lördagsarbete

Vilken jävla natt det blev då?! ösregn och blixter&dunder.. shit pommes va mysigt det va.. Vaknade av allt blinkande från blixtrarna, tassade då upp och ställde mej vid fönstret till balkongen och njöt. Bara tokälskar när det mullrar o håller på! Mysigt värre att se alla blixtrar som sken till över havet precis utanför. Så sömnen till idag blev väl inte den optimala kanske, men det gjorde ingenting.. Vaknade 07.00 för att göra mej iordning för att stå halva dagen på loppisen.. Shit vilket ös det va där hela förmiddagen! Vid 08.00 va vi och packade upp allting och packade sedan ner det strax innan kl 14.00.. Tror det blev ganska lyckat faktiskt, pigga&glada människor och ett helt fantastiskt väder, kan man ha det bättre då? Nopp! När vi va klara med allt pös vi in till farmor som hade lagat mat till hela familjen addams, tack farmor! <3 När maten va intagen cyklade jag ner till Elin för att fånga upp henne o ta med till stranden.. Vi badade faktist 2 ggr i havet, kan väl säga att det va ganska uppfriskande att plumsa i! Om ja skulle uppskatta värmen i vattnet så, hmm kanske 17-18 grader.. :) Va faktiskt superskönt att gå upp o lägga sej o glassa på täcket sen o glassa i efteriddagssolen..
 
Ikväll kommer det bara bli chill <3 Hoppas ni me har haft en fantastisk dag! massa pussar o kramar
 
 

Nu är det fredagsmys

Äntligen fredag!
 
dagen inleddes med besök hemma hos systeryster och Aggebagge <3 Där blev det kaffelaffe och mys :) När vi druckit upp kaffe kom mormor (mami) på besök, så då va det tjejträff :) Vi brudar stack sedan ner till mormor o morfar för att se hur de hade det. Morfar mådde bra efter operationen, vi kom fram till att han är precis som mej, va då ta det lugnt!? hehe då va han bland hallonbuskarna och rotade hehe.. älskade offa <3 Hemma hos dom blev vi bjudna på kaffe/te och mormors nybakade bröd. Mycket smaskigt! Thanks <3
 
På jobbet va det cool-lugnt.. helt underbart har det varit. Slutade tidigare än väntat, inte helt fel på en fredag! Det drygaste idag va nog när en säkring höll på att dumma sej ett par gånger.. typ innan vi skulle käka mellanmålet och hela eftermiddagen.. så störigt..  men det löste vi snabbt genom att gå ner i källaren o fixa till det.. trodde vi..va fan, den gick hela tiden och ändå hade vi inga grejer på som kunde orsaka det.. så vi ringde ut en  "tjomme" som fick komma och fixa till det..  O bara för att jag fick sluta en timme tidigare för en gång skulle skulle det givetvis börja regna när ja skulle cykla hem.. men va gjorde det.. I huvet spelades bara "Nu är det fredagsmys..." medan ja cyklade i regnet och va tusan gjorde det om ja blev lite blöt!? absolut ingenting!
 
idag fick jag även hem min one piece! Pappa skrattade åt mej och bar mej i hans famn och sa: "Emma, nu är det du o Agnes som har sparkdräkter", det klär er! hehehe Tack papi! Måste bara säga att den va riktigt gosig! mmm så nu känner man sej som en liten krambjörn, som har "gällevarehäng" ;) hahahaha sjukt mys! tror ni ja kommer leva i denna gosiga då?! mm att ja kommer göra :) gosvänglig som tusan :)
 
 
 
 
Nu skall ja umgås lite med mami, papi, siss och agge <3 myskväll! Hoppas ni får en trevlig fredag <3 Massa pussar o kramar!

katt & råtta

Vad hände egentligen med min välbehövliga sovmorgon idag? Blev inte nån!
Första samtalet kom 06.15, vilket jag inte svarade på.. sen sms:terrade mami mej o sa att det inte gick dubbla färjor på morgonen osv.. Sen ringde mormor runt 08.00 o frågade om jag kunde körde morfar till sjukhuset eftersom vårdcentralen tydligen hade varit snorkiga inte velat ta proverna så att proverna kunde skickas till labbet på sjukan, istället körde vi ut till sjukan o gjorde det som skulle göras....  Givetvis ställde jag upp som taxi till min goa "offa". Han skulle bara ut till sjukan för att ta ett blodprov för att se att allt stämde inför resan till karlshamns lassarett. I karlshamn skulle han nämligen operera ett brock som han har i naveln. Stackars min lilla offa <3 Som det verkade hade operationen gått bra ;) skönt!
 
När jag hade gjort den fina insatsen på morgonen, körde jag ner min bil till färjan (9.30) i kön för att vara helt säker att komma med 10.30, har nämligen varit problem med ena färjan, så det gäller minsann att ha lite framförhållning o komma ner i tid! När ja parkerat min bil tog jag mig faktiskt en lugn och behaglig promenad runt stumholmen, shit va mys.. solen sken och vattnet krusade sej bara lite grann.. mm! me like..
 
 
Väl ute på ön mellanlandade jag hemma hos farmor och tog en kaffelaffe o babblade som vanligt.. Så mys att få tid med de äldre, betyder så mycket för dom och för mig me givetvis <3 Jobbade sedan ett par timmar o när jag kom hem fick jag mig ett asgarv!
På gräsmattan satt alltså min crazycat med en mus framför mej.. hehe precis som de satt och snackade eller nått.. vilka onions alltså! Ena stunden stog musen upp och Alice gick då nära den o luktade o höll på.. sedan klappade hon den och va allmänt lökiga.. Bär omkring på den stackars musen.. naaw!
Kolla in dessa... "kom så leker vi katt & råtta (mus)!"
 
 
Strax skall vi gå över till familjen Addams och grilla.. så mysigt! Det är farmor, Jag, Ida, Martin, Agnes, mami, papi, Görel och Göran.. Hahaha en del av oss då.. annars är klanen ganska stor ;) Räcker gott o väl med de kackelhönorna som är med hehe. Efter grillandet skall jag hem och chilla, kanske börja småpacka inför nästa helg :) (roadtripen).. weeii! Längtar :)
 
Hoppas att er dag har varit fantastisk! <3 Massa värme och kärlek <3

kul med lite variation

Vilken dag vilken dag...
 
Idag kom ja till jobbet vid 8.30 o fick direkt hoppa in som masterchef.. det  lite barn oh mer fröknar men ingen kock.. jo men visst :) Idag va jag bossen i köket.. Slog ihop lite lyxmat eftersom det inte va så många på skolan idag, vad sägs om kyckling, klyftpotatis, sallad och tzatziki.. mums! Kan väl säga att det va väldigt uppskattat hos både lyxna och barn.. även en liten tös som jag lyckas ibland med att skämma bort små ittriga huliganer ;) Yeah! Det blev även lite merarbete förutom matlagningen, även städ och disk.. men men, så flexibel och effektiv som jag är hinner man bannemej med mycket under en dag. Kul att få variera sej lite ;)
 
Efter jobbet körde ja ner en runda till loket <3 Idag fick det bli mage, armar och ahhh kondition.. hehe idag test att springa lite intervaller.. hmm ahh jo gick väl bra... men började försiktigt med 5 minuters intervaller i 30 min *fniss* hellre det än inget, eller hur ?! Kuligt värre, och förhoppningsvis kommer det bli bättre o lättare :)
Körde sedan hem för att dra igång en maskin tvätt och lämna ett par filmer som jag och siss lånat.. När jag var påväg hem genom staun träffade ja en tjejkompis som jag inte träffat på såååå länge.. Nelson! Ja jössös, stog där länge och väl och kacklade ;) Verkligen ett kärt återseende! <3 Väl hemma igen hängde ja upp tvätten och gjorde scones till kvällsmat, mumsfilibabba.. Scones och kaffe, smaskens! Blev inte många bitar över, va man sugen eller vad?! mmm! Ligger för tillfället nermoffad i soffan och kollar på "Charlies Änglar", lika bra varje gång ;) Längtar till imorgon, då är det nämligen sovmorgon, sen kanske min mami kommer på snabbvisit till mej, trevligt! *Trycker på gillaknappen*. Efter jobbet imorgon blir det nog träning igen och sen chilledilla, behöver vila ibland me..
 
Längtar efter att få hem min one piece.. mmm det är den ena saken jag längtar efter.. mmm moff moff! Sen vill jag även ha reda på vad vävnadsproverna visade.. suck, dygt att behöva vänta så länge.. men känner mej lite bättre ändå.. Finns möe och alltid nått man kan längta efter, inte sant!? Behöver inte ta upp allt hehe för ibland känns det som om ja skulle fått ihop en hel uppsats :)
 
Nu ska ja kolla vidare här, hoppas ni haft det toppen! <3 Massa värme och kärlek <3
 
 

längtar...

Känns så skönt att få loket som en rutin igen, idag va jag nämligen där igen :) Idag tränade jag armar, mage och kondition. Promenerade 45 min på löpbandet med lutningsintervaller, lika trött denna gången hihi :) Känns helt underbart att komma hem från en lång arbetsdag + gymmet, skön känsla i kroppen! Me like!
 
När jag slutade jobba cyklade jag hem och när jag passerade farmors tomt, märkte jag att det stog en husvagn parkerad där.. jaha, en del av familjen addams som kommit ner från Uppsala.. farmors bror och hans pratglada fru, undra hur länge de skall stanna denna gången ;) Sjukt rolig är farmors bror! En man med humor och är allmänt go!
 
Längtar lite till nästa vecka faktiskt :) Ok, kommer jobba som ett as men förutom det kommer jag att åka på en road trip tilsammans med min älskade mami och farmor ;) hehehe tror det kommer bli toppen! Som gamla goa tider <3 Frågan är.. vart går resan?? hehe jag kommer bara åka med o njuta :) moahah! Detta kommer väcka många minnen sen man va liten hehe. Ohh nästan lite pirrigt *asg*
 
Nähe om man kanske skulle ta packa inför morgondagen!? Ahh smart drag, slippa gå upp tidigare än vad man behöver. Imorgon ska ja nog åka ut lite tidigare och käka frulle tillsammans med mami, precis som jag gjorde idag.. älskar att få den lugna tiden på morgonen tillsammans med några/någon man verkligen tycker om.. Ohh vet ni va!? Nu är en One piece beställd! En marinblå! ohhh tror ni att jag kommer leva med den här hemma i lägenheten eller!? mmmhm mysfaktor 1000 :) Skiter fullständigt i vad folk tycker om det, men ja ska iallafall moffa in mej i den ;) mohaha! Ni trode säkert att ja skulle haft en rosa, inte sant? hehe otippat? Vill ha nått neutralt.. frågor på d? Längtar som tusan efter den! Komsi komsi! mjau!
 
 
 
Hoppas på bätte väder imorgon så man slipper känna sej bonnig.. hehe cyklade nämligen till jobbet i gummistövlar moahhah pappa bara skrattade åt det! men är det regnigt och åskar ute så är det väl ok att ha stövlar på sej iallafall? hehe! :) Ohh bara tokälskar när det åskar ute, just mullret som får en att njuta :) mmmm!
 
Nu ska ja moffa ner mej i sängen... myse ;) Sov gott <3 Massa pussar o kramar från en gosefis

mysmåndag

Japp då va det måndag igen, o tillbaka till verkligheten. Hoppas ni allihop har överlevt midsommarn :) Som vanligt har jag varit ledig idag, hela långa dagen :) Idag har jag träffat Ida och Agnes,  så mysigt! Va visst nån som somnade på min soffa ;) Älskade lilla Aggebagge <3
 
 
Vi har tillsammans lagat mat (lax, potatis och kall sås), kört en raggarunda som ledde till lyckeby där siss skulle shoppa, myst och gluttat på film. Vi hyrde 3 filmer, hann dock kolla på 2 stycken innan de åkte hem... De två vi hann se va: "Midnatt i Paris" och "Horrible bosses".. Kan väl säga att en midnatt i paris inte va den bästaste filmen jag sett, men Horrible bosses va helt ok :)
 
 
Idag har jag även varit på loket me ;) Ohh det va så skönt att komma ner dit igen och komma igång. Va där totalt 2 h.. varav att 1 1/2 h gick jag enbart på löpbandet med lutningsinteraller, resterande 30 minuter blev det mage och ryggträning.  Tror jag fått lite mersmak igen, ska nog bannemej träna igen. :)... Efter att ha tränat klart körde jag hem, käkade igen ;) duschade och drog igång en maskin tvätt.
 
Har nu kollat på den tredje filmen som vi inte hann med innan... "The Awakening".
Fimen utspelar sig i England 1921, en kvinna som är spökjägare och en iskall skeptiker.. Hon anlitas för att klara ut mystiska händelser på ett gammalt barnhem.. Hon möts av en syn som får blodet att frysa till is i ådrorna.. plötsligt jagas spökjägaren av det oförklarliga, av en gengångare i barnkropp och av ett barnhem som bli alltmer klaustrofobiskt för varje sekund.
 
Den va sådär! Inte sådär jätteskrämmande men däremot råkade det fällas en tår eller två i slutet av filmen, ni förstår när ni ser filmen. Däremot ni som inte redigt tycker om barn som spöken osv kanske kan tycka att den är lite småläskig. :) hehe passande med regn som slog mot rutan, yeah!
 
Nu ska ja förbereda lite inför morgondagen, då det är jobb jobb jobb o träning på schemat. Hoppas ni haft en fin måndag!  Puss och Gull ;)

Midsommar

Vad är en midsommar utan regn? hehe ja nästan varje år lyckas det nästan alltid regna på denna dag, typiskt! Men det hindrar inte oss Aspöbor att fira ändå :) Vi har liksom börjat vänja oss.
 
     
 
Tidigare på dagen plockade Martina och jag blommor till kransarna och till midsommarstången, gick säkert 1 1/2 timme eller nått o chilledillade. När vi kom hem började vi med stången, den blev liten och söt! En perfekt midsommarstång! Bästaste på öun! :) Kransarna visade martina oss hur vi skulle göra och bra blev det! Tack Martina för inspirationen! <3 När vi hade donat klart med våra dekorationer va det dax för silledill, potatis och gräddfi.. snaps för de som ville ha det, men stog över det eftersom man vet hur man blir om man blandar alkoholintaget :)
 
Efter maten trotsade vi vädret och deltog i en "6-kamp" hehe hur roliga stationer som helst.. det va alltifrån kast med rep (som skall träffas i en korg), pilkastning, ringkastning, innebandyskott, frisbee (träffas i en korg), kast i mjölktunna. Helt sjukt roliga stationer, det är liksom inte de vanligaste stationerna jag hade funderat på men sjukt roligt va det.. Vi jobbade i par på stationer, som vi drog.. en quinna och en man, lite kul att blanda folk så, kul att lära känna andra :)
 
Lite senare på kvällen grillade vi lite, för martina och min del blev det kycklingspett.. mumsfilibabba! Kyckling, tomat, zuccini, svamp och lite "chilibea" att doppa potatisklyftorna i. Blev tokmätt och nöjd. När maten va intagen begav vi oss över till en annan fest på ön, men där va det lite "efterfestkänsla" hehe men även där bjöds det på skratt o tokigheter :) Så om i skall sammanfatta midsommarafton blev det en brao dag, trots lite regnskurar då och då :)
 
Midsommardagen inleddes med lite strandhäng tillsammans med martina :) Så skönt att inte må dåligt dagen efter all den festligheten... Till stranden tog vi med oss lite frulle, fin start på dagen va!? Kaffelaffe, mackor, jordgubbar, ost.. ahh klagar icke! Mycket fint va det! Låg där och chilledillade nån timme innan det bara kryllade barnfamiljer runt om oss. :)
 
 
Midsommardagen firades som vanligt nere på Kastellet med de flesta öborna och alla andra "badjävlar"(sommargästerna). Även då trotsade vi vädret, fram med paraply så va det löst. Alltså man blir aldrig förvånad att olyckor är framme dagar som dessa.. igår va det nämligen en Hasslöbo som hade ramlat från bryggan på kastellet, är man så full ska man fan inte heller ge sej ut på en brygga, som tur va fick han hjälp upp. En annan tradition som jag kom på nu, är ju att stå uppe på mami och papis balkong och kolla på hysterin då folk skall med sista färjan in till stan.,. hehe som som är helt förvirrade o går åt fel håll, folk som cyklar som tokar, folk som tar löpet o tror att de skall hinna.. sjukt underhållande ibland ;) Papi och jag tog en runda ner till hamnen där han har sina båtar.. alltså där kan det va action på hög nivå. Tycker inte redigt om att folk är fulla o vingliga nära havet.. burr! Haha detta som jag säker nu är lite "bonnevarning", men.. folk fick "flakamoppetaxi" från kastellet och färjan. hahahaha! sjukt skoj!
 
Idag gott folk skall jag inte göra nått speciellt, ingenting planerat.. kommer ta dagen som den kommer <3
Hoppar er midsommar har varit kanon! Många pussar och kramar <3
 
 

lövmarknaden

Idag har jag jobbat, inte så lång dag dock.. hehe jag vaknade 7.00 eller nått o körde upp till jobbet så jag va där runt 7.30, lagom till frullen hehehehhe började egentligen inte förrän 8.45 men va fan gör det.. hehe hade totalt 4 st barn idag så vi har haft det väldigt glassigt med trollungarna. Mysdag! Fick sluta nån timme tidigare me, klagar inte :) Så när ja slutade cyklade jag ner till färjan för att sedan ta o gå en runda på lövmarknaden. 

 

Jag vet inte hur många stånd som va där alltså, men precis överallt ;) Det va alltifrån godis, kläder, leksaker, mat, väskor m.m.... Lite som chinatown ;) jag ska faktiskt erkänna att jag inte köpt ett piss, det ni! Nog första gången ja bara gått runt o kollat läget. Hämtade upp min kära mor på jobbet och gick en snabbrunda, vi insåg snabbt att det inte fanns så möe saker vi ville unna oss.. hehe men vad sägs om en tröja till Agge: "Tycker ni att jag är söt, då skulle du se min moster", charmigt eller hur!? och en med "morfars ögonsten".. jössös va Agge kommer bli glad när hon får dom moahah!



Unnade oss oxå en langos.. shit fyfan, onyttig så in i baljan men ner gick den tsss. Känner mej förtillfället som en uppsvälld ballong efter langosen. Äter man bara en langos om året så är det väl inte så farligt, kan unna mej den ;) På stan träffade jag massa folk som man inte sett på länge, typ gamla kollegor och andra polare.. trevligt! Man tycker att Kalle K är litet, men det är minsann sällan man träffar alla som man hejat på idag, knas :) Måste säga att detta året va det inte alls lika mycket tryck på lövis som det brukar vara, märkligt.. Men kan kanske tänka mig att det vart möe folk tidigare runt lunch o så... Ingen redig hysterikänsla detta året :) *fniss*.. kanske va roligare förr, när man va yngre och fick springa runt själva o kolla o shoppa onödiga saker som en tok.. men har nog vuxit till mej o bara kan gå omkring o kolla runt, snacka o shoppa det nödvändigaste osv :) Förra året shoppade jag tex en fikakorg, en fikakorg är tex viktig att ha! Japp, bra kap jag gjorde där förra året. Nöjer mig faktiskt med mammas sällskap detta året <3

Efter att ha gått klart uppe i folkhavet behav sej mami och jag ner till färjan, även där va det en massa folk :) De flesta vill ju fira midsommar på Aspö såklart :) *Asg* nää skojar, man får fira precis vart man vill.. Syrran ska ju tex fira ute på ungskär tillsammans med resterande klan från Nordströmmarna med vänner, själv skall jag vara ute på min Ö  härja runt. Nästan så man längtar lite efter morgondagen, då det kommer bli lekar, matlagning, klä midsommarstången, dansa och sjunga, grilla o pataja ;) sweet! Hoppas ni allihop får en fantastisk midsommarafton imorgon.. Hoppas på att vädret bjuder på värme och sol, men hmm.. vädret stoppar oss aldrig här ute på ön ;) är det midsommar så är det <3

Massa pussar o kramisar


sommarfest

Idag har det varit sommarfest hemma hos en kollega tillsammans med 13 barn, den lugna och fina barnaskaran. På sommarfesten blev det till att klä midsommarstången o dansa runt den med lite sång o bus, badat pool, tipsrunda och käka smarrig mat. :) Alla ungarna började tjata om badet innan vi väl kom fram hehe! Så när det väl va dax agerade jag liftguard i poolen.. i mitten av poolen stod ja med barnen runt om mig som härjade som huliganer :) Underbara! fick hjälpa dom in och ut från poolen och ja lite blöt blev man, men va gör man inte ;)



Kolla in mauten som vi vuxna fick att äta!! En god räklåda och nygrillade baguetter till middag, lyxigt värre! Säger bara yummi!!! Riktigt smaskigt ;)

 

När vi hade vart hos kollegan från 9-14 begav vi oss hemåt mot förskolan igen med skutt och skratt. Ballongerna som de fick från festen va nästan det bästaste på hela dagen, förutom badstunden :) För mig har hela dagen varit alldeles underbar. ahh förutom lite känningar från gårdagens undersökning. Dagen har verkligen bjudit på blod( unge som skurit sej på nått vasst, jag fick aggera som sjuksyrra), svett (lagom ljummen dag) och tårar av både skratt(vuxna) och trötthet, hmm mest ungarna. ;)

Imorgon är det lövmarknad här nere i Kalle K, hela torget kommer vara fullspäckat med en massa stånd ;) ja med allt möjligt! Tusentals med folk kommer att samlas och det är alltid någon man stöter på som man inte träffat på länge. Jag jobbar tyvärr hela dagen ser det ut som, kanske sticker in en sväng på kvällen o bara kollar läget. För man vill väl inte bryta en tradition som hållt i flera år?! det känns ju bara konstigt man struntar i det, frågan är bara om man har ork att gå där bland trånga gångar och folk som bufflar sig fram.. well, återstår att se :) Ni kommer säkert gå där o svänga runt, så ja säger: vi kanske ses där bland folkhavet!  

Ska bara säga att jag faktiskt oxå är lite bitter, som ni redan vet håller denna satans kommun på att varsla folk hit och dit.. frågan är... är man kvar efter sommaren eller inte.. ingen som vet, men jag har iallafall tröttnat med att leva med ett ständigt frågetecken över huvet.. så jag har faktiskt redan nu börjat söka nytt... lika bra att ha en liten back-up ifall ifall..

Nu skall jag sova, ladda batterierna inför morgondagen.. sen blir det fullfart mot midsommarafton ;) Min midsommar kommer firas här ute på ön tillsammans med Martinis mfl.. mat, midsommarstång, lekar, grilla o festa.. kommer bli en kanonbra midsommar tror jag, hehe om vädret håller sig fint me ;) men man vet ju aldrig.. nästan 90% av alla midsommar regnar det ta mej tusan.. hoppas på undantag detta året ;)

Puss och gull.. <3 Love <3


Oral våldtäckt (gastroskopin)

Idag va det då dax att utsättas för den "orala våldtäckten"! Alltså jag skojar inte! När jag kom in på rummet fick jag snabbt syn på redskapen som de skulle använda.. omg va första tanken, hur fan ska jag få ner denna långa grej i halsen?! Det va verkligen 1cm i omkrets och 1 m lång.. En läkare, en sjuksköterska och en undersköterska kom in i rummet och hälsade mig varmt välkommen.. jo tack! Jag fick en grej som jag skulle bita i så att jag inte kunde stänga igen munnen när det blev otäckt.. Bedövning, va fan är det?! De doppade bara slangen i nån bedövning, men det hjälpte ju inte kunde ja lugnt säga.. kräkreflex som hette duga kom då och då när de stoppade i dm för dm.. otäckt.. fyfan, önskar aldrig att jag kommer få utsättas för detta flera gånger.. Hur tror ni att det va att försöka svälja ner slangen bit för bit, inte så mysigt kan ja säga er... man kan liksom inte fatta hur den långa slangen verkligen kom ner i magen! Det kändes som en stor orm som slingrade sej runt i magen. De blåste även upp tarmarna och magsäcken för att kolla så att det inte fanns några sår eller liknande.. Men de kom fram till att det såg fint ut och inga täcken på sår. När de även va nere i magen tog de två olika vävnadsprover.. o det såg inte heller så speciellt mysigt ut när de trädde in en mindre slang i slangen som redan va nere i magen.. Proverna i magen kändes ingenting, skönt.. Under undersökningen kom det slemm, kräkreflexer och ett himla obehag.. Sen när de säker att man ska andas lugnt.. lättare sagt än gjort.. men när de väl va nere i magen kunde man passa på att andas lugnt, så länge slangjäveln va stilla! kan väl lugnt säga att det känns att de har varit runt och spökat runt i hals o mage... ömt och irriterat.



 Givetvis skulle de ställla frågor när ja låg där o plågades.. det ända ja kunde göra va att sätta upp tummen.. och nej inget långfinger.. bara tummeupp! Fick faktiskt massa beröm eftersom ja hade rätt inställning från början till slut. Min inställning: "Då är det väl bara till att göra att!! Ingen idé att dra ut på att, nu kör vi så är det över sedan." Efter den orala våldtäckten unnade jag och mami mej lite frukost.. mmm frukost kl 12.00, normalt!? Men men.. så är det när man varken får dricka eller äta 6 timmar innan undersökningen. När frullen/fikat va intaget körde vi in till stan igen, där jag släppte av min kära mor på sitt jobb och jag passade på att göra stan osäker... Pigg kan man väl inte redigt påstå att jag va men kände faktiskt för att unna mej nått på stan efter allt...

På stan blev det en midsommarklänning (tunn och skön o lite Emmastil över den), ett linne(blått) och lite hårspary.. helt ok shoppingrunda :) 

 

Sitter på ön nu och njuter i kvällssolen :) Glassigt värre... Givetvis när man sitter på baksidan av huset och försöker få lite lugn och ro drar en orkester igång en bit ifrån.. det är ett par gubbar som har startat ett band här ute, dansband.. hehe underbara! Hela Aspö är i gungning :) Nu skall jag cykla runt ön för att ge farfar en midsommarblomma! Tänker på dej världens bästa farfar <3

Ska ägna resten av veckan ute på ön, får dock se om ja åker in en sväng på lövmarknaden.. :) Kan ju inte bryta traditioner? Nu ska ja andas ut o invänta på mina svarer från undersökningen :)

Imorgon är det sommarfest tillsammans med ungarna hos en kollega.. då blir det midsommarstång, bad och en massa bus. Låter som en helt ok onsdag! Hoppas att ni haft en fin tisdag :)

Pussar o kramisar från den tuffa bruden ;)


Lite afterwork

Idag fick det bli lite afterwork tillsammans med alla kollegor på restaurang Toscana, shit va mysigt alltså. Vi blev totalt 10 pers som satt och hade supertrevligt i typ 2h, kändes dock som tiden gick hur snabbt som helst :) Våra chefer bjöd på maten, shit pommes va nice! Jag unnade mej en file Mignon... som innefattar oxfilé - och fläskfilémedaljonger med bearnaise och rödvinsås; serveras med klyftpotatis. Och till dricka fick bli miniralvatten, funkar minsann till allt.  mmm kan väl säga att ja blev supermätt! Till efterätt fick man 2 glasskulor (blåbär, vanilj och choklad) med chokladsås, ett körsbär och en jordgubbe. Hehe kanske mindre nyttigt.. men wtf! Man lever en gång så varför inte unna sej lite gott... Det va så mysigt att sitta inne på restaurangen och sedan titta ut lite då och då o se hur regnet piskade marken.. mm mysfaktor.. men efter regn kommer det solsken och även i lilla Kalle K stämde det bra... Solen sken så fint när man lagom skulle traska hemåt efter en fantastisk och rolig kväll med gänget. Och ja.. givetvis va det en person som började gagga om figurer och alla mäns små och taniga rumpor runt .. Jo den äldsta! hahaha! Vet inte hur många gånger ja kom på mej själv att sitta och fnissa o rentav asgarva åt vissa saker.. :) Så d ska va!

Just nu sitter jag mjukisarna i soffan och tittar på fotboll, medan en maskin tvätt gör sitt. Sweet måndag måste jag säga. Ligger och taggar inför imorgon då allvaret sätter in i ett par minuter.. ska ju göra den jävla gastroskopin, hoppas att det är över på ett par minuter. Skall plocka upp min kära mor runt 10.30 som ett moraliskt stöd, tack gode att mami kunde slita sej från jobbet.. palla gå dit själv, thanks mami... Efter att ha vart där ska ja minsann unna mej en stund på staun sen kanske hem och vila en runda.. beror på lite hur man mår och vad de kommer fram till.

Hoppas att er måndag har varit fantastisk, för det har min varit, kanon! Inte varje måndag man kan säga att det vart en toppendag hehe.. men som sagt, toppen! <3

Massa pussar o kramar


"chillknäpp" helg

"Chillknäpp" lördag! Den va ganska städad men knäpp på samma gång hehe...

haha japp igår blev det utgång med Martina och Malin :) Men innan det va dax för utgång hann jag med följande innan; träning och laga mat till mina vänner som skulle komma på förfest. Till mat blev det kyckling och sallad, jordgubbar, äpple, avocado, dressing, tomat m.m. en salig blandning blev det tillsammans med lite gott att dricka. Shit va gott det va, det gjorde vi bra Martina ;) Givetvis lite andra onyttigheter efter maten ;) Det blev en ganska chill förfest med lite spelade lite spel och lite musik.. trevligt minsann!



Utgången va riktigt rolig tillsammans med tjejerna, träffade massa folk som man inte sett på länge. Men ska erkänna att ja inte vart ute sen nyår :) Det har sina förklaringar me.. vart fullt ös med grejer... Det roliga va att vänner från Norge hade åkt ner för att ha sin semester här nere i kalle K. Sweet! När klockan började närma sig stängning va det planering av efterfest, men kan väl såhär i efterhand säga att den där efterfesten inte va något vidare.. nää! haha! Folk som gör narr av varandra är ju en klassiker... :) Ok lite skratt kanske delades ut ändå :)

Såhär dagen efter känns det lugnt, inte bakfull utan mest trött, hehe som om ja inte vart trött innan :) Men så är det iallafall. Kom väl hem vid strax efter 04.15 eller nått i den stilen... det började iallafall bli ljust ute. Sov till 09.00 o då traskade jag upp och tog färjan ut till ön vid 09.30. På ön blev det chill, mys, kolla på fotboll o promenad tillsammans med farmor, mami och Agge :) 19.00 då åkte jag hem, då va man tröttare än tröttast, halvsov på färjan hem ;)

Ohh kan faktiskt säga att efter en dusch, mjukiskläder o fotbolls EM (Danmark-Tyskland) på är jag nöjd med denna helgen. :) Japp tro det eller ej, har faktiskt lite träningsvärk i benen efter all hålligång under gårdagen :) Men i armar och rygg skyller ja på gymmet för det va nämligen de muskelgrupperna ja tränade då :) Sweet!

Nu ska ja bara chilledilla här.. Imorgon är det jobb.. hmm min lediga dag täcker jag upp för en kollega, världens snällaste kollega är jag ;) Har dock sovmorgon o har stängning, ska ja nog kunna överleva :) På tisdag gäller det, då är det sjukan som gäller.. bläk.. men får va ledig hela dagen *fniss*. Thanks!

Hoppas er helg har varit kanon!? Många pussar o kramar


chillfredag flipp&flopp!,

Flipp 1) Idag har det verkligen varit en chill fredag. Dagen inleddes med att åka lite tidigare till Aspö för att käka lite frulle tillsammans med Siss. Frallor och kaffe tackar man minsann inte nej till?! eller? nää så det va en fin förmiddag innan man började jobba. Flipp 2) På jobbet va det ju lagom chill me, fick till o me sluta 1h tidigare :) Tack kära kollega för det.. inte varje dag man får sluta tidigare, slippa stängning.. sweet! Det blev film och mys på morgonen och spring i  vattenspridaren på eftermiddagen, jag aggerade även med vattenslangen! moahahah!  :) Kuligt värre.

Flipp 3) Efter jobbet körde jag hem till familjen Nordström som hade Tanja och Nisse på besök, trevligt! Det blev en kaffe eller två och massa prat tillsammans med de underbara människorna <3 När ja kom in till stan städade jag lite snabbt för att sedan träffa tjejerna. Vi traskade ner till "Hemmakväll" o köpte lite gotte o sen hem till mej för att zappa lite mellan film och fotboll. Flopp 1) Filmen kanske inte va den bästa, haha! 3 trötta brudar och en fransk film.. heheh alltså nu snackar vi fransk B-film :) hahahahahah ja jössös amalia! Nästa gång väljer vi en annan film som är bättre ehehehe. Flipp 4) Men det bästaste var att vi alla tre fick träffas innan Carro far iväg på söndag. :)

Flopp 2) Alltså shit vad är det med det svenska laget, 2 förluster och nu är de ute ur turneringen.. jössös! Att gå ut i tidningarna och skryta och hålla på innan en turnering börjar e kanske inte en hit.. I detta fallet blev ju allt till en flopp! Kom igen gubbar... Inga lovord o predikan innan en turnering om man inte vet att man kan nå upp till sina mål... men bra försök haha! :) Nu är de out! pinsamt men sant... vilka ska man nu heja på? hmm.. skiter nog i denna tureringen nu haha.. får hitta på nått annat istället..

Flipp 5) Nu mina damer och herrar, nu skall jag krypa ner i min gosiga säng och sussa. Ska bli gytt att ta sovmorgon, hoppas dock att ja får min sovmorgon o inga samtal eller andra störmoment som väcker mej :) Flipp 6)  Imorgon skall jag bannemej ner och träna på loket, skönt! Kommer nog bli galet gytt att sätta sina fötter på gymmet. Hoppas att er fredag har varit kanon?!

Om vi skall sammanfatta denna dag kan vi väl säga att det vart en flippdag <3 inte så många floppar, men de få som dök upp får man ju räkna med hehe. Man är trött såhär långt in i veckan och nu är det dax att reda till sej i helgen. :) Besviken på det svenska laget men så kan det va ibland.. det går upp o ner... bit ihop!

Många pussar och kramar från lilla mej <3

skolavslutning

Lite förvirrat på morgonen kanske?! Kollade i min kalender här om dagen och då stog det att ja skulle börjat 12.00 idag, men igår när ja tittade på jobbschemat o innan ja gick hem stog det 8.15.. o givetvis litade jag på jobbschemat hehe men... En kollega hade skrivit fel, meningen va att ja skulle kommit 12.00.. tänk va möe de fick nytta av mej på morgonen då :) Tog med mej mina stora förkolebarn ut för att hjälpa skolbarnen att pynta. *fniss*!

Idag va det sommaravslutning... Vilken mysig dag! Inga måsten utan det har verkligen varit en lugn och skön dag tillsammans med ungarna, personalen och föräldrarna. På förmiddagen blev det mest pyntining på skolgården och lite städ...Blev ju mysepys.. Lite mysigt och "eget" att ha det på sin skolgård! Ballonger blåstes upp, björk hängdes upp lite överallt, filtat och bänkar asades fram till "publiken". Satt verkligen o njöt då barnen stog där framme och sjöng, så duktiga så det inte va sant. Så vackert! <3 Diplom, utmärkelse, blommor och presenter delades ut under skolavslutningen. Jag fick ett fint paket av föräldrarna, tack! Kul att få lite efter en tuff termin tillsammans med huliganerna <3 Så kul att se att det va så många som dök upp på en skolavslutning, mysigt!  När tal och allt va avslutat bjöd vi på kaffe och tårta.. smaskens! :)
 


Har för mej att det blev uppåt 10 st tårtor.. Tårtorna va minsann omtyckta, folk tog till o me om ;) Mumsfilibabba ;)

  

En del av pyntandet och det fina paketet från föräldrarna <3

När ja kom hem till mina päron efter jobbet såg jag min bettan på tomten, ohhh som ja saknat min lilla bil ;) men nu är hon bra igen.. skönt! Tog faktiskt hem henne till stan ikväll.. :) Innan jag åkte in till stan följde jag med min underbara pappa ut på havet.. yeah, andra gången denna veckan ja får följa me.. va bra påpälsad för att inte frysa.. Hellre se ut som en onion istället för att frysa. Kan säga att det faktiskt va en hoppig och uppfriskande resa med tanke på att det va lite småvågor mohahaha! Men va gör det!? kvalitetstid med världens bästa pappa :)

Imorgon vet jag garranterat att ja ska ha sovmorgon, sweet. Då är det verkligen 12.00 jag börjar.. skönt med lite sovmorgon. Efter jobbet imorgon skall ja träffa mina ladies o chilledilla innan Carro åker iväg ett par veckor. Laga lite krubb o bara umgås.. inte helt fel en fredag.. Fredagsmys!
Hoppas er dag har varit helt fantastisk, precis som min! <3 Puss o kram


amen snälla...

Dagen inleddes med harmoni på hög nivå :) Klev upp strax innan kl 06.00, klädde på mej o tro det eller ej, hann med 06.30 ut till Aspö. När ja väl kom ut cyklade ja hem till mami för att käka lite frulle, mysigt! När frullen va intagen cyklade jag ner till hamnen o insåg att pappas ena båt va borta.. Satte mej på bryggan med lite musik i öronen och lapade lite sol.. När ja suttit där typ 20 min kom papi minsann :) Hans leende va från det ena örat till det andra <3 hehe den va han inte beredd på att ja skulle möta honom i hamnen ;) Tokälska att överaska <3 Vi pratade lite medan han gjorde iordning sina grejer o efter ett tag cyklade jag till jobbet. Ohhh fatta ni vilken lugn o harmonisk morgon jag fick?! Fin start på dagen helt enkelt.. Tog även några bilder medan ja satt och väntade <3


(Kastellet kl: 07.45) :) Alldeles lugnt och fint!

Även på jobbet har det varit helt fantastiskt! Började med att ta med mej ett par barn och en kollega till på promenad :) Under promenixen plockade vi blommor som vi skulle ha till imorgon, skolavslutningen! Galet va tiden går snabbt! Kommer nog bli en kanonfin dag även i morgon. Funderar på om ja inte kanske skulle åka tidigt imorgon me, va så skönt :)

Alltså OMG, snälla nån vad är det med folk egentligen!? hur fick folk körkort i denna stan!? När ja slutde jobbet ringde Martina mej för att vi skulle ut o gå.. Mycket trevligt.. men starten på promenaden kunde slutat riktigt illa! När vi lagom kommit bort till varvsmuren för att gå över gatan.. kom det en mörk bil med en förare som troligen vart blind.. det va en man runt 20+ kanske med sin flickvän i framsätet.. Bara rullade på snabbt som fan mot oss o vi tänkte aja, han stannar väl?? eller? Ehh nej, inte förrän vi nuddade bilen! För fan! Hur kan man missa två gående personer 5-10 m innan ett stop!? Vart fan va hans ögon??? Tur att ingen olycka blev skedd, men det va fan inte långt ifrån! Han blev chockad o Martina och jag tänkte.. nu är tiden kommen eller nått.. vi blev sjukt chockade!! Han stannade bilen ett par meter bort och frågade oss hur det gick.. amen snälla nån!!! Höll ögonen på vägen när du kör bil... morr!!!!! Undra om han fick körkortet i ett cornflakespaket?

Efter promenaden som blev.. Min gata, saltö och runt staun.. Bra bit att promenera o vi hann med att kackla som vanligt ;) sweet. När ja kom hem från promenaden vek ja tvätt, käkade lite, duschade och nu ligger jag och kollar på tv. Kanonskön dag trots att man nästan blev som en platt padda på gatan... Blev iallafall glad att killen frågade hur det gick och inte bara körde sin väg utan att kolla läget...

Nu ska ja plocka fram lite kläder inför imorgon så man slipper dona och stressa med det på morgonen. Hoppas att er dag har vart kanon. Miljoner med pussar <3

 


pust!

Negativa dagen lr?! mm bara lite.. inte bara för att Sverige förlorade matchen mot Ukraina (vilket jag såg på mobilen i natt.. la mej inför 2:a halvlek) jag är även så jävla trött på att må som ja mår.. På dagarna mår man ok, men det är när man kommer hem och försöker slappna av som allt kommer. Skallebank, yr och illamående.. snälla ta detta ifrån mej nu!!! Har iallafall fått en remiss nu till kirurgen nästa tisdag.. *pust*... Trött på att!! Så inåt baljans trött.. orkar ju fan inte göra nått som ja planerat.. Idag va jag tex sugen på att gå ner till loket för att röra lite på mej.. men.. ist gick jag hem, duschade, tvättade o bakade.. o nu ligger ja som en hösäck o soffan o kollar på tv. Inte riktigt nöjd med tillvaron.. näää! Det enda positiva idag är väl kanske att ja fått beröm av föräldrar och att ja blivit solbränd :) Får tänka på det istället..

Imorgon är det väl fullt ös som vanligt på jobbet, aningen lugnare än idag me kanske .. skönt! Hoppas på att er dag har varit kanon! Nu ska ja chilledilla vidare här i soffan o hoppas på att det e lite bättre imorgon. Massa pussar o kramar från jäsaren i soffan <3


min lediga måndag

Min lediga måndag blev till en rivstart, pappa väckte mig nämligen redan kl 08.00... hade ett par minuter på mej att ta mej ut till volvo, där pappas kusins kille jobbar som va sugen på att hjälpa till att reda till bettan. Bara slängde på mej ett par kläder o körde, inget smink o ingen snygghet nånstans..  tror ni att kudden satt kvar i ansiktet när ja kom fram då?! Japp! ha ha :) Både pappa och markus asgarvade åt mej... va ja snabb frågade ja!? ahhh svarade de båda två o skrattade högt o ljuvligt . Tack Tack! När vi lämnat bilen ute på verkstaden körde papi och jag till Biltema, sällan man e där då?! haha tokgillar den affären... Åkte sedan hem till ön där papi och jag käkade lite lätt frulle. När frullen va sänkt tog ja en promenix ner till siss som skulle göra sej redo för att åka in till stan, medan hon höll på att göra sej iordning passade ja på att gosa med Agnes! Love <3



När Ida o Agnes åkte in till stan gick jag upp till farmors för att steka lite.. hehe plockade fram brassestolen o parkerade mej bakom häcken, där inte en kotte såg mej.. ohhh tror ni det stektes nått?! mm fick mej en fin bränna... gäller att jobba på brännan medan man kan... fick sällskap av min lilla Alice.. trevligt :)

 

Alltså ja borde få ett vuxenpoäng idag, käkade faktiskt matjesill hehe... :) Matjesill och potatis o gräddfil.. nästan lite midsommarkänsla över det hela! ;) Efter maten åkte papi och jag ut på havet.. tusan inte varje dag man får följa med, men idag.. då va det min tur.. blev till att sätta abborregarn.. alltid lika mysigt att få åka ut på havet.. njuter på hög nivå då! Jag tokälskar havet <3

Just nu sitter ja i soffan hemma hos Nordströms, efter ett dopp i poolen! uppfriskande! Agnes, siss och jag ligger här o slötittar på fotbollen. Hoppas er måndag me har vart kanon.

Puss o Kram


vilken tjejdag!

Det blev verkligen en kanonbra tjejdag! Jag, Carro och Martina har verkligen haft en supermysig dag som bjudit på mycket skoj. Vi inledde söndagen med en cykeltur runt ön för att visa Carro vår lilla vackra ö.. Det blev runt ön o stannade till på ett par ställen för att chilla lite. När vi kom hem till Martinas föräldrar började vi med att dona med maten.. Vad sägs om kycklingspett ( svamp, lök, kyckling, tomat o paprika) o ugnsgrillade rotfrukter, uppfriskande sallad (jordgubbar, fetaost, sallad, äppel, :) Mumsfilibabba! Efter maten blev det minsann bad i tunnan, shit fyfan va nice det va.. 41 grader... där satt vi i typ 1h o chilledillade :) När vi tillslut klev upp ur tunnan va det dax för lite efterrätt.. hemmagjord rabarberpaj, tack Tina (Martinas mamma) för den fantastiska pajen o kaffet.. ohh! Tack tjejer för en helt fantastisk söndag <3

   



Nu är man hemma igen i sin lya, skönt att va hemma.. o det bästaste är att man är ledig imorgon om kollegorna inte ringer in mej :) Min enda lediga dag denna vecka, kan va skönt att få va ledig då.. Hoppas på bra väder så man eventuellt kan arbeta på brännan lite *fniss*. Imorgon ska ja nog städa lite, kanske träffa siss efter hon vart med Agge på kontroll :) Imorgon är Agnes 3v, snacka om att tiden går fort!! :) Nähe gott folk, nu ska ja faktiskt ta o krypa ner i världens goaste säng o sussa.. Hoppas er söndag oxå vart fantastisk!

Puss o Kram


Att va modell...

Dagen inleddes med lite shopping på stan tillsammans med Martina, supernice! Vi mötte sedan upp min kära syster och Agnes på staun för att även de skulle shoppa loss lite. Jag shoppade tex; halsbandet som jag har på mej på bilderna och den orangea tröjan :) nöjd! På stan mötte sedan jag o siss upp Sofie som vankade runt (gravid)... Efter en stund kände vi oss redo för att bege oss av till fotograferingen... Alltså OMG att va modell kan minsann vara galet ansträngande, det märkte vi idag :) Kan väl säga att det tog sin lilla tid idag.. säkert 4-5h i studion...Det som tog mest tid va att komma på plats på de olika stationerna o efteråt sortera bilderna...
Här kommer lite smakprov på hur bilderna blev, och japp jag lyckades fastna på vissa av dom iallafall moahaha!

   



Detta är något jag lätt kan göra om tillsammans med mina fantastiska vänner, men då får ja inte glömma vattenflaskan och lite lätt lunch med sej. Trodde då aldrig att det skulle ta sån tid, inte konstigt att supermodellerna blir knäckta o smala om de inte får äta :) *fniss*. Konsentrationen va kanske inte på top då det va dax att välja ut ett par bilder av 168 st (På Ida, Agnes, Sofie och mej) .. omg! Men sjukt skoj hade vi iallafall!

Kvällen slutade med att ja fick åka hem och vila, pga skallebank så det bara sjöng om det.. Sen lagom mör efter de timmarna i fotostudion. Imorgon kommer det bli supersweet med bad i tunna o bara få va med tjejerna. Hoppas ni allihop har en fantastisk lördag! <3


jippi äntligen helg!

Vad har hänt idag?

Tog mig en sovmorgon till typ 09.00 o satte mej med en talkrik müsli i soffan med fötterna på bordet... sweet.. Inväntade på att kaffet skulle rinna ner innan ja drog på mej dagens outfit. Tittade ut genom rutan o regnet hängde i luften, blev till att ta bilen till jobbet, vilket jag absolut inte ångrade. Har verkligen varit tråk/mysväder idag, jag ser det mer som mysväder.. Blev massa mys med barnen på jobbet idag med kojbygge o mys <3 Lika skönt som alltid att kliva innanför dörrarna på jobbet.. det första man hör är mitt namn o så springer det en massa barn mot mej, det skall kramas o pussas.. Tack alla små trollungar för att ni gör min dag <3

Nu ikväll blev det chilledill, känner att jag behöver det för att orka med helgen :) Då det kommer vara fullt ös :)
Har bäddat ner mej i soffan för att glutta på nån film "Closer", har för mej ja har sett den tidigare.. men verkar iallafall bra hehe. :) När filmen slutar blir det till att krypa ner i sängen, sweet ;)

Imorgon skall ja gå på stan lite snabbt innan det är dax att möte upp Sofie och Ida ;) Kommer nog bli ett par spännande timmar (fotograferas o umgås) :) Sen efter det blir det lite tillställning på kvällen med the ladies. 
Hoppas att er dag har varit fantastisk. Mot sängen!
Glömt inte bort att du är...


God Natt & Puss o Kram <3


Långpromenad

Ahh när ja kom in till stan efter jobbet drog jag igång en maskin tvätt.. och sen? Min goa Martina hörde av sej o frågade om vi inte kunde gå en runda.. ja tack!Drog igång en maskin tvätt innan ja drog iväg på promenaden. Det blev en långpromenad på 1,5 mil. hehe från stan till Västramark o gick en slinga där och sedan hem.. :) Helt underbart! Så skönt, va så passande med en promenad, välbehövlig.. bara få kackla av sej hehe tror minsann inte vi va tysta i en minut under hela promenaden ;) Vi kom fram till så möe vi skulle göra *fniss* sweet!



Nyduschad o redo för att krypa ner i sängen strax, ska bara klämma i mej lite maut, bättre sent än aldrig.. :) Ska bli galet skönt att krypa ner i sin egna säng, kommer troligen somna som en stock. Va ju trots allt nästan 1v sen ja sov i min säng :) Så är det när man ska va husvakt.. men nu säger ja bara home sweet home <3

Imorgon är det äntligen fredag, tusan så skönt! Är så taggad inför denna helgen alltså, kommer hända så möe :) Lör: "The studio" & Utekväll tillsammans med tjejerna. Sön: Chilledill och tjejkväll med bad och grill.. mmm Fullfart mot helgen! Hoppas ni har haft det gytte?!

Puss o Kramisar


onsdag som känns som lördag

Alltså denna onsdagen har känts som en lördag... fick inte redigt ihop det i huve idag :) Men det är ju faktiskt jobb 2 dagar till denna veckan innan man kan slappna av. Imorgon är det ute dag så då kommer tiden rinna iväg snabbt som vanligt, skönt. Lite sovmorgon i morgon me, börjar inte förrän 8.30, sweet!

Idag har jag faktiskt inte hittat på nått speciellt, tog väl "sovmorgon" till strax innan kl 09.00, då mami låste upp dörren o ja flög upp som en onion med kudden kvar i ansiktet o frågade vad som stod på. Hon skulle plocka fram flaggan för att hissa den, ja jössös amalia.. utanför stod även systersyster med Agge. Efter att ha gjort lite iordning pös jag över till mami, papi och siss o käkade lite frulle. Fick man nån lugn och ro då? Nej! för rätt va det va kom Martin o morfar, vilket är helt ok.. sen kommer allas lilla egna "Ove Sundberg", ÅKE. Alltså man vet att han alltid lär komma, men frågan är när? var? och hur!? 

 

Med tanke på Ove Sundberg så är man nästan lite sugen på att se den filmen/serien... Han e ju verkligen.. ahh ett orginal som heter duga.. tänk om alla har en sådan liten ove på jobbet. hehe på mitt jobb har jag nog konstaterat att jag är en sådan liten person.. som livar upp stället ;) Men på mitt jobb finns ju även "the ghost" ja en anställd som finns på jobbet men ingen som ser hon/han, eftersom de jämt smiter.. Känner ni igen det? Ni har garranterat dessa typer på erat jobb me om ni tänker efter mohaha! sitter ärligt o fnissar här.. finns så många olika kategorier man kan stoppa in folk i. Nu ska man ju inte göra det, men blir lätt så när man tänker förmycket.

Nu råkade ja visst sväva iväg från dagens händelser. hehe! När morgonen/förmiddagen va överstökad fick jag faktiskt egentid med mosters lilla älskling. hehe kuligt att håret fick sej en liten Stig Helmer-tofs på bilden :)



Tog oss en vagn-promenad på 30 minuter innan vi anlände hemma hos siss igen, supermys.. Blev även lite solning på Nordströms altan. På eftermiddagen/kvällen slängde jag ihop en paj till Ida, Martin och lilla mej, fick bli köttfärspaj(corn) med chili/paprika cream fraish... ruskigt gott och det verkade som om familjen blev tokmätta me.. hehe lyckades! ;) Blev även paj över så jag tänkte att dem kunde ta det med sej eller äta upp det innan de åker till Ungskär imorgon.. tänker minsann på mina nära o kära <3 Fick reda på en kulig sak idag.. att jag ska få va Agges Gudmor <3 naaaw <3 Kommer alltid finnas för henne, sötnos! Så på dopet som eventuellt ska ligga utepå ungskär ska jag stå o hålla ögonstenen <3 Happy!

Har nog inte varit still en minut idag.. promenerat en massa, ja förutom Agges lilla sovpromenad blev det även lite andra promenader o cykelturer på ön :) Håll igång! :) Men nu ska jag faktiskt erkänna att jag sitter med mina mjukisar och bara chillar framför datorn. Blev inget firande för mig idag.. Sveriges Nationaldag.. hehe ahh kanske en kaffelaffe o ledighet.. tackar för den behövliga ledigheten :) Hoppas er dag har varit kanon. Nu ska ja bannemej leta reda på min buse till Katt, inte sett henne på hela långa dagen.. Blir väl till att ställa sej på trappan o gala så hela Aspö hör henne :) Kanske är på taket, som hon vart tidigare.. återstår att se moahaha! hehe Nämen titta!!! Där e hon!!!! på räcket till trappan och tittar in genom fönstret o piper <3 Skönt att ha sin lilla värmeledare hemma, skönt.. haha <3

puss o kram


"chilledilldag"

Hello gott folk!

Idag har det varit en fin dag :) Inga sömnproblem efter mitt blogginlägg igår va?! Jag har börjat smälta tanken om vad som komma skall iaf... Sömnen va iallafall illa o det va inte på grund av detta utan att ja troligen legat konstigt hehe. Vaknade med lite ont i ryggen  o supertrött.. hehe när ja gick in på dass för att fixa till mej hade ja kudden kvar i ansiktet o då kunde jag inte låta bli att fnissa lite. Det är vanligt vis ett talessätt men nu va det fakta :) mohaha!

På jobbet har det varit ganska chill, fått massa beröm av en förälder som kom fram och kramade om mej och sa att jag är en mycket bra fröken. Barnen pratar om mej hemma och att allt flyter på kanonbra nu efter inskolningarna osv o att de tyr sej till mej o Emelie är det bästa sa pappan :) Är vi omtyckta eller vad!? :) Me like!! Det är så skönt att höra att man gör nått fint som får barnen att stortrivas o att mötas av leenden när de kommer/hämtas, som om inte det värmer ens hjärta... mmm.. ska ja va ärlig o säga att ja sträckte lite på mej <3. Mycket härlig bekräftelse! Tusen tack! Fick även slängpussar av ungarna som blev hämtade.. naaw <3

Efter jobbet cyklade jag inom affären och handlade lite "kåv" (korv för er som inte förstår aspöländska) o lite andra smarrigheter för att sedan hoja vidare ner till familjen Nordström. Tro det eller ej, grillade o käkade tjockkorv, inte varje dag.. men det slank faktiskt ner 2 st, nöjd. :) När jag vart hos familjen ett par timmar cyklade jag sedan hem till päronen, tog en promenix med min underbara mami medan papi snackade i tfn. :) Alltid lite trevligt med lite kvalitetstid. Vi snackade verkligen allt mellan himmel och jord <3

Imorgon är vi allihop lediga, tusan va skönt.. skönt att få va ledig mitt i veckan, är liksom som en liten paus i allt stimm. Vad händer då imorgon?! Är Sveriges nationaldag en dag att fira? hmm har aldrig gjort det tidigt, men visst ska man va stolt över sitt land... Kanske firar för att man är ledig mohahaha! Ska nog försöka chilledilla, men ni som känner mej vet säkert att ja kommer hålla igång som vanligt.. återstår att se :) *fniss*. Ikväll ska jag iallafall ta mej ett fotbad o ha lite hemmaspa :) Låter väl inte helt fel va? På med lite musik o bara njuta.. fint som tusan! Lätt värd det :)

Hoppas ni haft det toppen.. ja kommer leva på den glada och tacksamma bekräftelsen jag fick idag.. snacka om att höja stämningen. Damn I´m good ;) Ha det toppen ikväll people <3 Massa pussar o kramar från lilla jag <3


Titta lite

Japp titta lite här o lite där..
Nu inom kort ska de gå ner och titta i magen om de möjligen kan se nån irritation/sår i magen typ. Det är så jävla äckligt att göra en gastroskopi! Man går alltså ner med en slang i halsen som innehåller en kamera för att se vad orsaken kan vara att man mår som man mår. Ni kan ju själva tänka er att försöka få ner nått i halsen som är en tumme i tjocklek som ska ner i halsen.. hmm kräkreflexerna kommer minsann få arbeta flitigt må jag säga.. det enda man kommer får är bedövningstjofräs i halsen och om inte det hjälper så blir det lugnande.. tror ni att man är lagom nervös inför detta, kommer inte alls va behagligt nånstans :( Titta lite va det me enligt doktorn.. titta.. men att välja en typ kamera låter väl inte lika upphetsande!? Nje. 1 cm i diameter och 1 m lång slang.. de räknar med att undersökningen tar 3 minuter, wtf..

Där har vi det jävla redskapet.. burr!

Men gör det som måste göras för att må bättre, så gilla läget! Nu som först har de skrivit ut en massa järntabletter.. det är då fan inga godispiller precis utan vi snackar järn.. urk fyfan.. kommer väl skita kätting sen.. hehe sa det till läkaren o hon bara asgarvade, men det är liksom dagens lilla sanning... Bara man snart blir bättre. det är ju tröttheten och yrseln som gör mej så tokig.. Men snart, snart hoppas ja att allt är över så man kan återgå till sitt normala igen!

Förutom alla tankar o oroheter kring detta har jag trots allt jobbat på som en gnu, som vanligt. Fasiken rekord, inte en unge som va sjuk så vi hade alla 19 trollungar på jobbet idag och det kändes kan jag väl säga.. Efter jobbet körde jag in till stan för att lämnat viktiga papper från jobbet till chefen, vilket bud :) hehe sen hann jag även upp på stan en runda för att egentligen hitta nått i klädersväg, slutade med att jag köpte hårfärg.. hehe långt ifrån det jag skulle ha :) men men.. nått blev det iallafall *tss*. Efter den lilla korta shoppingrundan körde jag ner till loket o va väl där kanske 1h, sen va jag inte lika motiverad.. Fick bli spinning och promenad med lutning innan jag begav mig hem till lägenheten. Packade lite, försökte pimpa till håret lite grann o sen ner i bilen igen för att köra ner till färjan :) Ett himla farande tänker ni säkert och ahhh ibland blir det bara så.

Imorgon ska min lilla pärla ombesiktigas, håller väl tummarna som vanligt när man kör igenom.. tyvärr kommer jag inte kunna delta under kontrollen *synd* jobbar.. hehe istället skickar ja min mami på detta :) Huvudsaken är att bettan går igenom kontrollen sen kan man jädra passa på att byta ut de delar som va på gränsen att ge med sej. Bettan lever vidare <3

Hur har er dag varit? Min har ändå vart ok trots en massa tankar som snurrar :) Massa värme och kärlek från lilla jag <3

 


märkligt

Ahh detta är ju märkligt det som hänt.. vem fasiken är hos mej på natten o försöker övergöda mej med jordnötter?? nå!? Helt seriöst.. Igår när ja skulle krypa ner i sängen låg det en jordnöt i sängen så den hystade ja undan lite sådär hehe... Vaknade kl 04.00 o allt va i sin ordning, när klockan närmade sej runt 08.00 snåret satte jag mig upp i sängen för att sedan kliva upp.. ja då jädrar låg det en hel näve med jordnötter i sängen! Men snälla nån... Det är jag och Alice i hela huset o jag kan ju lugnt meddela att ja inte är jätteförtjust i jordnötter och att jag absolut inte går i sömnen.. detta är ju otäckt.. wtf kommer de ifrån? Vilket mysterium! Det som är så knas är att det ligger en påse med jordnötter i vardagsrummet, vilket ja märkte imorse när ja gick runt o kollade läget. Hmmm vem är den skydliga.. Blev ju till att städa förtusan efter allt :) Alltså när man ligger ensam i ett hus så kan man höra massa ljud.. knak på övervåningen, knak i trappan, knäpper i köket o sen ja.. jordnötterna.. :) Undra vad som kommer hända inatt då? hehehe ohh älskar när det händer saker som man inte redigt är beredd på :) <3

Gick sedan över till mami och papi för att käka frulle.. efter frullen gick mami och jag ut på tomten och rensade ogräs där plattorna skall läggas till sommaren, eller ja rätta sagt efter sommaren :) Man kan ju alltid förbereda så gott man kan, inte sant!? När klockan blev 13.30 körde familjen Månsson ner till färjan för att åka ut till Torhamn.. av alla ställen, världens ende liksom. :) Men innan vi tog the roadtrip ut dit, mellanlandade vi hemma i min lägenhet, där vi satte upp min stora klocka i köket som ja länge tjatat om att få upp. Thanks! Nu är det bara små tavlor som ska upp, men ska bara välja ut ett par fina att sätta upp, hmm eller nått.. kul att det kommer upp lite grejer på väggarna i köket, känns så naket annars...

Ute i Torhamn va det 14 års kalas, min minsta kusse! jössös va tiden går snabbt.. Det blev hemmagjorda hamnburgare o sallad osv.. jag gjorde givetvis en specialare eftersom ja inte är sådär jätteförtjust i hamburgare.. hmm så ja tog allt annat förutom hamburgaren mohahah! ovanligt!? Inte alls ;) Efter maten blev det givetvis onyttigheter.. scwartzwaldstårta och kladdis o givetvis en kaffelaffe.. mmm smarrigt!

Det är ju så märkligt att man jämt skall störa sej på en massa saker... Jag måste bara tokdissa framsätes/baksäteschafförer, omg!! Mami körde, papi fram och jag (barnet bak), sen drar framsäteschaffören igång... Papi:  "va snabbt du kör!, sakta ner!, jag tror jag trampar igenom golvet snart!, Hinner vi köra inom preem?, Akta så det inte kommer en kanin uthoppandes framför bilen!".. Ahh jag som satt bak fick ju bara tuppjuck, hur orkar man ens lägga sej i andras körning när man bara ska åka med o se glad ut? ;) Det va inte så att mami körde illa på nått sätt, hon som alla andra ville hem, det är mer papi som är ovan att sitta i framsätet.. kan väl säga att han vart orolig i hela sitt liv att åka med andra.. snälla nån.. måste börja lita på andra.. Man får se det på så sätt att han är rädd om oss :) Men detta eltande hela tiden.. tillslut sitter man bara o håller med o lyssnar och tittar på allt annat :) ah jössös amalia.. är iallafall lagom trött i både huve, öron o resten av kroppen av denna lilla roadtrip till kusinerna. Märkte att min kusin som är hmm 17 år hade gått o förlovat sig.. love is in the air... så söta så det inte va sant.. så försökte de smussla med det lite, men jag har ögon som en hök :) Grattis då kusse...

Nu är man hemma i lugnet igen... Alice har hoppat upp o lagt sej i mitt knä medan ja skriver här, så mysigt.. Skönt att komma hem o att det är nån som möter en med ett efterlängtat pip o sådana dära "spralleskutt", typ wohooo nu kommer matte! o sen att hon vill gosa me :) Alice min Alice <3. Ikväll blir det läggdax tidigt så man orkar upp i tid. Jobbar 7.15-16.15, skall sedan in en runda till stan tror jag.. :) Kan inte fatta att helgen gått så snabbt, ändå känns det som man knappt gjort nått :) Borde vara olagligt att tiden går så snabbt som den gör..

Hoppas att er helg har varit kanon, nu blir det mjukisar och slappe framför tv:n.. inte helt fel kanske :)


Premiär

Tidigare idag åkte jag in till staun för att hämta min mobilladdare, man blir lätt beroende av andra när man inser att laddaren ligger på ett helt annat ställe när man som mest behöver den. :) När ja ändå va inne i stan passade ja på att slänga i ett par stolar i bilen och även några kassar med grejer som ja inte ville ha.. så lite nytta gjorde jag faktiskt i stan, inte bara för att hämta laddaren (mitt syrgas enligt papi). Åkte sedan hem 11.30 o sautan va möe folk det skulle med ut till ön, säkert alla "badjävlar" som skulle ut o förbereda sina stugor nu inför sin semester..Gäller minsann att ställa sej tidigt i filerna, det va nämligen hur många bilar som helst som inte kom med den färjan pga att det va massa bilar.. så kan det va när man tror att det räcker att man kör ner 10 min innan färjan skall köra. mohaha rätt åt er era onions! Det är väl ändå ingen nyhet för er att det är sommar o att folk ska ut till ön! mohaha där satt ja så nöjd i bilen o körde ombord på färjan med detstörsta flinet ever, från ena örat till det andra :) <3

Idag blev det ett premiärdopp hemma hos familjen Nordström :) Martin och jag fick oss en liten fixidé att vi skulle bada.. knapp 18 grader varmt i poolen, kan väl sammanfatta själva doppet med "uppfriskande" :) Solen sken och i bakgrunden kunde man skymta de gale mörka molnen, som visade sig vara hagel och piskregn! hehe men hann precis upp innan ovädret började piska allt som va ute.. *Pust* hehehe det va så roligt innan vi bestämde oss för att bada.. båda kollade på varandra o tänkte.. vem av oss ska chicka ut.. inte nån.. hehe  jag är så bestämd me, så har jag lovat en sak så gör ja bannemej grejerna me! Så modigt värre Månsson!
Martin drog till med det där traditionella tanthoppet ner i poolen och jag gjorde kanonkulan från 2 trappsteget! wweeeey, vågat va?! plums plums plums! (min dåliga sommarform får va som ja e mohaha, like it or not.. så kan d gå när man inte får eller kan träna som man vill ;).



Efter vårt plurr va det dax för maut, grillad fläskytterfilé och hemmagjord potatissallad. mm smaskens! Nu är ja hemma i farmors hus o chilledillar.. skönt som tusan. Mjukisarna är på och Alice ligger helt utslagen i knät på mej <3 Imorgon ska vi se om ja inte ska unna mej sovmorgon, sjukt irriterande att vakna vid 4, 6 och 7 o sen inte kunna somna om.. Nä får väl gömma mej under täcket eller nått för att få lite mörker för det räcker tydligen inte med mörkläggningsrullis :) Imorgon händer väl inte sådär jättemycket. Ska in till stan vid 14.00 o upp i min lya för att försöka få lite ordning, ut med grejer som ja inte använder osv. Sen lite senare på eftermiddagen ska ja på min kusses kalas, hmm 14 års-kalas, håller mej nog mest till min kära mor och moster :) Lite hönshus måste man få ha medans "ungdomarna" roar sig, inte sant?!

Känner mej toktrött som vanligt, pust! Vart trött sen ja vaknat, helt otroligt... hoppas på att det blir ändring på detta, är jobbigt att jämt va trött för ingenting! Wake up kroppen! Vill kunna komma igång som tidigare <3
Nu ska ja nog dra igång tv:n o slökolla lite vad som kvällen har att erbjuda :) Hoppas er lördag vart kanon. Massa pussar o kramisar från mej o Alison <3

 


Nu tar ja helg!

Hoppet är inte ute för min Bettan, noo inte än! Bilverkstaden ville att ja skulle ge mellan 10-15.000 på reperation, men efter ett samtal med en av pappas vänner kunde han fixa hela bilen på kanske bara nån tusenlapp.. tack gode tid för bra kontaker. Kommer dock få vara utan bettan nån dag till men va gör det.. *pust*.. är så lättad.. Hela min värld rasade när ja fick reda på att det va fel på min lilla pärla, men nu så :) Sträcker lite på mej! <3

En annan rolig grej som hände idag va att "The Studio" (modell tjofräs) ringde mig på dolt nummer o ja som va inställd på att det va Vårdcentralen, snacka om lurad. Så jag ska få bli sminkad o pimpad för fotografering nästa helg. Hehe bjöd med min underbaraste syster och Agnes :) Kommer ju bli hur skoj som helst! Det ja ska få fixa själv är håret och kläderna.. hmm förslag på vad man ska ha på sej? hehe har iallafall ett par dagar att bestämma mej om klädvalet. Ser nästan fram emot det mohaha!

Idag har det vart chilledill på jobbet, skönt.. Trots att man jobbat 8-12 på skolan och 12-17.15 på förskolan... kommer nog somna som en stock ikväll... fint! Just nu sitter jag hemma hos farmor, är husvakt ett par dagar eftersom hon är uppe i skogarna hos Krister. Sitter här och häckar o lyssnar på när regnet piskar fönsterrutorna, va då mys!!! Supermys! Ska snart ta o käka brocolilåda tillsammans med päronen, låter kanske lagom gått men ja tokälskar det <3 Sen resten av kvällen ska ja tokmysa med min lilla Alice <3 Kanske springer ner lite snabbt till familjen Nordström mellan skurarna o säger hej. Hoppas ni haft en bra fredag!
Massa pussar o kramar


RSS 2.0