ingen drömstart

Näää det måste jag faktiskt erkänna.. det va då ingen drömstart på min lovande dag.. Blev väckt strax efter kl 05.00 av min kollega, hon va sjuk och jag skulle hoppa in o ta öppningen för henne.. jo men visst, flög upp ur sängen.. mindre pigg idag faktiskt.. inställd på att klockan skulle ringa 06.30 :( men men.. kom till jobbet och när jag kände efter ordentligt slog tröttheten till på riktigt.. huvet va tungt, tunga ögonlock o allt bara helt upp o nervänt.. ni kan tänka er hur det är med en personal mindre...säger bara PUST!...  Ja befann mej ändå på jobbet i tid som vanligt.. o drog på mej den professionella frökenmasken när kidsen kom.. hej hopp! Bara att tuta och köra :)
 
Efter jobbet stannade jag kvar för att få bukt på alla papper, till temat, information osv... blev iallafall klar 1h senare efter ja slutat o då.... då va det dax för kvällsmöte tillsammans med kollegorna för att stämma av hur allt låg till. Strax innan kl 19.00 va vi klara och jag kunde åka hem.. ahhhh ni förstår att det inte va min optimala arbetsdag... typ 13h på jobbet.. kan väl säga att det känns i hela kroppen.. trött, ont, seg... och imorgon mina damer och herrar blir det uppstigning kl 04.30.. ohh yeah! Känner mej redan lagom taggad?! hmmm kommer kanske ta emot lite.. men slutar iallafall tidigt, då ska ja försöka hinna med en del..
 
Den kollegan som ringde mej tidigt imorse ska vara sjukskriven nu till en början 1 vecka i stöten..vem ska hjälpa till och täcka hennes tidiga öppningar.. jo jag bland annat.. så om ja tyckte att jag hade långa dagar innan så hjälper jag det lite till på traven.. har nämligen 2 kollegor som tvärvägrar att öppna, spännande eller hur.. men snäll som jag är, får förhoppningsvis igen det förr eller senare :)
 
Nähe nu orkar jag tusan inte med denna sega dag längre... näää.. en asvarm dusch, myskläder och en värmekudde i soffan.. mmm kommer väl somna helt utslagen o vakna lagom när ja ska lägga mej i vanligafall haha. Hur har din dag varit ?! Håller tummarna på att den vart bättre än min va? God natt people... sov så gotte <3 Massa pussar o kramisar

duracell...

Det kan man lugnt säga om mej.. speedad som vanligt.. Dagen har varit bra, trots galet mycket på jobbet. :) Visst det är skönt att komma in i rutinerna igen efter ett slappt sportlov. Men just nu rör det sej galet möe i huve, planering, möten, träning osv... Ibland vill man bara hinna med så mycket som möjligt på kortast tid. Efter jobbet idag (jobbade över) hade jag verkligen ingen ork kvar, så min skytteträning blev inte av idag.. morr irriterad på mej själv, men orkar man inte så gör man inte det, hade ja gått ner i hallen och försökt skjuta hade träningen vart ogjord.. det hade gått som det gör i huve... snurrigt o vimsigt! Bättre att satsa på morgondagen istället. fokus fokus fokus, inte alltid lätt att ha kontroll på allt runt om sej.
 
Imorgon är det utbildning för min del, hela långa dagen. Men ibland kan det vara fint med ett litet avbrott från jobbet. Utbildningen handlar om hur man arbetar med ett professionellt förhållningssätt till föräldrar.. ahh skulle nog kunna koppla det till folk över lag.. Kan bli intressant, tycker själv att jag jobbar på ett sånt sätt, jämfört med en del andra :) Men ska dela med mej om erfarenheten när jag kommer tillbaka till jobbet på onsdag. Ska det bli intressant och se ifall vissa ändrar sitt sätt och attityder på jobbet och till föräldrarna.. mmmumma säger jag! Kan va nått att bita i :) Utbildningen börjar inte förrän 08.30.. yeah lite sovmorgon :) Kommer bli uppstigning kl 07.00 för att hinna göra mej iordning o se till att jag har alla grejer med mej... längtar redan till imorgon på nått sätt... förväntansfull!
 
Efter utbildningen imorgon ska ja se till att det finns ork kvar, då ska jag leka Lucky Luke, behöver verkligen skjuta, tävling som närmar sig med stormsteg. Först en hemmatävling och sen den 16 mars är jag på SM, tusan me! Skulle ju vart på Martinas avskedsfest.. men får hitta på nått skojsigt med henne nån annan dag, innan hon reser från sweden :) Kommer kännas tomt <3 Men är det tävling är det svårt att dela på sej :(
 
Hur har din dag vart? Just nu ligger jag nermoffad i soffan och kollar på tv... Innan dess va det en varm och go dusch. mmm tokskönt! flufftäcke och en värmekudde är bra grejer.. ohh yes! Hoppas du får en kanonbra kväll. <3 Massa goa pussar o kramar.
 
 

Dax att komma in i rutinerna igen

Tjabba tjenare!
 
Ohh igår va det en sådan riktig mysdag tillsammans med barnen :) Det va pulkåkning, grillning (pinnbröd) och myse till film på eftermiddagen. >Alltså fatta vad mysigt det va att grilla ute när snön snurrade runt om oss.. ahh mysfaktor på hög nivå.. Ohh hur underbart får man ha det!? Men så är det bara lugnet före stormen, för nästa vecka börjar allvaret igen, då är lovet slut :) Full rulle igen. <3
 
 
 
Såhär kan det se ut när vi grillar.. ser kanske inte sådär supergott ut.. men det va helt ok med lite smör på ;)
Ni som undrar om receptet, här är det: 5 dl vetemjöl, 2 tsk salt, 2 tsk bakpulver, 2 dl vatten.. mm lätt som en plätt!
Idag har det vart en lugn dag på jobbet, åkt pulka så att hela ön hörde oss ;) Hysteriskt roligt är det när en fröken bjuder på sej själv.. hej va det går! <3 Blev mys i knät sen på eftermiddagen till en gammal go film, blev även tokstäd inne på fritids.. gäller att hålla sej sysselsatt, annars klättrar ja på väggarna..  tiden går ju fortare om man har nått att dona med.
 
Efter jobbet idag körde jag ner till min älskade syster o mös en stund innan ja skulle göra det jag verkligen behövde.. träna! Tusan, känns som man verkligen har kommit ifrån det där.. Nu är det dax mina damer och herrar att komma in i träningsrutinerna igen.. Kan ju säga att det va otroligt skönt att få röra lite på döfläsket :) Blev bålen, med andra ord hela överkroppen och avslutade med en stund på crosstrainern. Va ju givetvis fler folk än i kyrkan just idag på gymmet.. mamma mia! Det va päronens granne, 3 av syrrans mans vänner och två små tjejer.. att jag inte fick tuppjuck! Ibland tror jag karlar är värre än oss kvinnor på att prata.. de pratar av sej minsann när de väl samlas :) Pappor emellan.. hehe :) kunde inte låta bli att tjuvlyssna, går liksom inte att småprata i ett litet gym där det ekar om man skulle släppa en fis.. *fniss*.. Effektivt tränade jag nog i 1 1/2h.. Lagom.. Förhoppningsvis kommer ja ha träningsvärk imorgon :) Gäller att ligga i för tusan, såhär ser det ut änsålänge.. Till sommaren kanske.. hade vart skönt att slippa vassen i år igen.. satans bökigt att ta sej igenom där, bläk o sen kanske man träffar på läskiga djur, sjögräs och andra som har dåligt självförtroende/självkänsla där hehe. När dax att motivera sej..
 
 
Just nu sitter jag hemma och lökar hos mami o papi, bestämt mej för att sova här inatt. Mysigt värre, hoppas dock jag få rmin sovmorgon.. börjar inte förrän 9.15 :) Sweet! Gäller att passa på att ta tillvara på varje minut.av sömn man får :) (dålig på d).. men nu så ska ja verkligen försöka. *tss*.
 
Imorgon blir det chilledill, jobba och sen in till stan o ta d allmänt lugnt, kommer förmodligen inte orka nått mer. Ohh längtar inte till nästa vecka, samtidigt som jag gör det. Måndag: öppning, tisdag: utbildning(heldag), onsdag: stängning + kvällsmöte, torsdag: långdag+kvällsmöte på jobbet, fredag: öppning.. Ni ser.. jag har minsann att göra.. inte så knas att man är trött om dagarna när man kommit hem.. hehe.. Men så gör jag ett bra jobb me!
 
Nu ska jag och mami unna oss en stor kopp kaffe för att lugna våra nerver o njuta av varandras sällskap. Hur har din dag varit? Känns som ja kommer somna som en stock ikväll, lövly! Massa pussar o kramisar

Kul i snön

Dagen inleddes lite sisådär.. Fick borta fram min lilla bil som gömde sej i den djupa snön i morse o när jag väl lyckats med det skulle jag ju köra till jobbet.. Trodde att ja slitit klart för morgonen, men icke! Kom fram till stora vägen och fick ställa mej o skotta bort den feta vallen som blockerade utfarten.. Men skamden som ger sej :) Utmaning efter utmaning.. lyckades med båda ;)
 
Ohhh det har verkligen varit en superhärlig dag på jobbet. Haft mysedag med kidsen! Åkt pulka i backen *Hej va det går*, haft snöbollskrig, byggt iglo o krypt igenom iglohålet, som om bara barnen skulle lyckas med det då?! utmaning igen!  barnen de  asgarvade! :) Alltid kul att bjuda lite på sej själv. Kunde inte låta bli att ta lite mysiga foton från idag. hehe tyvärr ingen lökig bild när jag glider igenom iglohålet, hade ju vart en skojig syn annars ;) not! hihi!
 
 
 
Eftersom jag slutade tidigt idag åkte jag hem till Ida o Agge o mös <3 Har även suttit en timme med lite pappersarbete nu i eftermiddag. Saker som måste vara klart och delas ut nu inom kort.. det är info till de som ska skolas in, lovpapper osv... så är det att va ansvarig för sånna saker. :) Kul att pyssla lite med sånt, de andra har ju tummen mitt i hand.
 
Ikväll blir det en tripp hem till lyan ;) Ska nog chilledilla lite där tror ja, sen blir det läggdax tidigt som tusan, ska upp 04.30 för att sedan ta 05.30 färjan ut till jobbet. Blir långdag på jobbet imorgon, heja! 06.00-17.15.. tröttatare än tröttast kommer jag va.. men det är bara till att göra d man är bra på o sen chilla när man checkat ut från jobbet. Hoppas er dag har varit lika lövly som min. Nu ska ja pussa lite på min goa Agnes innan vi åker ett åk i pulkan ;)  <3 Massa pussar o kramisar ,

Planering och mys

Bra start på veckan!
Idag har det verkligen varit en lugn och fin dag på jobbet. Idag har man i princip städat lite, åkt pulka med barnen, kollat film och myst.. Verkligen njutit av denna dagen. Efter jobbet idag körde jag hem och ställde bilen hemma hos mina päron för att sedan vara lite hurtig och promenera ner till mormor o morfar :) Blev en liten snabbis nere hos dom eftersom de väntade främmat. Vem vill ha en kackelmaja i det sällskapet heheh mitt bland "syjuntan" vem vet, kanske hade passat bra med där hehe. Efter den snabba visiten promenerade jag hem till familjen Nordström, eftersom ja lovar dom att hålla ställningarna när de va i Rödeby och hälsade på. Passade på att göra lite jobbgrejer.. eftersom det är lite framförhållning i mej, så har jag börjar skriva schema, info om påskveckan och planering om ledigheten.. yeah! :)
 
Just nu ligger Selmabögen och jag i soffan och degar framför brasan.. mumma! Inte helt tokigt, men helst hade jag nog velat träna istället för att leka soffpotatis.. bläk, inte min stil alls.. morr på mej själv!
 
Känner på mig att det kommer det bli en toppenbra dag imorgon me ;) Slutar nämligen tidigt som fan, sweet på en tisdag.. :) Vad ska jag då hitta på då? Kanske blir en hurtig promenad runt halva ön eller nått.. får se! Behöver iallafall lite motion. Alltid skönt att röra på sej, inte sant!?
 
Hur har din dag vart!? Nu ska ja bannemej ta en stor kopp te. Massa pussar o kramisar

redan söndag!?

Varför är det redan söndag nu då? Helgerna går alldeles för fort :( Igår va man på kalas och träffade familjen addams och en del av släkten som man vanligt vis inte brukar träffa så ofta.. så det va trevligt. Blev en del folk ;) Blev smörgåstårtor och fika efter det, kändes som man rullade hem sen.. så mätt.. :) Idag ska man nog bara ta d allmänt chilledill, är ju ändå söndag.. :)
 
Vaknade sådär "toksent", för mig är det iallfall sent :) Ja menar kl 09.00..jössös, kändes som man sovit bort hela dagen. hehe! Klev upp, drog igång en maskin tvätt och satte sedan i soffan med en stor kopp chai te. Ohh mumma! Ska snart ta och hänga upp den dära tvätten, sen kanske det blir en hurtig promenad eftersom ja inte vågar träna riktigt hårt än.. Men attans så sugen man kan bli på att träna... mmm nästa vecka kanske :)
 
Jaha.. vad händer imorgon då? Jo jobba såklart :) Börjar 07.15.. fint! Får se hur morgondagen blir, är ju ändå sportlov denna veckan som kommer.. Ska nog hitta på lite myse med kidsen, mysfröken ska nog se till att det blir mys o kanske lite bus me mohaha. Nästan så man ser fram emot kommande vecka.. knasboll som jag är, annars brukar man ha söndagsångest :) eller är ja ute o cyklar!?
 
Hur har din helg vart? Nähe, göra lite nytta nu kanske.. Massa pussar o kramisar från lilla mej ;)

Fredagsmys/bus

 
ahh det blev en kortdag igår, skönt som fan att ha det så ibland :)Jag har ju vart sådär hemlighetsfull ett tag med en massa bus ja skulle göra. Igår blev det ju då av... Fick stå ut med lite smärta innan det va över :) Säger bara revben och gäddhäng :) Jag gör vad jag vill sen får andra tyckia vad de vill hehe.. ni får tycka om mej för den jag är :) Bara för att man får lite färg på kroppen, ändras man förhoppningsvis inte som människa!? Detta bus gjorde jag igår.. ahh när det väl lägger sej blir det nog bra :) Vad tycker du?
 
Life is what you make it Always has been & Always will be.. och This is what Im made of...
 
 
 
Ska faktiskt erkänna att ja sovit sådär, visste inte redigt hur ja skulle sova asg :) Men är ganska pigg idag ändå. En annan grej som hände igår va "Biotime", ohh va sjukt längesen.. men det blev den nya Die Hard :) hehe den va väl ändå ok, kanske lite småseg i början.. men ahh ok. Sällskapet va ju det bästaste iallfall på hela dagen :)
 
Efter bion blev det en färjan hem till ön, natta över hos familjen Nordström <3 Om en stund ska jag pysa upp till mami och papi och hjälpa dom med tårtorna.. Ska ju fira min älskade papi idag eftersom han smet på sin födelsedag... Här kommer man inte undan ;) Hur har din helg startat? Det är så skönt att det bara är lördag idag ;) wiiii! Hela helgen på mej att vila.. men hade gärna velat träna.. får väl ta mina promenader för att hålla mej i form medan tatueringarna läker ;) Ska eventuellt in till stan efter kalaset o busa lite..
 
Skepp o hoj people <3 Massa pussar o kramisar <3
 

mysig dag och en massa förberedelser...

Hej Hopp!
 
Idag har det varit toppen på jobbet :) Visst att det har vart en lååång dag, men känns som tiden ändå har gått hyfsat fort. Har mailat chefen om kurserna o kollat andra jobbrelaterade pappersarbete efter jobbtid osv.. 1000 järn i elden.. Nästan lite stolt med alla ansvar jag fått osv.. känner mej nästan som en liten chef :) mohaha! Idag skrev jag även en förbannad lapp till samtliga föräldrar som tror att man kan lämna sina barn på dagis trots att de är sjuka.. Nu är vi liksom smått trötta på att saker ska gå runt o runt o runt, så nu skrev jag ut regler osv och att det är viktigt att de har samråd med oss om det är några frågor och funderingar... Man kan ju för fan inte komma o tro att sin unge kan komma till dagis efter att de har kastat ut en kaskadspya på jobbet. mamma mia! 48h är det som gäller efter sista spyan.. sen kan vi diskutera... Så trött på att behöva tjata om detta, vet inte föräldrar sånthär? 1177 är oxå ett alternativ ifall man är osäker. Känns som man ibland jobbar med allt.. sjuksköterska, lärare, psykolog.. ahh u know! bara att ta tag i att o göra det man är bäst på just för tillfället och hantera det med ett lugn.
 
Idag har jag även handlat lite, staplat ved hemma hos Nordströmmarna o passat Aggebaggebus o lekt tittut. <3 Vi planerade då en "attackmorgon", med andra ord planerade vi en sängattack, väcka pappa och fira honom..  vi (unga familjen Nordström, jag och mami) ska väcka pappa tidigt som fan, hoppa i sängen och sjunga "ja må han leva".. precis som man gjorde när man va liten.. varför förstöra en tradition?! Nej här ska det bli som vanligt.. hej o håååå! jamisen på och en fin stämma.. jo men visst :) Stackars pappa lär väl bara sitta som ett frågetecken :) Hela Aspö kommer höra vår ljuva stämma.. *Sjukt kul* Lilla pappa! Lugnet före stormen... 05.30 e han körd :) gäller att kliva upp tidigt eftersom man vet att han kommer fly fältet tidigt, allt för att slippa allt kalasfolk under dagen.. han vill istället bli firad på lördagen, lite drop in :) Han och mamma ska åka till Småland och bara va..Rätt skönt ibland o bara åka iväg från allt galenskap :) hihi. <3
 
Efter jobbet i morgon ska jag in till stan för att lämna nyckeln till min goa kompis som ska få bo i lyan 2 nätter.. Snäll jag är alltså, världens snällaste Emma va?! hihi. Sen ska ja även hinna mysa o chilla lite på alla hjärtans dag.. Dela med mej all värme och kärlek <3  Firar du/ni alla hjärtans dag på nått speciellt sätt? Vi har alltid firat papi, men inte firat just alla hjärtans dag. Tycker ändå att jag delar med mej värme och kärlek varje dag, så för mig är det alla hjärtans dag varje dag haha ;) Me like :)
 
Nähe nu blir det lite kvällskrubb.. äggröra o nått kanske? Mumsfilibabba! Massa goa pussar o kramisar från mej <3

Semledagen :)

Ídag är det ju förtusan "semledagen" det firades genom att fixa semlor hemma hos familjen Nordström ;) Ems fixar.. Fick även passa Aggebaggebus medan Ida och Martin skulle klyva ved.. och vad passade vi på att göra då, agnes och jag?! Jo, åka pulka såklart! wihoooo.. med Selmabögen hack i häl när ja sprang i snön med pulkan bakom kunde det ju inte bli mer än hysteriskt roligt :) hihi mys på hög nivå! här kommer lite gosebilder på mosters lilla favvo <3
 
 
 
Nu ska vi mysa lite en stund, innan jag åker in till stan o gör den osäker. Hoppas du haft en fantastisk dag <3
Massa pussar o kramisar <3
 
 
 

nämen...

Nämen nu har jag vart sådär galet slarvig med att skriva här igen, sorry people.. vart ganska möe på sista tiden. Har tränat med mitt nya skyttestativ.. weeeeei! Va ju en succé! Kändes kanon och hur läcker som helst.. mumma! Har även varit otroligt mycket på jobbet nu.. starta upp temat, kurser hit och dit, möten osv.. ni vet hur det är!  Ska tydligen bli bokningsansvarig på jobbet me, ifall vi behöver vikarier.. både la boss, it-ansvarig och bokningsansvarig.. fatta vilka ansvar *asg* Viktigt!!!! Bara för att jag kan!  Är helt slut i skallen, idag började min dag 05.00 och kom inte hem förrän 21.00.. Jobb 06.30-16.45. möte 18-20 o sen hem till ön 21.00. Ni förstår att det är ganska möe nu... Bara att bita ihop va!?
 
Får ner en skyttekompis som ska bo i min lya tors-lör :) Snäll jag är alltså ;) Sj ska ja jobba som en lök o göra andra skojsiga saker i slutet av veckan *asg*.. mer säger jag inte, det märker ni förr eller senare. *bus*.
 
På torsdag fyller min älskade pappa år, naaw på alla hjärtans dag! 50 år blir min dadi, o eftersom han inte vill bli firad sådär på sin födelsedag kommer han att fly fältet.. drygt när en massa folk kommer o ska gratta en.. you know the feeling!? Men däremot ska bara familjen Addams fira honom i helgen.. Planering efter planering.. Kommer nog bli tokbra oavsett.. Här ska det firas ! <3
 
Men ska vara ärlig o säga att jag känner en liten inre stress.. mycket som kommer hända denna v.. Men samtidigt känner jag mig lugnt.. förstår ni? Nää, inte alltid lätt att förstå sej på mej alla gånger. Men stress inne och lugnet ute.. e ni med mej? ni har säkert kännt så nångång... kontroll, men ändå rörigt ibland sågspånen.
 
well well, hur har din måndag varit? vad händer i veckan? Nu ska jag snart krypa ner i gosesängen och sussa... öppningen imorgon me.. sen är det inte till stan och dona lite. God natt God natt people, sov så gott.. Pussar o kramisar
 
 
 

Som jag längtat och väntat

Oj oj oj vilken jobbdag det har vart.. alla har verkligen vart på hugget.. helt slut i både kroppen och knoppen efter en lång arbetsdag. Efter jobbet idag stannade jag o en kollega kvar för att arbeta lite på vårt projekt (temat) som vi håller i på förskolan. Vi har börjat med att rita upp hela Aspö på en stor "rullgardin", nästa vecka är målet att ska hinna måla den och börja sätta upp barnens hus och olika sevärdigheter på ön. Tror detta projektet kommer bli asbra! Visst det ligger mycket tid bakom det, men shit va det är värt varenda minut. Skrev ut en massa idag, som jag ska ta hand om under denna och nästa vecka.. svårt att hinna med allt på en gång :) Lite varje vecka så är vi snart igång på riktigt :) Känns bra hittils! Även om man va toktrött idag så va det sweet, tänk va rätt sällskap(kollega), kaffe och musik kan få övertiden att gå snabbt... passade även på att planera en massa jävelskap hahaha :) Bra jobbat idag! *Klappar mej själv på kinden, bra där!*
 
När jag skulle släcka och låsa på jobbet va jag nog övertrött... Alltså snälla nån.. Varför liksom försöka låsa jobbet med sin hemnyckel?!.. vart går gränsen för att va utbränd? *asg* o när ja kom på mej själv att det va fel nyckel bara asgarvade jag o drog till ett grisskratt o avslutade med att skaka på huve innan ja drog... :) Ahh men varför inte?! Ibland känns det ju att man bor på jobbet, är där dag in och dag ut.. till o me ungarna tror att man bor på jobbet. hehehehehhee! Kan säga att det kändes bra att åka hem efter en lång dag.. :)
 
Väl inne i stan gick jag upp på stan för att hämta ut mitt nya skyttestativ.. fyfan som jag längtar och väntat på den! Ohhh så happy när jag öppnade paketet och fick ihop att! mm stog länge och väl och blinkade, kände och beundrade stativet.. mumma! I slutet av veckan ska den invigas..mmmm pirrar ju i kroppen :) Rätta mej om jag har fel..men det är så galet kul med nya grejer <3
 
 
När jag försiktigt plockat ner min nya leksak fick jag ett ryck.. dax att gå igenom gardroberna.. mamma mia va skit man har.. Blev massa grejer som hystades, åter igen fick jag den där nöjda känslan i magen. Känns som jag kommer somna som en stock ikväll.. :)
 
Imorgon är det en lagom lång dag, jobbar till senast 4, men kan likaväl bli 3.. Håller tummarna :) Då ska jag bannemej träna på gymmet.. känns som det va evigheter sen. :) Bara på att.. Hoppas din dag har varit sweet!? Och inte lika förvirrad som min hehe :) Massa pussar o kramisar

Ett sånt jävla molijux!

Idag efter jobbet blev jag sådär jobbigt baksugen.. ahh blåbärsbiskvier hade ju vart jävligt gott tänkte jag.. In o handlade all ingrediens som behövdes, åkte hem till siss och började molijuxa med grejerna.. Smeten va ju smarrig, det måste jag iallafall säga..så det lyckades jag nog med.. sen kommer vi då till själva krämen som ska va mellan.. amen jeeesus! Hur jävla svårt ska det va då.. hade i det ja skulle ha enligt receptet, men... suck jag blir så trött på alla problem som man jämt stöter på.. men iallafall.. mojade ut grejerna på halvorna och in i kylen.. tyckte dock att den va aningen rinnig.. gick in och läste.. receptet stämde.. men wtf.. gick in och läste på andra recept och där fanns en ingrediens som jag inte hade i det receptet jag läst.. ahh all denna förvirring.. efter ett par grodor som spottats ut från truten, blängde jag på helvetet, suckade och skakade lite grann på huve.... vad ska det bli av detta!? Kanske inte världens snyggaste, men gott lär det iallafall bli.. varför ska man jämt gå efter utseendet, när det är smaken som är viktigast i detta fallet hehhe.. visst man äter med ögonen me.. men de är långt ifrån klara.. 
 
Änsålänge ser det väl ändå proffsigt ut?.....
 
 
 
men vad hände sen då?... Här har vi slutresultatet hehehhe ;) Försökt pimpa det med hjälp av min älskade syster som fick doppa biskvierna.. Ska bli intressant att smaka sen.. kan ju va en intressant smakupplevelse hehehehe. Ska nog försöka göra det lite bättre nästa gång. :) Som sagt... jävla molijux!
 
 
Nu har jag inte tid att skriva mer.. nu blir det farmen, tillsammans med familjen Nordström. Dregla lite över bilderna ni så ska ja iallafall ta ett smakprov med en kopp kaffelaffe om en stund.. Enjoy! Pussar o kramisar

Bra start och ett bra slut <3

Ahhh vilken fantastisk dag det har vatt allts, inleda morgonen med frulle på sängen.. inte fel inte fel.. perfekt! Thanks ;) Kan det gå snett en sånhär dag? Ehhh nej! Det ända negativa med denna lördagen måste nog ändå va att tiden gått sådär galet snabbt... men tiden går jämt förfort.. eller har jag fel?
 
Alltså jag trodde först inte att mello va nått för mej.. men attans va fel ja hade :) Hur kul som helst va det, siss och jag satt där o fnissade o hejade :) elt ok bidrag det oxå...
 
Bidragen va
"Skyline" - David Lindgren
"Burning flags" - Cookies N Beans
"Paris" - Jay Jay Johanson
"Gosa" - Mary N´diaye
"Vi kommer aldrig att förlora" - Eric Gadd
"Heartbreak Hotel" - Yohio
"Porslin" - Anna Järvinen
"We´re still kids" - Michael Feiner
 
Ohh kunde inte smälta att den lilla "tandpetetaren"   Yohio hade en sån jävla röst.. shit pommes.. hehe men hur lik en brud får man va!?.. innan jag fattade att det va en hane.. Tänk va en bild kan luras...Ta en titt själva..
 
 
Iallafall.. publikfavorit va de trotsallt här i lilla Kalle K... Alla deltagarna va fantstiska på sitt sätt och det lät bra lövly :) Kul att se hur de arbetar bakom "kamerorna" och att allt måste stämma osv.. otroligt :) Här kommer några sköna bilder från kvällen... Lite suddigt o sådär, men inte så lätt alla gånger att va stilla o sen för stackars kameran att hänga med, när man känner sej som en kines som ska fota precis allting :) hehe fick dock inte med när de släppte de stora uppblåsta ballongerna som studsade mellan publikhavet.. fränt!
 
 
 
 Jaha people, vad tyckte ni som eventuellt såg programmet på tv? Lika go känsla i kroppen som mej? Knappast, för att va på plats när det händer, får en att rysa ibland :) mmmhm! Kommer iallfall somna gott i natt, är toktrött hehe.. tar visst på krafterna. Hur har din lördag vart? Imorgon blir det sovmorgon... finfint! Som det ser ut nu blir det inget bad tillsammans med mian lövly damar + barn.. får bli andra planer istället.. ;) Nähe mina damer och herrar.. nu ska ja moffa ner mej i sängen.. kommer somna som en stock efter denna lövly dag... Tusen tusen tack för att ni gjort min dag så perfekt <3 Massa pussar o kramisar <3

RSS 2.0