Planering...

Då va tisdagn över.. Idag har det vart en mysdag tillsammans med barnen. Trots att ja gick upp tidigt så höll jag hela dagen ;) Har haft "bio" med barnen, så hela förmiddagen har vi kollat på film :) Nalle Puh.. va sägs om det? naaw jag låg iallafall och mös med ett par trollungar till filmen. Popcorn och mysepys... me like! <3
 
 
Sen har vi även pysslat på eftermiddagen, gjort spöken av gips... riktigt fina! Stolt över mina små barn, de fick sedan måla dem i vilken färg de ville.. vem har sagt att spöken måste va vita? finfint!
 
Efter jobbet idag hann jag inom hos mormor o morfar lite snabbt.. Mormor ville visa mej en grej, hon håller nämligen på att sticka mej en mössa.. fränt! Vill tusan me lära mig att sticka o virka en massa fräsiga mössor o raggsar :) Kommer väl när man får tid till sånt :)
 
Idag har jag börjat planera inför fredagen.. Halloween närmar ju sig och ahhh jag tror att jag bestämt mej. :) Blir utgång! wihooo ut o skaka loss :) Kuligt som tusan ska det bli, vet knappt när ja va ute sist. Minnet är bra men dåligt :) Har lite förslag ändå på vad ja ska va utklädd till.. men vad tror du om detta?? O sen ska det givetvis sminkas som tusan... Hmm sminkas, smyckas osv, tror det kommer bli bra. Tänk va man har en massa maskeradgrejer man har hemma.. fanns lite o välja mellan... :) Ohh bara tokälskar att spöka ut mej. tsss! På torsdag då jag är ledig ska jag nog hinna med att fixa de sista grejerna.. <3 sweet
 
 
Nu ska ja minsann chilledilla resten av kvällen, känns som ja planerat klart för ikväll. Imorgon är det jobb som vanligt... dock börjar ja inte supertidigt, utan normaltid ;) skönt! Vill du veta nått skoj? Att ja ligger ruskigt bra till att få 100% tjänst på ön.. ohh *pirr*..  :) Så glad! Har möte på måndag, då ska vi se vad säääfen säger, ska även planera våren då..  :) Ska även ha avdelningsmöte imorgon.. ett himla ståhej.. men men.. Hur har din dag varit? Massa pussar o kramisar <3

Kalas och höstdon...

Tjena hejsan!
 
vilken natt! Sov över hos familjen Nordström inatt, o Agge började att hålla ett solo kl 02.00 o en bra stund efter det.. lilla busan! Så jag är nog lite övertrött idag... Får man stå ut med! ;) Gick sedan upp strax efter kl 07.00 då siss gick upp.. Vi gjorde mysfrulle.. äggröra, kaffe, rostade mackor osv. Mysigt! Där satt vi i soffan och kollade lite på tv, medan mannen stensov i huset. haha! jag är nog inte en människa som kan ligga o dra mej, men ibland önskar jag faktiskt att jag vore bättre på det. Eller inte bara dra sej, utan öven kunna sova längre på helgerna.. men jag är som jag är.. 2000 järn i elden samtidigt...
 
Efter frullemysen gick vi en promenad tillsammans.. Ida, Agnes, jag och mami.. vi gick nerom hamnen, där pappa precis kommit iland(egen företagare, yrkesfiskare).. Han hade fått mycket firre, så han hade minsann att göra ett bra tag fram över.. Sik, abborre och gädda va det mest av.. smarre! Alltid skönt att va nere i hamnen tycker jag, eller ute överlag.. Att kunna stanna och prata med folk, eller bara njuta av solskenet och det trevliga sällskapet... ahh! Lite som en livsnjutare idag..
 
 
Har även hjälpt mami att räfsa upp massa löv som låg utspridda på tomten, jag gick lös med räfsan.. hej o hå! Blev ett par danssteg och en klassiker... att slänga sej i en lövhög.. :) Moget!? Näää men jävligt kul är det iallfall, kommer nog aldrig växa ifrån det där! Barn på nytt liksom :) Är det höst så är det!
 
 
Hipp hipp hurra för världens bästa farmor idag!! Kalas där alldeles strax. Familjen Addams kommer att samlas och det blir middag o smarrig fika efter det. Kommer tokstorma farmor som vanligt med pussar o kramisar o dansa loss ;) da-di-da-da.. så sjugner vi lite samtidigt som vi dansar ;) <3 Älskar att hon är så spontan..Det är så vi gör ibland på ön.. Är som vi är <3 Sponatana lökiga saker.. wihoo.. tokgilla! ;) .
 
Nu ska ja göra mej iordning, kan inte se ut som en hottentotte ;) Slappe-style ;) lite "kom som du är" ..
 
 Hoppas du haft en bra söndag hittils, det har iallafall jag om man ska se helheten ;) NU.. mot kalas o gottiheter. Pussilipuss o kramisar
 

mysdag med mami på stan

Det va så mysigt att umgås med mami hela förmiddagen. Jag bjöd mami på frulle när hon kom till mej, riktigt mysigt! Gick sedan på stan i armkrok o shoppade o provade ut glajor. Gjorde synundersökning, vilket ledde till att det blev ett par glajor, behöver ha dom när jag är trött eller har ansträngt/koncentrerat mej mycket... :) Sexy värsta frökenglasögonen ;) Så dagens lilla köp blev glasögon och två tröjor. Här kommer lite bilder... Vad tycks om dagens kap?
 
 
  
 
Efter shoppingen cyklade mami och jag ner till färjan, satte oss nere på färjan... Varmt och gytt och lugnt.. det va bara jag, mami och en dam som satt nere i lugnet. ;) sweet! När vi väl va framme på ön cyklade jag inom familjen Nordström.. Där va det fullt hus.. Martins systrar :) De hade utedag o gjorde iordning på tomten.. så ja hjälpte dom med att räffsa undan en massa löv som låg utspridda på tomten. Blev bjuden på en "kabojsaresoppa" hehe som va duktigt kryddat med chili, jalapenos eller va tusan det hette.. men tokälskar kryddig mat så det slank ner.. Thanks! Mysigt att laga mat ute och hålla på att arbeta på tomten, nästan så man längtar till hus själv. :) Har även blivit en massa mysepys med Agnes <3 Lövly!
 
Imorgon är det kalas för farmor.. Världens bästa farmor <3 Då blir det middag o kalas o massa myse med familjen Addams <3 Hoppas din dag har varit kanon? Händer ikväll? Massa pussar o kramisar <3
 

Efterlängtade helg!

Ahh idag har det varit en helt ok dag, riktigt längtar till idag.. ok, inte längtar efter långpasset, utan att det är sista dagen som man kan ånga på, för att  sedan ta en efterlängtad helg! 
 
I förmiddagen va jag o en kollega iväg med våra stora förskolebarn inne i stan, där det va sång, dans i disco-light (även ja skakade loss med barnen), fika och måleri :) Riktigt mysigt hade vi det! 
 
När vi kom tillbaka på ön fick vi skjuts upp till skolan, där vi va sena till maten.. men va gör det.. va så lugnt uppe på skolan ändå. Blev stek, hemmagjorda klyftpotatis o sås, ahhh riktigt smarrigt måste ja säga o som fredagfika blev det kladdkaka med after eigh i o kaffelaffe.. inte helt fel?!  .. :) Är så himla glad och tacksam att det är lugnade iaf en dag i veckan, för idag har jag varit galet trött. kanske inte så konstigt eftersom det vart en lååång dag.. Tack gode att det äntligen är helg! För just nu hade jag verkligen inte orkat med en arbetsdag till :) Så inställd på att ha sovmorgon två lövly dagar nu innan det är på att igen. :)
 
Efter jobbet idag hälsade jag på mami, papi och farmor lite snabbt, cyklade även inom familjen Nordström.. Pass på att mysa lite ;) Martin tyckte jag såg så trött och sliten ut så han gav mej ett glas vin :) Precis va ja behöve efter en "fullrullevecka". Thanks! En sån man skulle man haft, som serverar mej lite gotte efter en tuff vecka haha :) snällis!
 
Säger bara home sweet home.. Blev en dusch direkt när ja kom hem, va ju sådär tok-kallt ute.. burr! Kändes som ja hade kunnat stanna i duschen i flera timmar, varmt och gytt <3 Blev såklart mjukisar för hela slanten efter det o flufftäcket... mysfaktor 1000.. tända ljus har jag ju me såklart.. o för att höja övertröttheten, garvar jag nästan ihjäl mej till American funniest.. hur roligt får man va? hehe roligt på andras bekostnad.. rätt skoj! *fniss fniss, nöff, fniss*
 
Hoppas din dag har varit kanon. Imorgon får ja mami-besök på morgonen (08.30) wiiii umgås o mys dagen..Ska försöka ta sovmorgon till kl 08.00 iallafall, får se hur ja lyckas med det. :) Får försöka gömma mej under täcket eller nått :) Blir kaffe o mysfrulle sen  <3 Massa pussar o kramisar från övertrötta lilla jag ;) Pussilipuss o nyp i stjärten ;)

Vad gick snett?

För det första va naten väldigt orolig, ett himla kollande på klockan, snurr snurr snurr.. hmmm nått låg jag o tänkte på, men vad?! förmodligen på alldeles för mycket. Vaknade kl 05.00 o efter det kunde jag inte redigt somna om, gick upp kl 07.00 o gjorde mej iordning... Grejen va den att jag skulle ha sovmorgon enligt mitt schema.. rättare sagt skulle ja börja 11.30... eller?? Jag körde och hämtade en rekvisition till förskolan av bossen, sedan blev det en runda upp till vårdcentralen för att ta de nya proverna.. Blodvärdet låg högt o bra igen, 150... sweet! :) Men de andra värdena fick jag inte reda på idag, utan de ringer och meddelar mig när svaren kommit.
 
Efter det dryga besöket uppe på VC, där jag o alla pensionärerna befann oss satte jag mig i bilen igen för att sedan glida runt o chilla.. !? hmmm.. näää! Ingen ro och ingen vila.. blev terrade av mina kollegorna, ifall jag tatt sovmorgon osv.. ehh nej ,men bara för att det blivit ett fel på schemat så har ja fått höra detta hela dagen. Ohhh, o hålla på att stressa mej o messa o fråga när jag kommer gör ju inte mitt humör bättre.. hehe tusan va ja blev agg! Att jaga, tjata, löka sej på min bekostnad är inget o leka med.. Hur tror ni att jag va när ja kom till jobbet då? Jo, lagom irriterad, besviken osv.. slängde fram gotte till fikat mitt framför näsan på dom o sa.. "Här har ni att gotta er lite med".. o så sa ja att det va omoget att få mej att känna mej dum.. men wtf.. de förstod att det blivit ett missförstånd med schemat, eftersom jag alltid är 20-30 min tidigare i vanligafall innan jag börjar. Så d så!
 
Kan väl säga att den dåliga starten på morgonen slutade bättre, ahh visst är det skönt med ett bra slut? Fick reda på att en kollega skulle sluta... hmm visst den biten kanske va lite ledsamt, men glad för hennes skull. Så nu kommer det bli en tjänst ledig som är på 100%, håller tummarna på att bossen sätter den till mej och min tjänst läggs ut.. Ska va glad om ja får va kvar... får se vad de har för planer framöver. Vi ska ha ett möte inom kort...
 
På jobbet har vi nu börjat planera Halloweenfest för ungarna.. Hela v44 kommer vi ha halloweentema. Utklädda, baka, kolla film o ha skattjakter o bus.. ahh det tillhör! Är det höstlov så är det, då ska man bannemej ha roligt så man viks av skratt... Idag tränades det på att göra lite roliga bakelser.. vad sägs om denna fräna?
 
 
Well well.. Efter jobbet idag blev det Loket.. Pump och Core, alltid lika gytt efter.. helt slut! Ont lite här o var... utfall med tyngder suger precis överallt :) Lövly ;) Nu ska ja strax åka ut till lost, öppning i morgon, har även stängning.. mmm så ett långpass... 06.30-17.15.. Kommer somna gott imorgonkväll <3
 
Hoppas din dag har varit bra? Massa pussar o kramisar <3 Pussilpuss..

härliga onsdag

Då har vi kommit till halva veckan, bara några dagar till innan lite helg. Ska bli riktigt skönt att ha en ledig helg.. ingen tävling, utan bara besök av min älskade mami på, lördagen.. mys! <3
 
Idag vaknade jag tidigt, lite innan kl 06.00...natten kunde blivit bättre, bara legat o rullat, kollat klockan o väntat på att kliva upp.. sånna nätter är sååååå jobbiga! Klev iallafall upp med en gång, trött som fan o gjorde mej iordning lite snabbt och insåg att ja skulle hinna med 06.30 färjan.. Lyckades med det.. va då inget liv?! Hade egentligen kunnat sova 1h till utan några problem, för tid till jobbet hade jag ialalfall.. På färjan lämnade jag inte bilen, utan satt kvar o hade lite allsång för mej själv :) Med musik i öronen låter de flesta låtarna man sjunger nästan bra *asg*. :) Väl ute på ön körde jag hem till min underbara syster o Agnes för att ha lite frullemys. Det va så mys att gå o slänga sej i sängen där Agnes låg som bara väntade på mej ;) När hon såg att det va jag så bara sken hon upp, ohhh detta underbara leende gjorde min dag. För på jobbet va det full rulle med alla småkrassliga barn... Hade stängningen till o me, jobbade över ett par minuter oxå, roligare kan man ju ha kanske. Men då det va som segast o ja va som tröttast tänkte jag bara på agnes underbara leende och personer som får mej superlycklig. Tack! <3
 
 
Hehehe fick visst en Agnes i knät efter ja satt mej i soffan för att kolla på nyhetsmorgon. Ida skulle duscha så jag fick den lilla trollungen bara lite sådär hejsan hoppsan. En liten nakenfis som såg lika trött ut som mej *asg* Mosters lilla gull <3  
 
Efter jobbet körde ja in till stan för att ånga lite på loket. Körde bröst, armar, rygg o lite mage... och som avslutning 25 min PW med lutningsökningar, sweet! Funkade, trots att ja har den dumma förkylningen. När ja kände mej klar begav jag mig hemåt, duschade, plockade fram grejer till morgondagen och lagade mat. Vad sägs om nyfångad abborrefilé, potatis, spenat o kall romsås? Helt ok enligt min mening. :)
 
Imorgon ska vi se om ja orkar gå på nått pass, isf blir det pump och core, galet skönt efteråt.. Håller tummarna på att ja har lite energi över när ja slutar imorgon. Hur har din dag varit?
 
Massa pussar o kramisar <3 Pussilipuss

rörd

Naaw idag ble jag sådär överaskat rörd på jobbet. Lagom när jag skulle gå hem, skrek ett barn efter mej... "Emma, stanna jag har gjort en sak till dej! ". Jag började ta på mej min varma goa jacka o skorna, då ungen kom utspringande till hallen med en teckning som han gjort. Denna teckningen fick mej rörd.. måste uppebarligen gjort ett bra intyck hos de små liven. :) Allt för de små huliganerna. Det söta va sen när ja fick teckningen, att han gav mej en kram och sa att jag va världens bästa fröken.. Tror du det värmde nått i mitt hjärta eller vad? Jag är bara den jag är, delar med mej värme, kärlek och en massa skratt bara ;) naaw!
 
 
Efter att ha lyckats ta sej ifrån skolan efter ett himla kramande i hallen, körde jag ner till färjan för att glida över till Kalle K. o japp, även idag blev det allsång i bilen tills jag landade :) Inne i stan blev det skytteträning.. kände mej inte redigt kry, men tränade iallafall. Kändes kanonbra på träningen, trots att resultatet inte va det bästa.. men känslan fanns där. Kommer bli mer träning i veckan, ska chocka hjärnans celler lite grann tror ja.. konsentration på hög nivå. :) Efter jobbet imorgon ska jag till Loket o träna, så är iallafall planen.. :) Skönt!
 
Hur har din dag varit today? Nu ska ja moffa ner mej i soffan och ta en smarrig chai te o försöka slappna av så gott det går. Massa pussar o kramisar <3

Ville inte hem...

Ohh vilken dag d vart.. Många barn som va sjuka och många barn som va på förskolan o som va genomförkylda.. ahh, kunde minsann ta de i hand allihop, för ja sitter i samma sits.. Genomförkyld. Lite som att befinna sej i en sjukstuga.. Stackars de små liven :( men men vi har myst o haft det toppen ändå trots att vi alla vart lite hängiga o frusna :) Ja jobbade hela eftermiddagen själv, min kollega fick åka hem för att ta vab (Vård Av Barn)... Ok.. eftermiddagen bjöds alltifrån jympa till massage... Mysepys!
 
När klockan började närma sig stängning hade jag en kille kvar, en kille som går i årskurs 2. :) Han ville minsann inte hem när hans lillebrossa skulle hem, tillsammans med sin farmor, när för han ville stanna med mej och till hans mamma kom o hämtade honom. Jobbade ju förtusan nästan över 30 minuter.... skönt att denna arbetsdagen va slut där alltså! Haha!
 
Efter jobbet körde jag inom affären för att handla lite grann, kan ju inte åka hem till en tom kyl ;) När ja va klart med att handla, snabbade jag mej in till familjen Addams, där va ju familjen Nordström me, ohhh mys! <3 Körde sedan ner till färjan för att ta mej hem. Blev allsång och digg i bilen medan ja väntade på att landa i stan... na na na na ;) Tur igen hörde mina vackra melodier.. hest, host rätt va det va, nynnande o högt o ljuvligt när man kunde låten,. moahahah!
 
Borta bra men hemma bäst? Ja ibland iallafall. Kan va rätt skönt att komma hem till sitt kryp in o bara få va..  Duscha o sen bara tassa runt precis som man är, utan att bry sej om nått.. Duntofflor o tjocktröja hehe.. mm home sweet home. <3 Ska ta o hänga upp tvätten kom ja på nu.. sen ska ja bara löka fram till klockan blir 21.00... då är det "Det okända"! Fastklistrad i soffan kommer ja va då, alltid lika spännande att kolla vad som händer. Önskar det hade kommit ut en sån människa som kan se och få kontakt med "spöken", finns säkert gott om gobitar runt om oss. Vet att det finns folk som tvekar på sånt, men om man själv upplevt saker så vet man att det är "nått" iallafall. Så är det bara.
 
Hoppas du haft en toppenbra dag!? Massa goa pussar o kramisar från lilla mej <3 Pussilipuss <2

Härlig promenad

Idag blev det en liten skön promenad med Martina, vi gick längst vattnet på ena sidan av ön. Mysigt som tusan och tur med vädret hade vi me. Varmt och skönt, inte hade man kunnat tro att det är höst, förutom alla löven som seglat ner till marken. Det va så vackert att gå bland alla vackra träd längst vattnet, alla löven va olika färger, löv som föll, vattnet som kluckade mot land och båtar som körde förbi... ahh en helt fantastisk promenad.. o en massa saker hade vi att prata om. känns fint att Martina är hemma igen, goaste du. Vi avslutade vår promenad hemma hos familjen Nordström.. blev en fika utomhus <3 Riktigt nice! Här kommer lite bilder från promenaden... enjoy!
 
 
 
 
 
 
Just nu har ja precis kommit hem till päronen igen, ska ta o traska in till min underbara farmor o hjälpa henne med en grej. Hon håller på med nån datagrej, hon läser en datakurs o så har hon mej som en liten handledare haha. Allt för familjen <3
 
Imorgon är det jobb igen, långpass.. 06.30-17.15 *pust* men bara att bita ihop. :) efter jobbet ska ja in o lossa ett par skott.. avreagera sej lite :) Hoppas att du haft en fantastisk helg! Massa goa pussar o kramisar <3
 

Det va då själva fan! "back-off"

Idag va det som sagt tävling... Började bra men slutade riktigt jävla dåligt. Första omgången va väl kanske ändå ok, men andra omgången va ju riktigt katastrof. Ville bara storböla... ont i hjärtat av besvikelse :( Besvikelse, less, hjälplös och värdelös, så kände jag mig när ja skjutit bort mej. Totalt värdelös! Nää fyfan... o när ja blir förbannad o depp så blir jag verkligen det. o när folk inte kan ta det.. so please, " back off" o låt mej va en stund om ja ser irriterad ut... iaf tills känslorna lagt sej lite. O komma fram o ge beröm, trots att det gått dåligt e ju helt klart brist på respekt, fy på er! Är jag inte nöjd så visar jag minsann det med mina svarta ögon... Inget gullligull om jag inte kommer fram frivilligt...  Inte meningen att va otrevlig, men ja går verkligen in för min sport o kan inte ta att det går emot mej. Det är lite som en berg och dalbana, ena stunden är allt kanon och andra stunden är allt åt helvete. Idag är det en "back-off-dag".. behöver egentligen nån som kan lugna mina ittriga nerver o det fräsiga humöret.
 
När vi kom tillbaka till stan efter trippen hystades jag av hemma hos mitt, men kände då helt plötsligt att jag inte ville vara ensam.. nä det ville jag minsann inte. Tog istället min räser-cykel o cyklade ner fort som fan till färjan, satte mej där... o då kom Martina, som kommit hem från sin resa.. Vi hade egentlgien så mycket att prata om, men fick inte vara ifred. En barnfamlilj som har sina barn på dagis kom o våldgästade oss, ingen ro och ingen vila... men men stog ut till färjan landade. Martina och jag bestämde att vi skulle plocka med oss Ida och Agnes på vår picknick imorgon, riktig tjejdag <3
 
Hur har din dag varit? Inte vart lika irriterad o ittrig som mej hoppas jag? Nu ska ja nog ta en promenad o rensa hjärnan en stund. Massa pussar o kramisar <3

o så va det äntligen helg

Idag va det inte heller så många barn på förskolan, många som blivit krassliga.. Stackare... Ett under att inte ja blivit riktigt sjuk än, jag som brukar åka på allt möjligt med mitt kassa immunförsvar... lucky me ;)  Hann med ganska mycket eftersom vi va möe personal på få barn, kan va skönt ibland. Kvalitetstid med barnen, fredagsfika, dona med barnens pärmar osv.. lagom fredag måste ja säga. Slutade till o me 1h tidigare... omg! Fatta att det va längesen, tokskönt! Plötsligt händer det :) Inne i stan sen passade jag på att ta ett skyttepass, känna efter så att allt stämmer till imorgon.. hmm kändes sådär, men håller tummarna på att allt klaffar imorgon. Känner att ja behöver lite medvind. Åker imorgon runt 8.30, tillsammans med de bästaste brudarna ;) Ida, Agnes och mami <3 Då är jag lugn och glad :) Så imorgon blir det lite sovmorgon för min del, behöver kanske inte gå upp förrän 7.30 ;) sweet!
 
Om du inte har nått bättre för er imorgon, får du gärna hålla tummarna för mej kl 11.00 och har för mej att det va kl 15.00 :) Nu ska ja ta mej en stor kopp te och moffa ner mej i soffan o ladda mentalt ;) låter lite proffsigt att säga mentalt, inte sant? Men huve måste va me för att man ska kunna tagga o prestera, så är det bara. Slappekläder o mitt härliga duntäcke i soffan, det är me viktigt för att få mej att slappna av ordentligt. <3
 
På söndag ska ja träffa Martina, som kommit hem från sitt äventyr.. att bestiga kilimanjaro.. har så mycket att prata om :) Så om det är fint väder ska vi på picknick.. sweet! Va händer för din del i helgen?
 
Hoppas din dag har varit kanon! Massa härliga pussar o kramisar <3 pussilipuss <3

jobb, skytte, spinning, pump o core

Ohhh nu är jag helt slut i både kroppen o knoppen. Vart möe på jobbet idag, trots att det inte vart möe barn så har vi på förskolan fått täcka upp på fritids.. inte fått ut nån vikarie, så det har vart action.
 
Efter jobbet idag cyklade jag raka vägen till färjan.. I stan blev det fullt ös med klös såklart.. Skjöt 2 st omgångar.. kändes sådär, kan bli bättre! Men tror det blev en redig genomkörare.. Efter skyttepasset hojade jag vidare, denna gången till Loket. På gymmet blev det lite "uppvärmning" i form av spinning i 30 min. När ja inte kände av röven längre klev ja av, lite lätt skakig i benen o sen vidare in i ett annat rum... Stora Salen... mmmhm.. Där blev det Pump (30min) skivstång med vikter, väljer själv hur jobbigt det blir... men fett nice! o när det passet va klart ångade ja på med Core (30min) som är mag/ryggträning..  låter inte mycket till världen med 30 min.. men intensivt som heter duga.. Kan väl säga att det lite skakigt när ja va klar.. men då har man ju helt klart lyckats! Har ni inte testat det nångång så... try it!
 
 
Just nu är ja i lyan o donar lite, ska hoja ner till färjan sen för att sova hemma hos mina päron. mmm låter kanske lökigt, men lätt värt 30 min längre i sägen på morgonen, eller?  ;) Tycker iallafall jag... Imorgon är det upp tidigt som fan, som vanligt denna vecka... Ingen träning på gymmet imorgon iallafall, ska vila kroppen.. är det tänkt iallafall. Ska eventuellt ta ett skyttepass och sedan packa så att det är klart för lördagen.. då det är tävling.. Ett himla farande, eller hur!?
 
Hoppas din dag har varit kanon... Blir musik o chill på färjan... min egna lilla bubbla...tröttare än tröttast. Ha det bäst people! Massa pussar och kramisar från den lätt skakiga människan... puss puss puss  
 
 

varför klappa mothårs?

Ahh men snälla nån, varför klappa mej mothårs när man kan klappa medhårs. Ingen idé att komma o moppsa upp sej mot mej.. no way in hell! Take no shit säger ja bara! Denna satans dag...
 
Dagen inleddes perfekt, lugnt på jobbet och slutade tidigt... bättre kunde det inte bli? Eller.. Tre onda ting har hänt mej idag.. snälla nån.. tänkte.. hur fan ska dagen sluta. 1) Skytteträningen gick kass 2) parkeringsmöter, trots att ja hade inte sett nån skylt.. alltså den va inte synlig o då får de fan inte heller lappa... men fick en möter på 500 spänn, hehe vilket ja ska överklaga.. mmmm här ska de inte kunna komma o moppsa sej... Överklagat nån gång tidigare o fått igenom d, så varför inte göra ett försök till :) Det komiska va att när ja kom på gatan första gången kom ja på att man måste ha fått en parkeringsbiljett, vilket jag fixade, men va fan spelade det för roll om man parkerar "fel".. 3) Jag har även fått skäll av en personal från färjan! japp ni läste rätt.. skäll, men ja skällde lika möe tillbaka, för rätt ska va rätt.Såhär är det.. ja skulle åka med den lilla färjan som har 3 filer ombord.. De två första bilarna skall enligt regel ställa sej längst fram bredvid varandra  o sedan fyllas på med tre filer bakom,. o bara för att den andra bilen ställde sej fel, fick ja skäll.. O ja gav mej inte, jag stog på mej! jag vet minsann hur man ställer sej, thats it! då tjabbade han om att ja brukade ställa mej fel, wtf är det med gubben!!!! om man är ensam ombord på färjan, kör ja inte fram, skillnad är ju om det är många bilar me. Men är ja ensam på en kvällstur, ställer ja mej en bit bakom för att det inte ska skvätta saltvatten på min nya bil. Det förstod han, men palla skälla.. som sagt.. inte klappa mej medhårs ena stunden vända kappan efter vinden. Nä fyfan för surubbar, jag gav honom mördablicken, då han glodde på mej o när ja körde av tittade ja inte ens åt d hållet.. ah att göra mej irriterad e inte sådär supersmart ;) Vart tokirriterad hela hela eftermiddagen/kvällen hittils. Verkligen kännt mej som en vildkatt, otämjd med en killer instinkt..fräst!!!  
 
 
Känner helt klart att en supergo kram hade gjort susen :)
 
haha hoppas inte din dag har varit lika rörig som min?! jag slår nog alla rekord idag :) Men lugnade mina nerver när ja cyklade hem till familjen Nordström o fick lite babylove <3 Gillas! Nu ska ja ta ett par djupa andetag o bara chilla. Imorgon är det full rulle igen... upp tidigt, jobba, skjuta, träna lite på loket o sen hem o dona. Denna gången ska ja ta min cykel bara för att jävlas. mohahaha
 
ha det superbra. Puss o kramisar i massor från en lätt uppskrivad Ems <3

Ooops!

hehehe ja säger då d... OOOOPS! hade kvällsmöte nu på jobbet tillsammans med en annan förskola, vio gick igenom en massa viktiga grejer och planerade en massa.. Vi hade öppnat en dörr för att vädra inne i rummet och tillslut blev det lite kyligt. Denna dörr säger ja bara.. denna dörr! ja drog o drog o försökte få igen dörren, tillslut orkade ja inte med aset... så ja drog lite hårdare, vilket ledde till att ja fick hela handtaget i handen.. med lite våld så :) HAHAHA! Alla bara glodde på mej o chefen bara garvade.. WTF, vi har för stark personal ute på Aspö blev svaret på händelsen. Ahhh kanske d.. Där stog ja med handtaget i handen o såg ut som ett frågetecken, hur fan löser ja det här nu då, stoppade tillbaka handaget i hålet, gick ut på utsidan knuffade igen dörren o lyckades låsa den. Så vi kan väl säga att vaktisen på skolan har lite att pyssla med under veckan. men vilken tur då att det gick o låsa ;) hahahaha! samtidigt som vi hade möte, va det föräldraråd i grannrummet, så de funderade säkert på vad som stog på.. Som sagt... För stark :) Vilken kväll alltå! Om vi ska bortse denna lilla insidenten så va vårt möte kanonbra, kom fram till mycket bra grejer o fick mycket gjort. sweet! På torsdag har vi på vår avdelning ett eget litet möte, bara till att bita ihop, även då ett kvällspass..
 
Imorgon börjar ja tidigt, men slutar även tidigt me för en gång skull. :) Då ska ja åka in o lossa ett par skott o sen dra ner till gymmet o kötta. va gör man inte för att komma iform ;) Hoppas din dag har vart kanon.. Inga insidenter för din del va?
 
Nu ska ja ta o chilledilla lite o umgås med familjen Addams innan det är dax att krypa till kojs. Uppstigning kl 05.30. yeaaaah wiho.. Då ska ja tända lite ljus på förskolan, ha lite mysbelysning, lugn musik o ett lika mysigt bemötande som ja hade i morse. Tänk er själva att som barn mötas av en fröken som bjuder på en lugn o fin start på dagen. Kramar och ett leende på läpparna. Mysepys it is, iaf när ja jobbar <3
 
Massa pussar från Ems "pippi " Månsson <3 haha ;)

Detta regnande... men mys på nått sätt!

Ohh ingen sovmorgon för min del idag heller.. Blev väckt av en släkting från Uppsala som undrade om min farmor va hemma?! Ehhh nej! Visst hon kommer under dagen men inte strax innan kl 08.00 en måndagmorgon. Suck! Efter ett himla kacklande i telefonen kunde ja sedan inte somna om, typiskt! ja e nog världsmästare på att inte somna om... Så va gjorde jag då? Jo upp o hoppa Månsson! Började städa lite, bädda o satte på kaffelaffe <3 Farmor kommer nog bli superlycklig när hon kommer hem, fixat o donat till henne <3 Sötelöken <3
 
Givetvis skulle det ju regna idag igen, bara hörde hur regnet smattrade mot rutorna. Alice och jag bara tittade på varandra, vi vill inte gå ut idag va?! haha! Helst inte. Men jag måste iallafall ut... Såg så kallt ut ser kallt ut bara ja gluttar ut genom fönstret. Riktigt "bläkväder", det är ju då man vill stanna inne o kolla film o bara mysa, eller hur ?!
 
En kollega messade mej tidigare idag och frågade om ja inte kunde ta hennes pass denna veckan, hon ska nämligen sjukskriva sej. Hon hade ramlat ner från en stol när hon skulle byta gardiner o landade så fel så att hon fick en spricka i revbenet. Snäll som jag är ställer ja ju upp.. men kommer bli monsterpass för mig denna veckan. Tror ni att man kommer va lagom slut i bollen eller? Yeah! Men men... Måste ju panga denna veckan me, ohhh knivigt värre! Får bli kvällstid då... Bit ihop!
 
Nu ikväll har jag varit på loket o köttat.. fick mej en del skrattanfall.. Först på coreträningen, då helt plötsligt min stalker kom in.. mamma mia tänkte ja.. aldrig får man va ifred på gymmet.. men där trillade han in o skulle ligga snett framför, kom igen! Sen efter passet gick ja ut i gymmet, för att träna med en skyttekompis. Körde armar o mage, sweet.. o i gymmet kom även lite kommentarer o läten från vissa, vilket fick mej att fnissa ett antal gånger. o om man nu ska smygkolla så får man bannemej smygkolla, för att ja ser blickarna, onions! blä på er! 
 
Va även o hälsade på min syster o Agge idag. Herre gud va söta dom är! Agge bara attackerade mej när ja hade henne i knät. Det pillades i mina ögon, nyp i näsan o även i munnen.. Agnes då! Busunge <3 Blev massa mys med familjen Nordström <3 mmm love it! Så möe kärlek o värme som dessa sprider, gör helt klart ens dag... varje dag <3 kolla in Aggebagge som sitter i fönsterkarmen o kollar ut när det spöregnar.. Hon tänkte säkert: "Tur vi ska va inne mamma" <3
 
  
 
 Massa pussar o kramisar i höstrusket <3 Pussilipuss ;)

Mysig söndag trots lite "änglapink"

Hittade en härlig bild från gårdagen, som Martina M:s pappa tog från tävlingen :) Han hade på facebook skrivit:
 
"Två glada tjejer efter finalen i Rottne igår. Man räknar antal ord per minut i stenografi och jag ä helt säker på att om det hade funnits liknande räkning i "pratning" per minut, så ser ni två världsmästarinnor i bilden. Det kanske beror på att de får ett uppdämt behov att prata eftersom de måste vara tysta när de skjuter. Men d är helt underbara. "
 
 
Kan säga att det är galet kul att träffa sina skyttekompisar igen :) Mycket hysteriska skratt, prat och bus :)
Kanske inte gör oss supersnygga på bilden, men wtf... skoj hade vi iallafall :)
 
Idag tog jag en liten sovmorgon, till strax innan kl 09.00... O kutade upp då ja insåg att färjan gick 09.30 o nästa inte förrän 11.30. På med lite kläder o på med stövlar o väska o börja pinna på... ;) o detta satans paraply som ja skulle fått av siss, fanns inte i lyan så det va till att traska i regn idag igen. hehe men men.. tur det bara är vatten som föll över en och ingenting annat ;) Lite "änglapink"*host* skyfall.. kan man stå ut me. Blev kanske lite hopp i pölarna då o då.. som man vore barn på nytt :) hehe det är ok att hoppa i pölarna som vuxen me va?! Blir ju inte roligare än vad man gör det till!
 
 
När ja väl kommit till ön mellanlandade jag hos mormor o morfar.. Där blev det fika, mysigt! Efter stoppet blev det till att traska vidare, nästa besök blev hemma hos familjen Nordstöm. Även där blev det mysepys.. Dagens middag blev kroppkakor. vanliga bodycakes och sen ett par med sjöfågel i, spännande.. Varför va feg att testa nya grejer?!
 
Just nu sitter ja hemma hos mami o papi, gäller att hälsa på alla i familjen Addams när man väl e här ute.. tyvärr är inte farmor hemma, men när hon kommer hem ska ja minsann mysa med henne me <3 Ikväll blir det bara chilledill... Imorgon är det jobb som vanligt, lagom lång dag denna gången.. sen ska ja nog in till stan för att träna. Ska bli skönt! Nu i veckan kommer det bli möe skytteträning me såklart <3 hard working woman! Gäller att ligga i... Nästa helg är der nämligen dax för tävling igen, hoj o hååå...
 
Hoppas din dag har varit lövly? Massa pussar o kramisar från lilla jag <3
 
 

snälla nån...

Vaknade med en fruktansvärd huvudvärk, men med den friska promenaden i regnet släppte allt. Kom ner till hallen 30 minuter innan vi skulle köra till tävlingen.. jag drog fram alla mina grejer o va redo för att åka. Då helt plötsligt fick jag ett mess om att en skyttekompis som inte kunde följa med för att hon va sjuk.. Tänkte aha, men kommer den andra fjompan som skulle skjuta då? WTF! Jag väntade o väntade o väntade... Vad fan är famförhållning då? Ja kan säga att ja hellre är några minuter tidigare, hellre d än att va den som man alltid ska behöva väntar på... typ 25 minuter försenade, men va f*n ringer man inte o meddelar att man blir sen o vad beror det på? Sen hade de ju inga nycklar heller för att komma in, så när ja redan stog uppe o skulle slänga in sakerna i bilen behövde de mina nycklar.. suck suck suck, snälla nån !?
 
 
Meningen va att vi skulle ge oss av kl 10.30... men efter mitt tålamod tog slut o min tidshållning blev förstörd.. blev ja ganska irriterad.. jag vill alltid infinna mej på plats 1h innan tävlingen drar igång, för att hinna med kontroller, byta om o landa innan det är dax att skjuta. Orkade inte ta nån diskussion med dom, va så förbannad så ja klev bara in i bilen med musik i öronen o försökte ladda om.. positiva tankar, jo lättare sagt än gjort.. Kom till plats då det bara va 30 min innan första skottet skulle lossas, tror ni ja va förstörd eller vad?! mmmhm! Snabba ryck.. Inte kul inge kul. Denna stressiga förmiddag resulterade dagens prestation.. Blev riktigt besviken.. Men på nått sätt lyckades ja ta mig till final o även där va nått som inte heller redigt stämde. Men lyckades ta mej upp 3 placeringar.. Slutade totalt 5:a, kom igen Månsson bättre kan du! Tänk va dagsformen o situationen kan spela sån stor roll.. Kommer gå mycket bättre nästa gång <3 Min bästa tjejskyttekompis vann, delade ut en massa goa kramar till henne efter vår final, vi blev nämligen tvungna att åka med detsamma efter finalen.. varför ska folk jämt stressa?! Men men, eftersom ja åkte med familjen som ja nu ogillar... får man ju bara gilla läget o åka med. Tack gode för musik säger ja..
 
Väl hemma i kalle k igen, tog ja min lilla väska på ryggen o taskade hemåt... på vägen va ja nära på att svälta ihjäl.. Inte ätit sen imorse ju, eftersom vi inte hann äta innan vi åkte från växjö. Så innan ja kom hem mellanlandade ja o köpte mej en pizza. :) Den slank ner fint :)
 
Nu väntar ja på att de finaste tjejerna ska dyka upp hos mej.. Agnes och min kära syster <3 Lite mysepys <3 De ska va här medan Martin är på fest nånstans. Riktigt fint med sällskap <3 Behöver lite love <3
 
 
Hoppas din lördag har varit kanon. Massa pussar o kramisar <3

11h, tar på krafterna,...

Ohh vilken dag alltså.. dagen har inte varit så intensivt men ändå vart lite o dona med. Hade hand om fredagsfikat idag till mina goa kollegor.. bjöd på morotskaka <3 Va tydligen väldigt poppis, gick hem hos alla... :)
 
 
Idag har vi verkligen haft det mysigt, de stora barnen har varit iväg i stan på nån teater, o ja o en kollega hade de små kvar på förskolan. Vi tog oss en lövly långpromenad i det sköna vädret o njöt av vår för en gång skull lugna förmiddag haha. På eftermiddagen passade på att tvätta lite grejer på jobbet, städade avdelningen och chilledillade med barnen <3 Nån mysigare dag på jobbet får man leta efter. Men.. kan väl kanske känna att såhär efteråt att ca 11h på jobbet tog all energi som ja bara hade.. mmm! Orkade inte ens träna lite skytte när ja kom in till stan, packade bara mina grejer så det står redo inför morgondagen. Imorgon ska ja nämligen iväg o tävla...strax utanför växjö.. Får se hur det går imorgon, håll tummarna. Behöver minsann lite medvind såhär i början av säsongen. :) Kommer nästan bli varje helg nu framöver jag ska åka iväg på tävlingar, bara till att tokträna o göra det man är bra på.. Fight fight fight!
 
Hur har din dag varit? Precis slängt mej i soffan för att försöka vila mej i form... hehe så kan man ju me göra.. Försöka se tävlingen o hela situationen framför sej i ett positivt perspektiv.. yeah! Tagga! Skjuter runt 13.00, så om du inte har nått bättre för dej så tänk lite extra på mej då ;) Känner på mej att ja kommer somna som en stock inatt... Sov gott sen people! Massa pussar o kramisar från en trött rackare <3

Hello my love <3

idag har vi o barnen vart på studiebesök hemma hos ett barn ;) Där träffade vi en massa getter och hönepönor, hund och en massa trevliga människor. Ohh hade det hur mysigt som helst, förmiddagen bara rann iväg.. Här kommer lite härliga bilder... Gullesöta djur <3 bara tokälskar den galna hönan som rusar förbi då ja ska fota den svarta dvärghönan haha ;) O de små getterna.. naaaw, nästan så man kunde ta de under armen o pysa ;)
 
 
Efter jobbet fick ja galet brått, plattan i botten och in till stan, här skulle den nya pärlan hämtas ;) mmmm min fina lilla rosa bil <3 Bilförsäljarnas klassiska fråga: "vem ska få första åket?" Jo, det fick minsann världens bästa Alice hehe de bara asgarvade.. men så fick det bli. Körde och tankade och sedan raka vägen hem till mitt för att hämta Alison som hade sprungit o gömt sej under sängen. Fram med gotte för att locka fram henne, in med henne i buren o sen va det ner till bilen som gällde. Haha där kom ja nerglidande med en helt egen, rosa, snygg och "Emmig" bil. Ohh där satt jag i bilen med musik i öronen o bara njöt. Väl hemma på ön raggade jag upp mami och papi på en runda runt ön.. .mys <3 Kanske inte ser sådär jättemöe av bilen där, men bilder kanske tas fler imorgon <3
 
 
Hoppas din dag har varit kanon, det har iallafall min vart. Massa pussar o kramisar

bye darling, hello my love...

Idag har det varit en brao dag :) Dagen inleddes med lite bus o lek o slutade med lite dramatik... 
 
När barnen och jag skulle gå ut på gården i förmiddags såg vi en liten fågel som kraschat in i fönstret, där låg den på marken o såg allmänt för förvirrad o skadad ut.. Jag som inte kan se djur eller människor lida, eller inte rycka in om det hänt nått fick ju panik.. slängde mej ner på knä för att kolla hur fågeln hade det.. Den levde! Kunde inte flyga i dåläget, man blev ju för tusan nästan tårögd :( Lilla fågel... Konstaterade att det va en liten kungsfågel, naaaw! Liten o hjälplös <3 Barnen sprang in och hämtade bröd till den lilla kraken, byggde ett vind och regnskydd..fin tanke av barnen, frågan är bara om den lilla överlever till imorgon, återstår att se.. naaw! Lilla fågel <3 Förutom den skadade fågeln har dagen sammanfattningsvis varit riktigt bra ;) 
 
Efter jobbet körde ja hem till päronen, inte en kotte hemma, gick då in till farmors.. där en del av familjen Addams (farmors lillebror med fru) satt o avnjöt en kaffe tillsammans med familjen Nordström ;) Gjorde de sällskap så klart, alltid trevligt att träffa släkten från Uppsala...
 
Bye bye min älskade lilla darling, hello my love... Imorgon ska jag på riktigt säga adjö till min älskade Bettan <3 Har nästan börjat få lite separationsångest hehe... Lite som att göra slut med världens mysigaste man. Men får se det positivt, en mycket charmig, snygg o levande bil <3 Uppfräschning <3 Så imorgon när ja slutar jobba ska ja in fort som bara den och hämta den nya läckerbiten. Imorgon är ja tusan sugen på att hinna med allt.. både hämta bil, skjuta o träna på loket.. men får se vad ja hinner med. ;)
 
hihi toknöjd av att kunna göra en "lilla my tofs"!
 
 
Hoppas din dag har varit fantastisk <3 Massa värme och kärlek från lilla Mej o Alice <3 Pussilipuss

mys o även lite hårdträning

Mycket trevlig dag jag har haft.
 
Haft en heldag tillsammans med Ida och Agnes medan Martin jobbade. Lagade mat tillsammans till oss, shoppade o bara tokmös ihop. Efter den fantastiska stunden ihop avrundade vi fårt lilla tjejmys med en promenad ner till färjan <3 Blev en massa pussar o kramisar innan de åkte hem ;) När ja väl sagt hej då osv begav jag mig ner till skyttet för att sätta mej på ett möte.. men mötet va inte möe att hurra för, fick bara reda på vilka tävlingar vi skulle åka på till hösten. När jag ändå va där nere passade jag på att träna, kändes bra trots lite småslarv.. Kändes bra och det är huvudsaken. Efter åt trodde jag inte att ja inte hade nån energi kvar, men ibland förvånar man sig själv :) Tror det eller ej, traskade vidare till Loket.. Där två skyttekompisar va även på plats... perfekt! Fullt ös så klart. Ja ångade på som som brukade. Körde armar, mage o lite ben.. Avslutade med den jobbiga promenixen med lutningsökningar (5-10%) i 30 min.. Svettigt men sjukt underbart.. mina skyttepolare bara stånkade o stönade bredvid... en av skyttekompisarna hade sagt efteråt: "Emma med sina förbränningsintervaller, shit va d sög, trodde ja aldrig! Pust! Men bra! ".. Yeaaah bara på att som gäller! Det sköna va när ja hade 3 minuter kvar av intervallerna... då tog jag löpet, kändes som man svävade fram när man sänkte lutningen till normalläge hehe.Sweet!
 
Imorgon är det dax för jobb igen :) Ska dock in o mellanlanda hemma hos familjen Nordström för att lämna av grejer som siss glömde hos mej idag. <3 Efter jobbet imorgon ska ja nog skjuta för att slipa lite ytterligare på formen, tävling denna helgen som kommer... kan inte ligga på latsidan om man ska kunna prestera. Hoppas din dag har varit fantastisk!? Massa värme o kärlek <3 Pussilipuss <3

Visit

Idag har det varit en riktig mysdag! Inledde dagen med en förmiddagsfika tillsammans med Emelie. Ohh vi satt säkert 1 1/2 h o snackade av oss :) Va mycket trevligt att få chilledilla med världens bästa Emelie! Vi kom fram till att hon skulle komma o hälsa på oss på tisdag! weeei! Efter vår trevliga fika begav vi oss åt varsitt håll, men avslutade med världens goaste kram :)
 
Jag körde sedan ner till färjan för att hälsa på släkten ute på ön :) Hittade dock bara en av släktingarna, farmors ena bror som va o hälsade på hehe, vilken gobit! Men de som ja egentligen skulle träffat såg ja inte nånstans, förmodligen gömt sej eftersom ja skulle ut hehehe. skojar! Mami, papi o jag tog oss en runda i skogen. Hittade minsann en del trattisar <3 hehe typ 2l ;) En del va små o en del va stora o fina! Några dagar till så är det dax igen att traska i skogen...  Hehehe bara tokälskar att gå omkring i skogen. hehe satt på mina ställen o fnissade som en liten barnunge då ja hittade svampar hihi.. Kul när man väl hittar de små jädrana :) Ska plocka en jädra massa svamp när de väl poppar upp fler, alltid gytt att ha hemma. Bara torka dom o sen använda de i stuvningar, köttfärsen o ja allt du kan tänka dej...
 
 
Innan ja åkte hem igen, mellanlandade ja hemma hos familjen Nordström för att käka våfflor.. ahhh ni läste rätt.. VÅFFLOR.. mums! Vet inte när ja käkade det sist, men smarrigt som fan va d. Gjorde en vacker entré när ja kom till dom iaf. Kom från baksidan, ner för backen som ett liten vilde ;) Fast en färgglad sådan :) Superrosa jacka, stövlar o en stor väska.. Tadaaaa! Här kommer jag, de kunde inte missa mej... de vinkade nämligen från vardagsrummet till mej hehehe. Selma o jag som kommer nerglidande där ifrån ;)
 
Just nu sitter jag hemma hos mej o kollar på tv:n, hehehe Solsidan! Kuligt att det börjat igen :) Nått som man kan följa varje vecka. Hur har din dag varit? bra hoppas jag på ;) Nu ska ja ta mej en kopp Te o mysa ner mej i soffan med världens gosigaste Alice <3 Massa pussar o kramisar <3

kvalitetstid med syster

Dagen inleddes med en runda upp till mej, där vi släppte av min älskade misefis <3 ohhh såå skönt att ha henne hemma, nån att gosa med ;) Well well... Systeryster o jag körde sedan vidare bort till loket där vi ångade på så gott vi kunde. Kul att siss kommit  igång med träningen, wihooo.. kan vi ju träna flera gånger ihop. <3 När vi tränat klart gick vi upp o duschade o satte oss i basun. hehhe bara tokälskade idas kommentar: "Amen shit det är ju galet svettigt där inne (62 grader), usch! " hehe så stog hon där vid dörren, vid öppen o undrade om inte ja skulle kliva ut, ahahahahahha ja önskade ju på att det skulle bli galet varmt o gytt där inne.. Slutade med att ja asgarvade o gick ut. hehe kom o tänka på filmen "Tomten är far till alla barnen", där ungen står vid bastun, då männen bastar o så vill ungen prata med pappan... Att ja inte skrattade ihjäl mej alltså ;)
 
Pappan: Kom in!?
Ungen: Det är för varmt där inne! en
Pappan: Men stäng dörren då?
Ungen:  Ja vill ju prata med dej.
Pappan: men stäng dörren och kom in, du släpper ju ut värmen..
ungen glor o suckar...
 
Efter gymmet körde vi o shoppade som tusan ;) mmhm! Känns som vi va precis överallt och ingenstans. Höll på att skita på mej när Johan kom galloperande bakom mej på Biltema hehe. Gick omkring där o lullade runt tillsammans med siss. hehehe tänkte nu är det nån rackare som hoppar på mej o skrämmer mej. men blev minsann lite chockad när det kom nån springade bakom hehe. Johan din galning! Men roligt va det! Längesen, galet längesen!
 
När vi kände oss färdiga med shoppingen körde siss och jag hem till mig igen. Där slog ja in lite paket, städade o började rensa en massa grejer.. ha, inte ha, ha, inte ha.. ahh ni vet hur det funkar. Gick igenom mina gardroberna i sovrummet... va lite grejer att dona med. Vika, sortera, slänga osv. Skönt att ibland bara få gå lös på saker här hemma. Ska gå igenom mina 4 gardrober i hallen om en liten stund. Såhär kan det se ut när man e i farten.. hinner även med en massa mysepys med min lilla tjorv <3
 
 
 
Hoppas din dag har varit fantastisk?! Min har varit kanon ;) Massa pussar o kramisar

kuligheter

världens längsta fredag slutade hur bra o rolig som helst. Det va jag o en unge kvar sista timmen, tror ni vi hade skoj eller vad?! Vi stog o gömde oss bakom en blomma o såg att pappan kom, då sprang vi ut i stora rummet o slängde oss på golvet, kasade in under ett bord o för att gömde oss.. hehe värsta james bond grejen ;) o när pappan väl kom in satt vi under bordet o fnissade.. ja jössös, pappan bara asgarvade när vi berättade hur vår "kurragömma" gick till ;) Denna goa unge pratar nämligen om mej hemma, inte så lite heller.. " Hon är världens bästa fröken o vi hittar alltid på en massa bus. Emma e bäst!" hehe smälter man när man hör nått sånt eller? mmmhm.
 
Imorgon ska ja ta hem min underbara kisemis till stan, ska bli sååå skönt att ha henne hemma.. nån att mysa med om dagarna när man kommer hem från jobbet <3 Världens bästa Alice <3 Imorgon ska jag o min syster ha en heldag ihop, ska shoppa o träna ihop. Ska bli kul att få rå om sin one and only syster <3 Tokälskar henne!
 
 
 
På söndag ska ja träffa min gamla kollega, världens bästa Emelie! Ska ta en fika o bara chilledilla, fint! Hur ska din helg se ut? Nu ska ja slänga mej framför spisen i vardagsrummet här hemma hos päronen o bara njuta. Massa pussar  o kramar. <3

duktiga ni är min busar

Idag har mina barn varit fantastiskt duktiga! Vi har haft förskolans egna lilla lopp.. sträckan va inte sådär jättelång men de va sååååå duktiga. Vi hade en tokrolig uppvärmning innan det va dax att samlas vid startskylten(som barnen gjort).. Vid startlinjen va barnen toktaggade.. o när ja skrek: "Är ni redo???" Alla barnen skrek i kör "JAAAA".. .3 2 1 Spring! De v precis som värsta tjurrusningen hehhe! Ohhh underbara kids. Jag sprang tillsammans med "lilla gruppen", även de minsta små liven joggade till o från, stolt över dom <3 Fick en massa high five av mina stora när de passerade oss. Undra vem som lärt dom d ;) mohahaha! ;) Det va ju en supergo känsla som man hade när man började närma sig målet, med en unge vid sidan om sej som man peppat hela vägen. t O armarna som sträcks i luften, herre gud.. nästan så man fick en liten rysning. Känslan av lycka, kunde man genomskåda i barnens härliga ansiktsuttryck o kroppsspråk <3 O efter prisutdelningen efter målgång gick alla små trollungar stolta som små tuppar ;)
 
 
Efter jobbet körde jag faktiskt in till stan... o körde raka vägen till loket.. fatta va längesen ja tränade.. för mej känns det som en evighet, men i själva verket är det 9 dagar sen :O Känns galet. På loket körde ja mage och lite kondition.. va inte superpepp på att träna men gjorde det ändå... imorgon blir det nog träning igen, gäller att få igång rutinerna igen ;) Får se va ja kör då.... Hur har din dag vart?
 
Massa pussar o gosemys <3
 
 
 

Blivit med bil :)

Hade brottom in till stan idag efter jobbet :) undra varför!? Jo, här skulle det ju köpas bil! weeei! Har ju länge och väl försökt välja mellan den röda och den med rosa metallic.. O idag.. när ja klev innanför bilaffärens tröskel blev ja tvärsäker om vilken färg ja skulle ha.. Intressant va? ;) Tyckte då att den röda färgen va för skrikig för mig, ja ville då ha en mjuk färg som gör en happy.. Så japp, mina damer o herrar.. en rosa metallic har nu beställts! Kanske kommer redan denna vecka!!!  weiii! <3 O bara för att en ny bil har blivit inköpt, hade farmor köpt rosa bra o ha grejer till bilen ;) hehe girly ;) Tack älskade farmor! Så om ni ser en rosa raggabil så kan det va jag som är ute o glider med bettan <3 mmmm lyssnade på hjärtat, som papi sa och det blev som det blev ;) Kommer helt klart somna gott inatt :)
 
Ohh längtar lite till i morgon, ska nämligen ha "Aspöloppet" tillsammans med mina förskolebarn. 500m om inte lite mer skall klaras av, medaljer får alla underbara kids för att de ställer upp o gör sitt bästa efter vad de klarar av ;) Mums på er! Igår gjorde vi tillsammans en START och en MÅL skylt, tänka sej... vi ska givevis ha vattenkontroller på vägen ;) Snacka om att gå in för d! Lite uppvärmning kommer ju givetvis me hållas av lilla jag, som även skall delta i loppet.. o peppa de små liven <3 Fotografering o paparazi kommer ja nog oxå få agera i spåret... taggad <3
 
Nu ska ja ta o chilledilla hemma hos päronen, kanske rent av slänga mej framför brasan o bara njuta av en helt fantastisk dag. Hoppas din dag har varit lövly!! Massa pussar o kramisar från den lilla glade!

RSS 2.0