Lov?!

Känns skönt nu med lite lov, men känns konstigt med det mitt i praktiken. Två veckor kvar av min slutpraktik, känns helt galet... hur får tiden gå så snabbt?! Änsålänge har det fungerat kanonbra, så nöjd.
Lov och Lov får man kalla det så? Denna veckan e jag fri från skolan iallafall men har uppgifter kvar att göra innan man kan slappna av. På fredag har jar ett seminarie som jag måste klara av. Nog med allt ja ska klara av hit och dit...

Ikväll ska man panga allsvenskan, jag och siss. :) Har vinnit alla våra matcher hittils och ska fortsätta med det oxå va planen. :) Kommer bli en hel del tränande fram till SM, vill att det ska gå bra. Hoppas på att skyttet släpper :)
Sitter för tillfället och kollar på SAW 4:) Ida sitter på helspänd och kommenterar allt hon ser. hehe! Kommer bli en kvällspromenix sen lite senare. 

Imorron blir det jobb 7.30-15.45:) underbart..

Alla hjärtans dag och en kär återträff

Nu är man ute på sin slutpraktik.. slutet börjar närma sig med stormsteg. Spännande... men har ändå många uppgifter kvar. Uppsatsen, mattetentan och nån rapport kvar innan jag kan andas ut.

Idag är det alla hjärtans dag och det har vatt kalas hemma hos päronen... Pappa fyller 47 år:) grattis Dad!
Åkte hem igen med 18 färjan, kände mej lite instängd och ensam. Alla hjärtans dag är till för att visa kärlek till dem man verkligen tycker om. En tanke som slog mig när jag sa det till mig själv va... vem ska jag visa kärleken till förutom till familjen. Saknar att ha nån där vid min sida. Vänner försvinner och de kommer tillbaka, känns som om jag befinner mig i en svacka där jag går på en balansgång mellan ensamheten och äventyret/spänningen.

Skyttet går otroligt segt för tillfället och jag känner att jag vill utvecklas men allt går tokigt. well well allt är bara såååå segt! Känner att jag behöver göra lite roliga saker...

Imorron är det en ny vecka som bjuder på ännu mer kunskap och erfarenheter. Ska fortsätta med mitt projekt med kidsen, på tisdag ska jag hålla lektion med ungarna i matte:) ska jobba lite med liter och deciliter..

På onsdag ska jag, Ida och min älskade Martina gå och bowla. weiii va så länge sen jag lekte med Martinis.. Tjejkväll weeeiii

 




RSS 2.0