uppdatering

Oj oj oj nu har ja missat att skriva igen. Julen har passerat o allt. Julen va hur mysig som helst! Fick många paket av aspötomten (jag) :) Bra o ha grejer och många finfina saker att dekorera lägenheten med. Symaskin, fat, skålar, kläder, dekorationseld som man kan ha i vardagsrummet osv.. för alla underbara paket! Såhär kan det se ut efter en del öppningar av julklappar. Lek på golvet med busan <3 Vi matar goseapan ;) hihi gullunge <3
 
 
Hur har din jul vatt? Lika mycket frossande som mej med både mat o gott!? näää skärpning nu... :)
 
 
Har tränat en del, skytte då... denna vecka har ja skjutit 3-4 gånger.. känns ändå helt ok. Tränade senast idag, gick sådär, tränade på tom mage, är väl inget vidare :) hehe. I veckan som kommer blir det skytte, packa, plugga osv. Pust mycket att stå i med andra ord. 
 
Snart nyår, vad händer då? För min del blir det Aspö, bad i kannibaltunnan, spela bingolotto o mysa med familjen Nordström :) Härligt. HAhaha bingo spelade man alltid när man va liten, kul att spela igen ;) Tänk om man vinner storvinst.. ohhh önsketänkande :) Ljuvligt! 
 
Dekorerat lite här hemma nu när julen börjar försvinna. Satte upp två hyllor i hallen, vilken skillnad! riktigt mysigt, Det enda jag skulle vilja ha är flera taklampor och en pampig lampa till matsalen ;) wiii.. Nått att önska sej till födelsedagspresent kanske?! 
 
 
Nu ska ja slappa lite, ladda upp inför kommande vecka. Jobb imorgon.. 06.30-18.15.. hoppas dock på att man slutar tidigare.. 5 barn imorgon.. heja! Tur man jobbar med järnget.. :) Hoppas din helg har varit fantastisk? Nu ska ja kolla på en klassiker.. en prins i new york. många pussar o kramisar 

overkligt!

God morgon alla sjusovare :) Jag har redan hunnit med att träna nu på morgonen, skytte då alltså. Beskriver träningen som overklig... Har aldrig i hela mitt liv skjutit så bra som jag gjorde för ett par minuter sen. Jag är redan chockad! 398 av 400 eller 415p! Helt jävla galet. Varför idag? :) Klev upp vid 8, klämde i mej en vaniljkvarg o stack till träningen. 2 provskott o sen drog jag igång. alltså 40 skott på ca 40 minuter o så blev det så bra!? Obeskrivligt! Overkligt! Ahhh kommer leva på detta ett bra tag framöver.. Bra start på dagen, inte sant? Ohh de två niorna va inte långt borta heller :) Lugna, fina, stabila Ems idag! Ohh <3

 
Just nu sitter jag nermoffad i soffan och tittar på nyhetsmorgon med en härlig känsla i kroppen :) Händer för din del idag? Nu ska ja chilledilla en stund till här innan det bli full rulle på mig i vanlig ordning.

Vill passa på att önska världens bästa Agge på 19 månadsdagen <3 Älskar dej trollunge <3

Massa pussar o kramisar från en chockad men nöjd tjej <3 

 

 


Äntligen helg!

Ohhh jag ska vara ärlig, imorse trodde jag inte att ja skulle ta mej upp.. rullade mer eller mindre av sängen.. hur trött får man vara då? Gick sedan som en zombie in på toa o gjorde mej iordning.. snacka om att d tar emot då.. Jag som ändå brukar tycka det är ok att kliva upp... men allt tar väl ut sin rätt.. :) Nån annan som tycker det är segt att ta sej upp? Känns som man kliver upp mitt i natten.. 
 
Det har verkligen varit en hur seg dag som helst... Trodde aldrig dagen skulle ta slut.. Men nu är det helg!!! wiii! Ikväll blir det chilledill i soffan o kanske ett dopp i baljan :) Kommer nog somna som en stock. Hur har din dag vatt? Fått nån julfeeling än? Jag kan säga att ja inte fått nån vidare feeling.. suck! Hoppas på att det kommer ett par juliga filmer som man kan njuta till :) 
 
Imorgon ska en uppgift lämnas in. ohh alltid lika nervös.. Hoppas att allt går bra med den. När det väl är gjort ska ja på stan med Malin, Ida o Agge.. blir fika o mys.. Planen imorgon är även att hinna med o städa o träna..alltså skytteträning, är väl läge för det känner jag. Kanske även hinner med att ta en promenad me, röra lite på döfläsket. 
 
Va på Hobbit igår.. nån som sett den? tyckte den va helt ok men ibland kanske det va lite väl många tv-spelsfilm.. om ni vet va jag menar. tv-spelseffekter. Nån bra film/bio att rekomendera? 
 
Massa pussar o kramisar <3

Vaken natten till idag...

redan söndag, tragiskt att helgen ska gå så fort. Idag klev jag ändå upp tidigt för att hinna med allt ja planerat in. vet inte hur många timmar man sittit med den satans kompletteringen, men nu är den i allafall inskickad på betygssättning, håller fan tummar o tår på att den blir godkänd. Nästa vecka ska jag sitta med en annan uppgift som ska in senast fredag. Pust, glad att jag ändå kommit så långt som ja gjort på den, ska väl ordbajsa 1 sida till innan jag är klar med den. Ska hämta ut fler böcker me ju, svettigt! Lugnat mina nerver lite sen igår, men bara lite. 
 
Förutom att ha sittit med arbetet har jag även hunnit göra mer julgotte o mami har gjort mandelmusslor... :) Ser smarrigt ut om ja ska va ärlig. Nästa vecka ska ja hinna med o göra risbräck o annat skoj.. Hur långt har ni kommit med ert julstök? Skickat alla julkort o så? Det har iallafall jag :) Till familjen o alla underbra vänner <3 
 
 
Vart fan är julstämningen? Låg och tänkte på det inatt, glömde stänga av radion.. så Alicekatten och jag låg o lyssnade på julmusik hela natten hehe.. jees! Jo, då låg jag och tänkte på julen.. snön framför allt.. det är ju det som är en av det viktigaste.. Alltså tänk en jul med snö, ett lugn, när man stressar lugnt o sen bara få va.. finnas här o nu o glömma allt annat runt om en.. det hade vart sjukt nice. Hur ska du fira jul? Jag säger bara familjen Addams.. julklappar i massor så att tomten blir trött o lökig, god mat och trevliga människor <3 Löv it!
 
Sitter just nu hemma hos päronen och chilledillar, myser lite framför elden i vardagsrummet.. Ska snart ner till syster yster och montera in en barnstol till agge imorgon, hon ska åka med mej upp till jobbet på morgonen. Undebara trollunge. :) <3 En ny vecka med en massa stök o stim på jobbet.. la boss kommer ut imorgon, julfest på onsdag med barnen osv. 
 
Hoppas du/ni har haft en kanonbra söndag hittils. Massa pussar o kramisar 

Ibland blir man bara så trött på att...

Ena stunden är det bra o andra stunden suger allt..... ahh!
Kollade precis över alla mina arbeten som skulle göras framöver. Lite kompletteringar, uppgifter som kräver samarbete med ett pucko o all litteratur som ska läsas inför alla uppgifter. Alltså det är inte lite grejer.. Visst, jag är färdig med de flesta uppgifterna men det är så sjukligt petigt i allt man ska göra. Nu lånade jag bland annat typ 8 böcker som ska läsas och sammanfattas o den sammanfattningen av de böckerna ska sedan diskuteras ihop med andra... mamma mia.. alltså det är uppgifter som ska in varannan vecka, så ibland är det svettigt.. hur fan hinner man med egentligen.. Idag känner jag att det är en sådan jobbig dag, som vi alla har ibland.. tungt så inåt helvete.. Känns som allt kolliderar liksom med allt annat jag har utanför skolan.. jobbet kräver mycket, träningarna inför tävlingarna kräver prestation på hög nivå.. känns som jag ibland inte har nått liv förutom alla jävla ansträngingar som ska göras höger och vänster.. Ändå har jag hälften kvar av studietiden. Tuppjuck de lux!
 
Om jag bestämmer mig för att läsa den kompletterande utbildingen mot förskolan så måste jag gå ner i tid.. Denna terminen har jag krupit på mina knän, gråtit o slitit för att ha fått ihop det.. men har klarat det hittils.. 
 
Förutom allt plugg idag har jag även hunnit med att göra julgotte o julkorv ihop med familjen. Vart full rulle med andra ord. Ibland är det bara skönt att få göra annat ett tag.. Snart ska jag åka hem me till Alicekatten.. Imorgon blir det ut hit igen för att kolla igenom arbeten osv. Är det nån som känner igen det jag känner.. den där stenen som tynger en ibland.. alla måsten, all förvänting, prestation.... Blä! Kände bara att jag behövde lätta lite på hjärtat.. spy galla över all shit liksom....Inte lätt alla gånger att koppla bort allt som snurrar i skallen. Ska nog gå en runda sen för att rensa lite i knoppen..Pust!
 
 
Hur har din lördag vatt änsålänge? 
 
 Puss o gull <3 
 
 

Splasch!!!!!

hahahaa ah det har vett en lång fredag alltså o det har verkligen märkts av att folk vatt trötta. Det var jag och Ingrid som stängde på förskolan idag.. o låta oss två vara ensamma med barnen hihi kan inte bli roligare än så! Vi har bland annat byggt pepparkakshus, pysslat och haft krig. Ahh alltså med krig, då måste jag få chansen att förklara :) Vi hade nämligen fruktstund och det va väl där allt började hihihii! Ingrid skulle kasta ett skrutt i påsen och råkade träfa mej istället o då spann jag vidare o kastade ett clementinskal o då blev det fruktkrig mellan barnen och oss pedagoger.. hihii ahh alltså vi skrattade så att vi lipade! Bananskal flög genom hela samlingen o träffade på alla möjliga ställen på folk..shit ni anar inte hur sjukt vi har det på jobbet ibland :) Framförallt då man jobbar med järngänget :) Vi skrattade även på färjan påvägen hem... jävla banansplasch o clementinskal :) Say no more.. Vi skyller på att det är fredag o att vi va trötta. För att "mogenhet"finns minsann inte hahah!
 
Splasch! you been hit! ASG!!
 
 Just nu ligger jag i badkaret med ett rödtjut ståendes på badkarskanten, ett av de godaste jag druckit, varken förstark eller för torr.. perfekt.. Lagom av allt.
 
Imorgon blir det plugg o julstök hemma hos päronen. Åker väl ut när jag vaknar nångång på morgonen. Händer i helgen för din del? Inget fruktkrig eller nått liknande hoppas jag. :) 
 
Ha en trevlig fredag people, nu ska ja njuta av lugnet. Massa pussar o kramisar
 

Julavslutning

Blev en riktig mysig julavslutning i kyrkan idag.. så duktiga barnen va på att sjunga alltså, man blir ju riktigt rörd att se sina 3-5 åringar i tåget.. naaw <3 De andra små liven 1-2 åringarna va sjukt söta i sin tomte/lucia/pepparkakskläder osv.. mysungar. Vi i personalen fick gåvor för att vi har varit fantastiska pedagoger som alltid ställer upp o gör allt för de små liven. Jag fick nog 1000 kramar och pussar på kinden, tänker inte tvätta kinden ikväll inte :) Vilken tacksamhet alltså ;) Skönt att få höra att man gör ett bra jobb och att föräldrarna har mej som favvo hahah minichefen is the best! ;) Hade en mamma som viskade det till mej hehe nice :) Va gör man inte liksom. 
 
Efter luciatåget gick personalen ut o käkade.. eller ah stack till Kastellet, där cheferna bjöd personalen på mat. Sjukt smaskigt va det med fläskfilé o potatis osv. Eftersom ja körde blev det ingen stänkare för mej där, men nu efter att ha kommit hem tog jag mig ett glas rött för att samla mig hehe. 
 
Såhär fick d bli tillslut.. 
 
 
 
Hur har din tisdag varit? Sammanfattningsvis så är jag nöjd med denna dagen. Imorgon väntas en händelsefull dag.. först jobb med 22 barn inne, alltså full rulle.. sen efter jobbet ska jag på den sista kursen i pedagogisk dokumentation. Kommer nog hem vid 16.30 tiden.. 
 
Ohhh måste bara säga en sak, shit va svårt det va att komma upp idag. kollade ändå på klockan innan 05.30 o fick för mej att ja skulle kliva upp 06.30.. så ja slappnade av 1 minut o kollade på klockan igen och suckade.. fan det va ju tidigt jag skulle kliva upp och efter det va det ju sjukt tufft att gå upp. Så en jobbig morgon blev det :) Hade Alicekatten som låg på mej me när jag skulle upp, lätt att resa på sej när man har en katt som ligger utsträckt över bröstet.. hmm o vägrar flytta på sej utan bara glodde. jo men tack.. 
 
Ska strax krypa till kojs i den kalla sängen.. blir mjukisar o fluff :) Sov gott sen people <3 Puss o kram

vilket åk alltså!

Alltså nu har jag glömt att skriva på några daggar igen.. jees!
Det som har hänt är att badrummet äntligen är klart, idag blev allt klar som först. Invigde med ett rykande bad, tillsammans med Alicekatten som jag kidnappat hem. Hon ligger helt utslagen bredvid mig här, saknat henne som fan <3 Alicekatten, hon kommer troligen sova hos mej inatt me, helst på mej ;) underbaraste misefis. 
 
En knasig sak måste jag ju berätta, här om dagen va stormen Sven även här i Kalle K, vilket ställde till det med att komma hem med färjan. :) Blåste så pass att färjan slutade gå, spännande att komma hem. Fick åka sjötaxi istället för färja. Färjan kom in mot Aspö och fick vända precis innan den skulle lägga till, sjukt galet! Aldrig varit med om att färjan vänt så pass nära.. men vilken spänning det blev.. Gungeligung säger jag! Att sitta i en sjötaxi va ju fan värre än Liseberg! Vilket åk alltså! Burr! Tog dock 15 min hem istället för 25, gjorde sjukt mycket. Kan ju lugnt säga att det va finfint att få komma hem till lyan istället för att va fast på ön.. Inte för att det hade gjort mej nått att stanna på ön, men hem är alltid hem. Överlevde resan iallafall :) 
 
Idag har det vatt en lagom lång dag, hhahaha 11.45, älskar de dagarna. Men ändå vatt mycket planering.. Händer ju en del denna veckan. Imorgon är det julavslutning, onsdag är det kurs med jobbet, torsdag ska jag träffa en "klasskomis" som jag läser svenska ihop med o på fredag ska jag eventuellt bara ta det lugnt.. o helgen ska jag på stan med min underbara mami.. Ah ni förstår att det gäller att planera för att hinna med allt. 
 
Nu har jag kommit till det dära kvinnliga dilemmat igen.. det där med klädesval inför morgondagen. Behöver nog lite hjälp. Känns som ja packat ner hela min gardrob haha, som vanligt med andra ord. 
 
 
 
 
 
Vad ska man satsa på? Nått bekvämt men ändå helt ok?! Ska försöka locka håret me om jag hinner :) 
Massa pussar o kramar

Så kan det gå...

Jaha min kompdag idag då.. fan va skönt! Slippa stressen för ett tag. Va hos läkaren nu på förmiddagen och fick domen, astma.. jo men tack, skönt att veta att man ska ha det livet ut ;) men men, så farligt är det ju inte.. inte än. Då vet jag iallafall vad jag ska skylla på då jag inte orkar springa maraton eller så haha. Behöver inte komma på nått återbesök på länge :) 300 kr bara för att snacka med en läkare, patetiskt för fan! men men, betala o le.. 
 
Idag kom öven mattläggaren som skulle påbörja renoveringen, alltså både han och jag hade nog lust att lipa.. ville nästan klappa honom lite lätt på ryggen o säga.. det löser sej. Alltså när han tog bort mattorna så kom det ju fram ännu mer småsaker som förvärrade renoveringen. Ojämt golv, mögel, fukt o ahh.. hål.. oväntat nog. Så merjobb för den skäggiga stackars kraken (yngre version av jultomten).. Behöver flytspackla hela badrumsgolvet, spacka igen hål innan det ska börja bli fint igen.. det där med att renoveringen kommer att ta 1-2 veckor är jag lite skeptisk till nu när man tittar in i badrummet. Kommer ett par grodor till o från ifrån badrummet, fullt förståligt! Jag hade väl fått tuppjuck delux! Alltså nu när han skulel slita ner våtrumstarpeten på väggen bara blev det "amen va fan!".. Ahhh stora hål som är lagade med tidningspapper istället för att laga det på rätt sätt.. alltså det är inte ok, nästan så man har lust att anmäla skiten om det nu går. Om ni kommer ihåg hur väggen såg ut i tv rummet innan? Sånna hål är det i badrummet, hur man ny har lyckats med det..Hade gärna hjälpt till, är ju glad för att ge en hjälpande hand o det där med renovering är kul om man får vara med. Men att se på när en man sliter röven av sej är inte kul. Vet att han gör sitt bästa, verkar va en bra snubbe det där. 
Såhär kan det se ut när mattan har åkt bort.. skadeboard ramp till golv o fukt överallt. Kanske inte ser så farligt ut men helt allvarligt, det är nasty! Det ända som e fräsch där inne nu är fönster och de rören som man kan se på höger sida av bilden. 
 
Sitter just nu i tv-rummet och häckar o kollar runt lite. Hoppas hoppas hoppas att de passar på att byta ut badkar o det andra me när de ändå är igång. Kommer ju bli ett lyxbadrum isåfall, nästan så man eventuellt vill bosätta sej där inne asg :) *fniss* men helt ärligt, det kan bara bli bättre. :) <3
 
Jaha, vad ska man göra resten av dagen då? hmmm träna? vänta? skriva? förslag någon?! kan ju inte sitta här o glo på tomten junior, eller? ;) kan kan man, men inte i längden kanske. Hoppas på att min kära syster kommer inom och plockar upp mej innan hon åker hem, hinna umgås med henne lite me, passa på o duscha/bada och mysa med mina tjejer. 
 
Imorgon har förskolan stängt och då ska vi på nått shit.. Ska bland annat göra studiebesök för inspiration på mitt gamla jobb.. hmm intressant, kanske väljer att stanna där hehehehehe! Vi ska även få passa på o få tid för att planera, lägga upp temat rätt osv.. Mycket pusselbitar som ska falla på plats imorgon, med att pusselbitarna som ska falla på rätt plats menar jag hos kärringarna på jobbet. Jag vet att jag redan gör ett bra jobb o att folk uppskattar det.. men vissa behöver en spark i röva. :) Ska även smyga upp imorgon eftermiddag när man är klar och kolla till hantverkaren så han gör sitt jobb rätt :) Lillchef som man är :)
 
Hoppas du/ni får en fantastisk dag. Massa pussar o kramisar 

Kom igen :)

Julstöket fortsätter, lika så renoveringen :) Glad för min hemmagjoda dörrkrans, första gången.. :) gullig va!?
Idag hade de satt in nya rör i badrummet, mycket bättre.. fräscht! De gamla rören is out!!! rör som inte hade nått nytta är kapade o väck, sweet! men de grisiga väggarna o taskiga golvet är kvar, men inte länge till..
 
 
 
Imorgon kommer eventuellt mattläggarna och ska riva upp som fan ;) Golv o en del av väggen, ska bli sjukt intressant o se vad de hittar osv. Hoppas mattläggarna är rappa :) Ska bli så nice att få ett finfint badrum :) Längtar..  Ska även på återkontroll imorgon på lungmottagningen, kommer inte bli några problem, allt känns bra. Kompar imorgon, så skönt :) Ska nog hålla koll på mattläggarna o sen åka ut till ön o chilla. Hur har din tisdag vatt? Pussa
 

RSS 2.0