påsken

Hejsan :)
Hoppas ni överlevt påsken? För min del blev den väldigt lugn, vi var och hälsade på Lokes farmor på långfredagen och påskafton var vi ute tillsammans med familjen Addams. Visst det är mycket folk och mycket prat osv o massa bus med de tre små liven som var med (Agnes, Knut o Loke) :) Tur det bara är fåtal "högtider" om året haha. Nä men allvarligt, det va inte så farligt. I påskägg fick busen kläder och leksaker, alltid uppskattat!
 
Gubben jobbar hela tiden känns det som och vad ska man då göra hemma? Just d, igår var vi ute på ön igen.. Tog 2 st långpromenader med min kära mami och trollungen. Bytte även barnstol, för nu är han inte liten längre min lilleman. 15 april blir han 8 månader!!!! OMG! Älskar honom mest av allt på denna jord <3 hehe snacka om att ta plats där i stolen, gräsa o moffa ut sej haha :)
 
 
 
Han har börjat "prata" mått kompiöst haha, låter hur kul som helst och när han babblar ser han så allvarlig ut me precis som om jag skulle förstå haha. Har filmat ett par snuttar men vet inte hur man lägger in det här, men ni kan ju tänka er :) Ni som har kids förstår mycket väl va ja menar :) Skrattade iaf som tusan igårkväll när vi hade kommit hem.
 
Idag då? Vad händer idag? Inte speciellt mycket, ska nog ta en promenad tillsammans med Lokebus i det härliga vårvädret. Ohhh hoppas korten kommer hem snart, beställde en massa bilder som ska in i hans album och ska även ge några till släktingar <3
 
Hur har din påsk vatt? Inte förmöe påskmat eller gotte va? haha Usch med tanke på gotte så får man ju dåligt samvete alltså, helt klart. Försöker gå till gymmet så fort ja kan, då gubben är hemma.. hmm men just nu har han mycket på jobbet o kommer inte alltid hem.. Därför gäller det verkligen att maxa träningen när man väl e där. Va på ön och tränade sist och körde då "korleken" ni vet kanske hur den fungerar? Spader, ruter, hjärter, klöver, ess och jokrar betyder olika träningsformer, sen gäller det att utföra de olika övningar med antalet som står på kortet.. hela leken skall användas under en så kort tid som möjligt.. körde med medelhastighet heheh så man iaf hann dricka o andas lite emellanåt. Känner idag att det tog som bara attsingen, men det är en skön känsla. :) Ja ja, nu babblar jag igen... nu ska ja göra lite nytta.
 
Hörs inom kort. Puss o gull

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0