Bra start och ett bra slut <3

Ahhh vilken fantastisk dag det har vatt allts, inleda morgonen med frulle på sängen.. inte fel inte fel.. perfekt! Thanks ;) Kan det gå snett en sånhär dag? Ehhh nej! Det ända negativa med denna lördagen måste nog ändå va att tiden gått sådär galet snabbt... men tiden går jämt förfort.. eller har jag fel?
 
Alltså jag trodde först inte att mello va nått för mej.. men attans va fel ja hade :) Hur kul som helst va det, siss och jag satt där o fnissade o hejade :) elt ok bidrag det oxå...
 
Bidragen va
"Skyline" - David Lindgren
"Burning flags" - Cookies N Beans
"Paris" - Jay Jay Johanson
"Gosa" - Mary N´diaye
"Vi kommer aldrig att förlora" - Eric Gadd
"Heartbreak Hotel" - Yohio
"Porslin" - Anna Järvinen
"We´re still kids" - Michael Feiner
 
Ohh kunde inte smälta att den lilla "tandpetetaren"   Yohio hade en sån jävla röst.. shit pommes.. hehe men hur lik en brud får man va!?.. innan jag fattade att det va en hane.. Tänk va en bild kan luras...Ta en titt själva..
 
 
Iallafall.. publikfavorit va de trotsallt här i lilla Kalle K... Alla deltagarna va fantstiska på sitt sätt och det lät bra lövly :) Kul att se hur de arbetar bakom "kamerorna" och att allt måste stämma osv.. otroligt :) Här kommer några sköna bilder från kvällen... Lite suddigt o sådär, men inte så lätt alla gånger att va stilla o sen för stackars kameran att hänga med, när man känner sej som en kines som ska fota precis allting :) hehe fick dock inte med när de släppte de stora uppblåsta ballongerna som studsade mellan publikhavet.. fränt!
 
 
 
 Jaha people, vad tyckte ni som eventuellt såg programmet på tv? Lika go känsla i kroppen som mej? Knappast, för att va på plats när det händer, får en att rysa ibland :) mmmhm! Kommer iallfall somna gott i natt, är toktrött hehe.. tar visst på krafterna. Hur har din lördag vart? Imorgon blir det sovmorgon... finfint! Som det ser ut nu blir det inget bad tillsammans med mian lövly damar + barn.. får bli andra planer istället.. ;) Nähe mina damer och herrar.. nu ska ja moffa ner mej i sängen.. kommer somna som en stock efter denna lövly dag... Tusen tusen tack för att ni gjort min dag så perfekt <3 Massa pussar o kramisar <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0