påsken

Hejsan :)
Hoppas ni överlevt påsken? För min del blev den väldigt lugn, vi var och hälsade på Lokes farmor på långfredagen och påskafton var vi ute tillsammans med familjen Addams. Visst det är mycket folk och mycket prat osv o massa bus med de tre små liven som var med (Agnes, Knut o Loke) :) Tur det bara är fåtal "högtider" om året haha. Nä men allvarligt, det va inte så farligt. I påskägg fick busen kläder och leksaker, alltid uppskattat!
 
Gubben jobbar hela tiden känns det som och vad ska man då göra hemma? Just d, igår var vi ute på ön igen.. Tog 2 st långpromenader med min kära mami och trollungen. Bytte även barnstol, för nu är han inte liten längre min lilleman. 15 april blir han 8 månader!!!! OMG! Älskar honom mest av allt på denna jord <3 hehe snacka om att ta plats där i stolen, gräsa o moffa ut sej haha :)
 
 
 
Han har börjat "prata" mått kompiöst haha, låter hur kul som helst och när han babblar ser han så allvarlig ut me precis som om jag skulle förstå haha. Har filmat ett par snuttar men vet inte hur man lägger in det här, men ni kan ju tänka er :) Ni som har kids förstår mycket väl va ja menar :) Skrattade iaf som tusan igårkväll när vi hade kommit hem.
 
Idag då? Vad händer idag? Inte speciellt mycket, ska nog ta en promenad tillsammans med Lokebus i det härliga vårvädret. Ohhh hoppas korten kommer hem snart, beställde en massa bilder som ska in i hans album och ska även ge några till släktingar <3
 
Hur har din påsk vatt? Inte förmöe påskmat eller gotte va? haha Usch med tanke på gotte så får man ju dåligt samvete alltså, helt klart. Försöker gå till gymmet så fort ja kan, då gubben är hemma.. hmm men just nu har han mycket på jobbet o kommer inte alltid hem.. Därför gäller det verkligen att maxa träningen när man väl e där. Va på ön och tränade sist och körde då "korleken" ni vet kanske hur den fungerar? Spader, ruter, hjärter, klöver, ess och jokrar betyder olika träningsformer, sen gäller det att utföra de olika övningar med antalet som står på kortet.. hela leken skall användas under en så kort tid som möjligt.. körde med medelhastighet heheh så man iaf hann dricka o andas lite emellanåt. Känner idag att det tog som bara attsingen, men det är en skön känsla. :) Ja ja, nu babblar jag igen... nu ska ja göra lite nytta.
 
Hörs inom kort. Puss o gull

första ägget...

Idag tog vi en vårig promenad med en tjejkompis och hennes dotter. Det var så skönt, vi tog oss en liten promenad innan kidsen skulle käka. Påskhare hade lämnat ett påskägg till Matilda innan (kom kompis dotter) och idag hade haren lämnat ett till Loke. Alltså hur söt fåt man va?! Kämpade länge och väl med sitt påskägg, till och med Alicekatten blev nyfiken på vad det var förnått. I påskägget fanns det ett par byxor och ett par stumpor, precis som vi tittat på inne på Polarn och Pyret. Påskigt värre! Stilig som få blev han me i att. Lätt att han ska ha det på sej i påsk :) Tack Carro o Matilda för den fina presenten <3
 
 
 
Resten av dagen blir d chilledill me lilleman, som nu mer inte är där man lämnar honom... dessa ständiga äventyr, gulle <3 När busen har somnat ska ja käka lite älggryta från igår, gotte må jag säga.
 
Lite senare kommer min mami hit innan hon åker hem, snabbvisit o gos <3 Som vi längtar.
Va händer i påsk?   på fredag ska vi åka till Lokes farmor o påska :) kuligt.. påskagubben gör entré :) Påskafton blir med familjen addams på ön. Lika crazy som vanligt :) Va inte förvånade om hela familjen blir utklädda som påskakärringar eller gubbar. Love it! Bara att hålla i kvasten o tuta o köra :)
 
Nu är det busdax. Puss o gull på er därute!

7 månader

Idag är min lilla gullepojk 7 månader <3 Fantastiskt väder är det oxå, tog oss en promenad på stan för att se om vi hittade nått nice till honom. Hittade en tröja o ett par jeans, perfekt! Var lite ute efter en tjocktröja som även kan användas som jacka men den fanns inte kvar.
 
 
 
 
hihi min fot fick va me
 
Väl hemma fick vi besök av min goa kollega med sin son :) Här busades d som aldrig förr, d va full rulle tills de båda blev toktrötta. Gullungar!
 
resten av dagen ska vi nog bara chilla. Imorgon ska vi nog spontangästa min mormor och morfar :) Var ett tag sedan vi var hos dom. Nu ska ja passa på o vila en stund. puss o gull

nöjd :)

Idag har vi varit och shoppat en väska till busen :) En väska som busen ska ha till dagis sen, men nu kommer den användas på kortare äventyr. Den ser liten ut men var faktiskt ganska rymlig. Köpt på Lindex. Kollat och funderat ett bra tag efter denna väska men idag så fick d bli ett klipp. Nöjd med köpet :)
 
Har även börjat smygstarta att påska till det här hemma. Eftersom jag inte tål björn/pollen hade jag ett annat alternativ till påskris. Vad tycks? 
 
 
 
Jaha undra vad man ska göra resten av dagen med min lilla krassliga pöjk... Kommer nog bli en härlig promenad iallafall <3 Frisk luft skadar aldrig :) 
 
Trevlig onsdag! Kramisar 
 

härlig dag

Idag har lilleman och jag varit och hälsat på kusinerna, även tatt en härlig promenad i det härliga vårvädret. Så skönt! Hoppas på att vädret håller sig fint nu ett par dagar så man kan va ute o ha d gytt. Under de timmarna vi hälsar på familjen addams fick jag ett mycket härligt samtal från min chef.
Loke har fått en plats på dagis då jag börjar jobba igen efter sommaren, bara tokjublade! weiii! Han börjar på det dagiset där min skola är, nära och bra då jag slutar jobba om dagarna. Me like alot! <3 <3 <3
 
Undra när busens lilla förkylning ska ge med sej :( snorigt, hostigt, pipigt men helt underbar däremellan :) <3 Härlig kombo då man inte får den sömna man egentligen behöver för att orka med dagen. Både han och jag får ju sömnbrist, men fördelen med att va liten är att man får sova när och vart som helst :) hihi hade kunnat lägga mig nån h på dagen men det har man inte riktigt tid med alla gånger. Även om barn är krassliga så kan energin iböand hänga kvar, mitt lilla troll ställer sig i plankan, på alla 4 och härjar som aldrig förr. Denna energi, beror nog på mej o kanske en liten släng av pappan :) Saknar papi, han kommer hem i slutet av veckan, längtar <3
 
Imorgon kommer min goa mami på besök på lunchen, alltid lika mys! Men innan dess ska vi köra o handla lite o förbereda påsken, gäller ju att ligga steget före *fniss*.
 
Hoppas din tisdag har varit great o att du hunnit njuta av det fantastiska vädret?! Många kramar från oss

aj aj aj

mmm här om dagen hittade mitt lilla frö elementet, behöver jag säga mer än AJ!
Hörde det till o me från köket, rusade in i vardagsrummet... då hade han slagit i pannan flera gånger i det gamla elementet :( Naaaw man kunde verkligen se hur ont det gjorde i pannan :( Gjorde så ont i mammahjärtat, men efter lite mammamys och smoothie var allt bra igen. Tur det inte gick hål i pyret <3
 
 
 Lite förkyld och oredig i övrigt har han börjat bli, är väl ett stadie i livet :) Vaknar 1 gång varje natt och kliver upp lika tidigt som mig i vanlig ordning. Trollunge sen är det full rulle varje dag här hemma. Idag har vi hunnit med o handla mat, shoppat o även fixat alla påskägg.. gäller att ligga i framkant va? :) Matilda, Loke, Agnes och Knut <3
 
 
 
Igår var vi på dop någonstans vid Alvesta.. Tusan va det snöade när vi skulle hem, ja körde... Låg och kröp för bilen levde typ sitt egna liv, och dyrbar last hade jag me.. ahh fyfan det var nått av det läskigaste ja vatt med om. Kom hem efter mycket om och men. Jättefint dop var det o Loke var helt slut när vi kom hem <3
 
 
Dax för mys... ska börja fundera på vad man önskar sig till sin födelsedag :) Har nog grejer ja ska skriva ner innan ja glömmer d *fniss* Puss o gull från Loke o mej

Älskade unge

Lilleman har börjat med välling till kvällen och det märker den lilla magen av nu, aj aj o sen lite mardrömmar på det oxå. Just nu är han inne i en liten jobbig period då det händer mycket. Han kryper bakåt, kasar/sälar sig framåt, ställer sig i planka osv.. frustationen sprutar ut genom öronen, misstänker att det kommer fler gryn oxå. Allt på samma gång. Nu bara för en stund sen hittade han elementet me, aj aj blåmärken i pannan.. Skrev till hyresvärden och bad om elementskydd eller liknande. Glad det inte blev värre än så :( Lilla gubben.
 
Förutom hand lilla dåliga period är han även världens bästa kille, det går man inte glömma i allt det jobbiga. Tog en skön bild på honom när han satt i gammelfarmors resväska uppe på vinden (på aspö).
 
 
Imorgon blir d tvätt, träning o umgås.. Söndag dop för Lokes kompis Linnéa som bor typ i Alvesta nuförtiden.
Hur har din fredag vatt? Full fart mot helgen?

RSS 2.0