jobb, planering o rensa hjärnan

Idag har det verkligen varit en sån jobbig dag, vart mycket. Först jobba en hyfsad lång dag o sen sitta på möte 2h efter det.. ja shit pommes.. duktigt trött i huve! Men innan mötet började, tog jag mig faktiskt en hurtig promenad på nästan 1h. Va faktiskt väldigt skönt att få rensa hjärnan innan man skulle sitta o konsentrera sej under en längre stund. Med musik i öronen går det mesta rätt lätt :) Lövly väder va det oxå att va ute o gå i..
 
 
Under mötet diskuterade vi lokalerna, hur vi på bästa sätt ska kunna få mer plats för oss på förskolan.. det är ju inte lite kids vi har inskrivna :) Mysigt men hmm mer yta hade ju uppskattats :) Får hoppas att "säääferna" sedan tar rätt beslut och att det blir nått bra utav det.. annars har man ju suttit på mötet helt i ondan o frossat smörgåstårta.. Ovanligt att man äter o dricker kaffe på våra möten.. suck! Ibland är mötena givande och andra gånger helt meningslösa, ni känner igen d va?
 
Efter mötet blev det lite merarbete, lite förlängt arbete trots arbetsdagen tatt slut.. Eftersom jag är It-ansvarig på jobbet är det bland annat mitt ansvar att boka eventuella kurser, som är aktuella för oss som arbetar på förskolan osv... och lite annat smått o gott. Passade även på att boka in en kurs för mig som handlar om hur man på ett professionellt sätt kan bemöta föräldrar och våga förändra saker osv.. Ahhh, låter hur spännande som helst, så jag hoppas att det verkligen blir av. Bara tokälskar när det händer grejer som kan gynna och förbättra verksamheten. Sååå det har jag varit duktig och gjort nu ikväll :) har även tatt en liten promenad ner till familjen Nordström för att ventilera mej lite och försöka planera helgen som kommer. Eventuella småändringar kommer kanske ske i planeringen, men men.. hehe svårt att hinna med allt som man tänkt sej.
 
Hur har din dag vart? Imorgon är det en sån sköööön dag! kommer jubla "äntligen freeeedag" när klockan slagit 11.45 :) En kortdag, fyfan va skönt.. Hinner lagom öppna, dricka kaffe, busa, äta och sen slutar man efter lunchen i princip... Att sluta så tidigt varannan fredag är helt underbart... Guld värt! Så efter jag slutat imorgon blir det stan och chilledill som gäller o ha fredagsmys för hela slanten. Ohhh får inte missa en utav de viktigaste grejerna imorgon kväll.. Gladiatorerna.. hehe mumma! <3 En riktigt fredagsklassiker :)
 
Nu ska jag lägga mig tidigt ikväll, uppstigning strax efter kl 05.00.. wihooo tur man är morgonpigg, men toktrött på eftermiddagarna/kvällarna.. hihi får man ta.. :)
 
Såhär kan man se ut på en rast i personalrummet.. trött, nästan kan känna vibbar av narkolepsi ibland.. Kanske inte ser sådär toktrött ut, men va flertal gånger jag va nära på att somna under min 30 min rast.. Helt otroligt. Men det tar faktiskt på krafterna att arbeta med huliganer och vimspottor hehe <3
 
 
 Massa pussar o kramar från en lätt sliten frökenlöken <3

lugn dag, planering och en massa annat...

Idag har vi haft ett planerat studiebesök på jobbet, alltid trevligt med besök :) Världens goaste ungar <3 Det har verkligen varit en lugn och härlig dag, trots en brottningsmatch med huliganerna :) Hade även en kollega som anföll mej under brottningen hehe att ja inte dog :) Stack 1h friskvård idag, gäller att passa på, inte alltid man kan nyttja det. :) Såå efter jobbet körde jag hem till familjen Nordström för att plocka upp min älskade syster för att träna. Hmm tog lite tid innan ja lyckades få med mej henne, men vi stack sen o köttade. Idag blev det mage, bröst, ben, armar och givetvis lite kondidion. Testade en ny maskin för magen, fuck säger ja bara ! Hoppas på en fin träningsvärk imorgon :) Blev sådär toktrött under/efter träningen, bra men ansträngande.. Va minsann en effektiv stund på gymmet.. pust!
 
Imorgon har jag en långdag och har stängningen på jobbet, ska sedan hem fort som tusan.. skippa träning och allt.. för sen ska det chilledillas resten av kvällen. Kommer la va mörbultad o trött.. men det får man faktiskt va. Chilledillmys på en onsdag slår inte fel, då har man liksom överlevt halva jobbveckan. Känns som det kommer hända så mycket denna veckan... 
* Jobb hela veckan
* Kvällsmöte
* Melodifestivalen
* Bad med brudarna (Sofie&Ida) o barnen (Jonathan&Agge)
* Givetvis kommer det bli myse <3 Hela helgen på sej att vila upp sej på, inte fel..
* Ska nog öven hinna klämma in lite träning oxå ;) 
 
Ahh ni ser, det är ändå lite smått inplanerat... Skönt att det händer lite saker så man inte bli sådär lökigt rastlös... Hur har din dag varit? Lika lövly som min? imorgon har jag lite sovmorgon iaf... räcker att man har 2 öppningar i sträck, fan som en zombie idag! Börjar 8.15, sweet! hoppas det inte blir såntdär äckelväder, planerad utflykt imorgon nämligen.. Tur att man är lite flexibel så man kan lägga om planeringen lite snabbt så vi slipper ge oss ut i det eventuella rusket, bläk! Myse är väl inte helt fel, hellre det än att ge sej ut när det regnar kraftigt och blåser.. nää hujeda mej! <3
 
Läggdax tidigt känner jag, flummig (ovanligt?) och trött (sällan).. :) Kommer somna som en timmerstock, då snackar vi sömn.. hehe Puss och gull <3 Sov sött!

Ordning och reda...

jaha då va det visst redan söndag.. varför, varför ska tiden gå sååå snabbt för? Man hinner knappt blinka förrän helgen är över. Men är ändå nöjd med vad jag har gjort. Ja menar, passa hus (vilket ansvar, yeah), gå på stan o göra den osäker ett par timmar och har även gjort lite nytta i huset medan Nordströmmarna vart borta.
 
Idag klev jag upp runt 08.00, gjorde eld i spisen för att få det varmt och gott... städat har jag me hunnit göra, allt för att de ska slippa tänka på att härja med det när de kommer hem.. ni ser.. + Poäng?! Ordning och reda! Hade kunnat ställa mej o laga mat, erbjöd mej faktiskt till att göra det, men det va lugnt på den fronten. Allt för de jag tycker om... mmm varmt hjärta <3 De kommer inte hem förrän 16.00, så va ska jag göra under den tiden? Jo.. I know.. Selmabögen och jag ska moffa ner oss i soffan och kolla på Cougar town och efter det Once upon a time.. ahh två galet bra serier efter varandra.. wahh.. Inte alltid man har tid med att sätta sej ner och bara njuta, annars har ja ju 1000 järn i elden som ni vet.. :) Men är det söndag så är det söndag.. gäller att passa på o vila, för imorgon är det blodigt allvar igen ;) Tuff jobbvecka med 3 öppningar och ett par långa dagar att se fram emot + nått kvällsmöte som redan ligger inbokat med jobbet. Bara att bita ihop.. Bara till att tuta o köra för tusan, känner på mej att det kommer bli en fin vecka!
 
Skepp o hoj onions, nu blir det pill i naveln... Puss och kramisar <3

Att göra stan

Ahh alltså att göra stan tillsammans med en som är precis lika galen som mej är ju skoj. farmor och jag har nog ta mej tusan vart överallt och ingenstans idag.. Och japp shopping blev det.. Nu som först har jag tatt mej själv i örat o köpt mej en mössa.. mmmmhm.. Vad sägs om en skrikrosa mössa.. hell yeah! Sen fick det även bli två tröjor, en vit luddväst.. *mys* och sen ett supermysigt ljusfat som jag inte kunde motstå.. ahh det fick faktiskt bli mitt lilla shoppingresultat.. :)
hehehe kunde inte låta bli att prova den dära mörka lurviga hatten :) Provade många många fler o lökigare o lökigare blev bara resultaten.. tur ja fastnade för den rosa tillslut <3
 
Så fick jag ju höra av en gammal vänn att jag var lik "Twiggy" (fotomodell från 1949, London) hmm ahh e jag verkligen det?! Ska man ta det positivt eller negativt? :) Ala 60-tal?! hehe om ja kanske sminkar på nått knas sätt som de gjorde på den tiden och hon drar på sej hatten så.. hmm... Kanske frillan som vi har gemensamt :)
 
 
 
  
 
 Nähe nu har jag faktiskt inte tid med att sitta här och leta efter likheter mellan mej och Twiggy :) asg.. nog sagt om det. .Hoppas din lördag har varit fantastiskt hittils. Nu ska jag ner till min mormor o morfar på en kvällsfika, innan ja ska tillbaka hit till Nordströms Palats o hålla ställningarna. Ha det kempegytt <3 Puss puss

Ladies night

Ahh vilken dag det har varit! Jobbat idag och det har fungerat hur bra som helst, jag va så snäll så att jag till o me släppte mina kollegor tidigare för att de täckt upp för mej när ja vart sjuk. De ena kollegan skulle in till stan o äta med sin man, kunde bara inte tacka nej till d :) Charmigt värre!
 
O för min del då? Ah, det är ju fredag för bövelen! Jag gnäller inte! Familjen Nordström åker inte till skäret förrän imorgon, så... Martin åkte på hockey tillsammans med grabbarna o jag, agge och min underbara syster passade på att ta en ladies night! Hemmalagad pizza, mys framför brasan och sen kommer lite dregel att framkallas.. hehe vi kommer sitta bänkade vid tv:n kl 20.00.. Gladiatorerna! Ohhh kött på burk! <3
 
Här kommer en bild från gårdagens mysepys, innan Agges kvällsbad <3 Två lagom trötta tjejer ;) Mosters gullunge <3
 
 
Imorgon ska jag in till stan, tillsammans med farmor.. Göra stan.. mmmhm! Ska se om vi hittar nått fränt när vi går runt o lökar... suger lite i shoppingnerven...  Rätt skönt ibland att få lite kvalitetstid tillsammans med "the oldies", gäller att passa på <3 Sen imorgon ska jag nog försöka träna lite lugnt, elda lite hemma i huset, ut och gå o bara pilla mej i naveln ;) Låter väl som en fin lördag!? Söndagen vet jag inte redigt, får ta den som den kommer :)
 
Hoppas du haft en toppenbra fredag hittils?! Nu ska jag ta mej ett rykande bad, skepp o hoj alla landkrabbor! Ha det superduper tills ja skriver igen! Massa pussar o kramisar.

1:a gången på 1 år

Ahhh det är då bannemej inte inte varje dag jag stannar hemma från jobbet! Men idag kunde jag verkligen inte ta mej dit. Inledde dagen med toabesök.. ehh titt som tätt..mmm mindre mysigt kanske. Hoppas inte på maginfluensa/kräksjuka m.m. Men ändå gjorde jag mig redo för att ta mej hela vägen, men njäää fick bli vila hemma hos mina päron idag.. Det går ju mycket shit på förskolan o nu är det en period med hög feber, maginfluensa osv.. Så jag håller verkligen tummarna på att lite vila idag gör susen.
 
Kollade med världens goaste kollega idag,i fall det va ok att ja stannade hemma o det va ju chili. 7 barn av 21 va på förskolan, ni förstår.. inte lätt att komma undan baciller där inte.. 7 barn på hela förskolan.. wtf! resten ligger ju hemma... det är sjukt..Idag fick jag av en kollega reda på att det va två ungar(skolbarn) som va inne hos oss igår, som idag ligger hemma med maginfluensa.. Amen snälla! Varför!? Tack för den! Inte konstigt alls att man ligger hemma idag o mår piss :(   Snacka om att allt går som en berg och dalbana! O bacillerna sprider sej som en fucking löpeld, eftersom kidsen inte får va hemma då de är krassliga utan skickas upp till förskolan, med förhoppning på att de kommer klara dagen. Hmmm "hur gör djur?" en fråga som ja jämt går runt och grubblar på.. om ens barn är krasslig, feber, snorig, hostig.. u know.. varför lämnar man barnet ändå på förskolan, när man märker att barnet inte klarar av att bara infinna sig i sej själv? Ahh jeeeesus! Skulle föräldrarna må så som sina barn gör ibland, hade gjort hade de vart hemma i flera dagar, trust me! Vi vet hur det är! Så varför inte låta barnet få vila upp sej o ta nya tag när man känner sej bra!? Kolla på lilla mej som ligger sängliggandes idag. Sen jag började jobba har jag inte vart hemma en dag pga att ja vart sjuk.. men nu va det time. Tråkigt men sant. Ibland behöver även supernanny va hemma och bli frisk.
 
Såhär känner jag mig idag...Snabba tips på att bli "friskare"? Ok, jag är inte döende.. men hmm lite just idag verkar det som... Dricka mkt.. tatt lite vätskeersättning (smakar dock inte så smaskigt).. mat.. ehh va fan ska man få i sej? :)
 
 
 
Vackert väder är det ute me, nästan så man blir sugen på att gå en runda.. men vågar man verkligen gå utanför dörren idag?! Jag gjorde en chansning i morse.. men näää.. kanske ikväll om ja känner mej bättre :) Lite luft! Ni som vet hur ja fungerar är jag inte en människa som kan sitta två sekunder innan ja blir rastlös.. så detta är ju pain för mej, att inte göra någonting. Va ska man hitta på?! waaaah! Snälla snälla, hoppas ja blir bättre snabbt snabbt snabbt,
 
Vad händer för din del idag?! Hoppas du inte me ligger hemma o är sjukling och behandlas som om du hade pesten :) Nähe lite vätskeersättning och vila kanske.. mmm.. take care för tusan! Puss o gull från lilla mej <3

en förändring

Hello alla solstrålar! Ahhh den 2 februari smäller det, fått biljetter av min älskade mami till Melodifestivalen, syrran ska me! hehehe kommer bli sjukt skoj ;) Vi och alla hysteriska fjortisar ska sitta o studsa på stolarna :) heheh. Ska nog ta med syrran ut och äta eller nått innan vi drar dit o fnittrar eller om vi hittar på nått annat lök innan :) 
 
En annan rolig sak som ja gjort idag är en spännande förändring. Hmm och japp det gäller håret.. ovanligt va?! Våga! Ems becomes Dark :) Like it or not... allt går att ändra :) Ok, nu kanske ja ser ut som ett stolpskott på bilden, kan man bara sminka sej lite vackert o föna håret, så ser man nog ok ut?! De kommer väl få en chock på jobbet i morgon, även mina nära och kära <3 bara till att ta mej för den jag är mohahaha 
 
 
 
 
På jobbet har det vart lugnt idag, nästan för lugnt.. men jag hittar alltid en massa saker att göra.. om inte mysa med små förkylda varelser så kan man ju alltid göra kojor medan hälften av personalstyrkan möblerar om på avdelningen.. hmm på arbetstid.. men resultatet blev väl bra nu när man har smält d. :) Kul med lite förnyelser :)
Hoppas din dag har varit kanonis <3 Massa pussar o kramisar från en förkyld liten rackare <3

fredag

Ohhh så blev det äntligen fredag, som jag längtat! Va lite jobbigt att kliva upp idag o ta öppningen, men shit va snabbt dagen gick. :) Det gillas! Efter jobbet idag körde jag hem till min älskade syster o mös, vi va även ute och gick en runda på ön. Perfekt dag! Ahhh kanske inte helt perfekt, har haft ont i halsen och känt mej trött, men va fan.. nu är det ju helg så då ska ja passa på o vila ut o sluta klaga.. finns alltid de som har det värre, inte sant!?
 
Har även suttit o försökt knåpa ihop lite papper som är bra att ha vid alla inskolningar, men vad det är som gäller osv. Lite som information till föräldrarna, hoppas att mina envisa kollegor uppskattar det jag gjort. :) Jag hade iallafall som förälder velat ha lite info om vad som gäller o rutiner osv på förskolan. :) well well, kanske bortkastad tid, får se nästa vecka.
 
Just nu känner man sej helt väck, ligger nyduschad o påpälsad i soffan och gosar med en värmekudde.. fint! värme is the shit! Vad händer för dej ikväll? Jag ska ha en myskväll tillsammans med Martina, myse! Längesen :) Ha det toppenbra!  många pussar o kramisar

vilken start på dagen....

jaha vilken start på dagen jag fick då.. Visst, ja skulle upp tidigt för att äta frukos tillsammans med syrran, men det blev nått helt annat. En kollega messade mej och frågade om jag kunde hoppa in tidigare för att ta morgonpasset pga sjukdom. Snäll som jag är så ställde jag ju upp. Va på jobbet kl 07.00... hej o hå! Full rulle som vanligt på jobbet pga att halva personalstyrkan är hemma och är sjuka. Idag har jag haft det ganska mysigt på jobbet, fått en massa pussar o kramisar från trollungarna. Gäller att passa på o mysa medan de har vaknat på rätt sida.
 
När jag slutade kl 15.00 körde jag in till affären och handlade, som jag skulle gjort tidigare i veckan.. kan ju inte hinna med allt. Men idag passade jag på :) Körde sedan hem till min älskade syster, där blev jag bjuden på lassange innan jag skulle tillbaka på jobbet för att ha utvecklingssamtal. Det gick ju smidigt och ganska snabbt, hmm 45 minuter. Kan väl säga att jag va/är lagom trött. För att avsluta denna dag på bästa sätt passade jag på att ut och gå med min älskade mami en runda. jaaa, jag ska sova hemma hos päronen inatt, har öppningen imorgon och ska va på plats runt 06.00 på jobbet i morgon. :) Fredag, äntligen fredag.. så kommer jag känna imorgon när jag kliver upp.. ska bara ha förmiddagsfika, ut med barnen, äta och sen så slutar jag.. Lagom dag, fin avslutning på arbetsveckan.
 
Imorgon när ja ändå slutar tidigt ska ja passa på att träna (träna bort träningsvärken) och ha det allmänt brao :) Ska njuta hela helgen <3 hur har din torsdag vart? Nu ska ja nog pilla mej lite i naveln och bara va. Massa pussar o kramisar från världens tröttaste..

hujedamej...

Ohhh mamma mia vilken dag.
Det har verkligen känts som världens längsta dag, trots att det kanske inte vart det. Slutade jobba, så jag precis hann med 17.00 färjan in till stan. :) Sweet.. Körde hem, packade till morgondagen, städade lite snabbt, körde till gymmet o ångade på. På gymmet fick det bli mage och kondition (intervaller), svettigt värre! Mycket folk va det lite , de har ju öppethus på gymmet denna veckan. Kul med nya ansikten och gamla me såklart hehe :) Va där 1 1/2h sen tog ja bettan och körde home. Blev till att tvätta en maskin medan ja fixade kvällsmat, gröt. :) *bläk* tycker ändå att jag va duktig som fick i mej det haha.
 
Ohh mina händer blir jag tokig på! Ahhh kliar som fan och har gjort det ett tag me.. o nu när det skiftar snabbt mellan varmt och kallt får jag spunk.. kliar sönder mej! Inga prinsesshänder här inte. Borde helt klart göra nått åt detta. hehe handspa?! ehh nått...
 
Hur har din dag vatt? Imorgon blir det en hyfsat lång dag igen.. upp kanske 05.30 o ska va på jobbet till 17.45, jag har nämligen utvecklingssamtal på kvällen... hujedamej! Kommer att bli läggdax direkt när man kommer hem imorgon. :) Ska bli sååååå jävla underbart på fredag och hela helgen.. Umgås med de bästaste som finns <3 och sen slutar jag även tidigt... är det inte helt underbart att få sluta tidigt varannan fredag. Toklängtar tills ja tar helg <3
 
Nu blir chilledill till i morgon.. Ohh hoppas det inte kommer snö eller är rövens kallt som det va i morse... -11 grader. Inge kul att stå o skrapa o skotta när det är så kyligt. Bara att bita ihop, inte sant?! Pussa o kramisar <3

attack genom fönster...

 
Ahhh imorse blev det uppstigning 04.30, det sög lite grann måste jag erkänna.. men upp kom jag iallafall. Tittade och konstaterade att det hade kommit hmm lite snö under natten. Gjorde mej iordning ganska snabbt och gick ut och började skotta fram min rosa lilla pärla :) Lite småkallt va det allt kl 05.00, men viking som jag är klarade jag ju det galant. :)
 
När jag väl kommit till jobbet blev det ju full rulle som vanligt. Många barn och full aktivitet både inne och ute. Jag tog med mej de stora förskolebarnen ut för att ha lite sköj ;) Mmmmhm, pulkåkning is the shit! Ahhh va skoj vi hade, va säkert ute 1 1/2 h eller nått.. Awesome! Pulkåkning, asgarv, datten, brottning.. kan man ha roligare än det på jobbet? Inte skällt en enda gång idag, d ni! bara haft löjligt skoj..
 
När jag slutade runt 15.00 idag körde jag ner en runda ner till syrran och Agge, ahh att ja inte dog av andnöd alltså.. I köksfönstret satt Selmabögen uppflugen i fönstret och lurade och lockade på fåglarna som satt vid fågelmaten o försökte äta.. hehe då attackarade han fönstret, tassade efter dom och lät som en jag vet inte vad.. inget jam liksom utan som nått konstigt läste som påminner om hackspett eller nått.. men sen hade han liksom öppnat truten, så det såg ganska skoj ut.. Hade ja tänkt på att filma honom i det läget o lagt upp det här hade ni ju skrattat ihjäl er. Såhär såg det ut från köksfönstret... Hej mitt vinterland.. och en tokig katt som rör sej lite hastigt...
 
 
 
Efter det knasiga besöket hemma hos familjen Nordström va det sedan dax att bege sej till jobbet igen, mmmhm möte.. onödigt möte enligt mig.. kom inte fram till nått vettigt, alla va trötta me så energin i gruppen va la ganska låg. Efter mötet körde jag ner till gymmet för att få lite pepp och energi.. hej o hå. 1 1/2h försvann så snabbt och jag körde minsann på hårt som ja alltid gör.. kändeds toppen. Avslutade givetvis med en stund i bastun, ensam.. hehe :) Svettigt värre. Än en gång så klappar jag mig själv på axeln, trotsa trötthet o annat.. sweet!
 
Körde sedan hem till päronen för att sitta med en jobbgrej på datorn o fick då en känsla av att ja skulle stanna här.. mmm o så fick det bli.. Mjukiskläderna är nu på och slappe står på schemat. :) Så det blir lite sovmorgon imorn, börjar inte förrän 7.45.. lövly!
 
Imorgon ska jag hem, städa, tvätta och dona som vanligt.. alltid nått att sysselsätta sig med :) Hoppas din dag har varit lövly!? Massa pussar o kramisar från trötter <3

Hmmmm intressant...

Idag blev jag väckt att hemtelefonen ringde varm, ohhh är det inte lite typiskt när man sover hemma hos föräldrarna.. Blir jämt väckt på nått sätt :) men va gör det?! Frullen serverades inne hos farmor, där blev det äggröra, kaffe och annat gotte.. Blev ju en finfint start på dagen.
 
Lite innan lunch cyklade jag ner till familjen Nordström för att plocka upp min älskade syster.. ahh det fick blir så att min syster fick hanka på ner till gymmet. Denna gången stannade vi över 1 1/2h, rekord. Medan vi tränade passade Martins syster på att ha líte egentid med Agge. Måste erkänna att det känns i kroppen efter den goa träningen igår. :) Har försökt öka vikterna och bara göra 2 rep av varje, tog hela kroppen idag... ah varför inte?!
 
Nu ikväll har jag käkat nyttigt igen :) Kvarg och den hemmagjorda müslin.. hurtigt värre :) Känns bra! har inte vart ute o gått som jag trodde att jag skulle orka med, hmm men kvällen är inte över än. :) Har vart inne och kollat lite coola recept på hemmagjorda proteinbars, perfekt om man är sugen på nått men ändå vill vara nyttig.. hellre det än en massa gotte. Får se om man kanske vågar sej på att göra sånna nån dag, varför fega?! Verkar intressant...
 
Hur har din dag vart? Nu ska ja kolla runt lite o ev ladda inför en kort liten promenad. Massa pussar o kramisar

Lövly day

Idag har det varit en såndär härlig lördag.. Vaknade upp efter lite sovmorgon, käkade mysfrulle ;) , gick på staun o kollade läget, käkade gotte, långpromenad, träning hemma på ön.. Va alldeles ensam, så ja köttade på minsann.. Körde 2 rep av alla mina styrkeövningar, körde 220 situps, 30 min crosstrainer och avslutade med att svettas i bastun :) Nöjd med dagen, helt klart <3
 
Hemma hos päronen va det chill.. mamma och jag gick igenom kartonger uppe i vår walk in closet, skapade en släng hög, en spara hög och en "hysta hög".. Detta firar vi med en stänkare ;) Duktigt jobbat mami <3 Är det lördag så får man faktiskt unna sej nått smarre, passar på :)
 
Vad händer i morgon då?! Hmm bra fråga.. Blir till att umgås med familjen, ut och gå en runda, träna och sen får jag se hur dagen blir.. Tar den lite som den kommer. :) Känner mej lagom taggad inför mån-tis.... då blir det upp tidigt båda dagarna, låååånga dagar kommer det att bli.. så är jag lite vimsigare än vanligt så vet ni varför *fniss*.
 
Snart läggdax va? Nån mer än mej som är sådär toktrött? mmmhmm, sängen lockar. Massa goa pussar o kramisar från lilla jag <3

Vilken karaktär man har!?

Hello där :)
Redan torsdag... fyfan va skönt.. känns som det vart världens längsta dag.. hehe visste det va en normallång dag, men det har vart sådär mycket.. inskolningar och planeringar ett par veckor framåt.. jag har bland annat börja spåna på sportlovet osv.. Lika bra att va ute i tid. Jobbade över 1h för att det börjar bli sådär tokmycket ungar sent på eftermiddagarna, så va gör man inte för sina kollegor?! Snäll jag är :)
 
När jag slutade, plockade jag upp min kära syster som va sugen på att träna, vilket jag alltid är.. så det blev minsann träning. Trodde dock att träningen skulle bli längre, men men.. blev ial.afall lite... Mage, armar, ben och rygg.. avslutade med en stund på crosstrainern.. hmmm eftersom jag inte blev riktigt nöljd med dagens träning ska jag bannemej försöka få en stund till att imorgon innan jag åker home och tar helg. Ska bli tokgytt med helg <3 myse och träning kommer det bland annat bli ;)
 
Eftersom jag nu har försökt börja mitt nyttiga jag, skulle jag ge fan i att äta de kakorna jag gjorde idag, som vi ska ha till fredagsmyset på jobbet i morgon. Hmm sån karaktär jag har då?!! Ahhh ibland blir man bara lite smått besviken på sej själv, smånallade de bitarna som blev toksmå när jag skulle skära ut bitarna. Haha. typiskt mej, inte sant?! ;) Så för mig blir det bara en stor kopp kaffelaffe imorgon och inga cookies <3
 
 
Hur har din dag varit? Just nu ska jag faktiskt lyfta röva och hänga upp tvätten :) Kommer gå förbi burken med kakorna som jag gjort, burken står så fint i hallen, allt för att inte glömma dom imorgon.. på burken står det.. DU SKULLE BARA VÅGA! haha! mmmm kommer gå av och an och dregla... mumma ;) Frestande som fan att bara öppna burken och kanske bara kolla på dom.. ehh :) *ler*.
 
Massa pussar o kramisar från kakmonstret <3

Tillbaka till verkligeheten...

mmm nu är man tillbaka till verkligheten igen efter ett par dagars ledighet... 1000 järn i elden som vanligt igen! Gäller att hitta alla rutiner igen.. Planera in allt som man ska hinna med om dagarna, kul att alltid ha nått att göra... tråkigt vore det annars :) En rastlös själ som jag behöver ha saker att göra, annars sitter man i ett hörn och möglar :)
 
Idag har det vart full rulle... Klev upp 05.15, slängde i mej lite frulle och hojade sedan upp till jobbet så jag va där strax efter 06.00.. jobbade sedan till 14.45, cyklade hem till familjen Nordström i duggregnet ;) *haha*... Barnvakt till Agge, medan Ida och Martin åkte in till stan för att hämta hem deras nya tv till vardagsrummet. När de kom hem åkte jag in till stan och hämtade ut paket på hemköp och passade även på att handla lite smått o gott :) Effektiv som få :)
 
När jag väl kommit innanför dörrarna packade jag upp, tränade lite core hemma, duschade, packat till imorgon och just nu lyssnar jag på musik och laddar inför kvällens film som är Charlies Änglar - Utan hämningar :) Blir flufftäcke och en stor kopp te till filmen sen.. mm chill på hög nivå... ;)
 
Hur har din dag vart? Sitter och är lite förväntantsfull me så klart.. längtar efter mitt nya stativ till skyttet som jag förhoppningsvis kommer att få inom kort.. mmmhm, ett rosa så klart... ohhh pirrar i hela kroppen... längtar som tusan tills ja får hem det... varför rosa? Jo jag tokgillar den rosa matta färgen och att passar mina skyttekläder.. mumma!
 
Imorgon blir det jobb jobb jobb och kvällspromenad... vilodag från både gym och skytte... tränade gym igår så att det räcker och blir över. Kort men intenssiv träning. Blev blev armar, bröst, mage och 30 min crosstrainer.. Känns fint i kroppen idag ;) Chilledill och pil i naveln nu... Over and out hehe Puss o Gull <3

Sista dagen av Swe Cup

MMmm idag smällde det till.. nej ingen medalj idag.. nää men ganska nära final iallafall.. nu ska jag inte se det sega :) Idag drog jag till med ett säsongsbästa :) Visst jag hade lite lite mindre om man kollar decimalerna 411,2 motsvar 394p , vilket  hade jag idag o 411,4 vilket motsvarade 391p igår.. Får ni ihop det? Jo igår hade jag bra nior och lite fler medan idag färre nior men aningen sämre träff. :) Men när det väl blev tior så blev de fina ;) Shit va nöjd jag är med denna dag alltså :) Tydligen satt nytt Blekingerekord oxå hehe spännande eller vad?! Inte nog med det.. Idag träffade jag sportchefen och min nu mera förbundskapten ;) japp... jag har blivit uttagen till en utv.trupp inom landslaget :) Så inom kort kommer det läggas en planering om EM och andra landskaper osv.. De planerar långsiktigt så just nu är allt lite flumm tills saker är bestämda. Jag är toknyfiken och förväntansfull  på vad som komma skall.
 
Va nästan lite ledsamt att säga hej då till alla sina skyttekompisar idag, nu kommer vi inte ses förrän i mars då SM är. Får hålla mej till dess :) Kommer bli mycket träning som ni förstår, kuligt. Och på måndag börjar allvaret igen, tillbaka till verkligheten.. Jobb, skytte, gym och massa mysepys <3
 
Det va tokskönt att komma hemhem ska ni bara veta.. nu har man ändå vart borta sen onsdag.. Kunde jag ta det lugnt när jag kom hem då? ehh nej, jag packade upp, tvättade, kastade ut granjäveln som jag fick ett psykbryt på, hängde tvätt, bäddade rent och nu ligger jag bara på soffan och försöker ta det så lugnt :) Hur har din dag vart? Imorgon ska jag försöka ta en chilledilldag och bara mysa o njuta av söndagen.
 
Massa pussar o kramisar från trötta jag <3

Dag 2

Hello där!
Idag gick det faktiskt väldigt bra 411,4p, ökning från igår.. wihoooo! När jag var klar var jag inte helt säker ifall jag hade tatt mej till final eller inte, men shit pommes.. att jag gjorde.. kom precis med till final, in som sista person. :) Va sådär toknervös innan, vet inte när jag va i en stor final sist.. Men öppnade de sådär ruskigt bra. satte nog skräck i alla.. Vi låg duktigt nära varandra poängmässigt i finalen... damn.. drämde till ett par duktigt fina 10:or.. mmm bara mös :) Plockade 3 placeringar, vilket jag är nöjd med :) Kickade ut 3 av de bästa damerna innan jag klev åt sidan hehe :) 5:a av alla 60 damerna idag :) Inte illa pinkat! Sträcker lite på mej!
 
När finalen va över och jag skulle kasta av mej all utrusning smög det fram en karl till mig.. lite smålömsk hehe men han ville träffa mej tillsammans med en fd OS medaljör (Edman). hmm undra vad de ville prata med mej om imorgon.. efter skjutningen ville denna mannen och Edman träffa mej för att planera och diskutera en massa grejer.. nyfiken som bara den vad det gäller om :) Återstår att se imorgon, spännande spännane :)
 
Just nu njuter jag av min finalplats och dreglar till att kolla på gladiatorerna.. mmmm mumma <3 Strax ska vi sätta oss ute i entrén o leka lite.. paketleken.. u know.. kuligt som bara den.. men hellre ligga o dregla till gladiatorerna än att stressa med paketleken :) Inte sant!?
 
Imorgon är det upp tidigt, skjuter kl 08.00.. sovande som vaken så hoppas jag att tummarna hålls :) Massa pussar o kramisar.. Tack för denna dagen <3

Dag 1

Japp idag va det första tävlingsdagen.. och hur gick det då?! Nja jooo det gick väl ok iallafall, känslan fanns där och resultatet blev 407.3.. mmm kanske hade kunnat få till nån poäng till, lite stolpte ut.. Idag blev det iallafall top 20 av alla damer... men jag har två dagar till på mig att prestera bättre ;) Ahh det e krävande att skjuta, tro det eller ej.. och nya regler grejer har de klämt in nu under swedish cup.. 15 min förberedelse och provskott.. sen börjar allvaret 50 min match och ingen återvändo... bara på att som gäller.. Såhär kan det se ut på tävlingsplatsen om ni är lite nyfikna. Enligt mig så ser ut som en blandning mellan stormen Gudron och ett slagfält. "Organiserad kaos".. Alla vet vart de har sin saker, men trångt o pratigt är det minsann oxå :) Mitt i all kaos låg jag helt utslagen efter skjutningen med mina rosa hörlurar och försökte koppla av :) Lättare sagt än gjort när det är 100 tals personer runt om. Men kände att jag behövde va lite i min egna bubbla.. skallevärk from Hell... Va rätt skönt att ligga där o chilledilla och drömma sej bort lite ;)
 
 
 
 
Såhär kan det se ut för publiken.. massa stolar va placerade huller om buller för att folk ska kunna se hur det gick för oss skyttar, :) Här kan man se skott för skott tills man blir klar... 
 
Efter skjutningen idag va jag sådär tokhungrig så vi drog till en pizzeria :) Jag käkade upp min pizza, ni vet en Emma-special, mumma.. sen fick jag hjälpa en kompis att äta upp lite till heheh typ halva *asg*... precis som om jag behövde klämma i mej det!? :) Mätt som tusan blev jag :)
 
Just nu ligger jag och Cissi på rummet och kollar på en barnfilm *fniss* :) Horton :) Hur gullig är inte den filmen då hehe <3 Ska ta mej en varm o go dusch. Hoppas du haft en toppenbra dag!? Puss o kramis

Då va vi iväg

Efter en härlig dag igår va man lagom trött idag när man skulle upp. :) Men va gör det!? Idag va det då dax att åka till Swe Cup i Sävsjö. Eftersom jag har en sån grym framförhållning va jag nere i hallen typ 1h innan vi skulle ge oss av. Där satt jag och lyssnade på musik i lugn och ro, packningen stog i en hög och va redo att bäras upp när stolpskotten skulle dyka upp. Jag råkade visst skrämma en skyttekompis när hon kom inrusande genom dörren, hon hade blicken rakt fram, då jag hojade på henne.. shit jag skojar inte, men tror hon flög 1m :) Inte redigt beredd att jag skulle sitta där hehe men hysteriskt roligt va det iallafall. :) Ohh det va ju inte lite packning som skulle in i bussen.. Jag hade min väskan med med utrustning, geväret, "resväskan" och matväskan..  Ohhh ni vet den trappan upp till vägen.. mmm eftersom jag inte vill gå flera gånger packade jag på mej ordentligt, packåsna nr1 hehe men jag klarade minsann ut det :)
 
Väl inne i bussen började det.. Alla fjortisar började kackla.. och trångt va det oxå, bussen va fylld till max... Kan väl säga att man fick lite ont i kroppen av att stitta still.. :) Men med lite musik i öronen glömde man bort både folket och att man hade ont hehe :)
 
Väl framme i Sävsjö blev det kontroller och träning. Ahh vilken jävla tid det tog att komma fram till vapen och klädkontrollen, 30 minuter rättare sagt. Sjukt länge att stå rakt upp och ner o bara vänta :) Men gick igenom utan problem. Träningen kändes sådär, hoppas på att allt stämmer imorgon. Skjuter nångång runt 12, så ja hoppas tummarna hålls då!? Kan säga att det är tokmycket skyttar detta året, flera 100... rekord typ. :) Intressant :)
 
Nu ikväll har jag käkat kyckling, potatisgratäng och sallad.. va sådär tokhungrig så jag tror jag åt försnabbt :) När maten va sänkt begav jag mig bort till relaxavdelningen för att bubbelbada och basta, fick sällskap av ett gäng av skyttar, trevligt. Just nu ligger jag och Cissi nerbaddade inne på rummet och tittar på Alvin och gänget :) hihi ligger o småfnissar lite då och då. :) Känner på mej att vi kommer somna som stockar ;) Hur har din dag vatt? Massa pussar o kramar från en toktrött liten människa <3

Skumpa och massa kramar <3

Nu hoppas vi på att det nya året bjuder på många härliga stunder. Gott Nytt Årrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr <3 Grattis till Malin och Daniel som förlovade sej idag. Firades med skumpa <3 Många härliga grattiskramar till er <3 Mys <3 Nu ska vi ta och natta oss här :) Hoppas din dag har varit magisk! God Natt People <3
 
 
 
Pussar o kramar <3

RSS 2.0