Titta lite

Japp titta lite här o lite där..
Nu inom kort ska de gå ner och titta i magen om de möjligen kan se nån irritation/sår i magen typ. Det är så jävla äckligt att göra en gastroskopi! Man går alltså ner med en slang i halsen som innehåller en kamera för att se vad orsaken kan vara att man mår som man mår. Ni kan ju själva tänka er att försöka få ner nått i halsen som är en tumme i tjocklek som ska ner i halsen.. hmm kräkreflexerna kommer minsann få arbeta flitigt må jag säga.. det enda man kommer får är bedövningstjofräs i halsen och om inte det hjälper så blir det lugnande.. tror ni att man är lagom nervös inför detta, kommer inte alls va behagligt nånstans :( Titta lite va det me enligt doktorn.. titta.. men att välja en typ kamera låter väl inte lika upphetsande!? Nje. 1 cm i diameter och 1 m lång slang.. de räknar med att undersökningen tar 3 minuter, wtf..

Där har vi det jävla redskapet.. burr!

Men gör det som måste göras för att må bättre, så gilla läget! Nu som först har de skrivit ut en massa järntabletter.. det är då fan inga godispiller precis utan vi snackar järn.. urk fyfan.. kommer väl skita kätting sen.. hehe sa det till läkaren o hon bara asgarvade, men det är liksom dagens lilla sanning... Bara man snart blir bättre. det är ju tröttheten och yrseln som gör mej så tokig.. Men snart, snart hoppas ja att allt är över så man kan återgå till sitt normala igen!

Förutom alla tankar o oroheter kring detta har jag trots allt jobbat på som en gnu, som vanligt. Fasiken rekord, inte en unge som va sjuk så vi hade alla 19 trollungar på jobbet idag och det kändes kan jag väl säga.. Efter jobbet körde jag in till stan för att lämnat viktiga papper från jobbet till chefen, vilket bud :) hehe sen hann jag även upp på stan en runda för att egentligen hitta nått i klädersväg, slutade med att jag köpte hårfärg.. hehe långt ifrån det jag skulle ha :) men men.. nått blev det iallafall *tss*. Efter den lilla korta shoppingrundan körde jag ner till loket o va väl där kanske 1h, sen va jag inte lika motiverad.. Fick bli spinning och promenad med lutning innan jag begav mig hem till lägenheten. Packade lite, försökte pimpa till håret lite grann o sen ner i bilen igen för att köra ner till färjan :) Ett himla farande tänker ni säkert och ahhh ibland blir det bara så.

Imorgon ska min lilla pärla ombesiktigas, håller väl tummarna som vanligt när man kör igenom.. tyvärr kommer jag inte kunna delta under kontrollen *synd* jobbar.. hehe istället skickar ja min mami på detta :) Huvudsaken är att bettan går igenom kontrollen sen kan man jädra passa på att byta ut de delar som va på gränsen att ge med sej. Bettan lever vidare <3

Hur har er dag varit? Min har ändå vart ok trots en massa tankar som snurrar :) Massa värme och kärlek från lilla jag <3

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0