Katastrof!

Alltså min helg har verkligen vatt katastrof! Min helg började fredag eftermiddag, då jag skulle ta mig till tåget som skulle ta mig till Eskilstuna.. Lite brådis till tåget, tänkte precis sätta mig på cykeln, inser då att ja har fått punka!!! WTF, som tur va var min mamma i stan.. tack gode.. annars hade ja nog missat tåget. Sen var det då den dryga resan med flera byten kvar innan jag var framme i E-tuna. Väl innan påstigning inser jag att jag glömt min lilla färdkost på jobbet, pust va trött man blir!
 
Väl framme i E-tuna duggade det sådär äckligt, men fick gå genom hela stan till hotellet som låg nere vid ån. Väl framme var jag sååååå trött. Tur hittils? Inte... bara vänta..
 
Första skjutningen i lördags var viktigast! Gick ju totalt värdelöst! Aldrig skjutit så dåligt, hur fan lyckas man med det?! Alltså så arg,ledsen, chockad... Pallade inte snacka efteråt, gick raka vägen till hotellet och ville inte göra nått resten av kvällen.. Vad är det egentligen som händer? Efter en stund behövde ja bara andas, tog mig en promenad runt ån med lite musik i öronen. Pust!  Alltså den känslan av hopplöshet, när man inte förstår vad som är på tok.. Blev en dusch sen när ja kom hem o slappe till slötittande på tv.
 
Idag fortsatte oturen med ännu en omgång med ett dåligt resultat. Pust! Var väl menat att det skulle bli en dålig tävlingshelg :( Ibland undrar man vart all energi tatt vägen, när man som mest behöver den... Hemresan bjöd på ännu en negativ grej, vår buss hade nått tok.. nått med glödtändaren eller vad det hette. som påverkar hastigheten eller styrsgrejen. Så det fick bli att vi fick köra sakta men säkert.. men vi kom iallafall hem.
 
Det enda positiva jag kan ta med mig från denna helgen var lördagens lilla shoppingtur :) Blev två blusar och ett fränt halsband som man kan matcha dessa. :) Får bli invigning på dom under veckan..
 
 
 
 
Nu ska jag ligga o packa till i morgon o sen slölyssna på musik o kolla tv.. lite av varje.. fastnat lite för Mr Probs låt - Nothing really matters :) Hoppas du har det great. Pussa o kramar

RSS 2.0