Sista dagen av Swe Cup

MMmm idag smällde det till.. nej ingen medalj idag.. nää men ganska nära final iallafall.. nu ska jag inte se det sega :) Idag drog jag till med ett säsongsbästa :) Visst jag hade lite lite mindre om man kollar decimalerna 411,2 motsvar 394p , vilket  hade jag idag o 411,4 vilket motsvarade 391p igår.. Får ni ihop det? Jo igår hade jag bra nior och lite fler medan idag färre nior men aningen sämre träff. :) Men när det väl blev tior så blev de fina ;) Shit va nöjd jag är med denna dag alltså :) Tydligen satt nytt Blekingerekord oxå hehe spännande eller vad?! Inte nog med det.. Idag träffade jag sportchefen och min nu mera förbundskapten ;) japp... jag har blivit uttagen till en utv.trupp inom landslaget :) Så inom kort kommer det läggas en planering om EM och andra landskaper osv.. De planerar långsiktigt så just nu är allt lite flumm tills saker är bestämda. Jag är toknyfiken och förväntansfull  på vad som komma skall.
 
Va nästan lite ledsamt att säga hej då till alla sina skyttekompisar idag, nu kommer vi inte ses förrän i mars då SM är. Får hålla mej till dess :) Kommer bli mycket träning som ni förstår, kuligt. Och på måndag börjar allvaret igen, tillbaka till verkligheten.. Jobb, skytte, gym och massa mysepys <3
 
Det va tokskönt att komma hemhem ska ni bara veta.. nu har man ändå vart borta sen onsdag.. Kunde jag ta det lugnt när jag kom hem då? ehh nej, jag packade upp, tvättade, kastade ut granjäveln som jag fick ett psykbryt på, hängde tvätt, bäddade rent och nu ligger jag bara på soffan och försöker ta det så lugnt :) Hur har din dag vart? Imorgon ska jag försöka ta en chilledilldag och bara mysa o njuta av söndagen.
 
Massa pussar o kramisar från trötta jag <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Roligt för dig. Inte så mycket bloggande nu för tiden? :-P

2013-01-08 @ 14:49:31
Postat av: Anonym

Hahaha ska försöka bättra mej :)

2013-01-08 @ 17:31:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0