åkte på att...

Det va då själva fan! Nu har jag gått aslänge med en förkylning i kroppen och i morse slog det till.. Bättre immunförsvar har ja fått men nu orkade det inte hålla emot längre. Hörde hur kroppen skrek i morse när ja klev upp :( ändå envis som jag är tog ja på mej kläder o gungade i givakt i hallen, tills ja tillslut fick springa in på toa. fyfan! Kommer inte ihåg när ja va såhär sjuk senast. Brukar inte va så sjuk så ja stannar hemma från jobbet, men idag va det tydligen på tiden. Mellan kl 05-nu har ja inte lyckats få behålla nått. sjukt trött på detta. Hatar att ligga hemma o inte kunna göra nått. försökt plugga men nää fyfan. Försökt med vatten, te, proteinshake, bröd... tips för att bli frisk snabbt mottages. Hur är din fredag? Känner på mej att helgen inte kommer bli särskilt upplyftande för min del, bara att hålla ut. 
 
Ska försöka sova lite nu. Massa pussar

lever i en glaskula med snö :)

Och så kom det lite snö till kalle K trots allt :) Snöar minsann inte lite heller, ge mej fan på att ja kommer få gå upp tidigt så in i röva o skotta mej ut imorgon. Men va gör det? hehehe kommer iallafall till jobbet uppvärmd asg :) Imorgon blir det till att åka av i pulkabacken haha, kanske lät knas. Men fatta hur sjukt kul det är att åka pulka tillsammans med de små liven :) Jag gapar minst lika mycket som dom, helt extas hehe! o att åka med fröken är tydligen det roligaste som finns. hmm tode. Så jag är sjukt taggad, trots att det ser lite svettigt ut när man tittar ut för tillfället. Imorgon mina damer och herrar ska jag upp 04.30, förmodligen vara i givakt vid bilen innan kl 05 för att hinna få ut mej ;) 
 
Min dag idag har vatt great, lite småseg men helt ok,. Mestadels suttit med pappersarbete, fixat och skrivit in alla kollegors scheman och skickat in det till kommunen. Inte illa pinkat va.. Rätt va det va när jag tittade ut hade det börjat toksnöa. Fick den där känslan som jag alltid får varje år.. att man bor i en sådan glaskupa som man skakar, så att snön faller ner.. så vackert! Så blev det när jag ställde mig i fönstret med de små liven och tittade ut.. mys! Har även hunnit göra iordning i ett rum för barnen, ett "matterum".. riktigt mysigt börjat det bli.. 
 
Alltså helt seriöst, fick för mej att jag skulle vara duktig här om dagen.. :) Skulle minsann träna hemma. Blev väl lite av varje.. typ, utfall med vikt, knäböj med skivstång, plankan på boll, bollen skulle sedan dras in mot kroppen och ut osv, armhävningar, curls, situps m.m. ahhh you know.. Alltså kunde verkligen känna träningsvärken komma under träningen, sjukt för fan! Men så va fallet, idag kan jag väl påstå att jag går som en pinne! haha. stel som fan, mina kollegor asgarvade åt mej.. men what ever bjuder på det.. har iallafall vatt duktig. 
 
Imorgon om det inte är full snökaos blir det loket, nu jävlar ska jag träna bort min träningsvärk.. vad sägs om det då? hehe Har beställt proteingrejer me, nu jäklar i havet.
 
Hoppas du haft en lövly dag i snökaoset. Massa pussar o kramisar 

Förberedelser

Hello People!
 
Idag var det såååå jävla jobbigt att kliva upp, ni anar inte! På jobbet har det varit sjukt lugnt, har hunnit förbereda och boka in ett par utvecklingssamtal framöver. Först ut är Agge ;) Spännande. Tiden gick så sakta idag, så visste knappt va ja skulle ta mej till. Efter jobbet tog jag med mig Agnes hem till päronen, vi fikade lite grann och pluggade samtidigt.. bra kombination. Vet inte om ja fick nått gjort, men läste iallafall igenom en bok lite snabbt.. skummade hehe. Den handlade typ om flerspråkiga elever, hur man utvecklar deras språkliga medvetenhet och kunskap.. Det jobbiga med dessa små delkurserna är just att det mestadels är grupparbete.. Är lite skeptisk till grupparbete när man pluggar på distans alltså.. Läraren har ju skakat runt i våra grupper och det känns lite osäkert. Gäller bara att planera och lägga upp arbetena. Ska nog ta mej ett snack med min pluggkamrat o se hur hon tänker o känner. 
 
När ja väl kom in till stan mötte jag upp världens bästa Lina, som gav mej en bok som jag behövde till denna kursen. Lämnade även tillbaka böcker på bibblan och hämtade ut ett par stycken me såklart. Sen åkte jag hem o tände lite ljus o moffade ner mej i soffan. Slappe de lux. Ligger här nu med Alicekatten på mej o inväntar på att handbollen ska börja. Polen-Sverige. Vad händer för din del ikväll?
 
Imorgon är jag ledig! Sjukt skönt! Men ska till jobbet ändå, lämna bläckpatron, installera och skriva ut utvecklingssamtalen osv. Saknar ju jobbet så.. eller.. haha äsch, saker måste man bara göra. :) Blir nog lite plugg imorgon me. Kanske hinner träna lite oxå, hade ju vart rätt fint att få in det i mitt fullspäckade schema. 
 
Massa pussar o kramisar 
 
 

förbränning av..

Ohhhh vilken förbränning av kalorier o pengar :) Började dagen med 20 minuters promenad i snö, sen 1h tåg in till Umeå. Väl inne i Umeå gick vi säkert 3-4 h, in och ut genom alla affärer innan det var dag att vara på plats i skyttehallen för kontroller för min del :) Helt jävla slut i kroppen. Då har man alltså gått i vinterkläder o klumpiga skor.. Det blev 2 par jeans, örhängen, en uggla o lite annat... Här kommer lite av shoppingen.. Älskade nog mest ugglan och de leopardmönstrade brallorna *fniss*.
 
  
 
Just nu sitter jag inne hos ett par skyttekompisar och degar, ett par som är betydligt mycket mognare än de jag delar stuga med. Sitter här i slappekläder och bara är.. sjukt skönt! Kommer lägga mej tidigt ikväll, precis som igår. Upp tidigare imorgon, skjuter någongång på förmiddagen, typ 09.50.. så håll tummarna på att det går bra. Ska göra mitt bästa trots att man mår lite knas. :) Kan fortfarande meddela att det är snorkallt här uppe i norr. Så att gå halvnaken är inget alternativ :) Hoppas ni har det fint.. underbara gobitar. Massa pussar o kramar
 
 
 
 

delkursexamination o Umeå

Idag blev det slut på lidandet.. vaknade så jävla sliten, trött och nervös. Hela natten hade jag legat och repiterat redovisningen i huvet.. pust! Åkte upp till växjö med mami och farmor som stöd :) Träffade dumhuvet på skolan och hon hade inte förberett nått alls för redovisningen medan jag verkligen gick in för att! Hoppas med hela mitt hjärta att hon blev underkänd.. jag menar. Hon gav inte respons till de andra grupperna, satt hellre och messade med nån.. Så helt ärligt.. jag tog ett snacka med examinatorn efteråt, med tanke på att hon inte lagt ner nån tid, va oengagerad o allt.. läraren förstod att det måste vatt jobbigt att arbeta ihop med henne.. Pissdrygt! två andra tjejer som ingår i vår grupp är på min sida och gör inte dumhuvet vad hon ska, kommer vi plocka henne.. alltså säga till våra nya lärare att hon inte har i kursen att göra. Amen stör mej som fan på dumhuvet kommentar "Jag tänker aldrig överarbeta eller lägga ner tid på arbetena" Tack för den, vem fan vill jobba med henne då? Inte en jävel! Jag klarade mig iallafall och det är jag sjukt glad för.. pust :) 
 
Efter examinationen åkte jag till flygplatsen, sjukt drygt att vänta. Första flygturen tog 40 min sen från bromma till Umeå tog ca 1h... Lagom slut i knoppen efter allt folk, rörelser, kacklet, examinationen o fjortissnacket... Är så satans trött just nu så ja knappt vet vart ja har röven. Delar tydligen stuga tillsammans med 3 fjortisar.. helt seriöst.. va tänkte "tränaren" där.. vem fan vill dela stuga med dom!!! Jag är gammal jämfört med dom, palla ligga o lyssna på deras kackel o skrik från vardagsrummet.. de sitter o spelar kort och pratar skvaller om allt och ingenting. Näää nu pallar ja inte längre, behöver sova.. vatt möe som tatt på mina krafter :( Äntligen är dödens vecka snart över.. det jobbiga är över, nu är det bara tävlingen kvar..
Såhär kan det se ut från min lilla resa idag :) hihi 
 
 
 
Imorgon börjar de sista delkurserna i svenskan, har bett en klasskompis om att skriva ner vad som kommer hända o ifall det är några uppgifter som ska göras osv. Tusen tack Erika och Anita <3 Världens bästa frökenkompisar hihi. 
 
Nu mina damer och herrar ska ja fan lägga mej alltså, imorgon blir det kontroller o sen göra stan i Umeå.. se vad de har att erbjuda. blir nog att pälsa på sej, ligger runt -15 grader här.. burr!  Skjuter på söndag förmiddag, hoppas ni håller tummarna då. Massa kärlek 

effektivt

Sovit sååå kasst inatt... ohh bara legat och snurrat  o funderat på allt som ska hända i veckan. Idag har det vatt en seg dag på jobbet, liv i luckan, tur ja slutade efter mellis...jobbade dock över 30 min och det va de längsta minutrarna i mitt liv.. Iallafall.. väl inne i stan fick det bli lite av varje. Började med att skjuta ett par skott och blev avbruten på ett konstigt sätt.. En pappa kom ner till hallen med sin son, världens drygaste! Pappan startade om hela systemet som, vilket ledde till att alla mina skjuta skott och resultat försvann.. riktigt jävla onödigt! Hade seriöst lust att döda! Blev lack och åkte hem, hemma drog ja på mej träningskläderna.. Bort till loket för att träna lite, ahh men jo tjena! Öppethus hela veckan.. Bra där Månsson! Inte vatt på loket på flera månader va ja nära på att säga, så klaffar det med tokmöe folk såklart.. men men.. fick bli en rask promenad på löpbandet med lutningsintervaller.. .allt mellan 5%-10% lutning. Fick även bli lite armar o mage.. 
 
Just nu sitter ja hemma i soffan o småfryser. Vet inte riktigt vad ja ska hitta på mer idag, städa kanske? Orkar man det? hehe Börjat packa lite inför Umeå, liten väska :) tsss! Lyckas alltid på nått sätt packa alldeles förmycket, kvinnor, inte sant!? men hellreför mycket än förlite... trust me. 
 
Hur har din dag vatt? Inte frusit ihjäl hoppas jag!? För det har vatt kyligt!!! Ja frös som en tok när ja skulle åka till jobbet i morse, lika så nu när ja skulle hem från gymmet.. Burr, får mysa in sej i mjukisar  o dra täcket runt sej. 
 
Massa varma pussar o kramisar 

kräk-sköterska!

Kräk-sköterskan, känner ni henne? Alltså jag är så trött på att det jämt ska gå magsjukor och andra krämpor på jobbet. Lider så med de små liven. Idag hade vi en pigg 1,5 åring som kom till dagis men som slutade i en kräkhistoria :( Stackare :( I samband med fruktstund kom det upp en hel fruktsallad i knät på barnet, eftersom vikarierna eller andra kollegor inte ville ta i att, fick jag rycka in.. En för alla Alla för en.. eller?! Jag tog den lilla dockan, tvättade av henne och klädde på henne andra kläder, ringde föräldern för hämtning. Och innan väl mamman kom hade säkert ungen kräkt ner 4 omgånger med kläder ink mej och allt annat.. Fick springa in med lillan på toa och hjälpa henne att stå böjd över toalettstolen, alltså jag blir så rörd och hjälplös.. samtidigt som man gör det som är rätt just då. Finns till, hjälper och lugnar <3 Mat va inte ens aktuellt :( Slutade med att jag och lillan satt ute i korridoren och väntade på mamman, ville inte smitta de andra. Där satt vi tillsammans, dockan i famnen och en kräkfröken som lugnande :) Ahh alltså va gör man inte.. inte kul att se ett barn så hjälplös och den paniken som uppstår när de inte förstår vad som händer med dom, den där förvirrade lilla själen :( Tillslut pekar dockan på toalettstolen och menar på att vi ska dit.. alltså det skär i hjärtat när en 1,5 åring visar på det viset. Hela historien slutar med att mamman kom snabbt och att lillan hann somna i min famn som en liten hjälplös varelse. 
Jag säger bara "peppar peppar ta i trä...". Hoppas inte d blir nått av d, har ej tid.... som ni säkert förstår.
 
nu ikväll har ja tatt ett varmt o uppfriskande bad... bort me baciller :) läggdax o upp tidigt imorgon... wii so not taggad. Hoppas dagen går fort imorgon.. skytteträning efter jobbet, packa o ladda... Haft en fin dag annars? Min dag har bjudit på jobb, plugg, shopping o mys med familjen. Massa pussar o kramisar 

Ris och Ros

Idag har det bjudits på både ris och ros.
 
07.10.. tandläkaren.. det gick finfint :) 
09.30 då satt jag i stolen hos Sanna som fixade mitt hår :) Fick bli brunett :) Fick bli en favorit i repris, trivs bra med det så då är d bara att köra. 
Efter frissan va det meningen att ja skulle plugga med en klasskompis.. Då skickar hon ett meddelande till mej när ja sitter med färg i håret att hon inte kunde komma. Amen va faaaan! bara för att man är lite krasslig, men ja menar vem fan är inte det.. skärpning.. så det blev inget pluggande.. Skitförbannad åkte ja ut för att mysa istället. Plockade upp Agge från dagis <3 Sen blev det kaffelaffe hos famor :) Men helt ärligt, känner lite stress inför kommande vecka.. urk på burk! Denna människa vill ja aldrig arbeta ihop med, ingen go alls! Jävla slappe! Tänker inte henne låta mig sänkas...
Såhär kan man se ut :) 
 
 
Imorgon blir det Ikea, wihooooo får se vad man hittar. Ska köpa lite till hemmet, Agge o till jobbet :) Nu ska det tassas inför shopping :) Skriva lista o allt så man inte glömmer nått viktigt. wiii.. Puss
 
 
 

Help!

Ohhh hello hello! 
Idag har det jobbats för fulla muggar. Jobb, pappersarbete, vikariebokning osv. Även om vi inte har haft många barn så har jag ändå haft 1000 järn i elden. 
 
Efter jag jobbat klart va det såååå skönt att sätta sej på färjan o bara chilla. Men blev det chill då? Planerade lite för kommande dagar o vecka. Ringde ett viktigt samtal asg! Frissan ;) Fick tid redan imorgon :) wiiii! Har en plan hur ja ska klippa det, men helt seriöst.. vilken färg? ska slinga det, men vilken färg? gaaaah! Passar i både brunt och blont! Help!!!! 
 
Såhär ser morgondagen ut: Tandläkaren 07:10- ?? Frissan 09:30-?? sen träffa en klasskompis o plugga inför näst kommande vecka. Om det inte regnar får det vli promenad på kvällen. Hur ser din fredag ut? hehe jag slipper iallafall fredagsfikat som frestar :) Ikväll blir det film, får se vilken det blir.. Känner på mej att ja somnar lika tidigt som igår.. snabbt och tidigt asg. 
 
Massa pussar o kramisar 

PW

Idag har det pluggats och planerats inför en redovisning/drama som avslut på de två första delkurserna i svenskan. Urk va segt. knappt kommit igång, känns som det är mycket som ska göras. Efter nån timme grupparbete fick det va. Knappt gjort nått vettigt idag.. 
 
Nu för en stund sen blev det en hurtig pw i duggregnet.. invigde mina nya träningsbrallor. :) Såhär kan man se ut...
 
 
Nu blir det fotbad och film, uppladdning inför kommande arbetavecka. Puss o kram 

Dag 3

Idag var det sista dagen för Swe Cup, lika tung i huve idag måste ja säga. 
Väldigt tacksam för att bästaste jönsson lyckades byta skjuttid till mej. istället för 18.45 fick jag skjuta 13.45. Ljuvligt! Trots denna dumma förkylning med skallevärk, dumma bihålor , rinnande ögon så lyckades ja skjuta :) hehe Aldrig ge upp! Halvdöd stog ja o skjöt ihop med alla damjuniorer asg! Skjöt grymt de 20 första! Sagolikt! Sen precis som de andra dagarna blir det tyngre o tyngre, men skjöt bara 2 tiondelar mindre än igår. 410.1 (393 av 400p)Måste säga att jag vart riktigt jämn hela helgen, resultatmessigt. Lövly! Idag kom en del av familjen upp o hejade på mej, sååå glad.. ni anar inte! Hela hjärtat dunkade utanför kroppen, varm o go <3 
 
Åkte hem direkt efter, sjukt skönt! Åkte med mina sötnosar <3 Kom hem, käkade o badade.. Kan väl säga att jag är mör som en tok. Kommer troligen somna som en stock. 
 
Imorgon blir det plugg o promenix.. Köpt nya löpa/ut o gå byxor ju (svart/lila).. här ska det promeneras :) Nu blir det slappe. :) Haft en trevlig helg? Många pussar 

Dag 2

Ahh ännu en helt ok dag under swedish cup :) 0.8 poäng mindre än första dagen, jämn iallafall. Kändes helt ok, trots att det blev en knas morgon. hehehe.. Hade ställt klockan på 05.15 för att hinna mej iordning men mobilen va enbart ställd på vardag.. så helgen redistrerar den inte in larmet.. kul.. vaknade 06.10.. flög upp, klädde på mej o försökte göra mej iordning lite snabbt. Som en zombie begav vi oss sen till skytteplatsen, där ja tryckte en kvarg asg! Ready to go!? Ahh det va ju bara att gilla läget :) Idag blev det 410,3, 393 av 400 om man ska se utan decimaler.. helt ok! Efter skyttet blev det en kaffelaffe för att vakna till o för att se så att skallevärken försvann.. Såhär kan det se ut på en skjutning :)
 
 
Va även och snackade lite med landslagstränaren/sportchefen idag, han ville kolla hur allt va osv. Mycket trevlig man. Han hade föreläsning om skyttar o olika träningar o förutsättningar, sen va det en norsk skytt som snackade om tekniker.. Där satt man som ett stort frågetecken, för norska förstår man ju om de snackar lugnt o fint.. Men denna va ju duktigt norsk :) 
 
 
Orkade inte stanna kvar hela dagen idag, åkte hem till hotellet o käkade o vilade. Käkade fläskfilé o potatis, smarre! Duschade en snabbis o nu ligger ja nerbäddad i sängen o slappar. Ikväll blir det paketleken, vet inte om alla vet hur den funkar, men det blir alltid sådär hysteriskt! Vi är många skyttar i föreningen nu så att det kommer bli en hysteri kring allt.. :) 
 
Imorgon kommer familjen och ska stötta mej under tävlingen, sjukt kul! Helt ärligt! Va längesen de va med, kommer väl bli hur rörd som helst <3 
 
Hur har din dag vatt? Haft en fin lördag? Händer nått skoj kanske ;) 

Swe Cup

Nu var swe cup startad.. vapen och klädkontroll var igår, gick sådär :) de va lite kinkiga med mina knappar på konstymen, behövde flytta 2 st knappar :) Tjockis hehe skojar :) tränade lite igår efter kontrollerna, kändes mindre bra. Fick lite tips och råd av en härlig skyttekompis, tusan tack! Kom hem igår med värsta migränen, dålig luft i hallen, inte käkat och sen åkt bil ett par mil, vad förväntar man av en träning då? Kom sedan hem till hotellet, duschade och gick o la mej i princip.. 
 
Idag vaknade jag utan migrän, men kände mej ändå inte riktigt iform. Tävlingen gick ändå bra, det kändes bra iallafall. de 30 första skotten gick awesome!!! Men gick sen lite mindre bra på de 10 sista skotten. Blev trött o fick lite ont i kroppen. Men nådde ändå upp till mitt mål som jag hade innan jag åkte till tävlingen. Idag fick jag ihop 411,1, helt ok resultat! 2 tiondelar till final.. attans bananer, måste ändå berömma alla som tatt sej till final, sjukt svårt! Lyckades ändå få ihop mer poäng än de bästaste av de bästa idag, så jag sträcker lite på mej :) moahahah!
 
Imorgon är det en ny dag och ännu en möjlighet till att prestera. :) Känner mej ganska avslappnad på nått sätt, trots att det är möe i knoppen. Hur har din helg börjat? Nu blir det slappe till Jönssonligan i Mallorca. 
 
 
 
Massa pussar o kramar <3

Gott Nytt År!

Det blev ett himla mysigt nyår på ön tillsammans med familjen Nordström <3 Det blev vinst på bingolotto, vann 2 st sverigelotter asg! Jag som hade chans på både bil o kontantvist.. så vinner man sverigelotter... WTF! Men än är det inte över, man kan ju tydligen vinna på det oxå :) Det blev trerätters, champange vid 12 slaget, raketavfyrning och vi släppte även upp ljuslyktor till himlen. Väldigt mysigt måste ja säga! Får ju inte glömma bort att vi badade kannibaltunna me ca 40 grader i vattnet då vi kröp ner, men sjönk till va 37-38 efter nån minut. Aggebaggebus badade oxå, hon verkade oxå uppskatta det! Cooling! hur har ditt nyår? Här kommer lite bilder..
 
 
 
Idag kommer det nog inte hända så speciellt mycket. Cyklade precis hem till mina päron för att checka läget. Blir väl hem för min del tidigt i eftermiddag. Blir träning, packning o sen slappa med Alice <3 Imorgon vid lunch kör vi till Swe Cup, please.. håll tummarna för mej.. svajig form man har för tillfället.. men ja säger som i trissreklamen.. plötsligt händer det :) 
 
Har börjat fundera igen.. om ja ska göra nått med håret igen.. förslag? Här är lite tankar... 
 
 
 
 
 
Nu börjar det nya året. jag har inte avlagt några löften, bara att jag ska va mer skärpt med träning och sånt. Sånna nyårslöften kan jag inte hålla asg, alltid råkar man bryta sånna saker :) Nä men lite bättre koll iallafall :) Har du några nyårslöften? Massa pussar o kramar.. 

RSS 2.0