Gott Nytt År!

Det blev ett himla mysigt nyår på ön tillsammans med familjen Nordström <3 Det blev vinst på bingolotto, vann 2 st sverigelotter asg! Jag som hade chans på både bil o kontantvist.. så vinner man sverigelotter... WTF! Men än är det inte över, man kan ju tydligen vinna på det oxå :) Det blev trerätters, champange vid 12 slaget, raketavfyrning och vi släppte även upp ljuslyktor till himlen. Väldigt mysigt måste ja säga! Får ju inte glömma bort att vi badade kannibaltunna me ca 40 grader i vattnet då vi kröp ner, men sjönk till va 37-38 efter nån minut. Aggebaggebus badade oxå, hon verkade oxå uppskatta det! Cooling! hur har ditt nyår? Här kommer lite bilder..
 
 
 
Idag kommer det nog inte hända så speciellt mycket. Cyklade precis hem till mina päron för att checka läget. Blir väl hem för min del tidigt i eftermiddag. Blir träning, packning o sen slappa med Alice <3 Imorgon vid lunch kör vi till Swe Cup, please.. håll tummarna för mej.. svajig form man har för tillfället.. men ja säger som i trissreklamen.. plötsligt händer det :) 
 
Har börjat fundera igen.. om ja ska göra nått med håret igen.. förslag? Här är lite tankar... 
 
 
 
 
 
Nu börjar det nya året. jag har inte avlagt några löften, bara att jag ska va mer skärpt med träning och sånt. Sånna nyårslöften kan jag inte hålla asg, alltid råkar man bryta sånna saker :) Nä men lite bättre koll iallafall :) Har du några nyårslöften? Massa pussar o kramar.. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gott nytt år! Lite häftiga effekter i håret är aldrig fel eller funderar du på hårförlängning? / H

Svar: Haha får se hur ja gör. Är rädd att trassla in mej i förlängning :) haha. Men det hade vart fränt. Puss o kram
Emsan

2014-01-03 @ 09:34:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0