heldag ute på ön

I torsdags skulle farfar fyllt 86 år :( Saknar fortfarande min bästa vän så oerhört. Kan än idag gråta som en tok av saknaden. Det var minsann ett speciellt band mellan oss. Finns många fina minnen och även de jobbiga stunderna dagen innan han lämnade oss. Sitter här och nästan gråter... gör så ont i mitt kärleksfulla hjärta. Kommer ihåg när jag satt vid sjukhussängen, han var helt borta men kunde höra. Han blundade men jag är helt säker på att han visste att det var jag som satt hos honom. Jag höll hans hand. fick knappt fram ord, men sa till honom att allt kommer bli bra ch att han gärna får hälsa på så ofta han bara kan. <3 
 
Någongång när pappa var där dagarna innan mig, frågade farfar varför jag inte vågade komma fram till honom. Utan jag bara satt på en stol en bit bort, det var inte jag utan en droppställning :( Fatta vad han hade velat ha mig där. 
Har typ 1000 sakar jag skulle vilja berätta för honom, hur man har det nu och hur han har det på andra sidan. Tänk o få en hel dag med honom igen, vi skulle hunnit med mycket jag och farfar <3 Det hade blivit mycket skratt och klappar må jag säga. <3 Som ni anar betydde han otroligt mycket för mig.... Var och hälsade på farfars grav idag, gav honom rosa blommor som symboliserar mig, älskar ju rosa. Satt där en stund och viskade en massa roliga saker till honom :) Även om jag hade gråten i halsen så var jag samtidigt väldigt glad. Hade kunnat sitta länge och väl vid hans sten o bara fundera, sakna, skratta o gråta på samma gång. Som sagt, önskar han fanns hos oss. Spökeriet hemma i lägenheten hoppas jag är farfar hihi <3 Även här hos mami och papi :)
 
Åkte ut till ön idag för att få en riktig mysdag med familjen. Var längese jag sov över här :) Ska bli mysigt Redan fått massage, grillat och nu ikväll blir det paj :) Ohhh spenatpaj, smarre! Hoppas på att bli som karl alfred asg ahaha skoja. Men det är smaskigt som bara den.
Ohh föresten, mami och jag var nere och tränade på Aspös gym, helt ensamm var vi. Jag körde lite halvlugnt, samtidigt som jag pushade mami för full kareta. Härligt jobbat :) Sötnosen :) 
 
 
 
Har även träffat sjukligen Agge idag, ögoninflammation och sjuk :( Lillskruttan. Trots det är hon mosters lilla gulla och bästis <3 Ska se ifall ja kör inom imorgon innan jag åker hem igen. Ska lämna en mugg till my one and only syrra :) En mugg med hennes namn på fniss. Jag har en lika dan med mitt namn, vi hade nämligen sådana när vi var små. 
 
Hur har din dag varit? Jag säger en sak... fyfan va skönt med helg! Nu ska ja njuta lite här tillsammans med familjen Addams. Puss o kramis

jul o nyår

Jaha då var även nyår över, nu är det ett nytt hejdundrande år att se fram emot. Julen var toppen och likaså nyår. Julen firades hemma hos föräldrarna och nyår hemma hos syrran. Spelade bingo igår, tyvärr ingen vinst :( men nära varje gång, som vanligt. Haha.
 
Såhär nån dag efter nyår brukar d ligga en tävling, inget undantag detta året.imorgon drar jag till swe cup. känner mig inte alls förberedd, surt. Det  har vatt vatt mycket bara... Har iallafall hunnit fixa materialen. Idag måste jag träna, får se om jag hittar rätt känsla o sådär. Sen packa väskan, kommer hem på måndag igen :) på nått sätt känner jag, skit samma hur d går o sen samtidigt vill man prestera. Hotell e ju fint iallafall :) får se allt som ett par dagar träning haha. 
 
Börjar jobba snart igen, 7 januari. Känns som semestern stungit iväg, hur har din ledighet varit!? Nu ska ja ladda inför träning. Puss o Kram

RSS 2.0