Semester

Längesen jag skrev på min lilla blogg...dåligt av mej, men har haft mycket att göra..

Ja nu har man äntligen semester.. V 25-27 sen jobbar jag V 28-32.. Sen får man se vart man hamnar, vem vet om det bir förlängning eller inte :)

Jag har tagit examen som lärare nu i juni, så nu är man lärare för år 1-7 med inriktning på idrott och hälsa.. Har jobbat på Karlskrona Montessori sen februari..;) Hur roligt som helst, jobbar i en 4-5:a och sedan fritids på eftermiddagarna = 100% tjänst... woho.. Hoppas verkligen att jag får vara kvar där, spela rulle vilken klass eller fritidsgrupp jag än får vara i, men skolan är helt underbar.

Andra spännande saker som har hänt i mitt liv är att jag har fångat en pöjk som heter Christoffer ;) Vilken gobit alltså he he :) Vi har firat midsommar tillsammans ute på ön tilllsammans med familj och vänner, hehe han verkar ha överlevt hehe :) I helgen ska vi åka ut till Ungskär tillsammans med Ida och Martin, gyttans. Tydligen ska det vara runt 30 grader på lördag:) Kommer gå upp tidigt och käka frulle sen är det steeek och baud som gäller, kommer även grilla och ha trevligt där ute. Jag kommer ju bli  som en peppakaka efter helgen :) Är redan solbränd, men det kan alltid behövas jämnas ut...

Idag har jag och mormor varit hos veterinären med Alice, hon har blivit biten av en annan katt när hon varit ute och busat. he he sammanfattningsvis kan jag ju säga att Alice inte va speciellt förtjust i veterinären hehe hon fräste och försökte nafsa och klösa henne HAHAHA.. Men när jag skulle hålla i henne blev hon lugn.. tro tusan att min lilla kise blev rädd när hon inte känner folket.. mammas beteende upp i dagen hehe jag är precis lika dan, tycker inte heller om "doktorer/läkare" osv...urk får panik.. nästan så att jag blev nervös i väntrummet :S Men efter mycket om och men så fixade vi till min lilla kisemis.. Hon fick en spruta, rakade hennes ena bakben + att hon fick en tratt som hon verkligen inte tycker om.. men måste man så måste man.. Hon blev depp på en gång.. vem skulle inte blivit sur och hängig då liksom.. Så nu ska Alice få pencillin varje morgon och varje kväll i 1 vecka, flytande form så det är inte så bökigt.

Med tanke på läkare och doktorer så kanske jag ska till vårdcentralen eller sjukhuset... Har galet ont i magen, framförallt på högersidan... misstänker att det e nått med tarmarna eller blindtarmen... :( jag som verkligen hatar sjukhus :) bläääk... men men blir jag inte bättre så finns det bara ett alternativ.. urk! Nä nu ska ja inte tänka så mycket.. Nu ska ja slappa lite...

Over and Out/ Emsan

RSS 2.0