Ullared

Ohhhhh så var denna helgen över igen... :( Tiden går så snabbt och man hinner liksom inte med riktigt. Men i helgen blev det en tripp tillsammans med mami, syrran, knut, agge och farmor till Ullared. Jomen här skulle det minsann shoppas. Bodde i en stor stuga ca 2 mil utanför själva shoppingen, men det gör inget :) Totalt under helgen blev det bara 2 kassar! Det ni, rekord eller nått haaha. Blev ju självklart lite av varje. Alltifrån heminredning (meee like), barnsaker, kläder, gofika... ahh u know! Allt mellan himmel och jord. Tro det eller ej, men det där förbanande filmteamet var ju överallt och ingenstans! De filmade o intervjuade precis runt om en hela tiden, ger mej tusan på att de lyckades få med den där vankande o trötta figuren. Ahhh alltså ni kan ju själva tänka er ett ex antal timmar i samma affär, man mer eller mindre hänger på kundvagnen. :) Det drygaste var ju helt klart resan hem i bilen... Men smälter när man får höra detta: "Emma, jag älskar dig", Agge! Alltså hon är ju helt underbar även om den där treårstrotsen slinker emellan ibland.. Flera gånger om dagen får man höra denna kommentar, även drar till sig mig vid kundvagnen och viskar "Emma jag älskar dej jättemycket". Ena gången viskar hon och andra gången gapar hon rakt ut :) ja jössös, inte lätt att vara en poppis moster :)
 
Den klassiska frågan från intervjuerna från Ullared brukar vara: Vilket köp är du mest nöjd med? jaaaaa.. All heminredning skulle jag nog säga.. Köpte 2 olika gardiner i grå nyans. Ett par tunna som jag satte upp direkt när jag kom hem, sen har jag ett par grövre gardiner som är lite mer täckande som passar toppen till hösten/vintern. Får ju inte glömma bort alla jordgubbisar jag köpte me, sista kapet innan jag hoppade in i bilen. 2 L jordgubbar, mycket smarriga!!!! Igårkväll när ja kommit hem blev det jordgubbisar och mjölk. Man blir ju sjuk, fatta sommarkänslan!
 
 
Med tanke på sommarkänslan, nu verkar det bannemej som sommaren är på väg hit! Ska ju bli varmt och gytt denna veckan som kommer och förhoppningsvis håller det i sig. Steeek! :) Hur har din helg varit? Sammanfattar helgen följande: Intensiv, Impulsiv, Trötthet, Glädje, Mysigt. <3
 
Nu ska jag göra mig redo inför jobbet. Puss o gull

lövly

Jaha då har även lövmarknaden och midsommar varit, jössös va tiden går. Snart känns det som om sommaren redan är över, eller är det bara för att sommaren inte riktigt kommit med stormsteg än.
Well vad har hänt sen sist.... Jo, det har varit skolavslutning och vi har haft sommarläger med fritids m.m. Så det har varit ganska mycket på sista tiden att planera och dona inför.
 
Hittade jag nått på lövmarknaden då? Jodå, en gammal tradition är att ja jämt brukar köpa gotte från mariannelund ;) Vilket farfar alltid brukade önska sig då man gick en runda på lövmarknaden, berädd att hålla med honom... galet gott godis därifrån.  <3 Hittade mig även två st harmesbrallor som man kan svänga runt i när det är som varmast eller... bara gå runt och slöa i dom...
 
Midsommar var vi ute på Ungskär tillsammans med syrran och hennes man + familj. Blev ovanligt lugnt hihi men det blev ändå till att klä midsommarstången, dansa och leka med alla galningar. Några badade men jag kände väl att det inte var riktigt dax än för ett dopp. hehe. men plurra till sommaren det ska ja göra.
 
Nu i helgen har ja haft tvättid. Mormor o morfar har inte fått tillgång till sitt nya hus än, så de fick passa på o tvätta hos mej.. Tänk va gullig jag är ibland :) De bor för tillfället i en lgh inne i stan men vågar inte tvätta där hahaa sötnosar. Min tvättid varade mellan 7-14, perfa! Kl 06.30 bakade jag frallor och slängde ihop en sockerkaka som vi skulle ha till förmiddagsfikat. Uppskattat! Va gör man inte liksom. De blev så lyckliga av att de fick tvätta på vår tid.. naaw... bara för det fick jag blommor till min franska balkong... weeeei äntligen lite liv där ute. Fick pelagoner, rosa såklart... Fick en stund efter ett meddelande från en granne som kände att hon nästan oxå kände lite press på att plantera något hahaha roliga människor. Hade fått tagetes av syster, de kom äntligen ut oxå så nu ser det riktigt gulligt och mysigt ut. ja just d... shit va ja pratar.. Det är en gubbe under lägenheten, eller ja han har ett kontor där. Han parkerade när jag satt o planterade, han bara lös upp av glädje. Pratade något om att han en gång i tiden hade bott i lyan och att det var han som hade planeterat rosenbuskarna som hade klättrat uppåt. Han nämnde även att det va rekord på röda rosor här om året osv. :) Yeah! Han blev så glad att det äntligen flyttat in folk som älskar blommor och att det är klädsamt med lite färger :) man tackar!
 
Fick även besök på eftermiddagen, fick en inflyttsblomma me :) hihi passade perfekt bredvid tv:n eller vad säger ni?
 
 
 
Nähe nu ska ja göra mig iordning till jobbet. Får se hur många kids man får idag....Alltid lika intressant, förra veckan fick jag genringa säkert 8 familjer. Snark! Hoppas du får en kanonbra måndag. Puss o Kram

sista skolveckan

Jaha då vart det tisdag dårå. Min dag började helt fantastiskt. Var påväg ner till bilen som stod parkerad nere vid Bastion Aurora, då jag helt plötsligt fick syn på en båt komma in mot hamnen. Kände igen den där filuren, pappa! Jag började vinka som en tok och fick respons tillbaka, körde bort till honom och satte mig där i morgonsolen för att prata lite innan jag körde till jobbet. Så mysigt! <3 Älskade papi! Den lilla stunden gjorde min dag måste jag säga. 
 
Väl på jobbet flöt det väl på som vanligt, trots att det är galet mycket just nu inför skolavslut och läger hit och dit. Gjorde en sammanställning på mat som ska beställas till lägret som vi har nästa vecka, även gjort allergi/telefon och närvarolista till lägret, städat, shoppat o förberett morgondagen. Heja mej alltså! Just nu sitter jag med fötterna på bordet och tittar på halv 8 hos mig. 
 
 
Imorgon blir det lite sovmorgon, 1h eller nått. Ska göra lite annat innan. Imorgon ska eleverna få göra klart, eller ja göra färdigt det som ligger efter med, städa och plocka osv. Ska bli varmt och gytt imorgon igen sååå lövly! Fullfart mot helgen! ons= vanlig dag i skolan o fritids, tors= förberedelse o plock (kanske ska på agges skolavslut) fre= skolavslutning och fritids (planering av d sista inför lägret).
 
Hoppas du haft en lövly dag? Pussa 
 
 
 
 
 

Så trött....

Ohhhhh tuppjuck de lux!
Vaknade kl 04.00 inatt och kunde bannemej inte somna om! En fluga hade tagit sig in inatt eftersom fönstret var lite på glänt,  det var ljust i sovrummet trots ja dratt ner persiennerna , tittade på tfn, och funderingar kring allt.. precis allting. Hur svårt ska det va att somna om då? Gaaaah! Låg och försökte en stund till, men kl 05.00 pallade jag inte mer alla irritationsmoment så då klev jag upp. Duschade, lockade håret, plockade fram allt som skulle med till jobbet osv sen satte ja igång tv:n. Känner på mig att det kommer bli en låååååång dag. Redan helt slut, svårt att andas me.. men hej o hå... ska nog överleva dagen.. Hur har din morgon börjat? 
Känns som det är galet mycket denna veckan me, sista skolveckan och mycket som ska göras. Oftast borde man kunna varva ner men icke :) Alltså att börja en vecka såhär är ju lite tradigt måste ja säga, hoppas på bättre sömn o att alla tankar och funderingar reder sej. 
 
Va och shoppade med mami igår :) Blev lite iallafall, men får se.. Ibland har man lite beslutsångest. Men nu till sommaren är det dop, bröllop och en massa kalas. Massa trevligheter med andra ord :) Följde sedan med en stund ut till ön. Det blev plock på flygfältet bland potatis, rabarberna, fikonen och krusbären :) Blev så glad av att se hur plommonträden me börjar arta sig. Tänk va mycket gotte man kan göra alltså. mmm just love it! Fick mig ett gott skratt när mamma drog igång trimmern för att få ner det höga gräset runt kanterna på tomten m.m. Tänk er en fjortis som ska starta upp sin moppe och ska impa på någon brud... första växeln och står och gasar med fullrulle, lät helt sjukt! Det finns liksom inga mellanlänge utan all in från början! Sa till henne att hon får lugna sig med den dära, då pekade hon på den och sa att det var den! Moahahahha! Say no more! 
 
Nähe nu ska ja snart dra. Hoppas din måndag blir toppen <3 Massa värme och kärlek <3 
 

Går inte att...

Ja det går ju inte att hålla in magen längre :) Till sommaren blir det vassen gott folk, eller bomben :) Högvatten o kallsupar asg! Nä nu är jag nog lite taskig mot mit själv. Från kranater till bomber, från platt till bulle :) Ahh vad ska man säga Allt lägger sig på rätt ställe mohahah! 23 augusti kommer det titta ut ett litet pyre. Ska ju bli en intressant upplevelse det där med att få ut den där busen. Maratonpass jämför de att med och smärta på det, jode! Nog snack om den biten, ut ska hon/han iallafall. Ohhh tänk om det bli en liten Mini-Emma, fantiserar mig bort :) En blond liten sak med en tofs(boll) mitt uppe på huve, skinnjacka/jeansjacka o några fräcka jeans. Jaaa det gäller ju att forma dem medan man kan haha och om det blir en hane ska ja nog få bukt på honom me <3 Oavsett vad det blir kommer vi iallafall bli världens bästa päron :) Ser fram emot att va hemma o mysa, träna o ändå längta till jobbet... Tänk ändå vad möe tid man har till att hitta på saker. Tänk julen, hemma o pynta.. nyår.. sommaren 2016... Planen är att börja smygjobba nästa sommar innan allvaret drar igång igen...framförhållning = mig. :) <3 Snart 10v kvar <3 Kommer bli lyckligast i hela världen.
 
 
Nu mina damer o herrar ska jag mysa med syrran, Agnes o Knut <3 Shopping, mys o träffa en kompis.. Eftermiddagen blir d Aspö <3 Hoppas ni får en toppembra lördag <3 Love u

RSS 2.0