då var det dax

Ja då var det dax igen för en förändring igen, det brukar bli det två gånger om året. :) Frillan ska få en annan skepnad. Från mitt bruna med den ljusa ombren ska det nu bli annat. Frågan är om jag ska satsa på nått enkelt och stilrent eller om ja ska klippa till det ordentligt :) Ahh det snurrar bra i huvet här. Har en plan men sen får vi se vad jag hittar på när jag väl sitter i stolen. På fredag är detta glömde jag säga. Lilleman får stanna hemma så jag i lugn och ro kan dricka kaffe, läsa skvallerblaska och bli ompysslad :)  Kommer bli en före och efterbild på fredag.
 
Idag har det inte hänt så mycket hittills, mest myst o kollat nyhetsmorgon till en slurp kaffe. Ska snart plocka upp syrran och sedan dra o handla. Vad händer för din del idag en tisdag som denna? Jag sitter bara o längtar och drömmer mig bort om det ena och det andra :)
 
I helgen blir det en liten tripp till Växjö för att hälsa på ett par kompisar och titta på kort från deras bröllop osv. Tjena, man lär ju sett ut som en ko på bilderna asg. Men innan helgen ska jag nog ut till ön en runda för att mysa med the oldies. Se om ja hinner träna nått me, annars får det väl bli hemmaträning av nått slag asg.
 
Nu ska ja passa på o plocka lite här hemma medan grynet sover. Kallar honom grynet nu för att han fått sitt första lilla gryn i munnen, alltså en liten tand. Naaw! Gulleplutten! <3
 
Puss o Gull, håll utkik efter fredagens lilla äventyr hos frissan :) Om det inte kommer på på fre kommer det inom nån dag.
 

Trött...

Ohh börjar vrida sig o vända sig i mammahjärtat.  Ska ja studera naturvetenskap eller inte, vill gärna men just nu händer d mycket med lilleman o han är lika oredigt som som kära mor på nätterna. Sover knappt.  Han har fått för sej att börja vrida o vända sig hela tiden och dl blir d panik när nappis åker ut, vilket resulterar i att ja är som en walking dead på morgonen.  :( annars är han en mycket go kille Loke ♡ nästa vecka blir han 5 månader!  Ahhh du läste rätt, 5!!! Kontroll på vikt, längd o sen vaccination gäller då. Kommer gå bra.  
 
Sugen på att börja jobba men sommaren ska gå först :) får se vart jag hamnar,  vill gärna veta lite hur deras tankar går gällande min plats. Är fast men vart jag hamnar på bygget vet ja ej. 
 
Skulle hälsat på mina kära skyttekompisa i Sävsjö,  swedish cup men d blev inte av pga av vädret. Går fler tåg. 
 
Idag ska Loke o jag ut till min mamma o pappa på aspö o mysa. Kanske åka lite pulka hahq gulle. Kanske även ta en liten powernap elle va säger du?! Va ska du hitta på idag?  Bjuder på en liten bild på mej själv såhär en dag som denna. 
 
 
Puss puss o gull ♡♡♡

RSS 2.0