna lite, yeah! Blir nog Powerpump och Core :) Får inte glömma bort att boka mej på passen imorgonbitti :) Ska bli gytt att röra lite på sej <3. Ska packa o göra saker redo till imorgon. Kanske blir en kvällspromenad later... Hoppas du haft en kanonbra dag!? Massa pussar o kramisar  

RSS 2.0