ett år äldre

Jodå i torsdags fyllde man år, även om man inte kunde känna av det speciellt mycket. Nästan en helt vanlig arbetsdag... hmm fick iallafall en massa gratulationer av ledningen, kollegorna och eleverna. Kolla bara in dessa underbara blommor jag fick.
 
 
Värmer ju ens hjärta av att få denna fina uppskattning <3 Fatta vilket fantastiskt jobb man har alltså! Även om det är tufft och motigt vissa dagar :) Vad hände mer på min födelsedag då? Jo, efter jobbet blev det en snabbis hemåm för att hämta upp syrran och Agnes presenter, så med andra ord blev det en liten tripp ut. Superglada <3 Agge fick en rosa resväska med vita prickar på, hon blev så nöjd hahah ville börja packa direkt med leksaker, sovsaker ahhh you know :) Syrran fick ett presentkort till frisören :) Pimp på G haha älskade syster, lätt värd allt här i världen. Jag fick en massa bra saker som är bra och ha i framtiden :)
 
Igår var det en "pain-in-the-ass-dag", elever som tjafsar och skriker åt varandra, inte på våra lektioner utan idrotten... Vilket igår ledde till att han fick ta nytta av sina högskolepoäng i konflikthantering asg. Ja jössös, det är ju mycket som händer i de små kropparna när man går i årskurs 5. Iaf, en liten fis i rymden (en kommentar) som skapade värsta kallabaliken! Idrottsläraren sa att han inte hade tid att reda ut detta vilket ledde till att jag o min kollega fick ta tag i detta på skolan sen. 4 unga damer hade jag som satt o gapade på varandra i ett grupprum när vi skulle reda ut denna lilla konflikt. varav att den donnan som kläckt ur sig kommentaren vägrade säga förlåt och var trångsynt och drog. Men det löste vi med henne därefter. De andra tre som ville prata av sig öppnade ju sig givetvis och då visade det sig att det var andra bakomliggande problem som bubblat upp. Säger inget mer.. Men bägaren rinner ibland över efter ett tag, så är det ju för oss alla. Våran lilla samtalstid tog säkert 1h. Det blev gråt, skrik, panik och tillslut kärlek och medkänsla. De tyckte att det var skönt att få ventilera sig, även om de som gick utanför vårt rum blev rädda och funderade på vad som försiggick där inne :) Gullungar! Tydligen var jag en bra person att reda ut problem och prata med enligt dem, yeaaah! Golden star! :) <3 Gäller bara att vara saklig, rättvis och visa empati.
 
Idag blir det kalas för oss tre brudar :) Lite käk och så givetvis tårta! Mumma! Gäller ju att sväva ut när vassan står och väntar på en inför sommaren ju :) Ohhh ska även se om jag hinner baka lite rabarberpaj idag, enkelt och snabbt går det, gytt att ha hemma om man får främmat osv. Hittade ett recept med rabarber & hallon, ska nog testa det sen. Ska även tvätta strax, skönt att ha det klart!
 
 
 
 

Flexibel som få..

Hej halllå där!
Igår kom den nya ugnen, så idag har jag passat på o bränna av den + plattorna osv. Luktar då fan inte hallon när man gör sånt! Bläk! Men nu är det iallafall klart så man kan börja baka sina smarriga kakor osv som jag hade planer på... men får bli när jag är ledig :) Nu hinner jag inte känner jag, kan ju inte göra allt på samma gång. idag har jag även handlat och städat o dansat loss... Givetvis dansade ja o hade allsång med musik i öronen, vacker syn ahah eller inte :) Men jag är ju bara sån!
 
Idag har jag vatt så äckligt trött. Vaknar ju alltid tidigt men meningen var enligt schemat att jag skulle börjat 9.30 men fick hoppa in 07.30 istället.. Hade jag inte sett min mail igårkväll så hade de inte haft personal i årskurs 3.. Så ibland är magkänslan rätt bra o gå efter. Men dåligt av personen som kontaktade mig via mail, framförallt kl 21.12 på kvällen, istället för att ringa eller skicka ett meddelande till mig så man är inställd. För att ta saker förgivet gör mig bara så skogstokig! Nästan samma situation hände mig idag när jag satt i matsalen, då min boss kom fram till mig och la fram en planering för årskurs 4, då ska jag tydligen ha de imorgon... Istället för att någongång låta mig få komma hem till mitt "bo" som är i årskurs 5. Ahhh va fan ska man säga? Tur jag är flexibel och positiv till det mesta, men som sagt.. ta för givet... mmm! De eleverna som behöver min hjälp i årskurs 5 får jag sällan träffa, visst är det märkligt. Men på ett sätt tolkar jag detta som en sak att jag gör ett bra jobb :)
 
Ohh igår var det blodomloppet! var ju intressant, flera tusen människor på ett och samma ställe. Stolt man är som är blodgivare, tänk va liv man räddar egentligen. :) Mamma kom sent till starten men vi pinnade på och kom ifatt gänget och kom även i mål.. Fick ingen medalj, tydligen hade de tatt slut! WTF! Alla som deltar och tar sig runt ska ju få en medalj.. men men fick la nöja mej med en tröja och kexchoklad asg! Det positiva i detta lopp var att träffa mami och att vi fick motion asg <3 bra jobbat! Får se om man ställer upp nästa år igen, lutar åt det.
 
Just nu mina damer och herrar sitter ja nermoffad och gluttar på tv. Busväder ute! Regn och blåst.. Ljusen är tända och mysfaktorn på. Bara sällskap som saknas asg! Alicekatten kommer in under veckan <3 wiiiii Kisemisen ska vänja sig att bo här nu me...
 
Omg, snart fyller man år oxå, shit! 9 dagar kvar!!! Undra vad man ska önska sig, svårt det där.. Familjen undrar, alltid lika svårt.. Håller ni inte med?! Finns väl alltid nått egentligen. :) Ska köpa grejer till mina andra tjejer som fyller år samma dag, syrran och Agge ;) Ska  jobba på min födelsedag till 16.30.. Pust! Vem hade inte velat va hemma liksom o få frulle på sängen. Äsch! Det hade ju vatt nått, va lyxigt det lät! Lite nybakade scones och kaffe hade ju vatt nice att vakna till. Inte så komplicerat men ändå mysigt på nått sätt. Kalas blir mest för Agge som fyller 3 år. :) Gullunge <3
 
Nähe här sitter jag och dagdrömmer nu igen.. Om vad säger jag då inte. hihihi! Nyfiken? Mohaha! Nu ska ja föbereda morgondagen. Skepp och hoj! Massa pussar o kramar

ett riktigt ståhej o ett trevligt besök

Gaaah har haft en riktigt bra dag tillsammans med mina darlings. Blev frukost tillsammans med mami, syrran, Knuten och Agge :) Kaffe o fralla <3 jodå! Begav oss sedan bort till den gamla lägenheten för att tokstäda den. Jössös va segt det är att flyttstäda!!! Men nu är det bara moppning och torka lister kvar sen behöver man aldrig veta av den längre. :) Åkte sedan o handlade nya gardinstänger till den nya lägenheten, 3 m långa... men uppenbarligen räckte inte 3 m gardinstång så långt :) Så det fick bli 2 st stänger! Så nu är det mörklila gardiner i tv/vardagsrummet, lila matta och myspysiga ljus tända. Alltså mysfaktor 100 :) Får bli ljusa gardiner i sovrummet sen, ska ha lite problemlösning med just den gardinstången först.. hmm får köpa till nått shit så att den når hela vägen haha, inte lätt när det är svårt.. eller hur.. Men snart är allt som det ska här hemma i nya lyan. Me like! Ohh har även hunnit städa här hemma, bokat tvättid....
 
Imorgon kommer en kollega för att hämta lite saker som hon behöver, alltid kul att kunna hjälpa till <3 Efter det ska jag ut till ön igen. Ja jössös, åkte ju ut innan till ön och var bombsäker på att jag skulle stanna där till imorgon men sen fick jag en hemlängtan. Ville ju hem och dona, städa och plocka fram grejer till min goa kollega :) Misstänker kafferep imorgonförmiddag haha. Iaf.. efter besöket blir det en runda till ön igen, denna gången tar jag bilen ut. Va lite drygt att gå hem i regnet innan :)
 
Kommer garanterat vakna tidigt imorgon, idag vakande jag första gången vid 05 och tittade ut genom persiennerna från sängen. Solen sken och fick en såndär mysig känsla i kroppen men slöt ögonen igen för att försöka sova vidare. Gick sådär men låg kvar en stund innan jag drog igång tv:n.
 

 
Alltid en början.... Kommer nog alltid finlira lite på rummen när man minst anar det. Nähe om jag kanske skulle kolla klart på på A Cinderella Story innan man tassar in till nästa rum :) Sovrummet, önska mig lycka till för sovmorgon people, totalt värdelös på den biten.. Men plötligt händer det väl att man lyckas. Hoppas din helg vatt awesome hittils. Puss o Kram
 
 

Lägenheten

Pust vilken helg!
Det blev ett himla flyttande, intensivt och tungt. :) Men undan gick det! Har faktiskt underhelgen lyckats få hit allt och hinna göra det bebott hehe. De flesta rummen är iordning och ser ok ut. Idag ska det slängas ett helt släp fyllt med en massa skit som man samlat på sig, även en massa kartonger som bara är ivägen :) Längtar som tusan tills den gamla lyan är borta, ska försöka städa den under veckan så man slipper tänka på den... kommer bara vara ett minne blott. Trivs redan här kanon. Lugnt och skönt och lagom stort. Väldigt ljust me och bara 1/2 trappa upp :) Sweet! Här kommer en liten sneakpeak från sovrummet, det är dock lite kvar att pyssla med. :) Men den nya byrån och garderoben är på plats :) Även renfällen som ligger och breder ut sig framför sängen.
Ordning och reda! Lite gardiner och så är det i princip klart i nanerummet. :)
 
 
Lagom nöjd igår efter att ha monterat.. toktrött me....
 
Alltså idag är jag inte alls så intresserad av att jobba, vill pilla med det sista här hemma. Typ sätta upp tavlor, hyllor, gardiner och göra iordning i köket där det är en massa krafs kvar... Eller va tusan det är ju inte bara i köket utan smålocket i de flesta rummen. Hade nog behövt ha en dag att pimpa och städa lite. Sen kan jag slappna av. Istället blir det jobb jobb jobb i detta underbara väder, ehhh regn.. Kul med utedag idag då + kvällsmöte till 20.00.. Gaaaah! Roligare kan man ju ha!? Imorgon är det möte igen, ett himla hålligång.. Men men det är väl bara att bita ihop. Ser tre positiva saker med regnet... 1) Fågeläckelbajset försvinner från pärlan 2) Om man skulle vatt hemma hade d blitt mjukisar o film!  3) Slipper vattna flygfältet (trädgårdslandet):) Men i nuläget är det bara ett stort morr haha
 
Amen herregud, glömde nästan... Igår när det var dax att tömma källaren i gamla lägenheten blev jag faktiskt ledsen. Sååååå fuktskadade saker :( Fotografier, böcker, gamla skolpapper m.m. var totalt förstörda av fukt och mögel :( Ohhh inte ens värda försöka rädda, luktade satan! Och försöka anmäla gamla hyresvärden är det inte ens lönt att göra! Han hade inte stått ett piss för något... försäkringen hade ju fan kostat mer än jag vet inte vad (självrisken) Gahhh men minnena.... what ever.. får la skapa nya minnen istället.. Ändå hade jag ställt kartongerna på två tjocka mattor och vissa i en hylla...
 
Ikväll blir det helt klart ett varmt och gytt bad <3 Längtar!! Imorgon kanske mami kommer in och hälsar på, wiiii!
Hur har din helg vatt? Förutom flytten har det det även blivit 80-årskalas haha. Shit! Klockan... måste dra till jobbet. Hoppas ni får en toppenbra dag. Puss o Kram

RSS 2.0