Mysig söndag trots lite "änglapink"

Hittade en härlig bild från gårdagen, som Martina M:s pappa tog från tävlingen :) Han hade på facebook skrivit:
 
"Två glada tjejer efter finalen i Rottne igår. Man räknar antal ord per minut i stenografi och jag ä helt säker på att om det hade funnits liknande räkning i "pratning" per minut, så ser ni två världsmästarinnor i bilden. Det kanske beror på att de får ett uppdämt behov att prata eftersom de måste vara tysta när de skjuter. Men d är helt underbara. "
 
 
Kan säga att det är galet kul att träffa sina skyttekompisar igen :) Mycket hysteriska skratt, prat och bus :)
Kanske inte gör oss supersnygga på bilden, men wtf... skoj hade vi iallafall :)
 
Idag tog jag en liten sovmorgon, till strax innan kl 09.00... O kutade upp då ja insåg att färjan gick 09.30 o nästa inte förrän 11.30. På med lite kläder o på med stövlar o väska o börja pinna på... ;) o detta satans paraply som ja skulle fått av siss, fanns inte i lyan så det va till att traska i regn idag igen. hehe men men.. tur det bara är vatten som föll över en och ingenting annat ;) Lite "änglapink"*host* skyfall.. kan man stå ut me. Blev kanske lite hopp i pölarna då o då.. som man vore barn på nytt :) hehe det är ok att hoppa i pölarna som vuxen me va?! Blir ju inte roligare än vad man gör det till!
 
 
När ja väl kommit till ön mellanlandade jag hos mormor o morfar.. Där blev det fika, mysigt! Efter stoppet blev det till att traska vidare, nästa besök blev hemma hos familjen Nordstöm. Även där blev det mysepys.. Dagens middag blev kroppkakor. vanliga bodycakes och sen ett par med sjöfågel i, spännande.. Varför va feg att testa nya grejer?!
 
Just nu sitter ja hemma hos mami o papi, gäller att hälsa på alla i familjen Addams när man väl e här ute.. tyvärr är inte farmor hemma, men när hon kommer hem ska ja minsann mysa med henne me <3 Ikväll blir det bara chilledill... Imorgon är det jobb som vanligt, lagom lång dag denna gången.. sen ska ja nog in till stan för att träna. Ska bli skönt! Nu i veckan kommer det bli möe skytteträning me såklart <3 hard working woman! Gäller att ligga i... Nästa helg är der nämligen dax för tävling igen, hoj o hååå...
 
Hoppas din dag har varit lövly? Massa pussar o kramisar från lilla jag <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0