trevlig kväll...

Vilken toppenkväll det blev!

Åkte in med 18.00 färjan in till stan, på färjan fick jag sällskap av 3 andra kollegor, sweet.. underhållande... När vi kommit in till stan cyklade ja snabbt hem eftersom ja ångrat mitt klädval o sen ville ja lämna av min stora väska, onödigt att ha med sej den in på resturangen.. Så detta fick bli kvällens outfit!



Visst är det tragiskt när två helt fantastiska kollegor ska sluta :( kommer sakna dem oerhört! Sofia o Hanna ni har varit helt perfekta kollegor som spritt massa asgarv i korridorerna o inne hos oss på förskolan *fniss*. Det blev en avtackning på resturang Montmatre tillsammans med nästintill all personal, saknade dock en.. men har man förhinder så har man.. Måste säga att det blev mycket asgarv om minnen osv. Blev lite som ett hönshus runt långbordet :) Kan väl säga att jag va ganska passiv idag, jämfört med vad ja brukar vara. Tröttheten slog till redan på jobbet, som vanligt och efter ett glas vin gjorde d saken inte bättre... Men gott va d :)



O tro det eller ej.. vad käkade jag? Jo en Emma-special :) En Hawaii utan skinka, med räkor och beasås.. mmm festligt värre! Men man äter det inte så ofta så ja unnade mig faktiskt det.. så d så! Vi satt säkert på resturangen i 3h o hade supertrevligt. När vi va klara traskade alla hem till sitt, jag o sofia som bor granngator gick ihop, skönt att ha nån att gå med... läskigt att gå hem själv när det börjar bli skumt ute.. Tack Fia för sällskapet!

Väl hemma traskade ja in i duschen o drog sedan på mej mjukiskläderna o nattade mej :) Blir fullt ös med klös även imorgon... upp tidigt o sen jobba 8-17.15, säger: Fullfart mot helgen för tusan... hoppas alla timmar rinner iväg snabbt så man äntligen kan få lite sovmorgon och lite uppladdning.. Känner att ja verkligen behöver ladda upp mina batterier i kroppen.. sjukt va trött o sliten man är.. Föresten.. har inte fått reda på nått nytt om varför blodvärdet är så lågt som det är.. hur länge ska man behöva vänta på ett svar, detta går mej på nerverna alltså... När ja kom innanför dörren idag låg det ett brev från landstinget o då tänkte ja.. shit nu kommer domen, men icke.. det stog bara: "Bästa Emma!" moahahah fin inledning, me like! :) "Vi väntar fortfarande på svaren från dina prover, börjar du bli dåligare måste du höra av dej dessförinnan!" OK.. ehhh man mår som man mår, får väl helt enkelt hålla ut verkar det som.. ohh just "Mår du dåligt" wtf har inte vart mej själv på flera veckor nu... Känner mej som en degklump me... inte ok :)

Aja people, nu ska ja ta o natta mej o krypa ner i den goa sängen, kommer bli nice! Hoppas er dag har varit kanonis!?
Puss o Kram

 


blandade känslor

ojojoj...

Jobb: 07.15-16.15, kan väl lugnt säga att ja va duktigt trött idag... ungararna har varit så trotsiga o pipiga.. u know.. som barn ska va, bara att ja tänder till på det lilla minsta. Det ena leder till det andra.. Men.. När ja slutade jobba cyklade ja ner till färjan för att åka med 16.30.. På färjan satt jag o min bästaste kollega o snackade allmänt o skrattade åt absolut ingenting, övertrötta som tusan. Väl framme i stan plockade ja upp mina skyttenycklar av mami för att gå ner o lossa ett par skott.. ahh hur gick det då?! Inte dåligt, men mindre bra kanske.. Men bara själva känslan av att få hålla bettan va hur skönt som helst.. även om inte formen är den rätta så va ja glad, lugnet o konsentrationen på nått helt annat än alla andra runt om mig. Borde  tusan gå ner tid oftare :)

När ja skjutit klart åkte ja hem, packade väskan inför morgondagen då ja ska jobba sent och direkt efter det ska man ut och käka tillsammans med kollegorna. Tog 18.30 färjan ut till ön igen, men förhoppning om att eventuellt stanna där till imorgon. Men.. alltid är det en massa men i mitt liv... När ja kom ner till fam. Nordström va de dötrötta o orkeslösa o absolut ingen tid för lilla mig som ställer upp för dem i vått o tort, cyklade då vidare upp till päronen för att få lite love.. även där va alla uppe i sitt.. stress, ingen promenad o känslor som va blandade... suck! Kul att komma ut när alla är så självupptagna... visst alla har vi en massa att göra, men please.. lite tid tack... Älskar er ändå people trots att det är lite stressigt o segt för tillfället. <3

Tröttnade snabbt på allas känslor som va uppe i taket så ja tog faktiskt min tantcykel o åkte in till stan igen, ett himla farande fram o tbx.. men det är träning iallafall *tss*. Nu sitter ja hemma i min lugna trygga lya med lite musik som underhållning.. Ska snart krypa ner i sängen o sussa så att ja orkar med morgondagen.. visst att ja har sovmorgon imorgon (börjar jobba 12), men frågan e om det blir det eller ej.. vaknar ju så galet tidigt iaf :) Värt ett försök.. :)

Hoppas ni haft en kanonbra dag allihop <3 massa värme o kärlek <3 Puss o Kram


skogs-tokig

ahh jag har faktiskt blivit tokig!
Jag blir så J*la förbannad på de personer som är uppe på skolan och saboterar barnens leksaker och andra föremål på skolgården! Inte kul att mötas av det på morgonen :( Nyinköpta grejer som förskolebarnen ska ha o leka med, skärp er för fan.. lek med era egna "leksaker" istället. Det är inte bara leksaker som bränts upp, tagits sönder.. de har även snattat barnens bänkar o försökt bryta sej in på olika ställen.. allt har ni polisanmälts och ska man nu behöva sätta upp kameror överallt för att folk ska hålla sej på sin vakt!? kom igen för fan! Såhär va det inte ens på min skoltid ute på ön! vad har hänt med dagens "ungdomar"?? vad händer nästa gång? Suck, fy skäms! Tokig blir jag, tokig! Om ja inte va det innan så är jag det nu! Har förutom ringt polisen satt in dagens fucking jävla ris till grisarna som härjar runt på skolan!

varför ja även har blivit skogs-tokig... är att ja har blivit galet sugen på att gå i skogen, hehe låter ju som om ja vore en livsnjutare som bara traskar runt.. ok nästan.. Idag va ja minsann lite sugen på att gå en runda, tog med mig min underbara mami och kameran :) Sugen på att hitta liljekonvaljer.. alltså shit pommes.. det är som att leta efter kantareller i skogen... "plötsligt händer det", har man väl sett en så ser man fler :) Så va det faktiskt! vet inte ifall man får plocka dem eller inte, men tänkte wtf vi är på ön o här gör vi det vi känner för... plockade med mej en bukett, som nu står på köksbordet o ser alldeles fantastiska ut.



Ikväll ska jag stanna kvar på ön, börjar 07.15 imorgon.. känns lite onödigt att sova i stan o missa 30 min längre sömn :) Så mina damer o herrar, när ja ändå ska stanna här ska ja passa på o unna mej ett bubbelbad.. så lyxigt, men lätt värd de... eller hur!?

Idag gick jag ett sådant där jättesug på att skjuta lite med bettan, nästan så ja taggar till på riktigt! Inte skjutit sen i mars tror ja.. tog liten paus där mohaha.. men nu kom suger bara sådär över mej, så imorgon efter jobbet ska ja nog bannemej gå ner i hallen o känna på att. Bettan here I come <3



Hoppas att ni haft en kanonbra dag!

Puss o kramis


kortdag...

Japp idag skulle ja vart ledig idag men fick hoppa in som assistent, det sjuka är när ja väl kommer till jobbet har ju "apskaftet" som jobbar vanligtvis som assisitent dubbelbokat oss så vi va alltså 2 st assistenter.. så ja sket i att o smet ist in till förskolan där de behövde mej mer.. skönt att umgås med sina egna kollegor ist :) Så ja jobbade mina timmar till 11.45 så ja hann med 12.00 färjan, fint! Väl inne i stan blev det en del att göra.. först hämtade ja papper som skolan skulle ha, va på vc för att förhoppningsvis få svar, då va läkaren inte där *suck*, handlade lite mat, hämtade papper om min bil eftersom den skulle till bildoktorn, städat, tränat, lämnat av bilen, promenixat in till stan efter att ha lämnat av bilen, bara på med ryggan o traska i solskenet... efter allt detta anlände ja äntligen till min lägenhet.. då va det dax för dusch, köttfärre o spagge o fruktsallad :)

Tror ni att jag är trött eller trött?! tröttast! fyfan... detta är så ovanligt mig! Skojar inte, hade nog tusan kunnat somna redan nu o det e hmm knas. Skallebank, trött som få o kramgo.. japp! Ligger på soffan nu o kollar på Sofias änglar, sjukt bra program alltså :) Känner på mej att ja kommer somna tidigt ikväll, kroppen behöver lite återhämtning så behöver ja vila så behöver ja.

Imorgon är det på att igen... jobba jobba joooobba! Tydligen ska det bli lite sådär småruggigt väder imorgon... det är sådana lägen man vill ha bilen, hehe men sålänge det är uppehåll är det ingen fara :) Som vi på förskolor säger.. "Det finns inget dåligt väder, bara dålig kläder" mmm bara att klä på sej rätt så funkar d :) Nu ska ja vila vidare här i soffan.

Hoppas att er dag har vart fin! Love <3 Puss o Kramisar


Ungskärs-mys

Naaw igår va det så mysigt så det inte va sant... låg o mös tillsammans med Agnes medan Ida låg o sov, riktigt mysigt att ha henne på sej o ett täcke över oss, bara hålla om den lilla dockan.. det va nästan så att ja me va nära på att somna vid nått tillfälle :) Agge stensov! hehe Myse <3



Idag säger ja bara.. vilken dag! Kan väl säga att man börjar känna av tröttheten.. ja va kan det bero på!? Jo, 1) dålig sömn pga att ja sov hemma hos familjen Nordström.. sen va det 2) uppstigning vid 06.00 för att sedan åka till ungskär så tidigt som möjligt för att steka o umgås med Per, Marie och Malin (martins familj) lite grann. 3) sen är det nog mest solen o 4) träningen som går att skylla på moahahha! Har väl blivit lite stekt iallafall :) Iaf på överkroppen, va lite småkalla vindar, men att ligga på altanen gick ju tydligen riktigt sweet! Det har vart riktigt mysigt ute på ön! Mina underbara päron kom ut till ungskär o hälsade på oss alla, snacka om överaskning! Vilket uppskattades stort! Hela ön blev nyfikna <3 En historisk grej för alla ute på ungskär va att Agnes är den yngsta "Nordströmmaren" som nånsin vistats ute på ungskär... Idag är aggebagge 6 dagar, inte ens 1 v... :) Världens sötaste unge, så tacksam o lättsam <3


Agnes farfar hade gjort en "stenstol", ja jössös vilka påhitt hehe :) *fniss*

Vi tittade även till den unga familjen Nordströms stuga ute på ön.... Där vi ibland brukar sova, men numera kommer vi säkert sova i martins föräldrar stora hus där ute, när hela familjen ska dit hehe :) Det va här ja låg o stekte idag ;) vindstilla o sooo hot!



Efter att ha varit på Ungskär nästan hela dagen åkte vid hem, ja blev avsläppt på min gauta o fam. Nordström åkte hem till sitt :) Vart en mysdag! När ja kom upp i lägenheten tänkte ja.. va tusan ska ja göra nu då?! Jo, jag drog på mej träningskläderna o stack till loket i nästan 1h, sen fick det minsann räcka... va inte så sugen idag hehe! Drog igång en maskin tvätt när ja kom innanför dörren, fixade ett räkberg som hette duga, smarre! Blev bara lite sugen :) Sen en varm o go dusch, vilket va riktigt skönt! Det va då ja verkligen såg hur "burned" ja blivit.. moahah! snyggt! Imorgon ska ja nog försöka hinna få lite sol till på mej, jobbar bara till lunch... sen ska ja in till stan, besöka VC (vårdcentralen) lite snabbt, kolla över bilen.. hmm sen göra ärenden tillsammans med min underbara farmor :) Vi ska bland annat handla o träffa hennes kompis som verkligen e lika cool som min farmor :) haha gobitar <3 Sen får ja se om ja hinner träna eller nått senare på kvällen ;)

 Hur har er dag annars vart ? bra hoppas jag!


lördagsmys med fam Nordström

Det blev inget poolbadande idag, hehe inställd pga dåligt väder :) Även om det har varit kasst väder har jag haft en riktigt mysig dag tillsammans med familjen Nordström. Varit mycket gos tillsammans med Agnes. Hade min första passnig medan min underbara syster låg o vilade :) sweet! Efter tuppluren bestämde vi oss för att promenera ner till kastellet för att käka lite o kolla på de hemliga rummen osv. Även om man vart nere på kastellet hur många gånger som helst så är det lika mysigt varje gång att komma dit. Blev bjuda på kaffe av personalen, tack Timmy! Efter att ha varit nere på kastellet ett bra tag o pratat med ett par vänner o kollat runt gick siss, Agge o jag hem till dem. Här kommer ett par bilder från det kastellet....

    

Bild 1) dörren till en fängesehåla Bild 2) Spöket Rolands fängelsehåla
Bild 3) Trappan upp till den stora salen Bild 4) Kastellet

För tillfället sitter vi brudar i soffan o chilledillar. Längtar nästan till att åka till ungskär imorgon ;) Va så längesen man va där ute, håller tummarna på att vädret blir kanon så man kan få lite bränna :)
Skepp o hoj era landkrabbor ;)


stort suck!

ahh men kl 08.00 stack ja upp till vårdcentralen för att de skulle ta nya prover.. jo men hallå, god dag yxskaft! Kommer in o ska anmäla mej till detta.. "vi tar inga prover på fredagar".. tänkte va fan ni måste skoja.. ja svarade följande: Min läkare sa att ja skulle hit då ja kunde, helst så fort som möjligt för att lämna prover.. ahh kom tillbaka kl 09.00 de sitter på möte.. suck! wtf! det va ju inte en kotte i väntrummet, varför inte bara ta in mej direkt o sticka så det kunde blivit klart.. så hade de säkert sluppit mej ett par dagar innan ja ev ska tillbaka.. men men.. återkom vid strax innan 09.00 o fick då inleda väntan för att få bli stickt... tack gode gud att det va fredag! Körde fantiskt bort till preem o köpte mej en stor kaffelaffe och fralla som frulle, inte fel! Blev till att parkera uppe på bryggareberget o njuta ett par minuter.. När ja väl kom in, då började hon babbla om vilka prover det va som skulle tas.. bra koll där! wtf! Efter ha vart där i säkert 45 min totalt körde ja sedan ner till färjan för att ställa bilen så ja kom med, medan ja väntade på färjan tog jag mig en promenix runt stumholmen! Skönt väder! Varken för varmt eller för kallt, perfekt...

Väl ute på ön träffade ja ida, martin o agge en snabbis för att lämna ett par grejer innan ja fick susa upp till jobbet. Alltid ett trevligt möte <3 Efter jobbet körde ja först hem för att tvätta bilen, klä på de nya kläderna till bilen o bytte vindrutetokare.. sweet! Bra där.. När ja va klar med det blev det givetvis en runda ner till familjen Nordström för att kolla läget. Allt va superduper. Min mormor o morfar va där när ja kom, de va nyfikna på mosters lilla älskling. Hon va så härlig idag den lilla sötnosen, tittade, sov, tittade lite till på mej o då va den där goa känslan där.. ögonkontakt som hette duga.. fatta va det värmer i mitt lilla hjärta <3 Så nöjd såg hon ut att vara :) När det va dax för mej att gå fick hon en näsgnuggning och en puss, love! Kommer tillbaka imorgon! För då är det stek på deras altan och eventuellt inviga poolen, hehe återstår att se.. annars får det bara bli stek, kommer väl osa bränt fläsk över hela ön.. det är bara jag! hehe.

Här är en bild på Agge o mej <3


Moster Ems ser lagom trött ut...kanske lika trött som Agnes :)
Snacka om att ha moffat ner sej bland magapattafläsket.. sov som en stock! Så söt med armarna bakom huve, slappestilen :)

Hoppas er dag har varit ritkigt go... äntligen är helgen här!!! ska passa på att vila både kropp o själ.
 Puss o Kram


fixadagen

Jo fixa va bara namnet.. hehe hela dagen har varit fullt ös med klös :) Jobbat mellan 8.45-20.00, tror ni man är lite trött eller vad!? bara lite ;) Känns väl i kroppen kan vi väl säga! Fixat till skolgården o byggt en massa skoj för att barnen ska få lite nytt o fräscht. Jag o mina kollegor målade mest ett rum i grönt, lugn o skön färg.. Ungarna kommer bli överlyckliga över detta, gjorde även iordningen ny koja i gardroberna :) o såg till att det blev mer yta i det stora rummet att röra sej på, sjukt mysigt.. Det bjöds på grillad korv o kaffe o fika, mums! En sak som dock gjorde all personal sjukt förbannade va att det tydligen vart några här uppe på helgen och snattat
de låga bänkarna som va meningen att vi skulle haft ute o käkat mellis på tillsammans med våra kids.. Vad är det för fel på folk!? Vem vill liksom ha en låg bänk att sitta på som man knappt få in sina egna ben i! Skärp er era j*la idioter, fatta vad både barnen och vi blir ledsena när vi länge längtat efter att få sätta ihopa dom!

Efter fixadagen körde ja ner till siss o martin för att kolla läget innan ja åkte hem, idag höll minsann agge sång för oss alla... det är klös i bruden.. sjung Agge sjung! ;) Körde sedan ner till färjan för att åka home. Alltså mycket fin solnedgång! När ja pratade i tfn i bilen o samtigt kollade på solnedgången märkte jag även att det kom en laserprick in i bilen, wtf! Då va det den sliskiga färjepersonalen som gluttade.. hehe totaldissad! hahaha :) Palla med dryga folk. När ja pratat färdigt med papi i tfn kunde ja inte hålla mej längre, slängde mej själv ut ur bilen för att fota solnedgången..



Imorgon är det löning o fredag, fytusan så gytt! Det dryga e att ja ska besöka VC igen! pga av mitt dåliga blodvärde, stickas.. aj! Sen ska ja köra ner till chefen o hämta papper sen ut till ön för att jobba.. Fullfart mot helgen.. I helgen ska det minsann stekas.. yeees att ja ska! Kan behöva ett par värmade solstrålar på mej som kan pigga upp mej en aning :) Känner att ja behöver det! <3

Hoppas ni haft en kanobra torsdag! Nu ska ja hoppa in i duschen o fräscha upp mej o sen natta mej.. kommer nog somna som en stock. Massa värme o kärlek <3
Puss o Kramis


hemkomst

Idag kom familjen Nordström hem! Välkomna hem mina underbaraste <3 Innan de kom hem passade jag på att städa huset, allt för att de ska slippa tänka på så möe när de kommer hem. Man såg hur lättade de va över det, glada som attan :) Aggebage, lika söt som sist ja såg henne ;) Idag tittade hon på mej.. Omg! Den smilegropen :) Den ögonkontakten hon fick med mej när ja pratade med henne, jössös ja trodde ja skulle smälta <3 Satt säkert o kollade den lilla sötnosen ett par minuter, pussade henne på kinden innan ja skulle bege mej ner till färjan. Jössös hade kunnat sitta där hela kvällen o bara njuta av utsikten :) Imorgon kommer ja tillbaka Agge för att hjälpa till lite där hemma, kommer nog bli lite mysepys då me.. tror ni man blir lite sugen :)

Innan ja träffade familjen Nordström hade ja givetvis jobbat.. Idag tog vi en promenix ner till havet, där vi tog fruktstund o kollade på alla båtar som åkte förbi.. mysigt värre! Alltså shit pommes säger ja, vart galet varmt idag!! Säkert runt 25 grader uppe hos oss på jobbet, lagom hett hehe! Men har vart ute hela dagen iallafall eftersom det fläktade ganska skönt :) Ute på gården läste vi böcker på en skön filt.. hehe där låg vi ett par stycken på mage och lyssnade och skrattade... hade vattenlek o busade i massor! helt perfekt dag med andra ord.

Nu ska jag faktiskt ta o krypa er i min säng o sussa, galet trött.. Hoppas att er dag har varit kanonis, ja e iallafall nöjd med min <3 Hoppas på en likvärdig dag imorgon med mycket skratt, bus, mys och värme..
Massa pussar o kramisar


magiskt

ahh vilken dag.. Både lycka, slit och tråkigheter.. vart ska man börja!? Börjar med det tråkiga o slutar med det roliga. Ok, som ni vet va jag på VC i måndags då jag va ledig, idag fick jag ett samtal där ifrån.. Ok.. blodvärdet har ju sjunkt ytterligare... de tyckte att 114 va långt, men kom igen 102 va det i måndags.. vad är det som håller på att hända egentligen.. tror ni man har lite oro i kroppen då? mmm som fan! Tydligen visade det sig att jag va allergisk mot pollen-björk. Allt på samma gång känner ja.. både de röda och de vita blodkropparna hade minskat. Orkar inte med att gå runt o ha andnöd efter ja gått ett par minuter. Känner hur hjärtat dunkar utanför kroppen ibland, o då ligger man på soffan o inte ens ansträngt sej. Aja.. I veckan ska ja vara nåldyna igen o göra fler utredningar.. Hoppas på att allt snart blir bra bara...

Den lyckliga delen av denna dag va att jag fick träffa fam. Nordström.. Ida, Martin och Agnes :) Hur söt får en unge vara egentligen? O att få hålla henne, se henne le o göra grimaser mot mej. Fam Nordström o Fam Månsson va samlad.. hela truppen. Imorgon kommer Ida, Martin och Agge hem, troligen på eftermiddagen. :) mysigt <3 Denna supermysiga träffen gjorde min dag <3 Magiskt säger ja bara!


   

Bild 1) jag, siss och Agge uppe på BB. Bild 2) Familjen Nordström. Bild 3) Agnes Ida Marie Nordström! En vacker liten tösbit <3 
Nu ska ja ligga o njuta o kolla på alla bilder som togs under besöket.. <3 Hoppas ni haft en fantastisk dag. Puss o Kram


bästa som hänt mej!

Idag har ja vart hur trött som helst... natten mellan söndagen till måndagen va den längsta natten på hur länge som helst. Ida o Martin åkte nämligen in till mej o sov här.. eller sov o sov.. Min underbara syster gick av och an i lägenheten, hur lätt är det att somna då?! Ingen sömn den natten.. de gick nämligen åka in till förlossningen.. Bebis på gång! De åkte in runt 02.15 eller nått för att ha allt under kontroll... värkar till förbannelser osv.. Efter de hade lämnat mej där i lägenheten va det lögn i h*vete att somna :) ja låg på helspänd hela natten o morgonen. ingen bebis..

När klockan blev 08.00 begav jag mig bort till Jag gick till vårdventralen för att kolla upp mina bekymmer.. Snacka om utredning.. trött som ett apskaft va ja när ja kom innanför dörrarna iaf.. där va det 1 mille pensionärer och jag.. hmm vem lider av vad gick tankarna... Men de flesta tankarna gick till Ida och Martin!
De kollade lungorna, halsen, öronen, gjorde ett EKG, massa blodprov för att få reda på varför ja har lågt blodvärde och de passade även på ett ta allergitest.. bläääää! ahh inga roliga undersökningar, men men nu är det gjort och nu är det bara att invänta svar...

Nu säger jag bara.. Nu har ja fått en ny titel: "Moster Emma", Agnes, du är det bästa som hänt mej! ahhhhhhhh att du är, du gjorde min dag älskade lilla Agnes! Bebis har idag kommit till världen.. välkommen ut babygirl, vi har väntat så länge på dej.. mosters lilla skatt! Jag trodde inte mina öron när Martin ringde mig på kvällsmötet idag på jobbet. "Det blev en flicka! Agnes! Hon ligger förtillfället på mitt bröst och vilar..." Jag ville nästan börja lipa, mina känslor kunde ja knappt styra över! Så många månader jag pratat, klappat, sjungt och myst med magen och idag kom du! Herre gud! När min kära syster hade ork att prata i tfn blev jag alldeles rörd, i bakgrunden kunde jag höra Agnes "prata".. piip piip, u know! Imorgon min lilla skatt ska moster Emma komma och hälsa på dej <3 Du är det bästaste som hänt mej och då ljuger jag inte, att en sådan liten parvel kan göra mej så lycklig! Precis va jag behövde! "Agge" du kommer vara välkommen till moster precis när du vill och imorgon sker vårt första möte <3 Längtar tills jag jobbat klart imorgon för då ska ja banne mej skynda mej hem för att åka o hälsa på dej dockan! Kvalitetstid babylove <3 Ska lära dej allt och lite till! Så underbart att se din papi och mami så lyckliga! Bästa som hänt oss alla (fam addams).. Tänk "Agge" när du, jag och mamma(ida) fyller år, vilka kalas vi kommer ha...

Ida du är världens bästa syster som sett till att denna vackra docka tittat ut! Du är en riktig kämpe! En perfekt mamma! Ni är världens bästa föräldrar! "Störst av allt är kärleken... " ah som fan! Agnes är ett fint exempel på det, så mycket värme och kärlek det finns i denna familj får man bannemej leta efter <3 Grattis Ida och Martin till mosters största lycka <3 Agnes.. du va lätt värd all min vakna tid mellan söndagen till idag <3    


Agnes Ida Marie Nordström (kl:17.36)
längd: 51 cm (lång tösa bit) 
Vikt: 3535 gram



Så galet lik din pappa är du Agnes <3 Den första bilden ja såg på dej kunde ja minsann se att du fått mammas lilla söta potatisnäsa :)  lika så din rösten i tfn hehe.. Denna ljuva stämma :) Grattis kära syster på födelse-dagen :)
Agnes här har du din käraste moster, trött men otroligt glad redan kl 07.00 :)

 

Grattis på födelsedagen kära syster och Grattis familjen Nordström till "Agge".
Bästaste dagen hittils <3 Massa värme och kärlek <3 Puss o kramis/ Moster Emma


50-års kalas

Innan 50-års kalset körde jag ut min lilla "bettan" till lyckeby för att få den repaterad.. *fniss* de hade väl nått att klaga på under besiktningen.. lättfixade fel :) Så efter att ha lämnat bettan där ute tog jag promenaden intill stan.. 7 km blev det... 1h 10 minuter fick d bli.. Tur ja tog me mej vatten alltså, shit fyfan va varmt det va att gå.. vägen e ju förtusan som en berg o dalbana me.. men när ja kom hem va väl kl 11.08... tänkte ahh snabbar ja mej nu så hinner jag med 11.30 färjan.. bära eller brista tänkte ja.. duschade o drog på mej kläder, tog hojen o cyklade ner till färjan.. på cykelbanan skulle det givetvis finnas en bromskloss.. skojar inte alltså. det va säkert en gubbe på 110 år som körde som en snigel, inte en chans att kunna cykla om.. men när d blev lite bredare lyckades ja speeda förbi, hann med färjan med små marginaler :) 

Körde inom systeryster o Martin innan det va dax för kalaset, kan ju lugnt säga att de hade 40 grader på altanen.. kunde knappt sitta o sola under en längre tid, snabbsolning!



50-års kalaset tog vi idag pga att de flesta jobbar i morgon o att syster kan få älsklingen inom kort. Att träffa familjen är ju som att befinna sej i ett hönshus, alla kacklar i mun på varandra o skrattar åt ingenting.. Det blev paketöppning o fika, ett enkelt 50-års kalas.. Lugnt och städat. När kalaset va slut packade jag ihop alla mina paket ja fick, väldigt glad för alla saker! Tack så supermycket <3 Jag fick: Miniklotgrill (rosa givetvis), vindrutetorkare, fotoalbum på mej o min älskade syster sen vi va yngre *fniss*, kläder, bilkläder, cykellyse, laddare till min mobil så ja kan ladda i bilen, presentkort o pengar :) Fötterna som syns tillhör min systeryster <3



  Tack för en helt fantastisk dag!! och åter ett stort tack till alla kanonbra grejer som ja fick, allt kommer minsann komma till nytta <3 Massa pussar o kramisar!!


mysdag...

Åkte in 10.00 tillsammans med min mami idag för att shoppa lite grann (kvalitetstid), alltså nu skojar ja inte alls.. vi hann med att besöka 8 olika affärer! Det handlades presenter och lite eget bra o ha :) fatta vad effektiva vi va då?! grymma va vi! Hann även ta en gofika på miomöbler i lyckeby hehe.. snabba ryck! Åkte sedan hem 13.30 :)

Väl hemma blev det paketinslagning.. mohaha! Säger bara en sak.. syrran du kommer bli snopen när du öppnar det stooora paketet.. sjunger... "Ett konstigt stort paket som någon av oss skulle få"... moahha! Vad kan det finnas där i!? Du kommer säkert bli happy babylove <3 Innan ja körde inom systeryster käkade ja lite grann, va säger ni om köttfärslimpa på älgkött!? Ja säger smaskens.. ja som är ganska kräsen då det gäller kött o sånt, men herre gud va gott.. mums! 10 poäng! Väl hemma hos siss blev ja bjuden på fruktsallad :) Det va alltifrån blåbär, hallon, jordgubbar o melon..hehe även lite hallonkesella o nån bit choklad.. ahh är det lördag så är det! Mycket god efterrätt kära syster <3



Idag e mosters älskling planerad att titta ut... när kommer du tro.. sitter här på helspänd med fötterna i ett fotbad o filurar... Ahh ibland måste man faktiskt pyssla om sej själv oxå i inte bara bry sej om alla runt om.. :) Kan säga att det är tokskönt! naglarna ska målas o fötterna ska filas.. lyx! ska även ta o peela mitt ansiktet o sen smörja in mitt torra lilla ansikte.. och nej ingen jävla ansiktsmask, man vet aldrig om det knackar på dörren o ja då står ja där som ett ufo o kan skrämma iväg vem som :)

Imorgon ska ja ta o träna, japp ni läste rätt.. va tusan, har inte tränat på över 1v, haft många järn i elden kan man väl säga.. man hinner inte med allt :( Men i morgon när ja vaknat ska ja dra på mej träningskläderna o köra bort o träna, efter gymmet blir det.. mot bilens lilla doktor.. :) Tar promenaden från lyckeby sen :) härligt! Skönt att kunna koppla bort bilen på måndagen, då är det så möe annat som händer som ni vet...

Hur har er dag varit!? Bra hoppas ja på...Min dag har vart mys :)
Nu ska ja ta mej en kaffelaffe o luta mej tbx...
Pussar o kramar i massor <3

 


underbar fredag

Ja det har verkligen varit en underbar dag. Började jobba vid lunch o insåg att det enbart va 2 st gosiga barn att leka med. Idag efter maten vilade vi i 30 minuter innan det va fullt ös igen. Vi byggde en koja ;) och ett garage till den andra hyddan hehe. Hur roliga är barn då? Älskar deras fantasi, minnen väcktes hos mej.. man kommer själv ihåg hur roligt det va att bygga kojor. Eftersom barnen va så inne i bygget såg jag till att vi käkade mellanmål där inne, blev även lite fika efteråt. Barnens mamma ringde mig och sa att hon kom tidigare, så vi mötte upp henne på vägen.. där gick vi med våra cyklar och ett barn i handen, så mysigt.. helt underbara barn!



Barnens fina koja :) Toknöjda :)
Efter jobbet cyklade jag ner till ida o martin, där grillade vi och hade supermys. Jag och Ida körde ner och kollade på fotboll. hehe aspös egna lag som spelade.. hehe de vann överlägset med 5-2 :) Inte illa pinkat. När matchen va slut körde vi hem till mami och papi.. då såg jag helt plötsligt Alice sitta på farmors gräsmatta.. bara rakt uppp och ner.. rätt va det va såg ja en stackars mus skutta iväg i en väldans fart o Alice efter.. vilket ledde till att ja jagade katten hehe för att inte den stackars musen skulle lekas ihjäl :) måste sett sjukt skoj ut alltså.. Musen försöker fly --> katten jagar musen --> jag jagar katten :) MOAHAHHAHA! Jakten avslutades fredligt :)
Mitt i all holabalo kom farmors gubbes son för att hälsa på, han bara garvade åt hela situationen.. tss vem fan hade inte gjort det!?

Just nu är jag hemma hos Nordströms palats, ska sussa här.. imorgon blir det in till stan tillsammans med mami för att köpa en present till Idis.. henne lämnar vi hemma moahahha! :) I helgen blir det chilledill för min del, som vanligt med andra ord :) Underbart! Ska bli kanonväder i helgen me, steka!? Ohh yes! Kunde inte låta bli, men blev tokkär i syrrans fina blommor...

 

När kommer mosters lilla älskling?! Imorgon är du beräknad.. men när dyker du upp tro? antingen kommer du i helgen eller efter den 21 maj, så du får en egen dag älskade babylove <3 Nu ska jag ta o natta mej så ja orkar med shoppingturen imorgon. Massa kärlek <3

Puss och kramisar <3

 


typiskt mej!

Min lediga dag.. ahh vad har man gjort? Absolut ingen nytta alls, helt konstigt! Känner mej duktigt rastlös om ja får säga min mening. :) Åkte ut på förmiddagen så ja va ute på Aspö vid 10.00, köpt med mej frallor o kaffet va ju fixat när ja kom hem. Väl hemma va alla så sjukt stressade, kom igen.. 5 minuter tillsammans kan man väl unna sej.. men pappas stressade schema/planering kom tydligen in i en slags kras då... men men.. knåpade ihop ett par minuter med familjen addams. Efter fikan körde jag runt ön tillsammns med min papi, för att köra till farfars grav.. Farfar, du finns fortfarande kvar hos mej ska du veta <3 När ja kört rundan släppte ja av min stressade papi o körde vidare för att inte störa hans planering.. *pust*. Körde ner till Idis o Martin. Där blev det chilledill på hög nivå.. kollade de två första kvartsfinalera på hockeyn, spännande.. hann även klippa lite gräs där nere innan regnet bara öste ner :) Vilket jädra väder då.. varför kan det inte bara regna eller va sol, svårt att hitta på nått om d helt plötsligt skulle börja regna.. så det där med grillning och spela volleyboll tillsammans "with the gang" blev inte av hehe. får ta det när det är lite varmare o finare väder :)

När ja åkte hem till min lya i stan slog det nog en knäpp i huve, typiskt mej! Hjärnsläpp! vet inte om det är typiskt kvinnor eller om män oxå kanske kan drabbas av detta.. det är nämligen såhär.. Ja kliver innan för dörren, lägger in mina varor som jag köpte innan ja åkte hem(tårtgrejer), klär av mej o ska tassa in i duschen, lägger då märkte till att det är skitigt, på med morgonrocken o börjar dammsuga, moppar golvet, öppnar ett fönster... alltså omg! snacka om att komma av sej när man skulle påbörja en grej... ni känner säkert igen detta... måste sett hur roligt ut som helst att tassa runt i morgonrock o städa o dona.. hehe! har man möe i huve så gör man d man kommer på bara.. hehe Efter mycket om och men tassade jag in i duschen.. nu sitter ja i soffan o ska göra det typ sista för idag, baka.. Alltid skönt att ha nått smarre hemma till kaffet, eller va säger ni?!

Efter mitt bakande ska ja bara moffa ner mej i soffan och kolla på när Sverige möter Tjeckien i sin kvartsfinal, med andra ord en lugn o fin kväll. Imorgon har ja sovmorgon på jobbet, delar dagen tillsammans med en annan kollega. Har tre barn imorgon så min plan är att gå på en utflykt tillsammans med trollungarna o ta med oss en matsäck med frukt o mellis osv. När ja jobbat klart imorgon ska ja in till stan, promenixa en runda eftersom att gymmet stänger tidigt på klämdagar...

Ser fram emot söndag, inte pga av att det händer så möe på måndagen, utan att ja ska baka min tårta.. kommer bli en redig sommarfrisk tårta med hallon :) Typ en prinsesstårta, fast med vitt lock o rosa rosor... mmm.. kommer bli gott som tusan... :)

Hoppas ni allihop har haft en fin dag... <3


fixat...

Idag har ja tatt tag i att.. bokade en tid hos VC för att utreda varför mitt blodvärde sjunkt så mycket. Redan på måndag är det dax, på min födelsedag... 08.30 ska ja sätta mina små fötter innanför vc.. Ohh bara tanken på det där sterila, tysta, ljusa rum o folk som funderar på vem som lider av vad.. eller är det bara ja som tänker så. hehe! Iaf så dissar ja detta *pruttljud*. Tusen frågor o så gör de säkert inget åt skiten. Trött som en åsna har ja vart idag iaf... :)

På jobbet har det vart väldigt lugnt, skönt det alltså! Efter jobbet körde ja hem till Ida o Martin för att hjälpa Martin att bygga ihop poolen, gick ganska smärtfritt :) Det som återstår är bara att fylla den och bygga ett trädäck runt om.. men ja säger bara delmål, man kan inte hinna med allt på en gång, även om man vill det ibland :)  Efter att ha varit där ett par timmar bestämde jag mig för att åka hem, hem till min underbara lya där det är lugnt o skönt.

Imorgon är det klämdag, tusan va skönt att få va lite ledig. Ska försöka sova ut, känner att kroppen behöver det. På dagen har jag verkligen ingen aning om vad ja ska göra, handla kanske? städa? ahhh kanske det! Sen på kvällen ska jag träffa ett par kompisar o grilla, alltid trevligt :)

Hoppas er dag har varit bra! <3


Vad nu då?!

Jaha då har jag fått hem ett brev från blodglodgivningen/sjukan..om att ja har väldigt lågt blodvärde för att va Quinna.. WTF har ja aldrig haft innan.. Brukar ligga stadigt mellan 138-145.. o nu den senaste gången/erna har ja legat sjukt lågt på 114!! Vad är felet? Vad har hänt med mej? vad beror detta på? jag äter som jag ska o rör på mej dagligen :( Sen skrev de att ja borde kände av det genom att blodtrycket pendlar möe.. Så ja ska tydligen söka upp nån läkare för att ta reda på vad detta kan bero på.. kommer tydligen inte så lämna blod förrän jag stabiliserat mej.. Ohhh ja som tidigare nämn ogillar vårdcentraler och sjukhus. waaah! Varför nu? känns inte redigt som det är bra läge för det just nu.. syrran som ska ha barn, stress på jobbet o runt om, vi fyller år, bilen ska på verkstad osv.. ahh ni förstår.. kanske inte så knas att man inte har alla hästar hemma för tillfället.. eller nått... *nervös*...

För att koppla bort allt d nu ska ja berätta nått skoj.. Martina har kommit hem från Grekland o Italien nu! Weeeei, struntade i träningen idag som egentligen va planerad, men min bästaste vän är värd mer tid! Så är det.. Vi gick till Saltö och tog lite kort osv, pratade konstant om allt möjligt. skönt att prata av sej :) Saknat dej Martinis!!! På torsdag ska vi ta o grilla o chilledilla på Saltö om det är fint väder, vilket min app på mobilen visar. Håller tummarna :)

Här kommer lite sköna bilder..

    





Jaha om man kanske skulle ta o chilledilla lite nu då :) Hoppas er tisdag har vart bra?! Imorgon är det fullt ös som vanligt :) Sen ledig på torsdag= kristihimmelfärdsdag o då blir det en lugn o fin dag.. grillning på kvällen dock. Fredagen kommer bli lugn på jobbet o helgen får man se vad man hittar på.

Pussa


blodomloppet, kanske nästa år!?

Idag va det ju blodomloppet för tusan, hur kunde ja missa detta?! Synd att ja va så trött efter jobbet o att ja glömt bort det helt... :( Hade vatt skoj att ha deltagit i det, men måste erkänna att min kondition inte är den bästa.. men ska nog träna upp mej lite inför kommande år ist. Antingen jogga eller promenixa... får se hur ja gör. :) lite sugen blir man allt när man ser alla hurtbullar komma injoggandes, rusandes, flåsandes eller promenerande... Applåder o jubel.. Det är allt ifrån 5km till 1 mil som springs eller promeneras.... kan ju säga att i nuläget hade ja nog fått andnöd efter 100 m eller nått, inte redigt ok. Istället stog mami och jag o hejade på alla, rätt va det va kom min älskade moster inpromenerande, hon höjde armarna och såg hur lycklig o frisk ut som helst.. stolt över henne. Även gamla kollegor till mej kom inpromenerande/springande på arenan, så kul att heja på dom o de vänder sej om o ler o hejar tbx hehe :) saknar er!

Efter att ha stått där ett par timmar började minsann kylan komma krypandes inpå mej.. läpparna blev blå o det där jobbiga skaket av köld blev lite störigt till slut. När de flesta hade kommit in i mål begav mami och jag mig in mot staun, mami släppte av mej på min gauta.. Tack mami för en underbar kväll tillsammans med dej :) Många skratt o bus förekom under kvällen.. love u mami!

Ställde mej i en varmdusch när ja kom in i lägenheten, så skönt! Mjukiskläderna åkte på snabbt, lika så flufftäcket o värmekudden.. yeaaah... allt för att få lite värme här. Ohhh en sak som stör mej är att ja åter igen har fått ont i min vänsterhand.. :( tänker er mittenknogen... så fort ja rör handen, knyter handen så strålar det runt knogarna o ut i handen.. va fan kan det va? ja har ju knaoot ansträngt handen! märkligt, för det kommer o går nämligen... undra om ja ska kolla upp det om d inte bli bättre eller nått.. men ogillar verkligen vårdcentraler o sjukhus där man jämt får vänta o att de inte kommer fram till nått vettigt.. men har man ont så har man.. aja, får se hur ja gör..

Nu ska ja chillaklart här i soffan till CSI på tv.. när den slutar ska ja minsann ta o krypa ner o ladda inför en fullspäckad dag på jobbet imorgon. Satte ihop ett gympa pass för mina underbara ungar, enkelt men skoj :) Hoppas er dag har varit toppen en måndag som denna :) Nu har vi bara tis, ons, fre kvar innan man kan slappna av nästa gång.. heja! fullfart!

Puss o kramisar


upp med humöret!

Vad är det med folk egentligen? Är det inte gnäll från en massa folk så är det folk som är trötta o omotiverade, vilket gör en annan helt vimsig. Kom igen people, upp med humöret! Så jag tog mig en promenix längst vattnet på ön. Solen sken och lite vinden va sådär lagom sval. Va så skönt att komma bort från allt o bara få sitta o chilledilla o solen. Blev ett par foton på vägen :)

   





Efter promenixen landade jag hemma hos päronen för att käka lite grann, gottet! Tog efter mauten en liten pronenix ner till min kära syster som va allmänt trött o sådär.. ;) Så ja hjälpte henne med rabatterna på baksidan som bestog av ogräs, hallonbuskar och ännu mer ogräs.. ogräset bort och ny frisk jord o stenar som dekoration :) Mycket snyggare, tsss.... Känner att ja har lite fin träningsvärk efter allt donande.. så just nu ligger ja faktiskt på soffan hemma hos mej o bara njuter :) och japp.. mitt efterlängtande flufftäcke o värmekudde ligger mej nära.. ohhhhhhh så skönt! Ingen som kör med mej, ni vet den där askungenkänslan e borta ;)  ja gör precis vad jag vill :) Ligger o kollar på tv för tillfället, efter att ja tvättat o duschat mohaha! Väskan är även packad för imorgon o kläderna ligger framlagt på soffan.. ordning o reda eller vad säger ni? :) Imorgon är det långdag på jobbet, bara att ånga på o se det positiva o göra det man är bäst på :) Ska bjuda på en del asgarv ska ni se, här ska stämningen höjas, smile.. u are with me...

Massa pussar o kramisar <3


håll igång!

Tjabba tjenare!

Ännu en aktiv dag! Inleddes med lite frulle medan duggregnet drygade sej ute.. bläk! Efter nån timme klanade det upp och jag drog på mej lite arbetabrallor, för här skulle det minsann slitas. Martin åkte en runda runt ön tillsammans med en vän och kom tbx efter nån timme.. under tiden Martin va borta hann jag säkert fylla 8 skottkärror med sand/jord som skulle köras runt till baksidan för att räfsas ut.. omg 8 kärror själv... Min underbara Ida vaknade bredvid mej dock för att hålla mej sällskap, även lilla Selmapojken sprang som en lök runt om mej hela tiden. :) När vi ändå är inne på Selmapojken.. han började ju för tusan hålla låda kl: 04.00 inatt, då ville han äta och samtidigt ha uppmärksamhet... för när han e vaken så ska alla vara vakna :) Selmapojken, älskar dej ändå trots att du väcker oss alla :) Inte konstigt att man ser lite lätt sliten ut på fotot tillsammans med min söta morfar. 

Här är en trött o sliten hjälten hjälte <3 Selma som har däckat i soffan med en bebiströja... Selma WTF inte ok att däcka så tidigt på en lördagkväll <3



Imorgon kommer arbetet att fortsätta med sanden, ska även försöka hinna måla klart kortsidan som vi inte hann med förra helgen.. 


  

Jag o lilla offa <3
Puss o Kramisar


:)

Dagen inleddes med att vakna runt 06.30, kl 07.00 anlände min kära syster till min lägenhet. Hon vaknade då in i mitt sovrum o kröp ner för att sova lite, men jag då!? Pratade lite med henne o sen gav jag upp... försökte somna om men det va inte så enkelt.. 5 min sen drog siss igång sågverket.. hehe då bestämde ja mig för att gå upp o göra lite frulle, scones, kiwi, juice o tända ljus.. mm inte en fel start på dagen va?! Skämmer bort min älskade siss <3 När klockan närmade sej 10.00 åkte ja ut till elgiganten för att fixa ett minneskort så ja kunde använda min leksak.. Jobbade ett par timmar, sedan på eftermiddagen innan ja körde runt o fotade lite här o var på ön... :) Här kommer några mysiga bilder... Imorgon ska det arbetas hos mina underbara Nordströms o sen fota lite då o då.. <3


       
 
    



Puss o kram <3


lycka

Kan man va kär i prylar? tydligen ;) kär o kär.. det är ett starkt ord.. men total lycka då!? Fick hem min älskade lilla lumix... omg.. sa klick med en gång <3 Dock ska ja fixa ett minneskort som kan rymma mååååånga vackra bilder! Så va beredda på det mesta här på bloggen. :) Imorgon skulle ja vet ledig pga av stängningsdag på förskolan, men hoppar in i täcker upp på fritids istället, e man en bra kollega så är man :) Men innan ja åker ut för att jobba eftermiddagen ska ja uträtta ett viktigt ärende, minnet :) OMG pirr pirr! Det är ju som på julafton för tusan, pirrar i hela kroppen o man vill gärna börja leka med leksaken man fått med engång, ja kameran :) Men först ska den bara stå ikväll o se allmänt vacker ut medan batteriet får ladda upp sej inför kommande paparazzi fotograferande... *ler*. Man vet aldrig vart ja dyker upp med min fräsiga kamera.. *klick klick* även ni kanske fastnar på bild, ja me kanske.. vem vet..

Nog snack om min nya leksak ;) Min katt har ju som ja skrev i förra blogginlägget vart hos veterinären idag.. vilket slutade med spinn, fräs, spott o hugg! Ah har man ont så måste man få reagera! hehe veterinären blev tydligen lite smått skraj,så min lilla älskling fick lugnande.. naaw misefis! mammas gull! Det är inte bra med att sträcka/stuka sej så tufft som du gjort :( smärtstillande för min lilla älskling.. Kyra! Om det går omkring en vinglande katt eller har ett märkligt beteénde så är det bara Alice.. O med min andra lilla oroliga själ... Idis är det bra med! Hon åkte in i morse för att kolla så att allt va med med mosters älskling.. Både hon o bebbe mådde bra, så nu kan ja andas ut! Förvärkar, babylove.. håll ut! <3

Nu ska ja faktiskt ta o duscha... hehe har vart o tränat på loket nämligen.. mm va ska man annars göra liksom en regnig kväll som denna!? ok chilla kanske.. vilket ja hinner med efter duschen.. *mjaaaau* upphetsad av att få börja leka med den.. hoppar nästan på stället.. ja vill ja vill ja vill.... u know the feeling! Duscha duscha Månsson, konsentrera dej på det du ska göra :)

Hoppas ni haft en toppenbra dag! Massa pussilusser o kramisar <3


oroliga själar

Det kan man lugnt säga! Minst 2 st oroliga själar, vi snackar min underbaraste kisemis som ska till veterinären i morgon och kolla bakbenet, sist men inte minst.. min älskade syster! Nu börjar det verkligen närma sig med stormsteg... förvärkar till förbannelse, trött, gråt och oro.. Förstår att hon är galet trött på att bära runt det lille/lilla längre. Bebis vill komma ut o hälsa på fam addams, moster Ems säger bara.. fritt fram älskade vän! Naaw ser fram emot att träffa det lilla underverket! Få sniffa på sötnosen, gosa, hålla o lära dej allt busmoster kan :) .. Jag e redo att möta dej o hälsa dej välkommen till världen!! Ska bli skönt att se min underbaraste syster lycklig istf rädd o orolig... Allt kommer gå bra familjen Nordström <3 Lycka! Om ni känner att det börjar närma sig eller nått är ni alltid välkomna att bo här i min lägenhet så ni har nära att köra in om det skulle vara nått, ring när ni vill på dygnet o jag fixar det jag kan... Älskar er! <3

Nu är jag hemma iallafall... efter att ha vart hemma hos Nordströms o servat min älskade syster med värmekuddar, kramar och positiva tankar. Håll ut babylove! U can do it! Världens bästa syster är du<3 Ser fram emot att träffa inom kort familjen Nordström <3 Världens lyckligaste! Har bäddat och förberett ifall mina älskade vänner kommer in på nattbesök. Jag intar soffläge iaf... Gör inget ifall ni kommer in o stökar o bökar.. gör allt för er <3 Lite sömn o lugn o ro, det är det som behövs.

Imorgon är det jobb som gäller, långdag.. gör inget om ja e lite tlött, det kan ja leva med hehe. Lite kaffe sen e ja evetuellt på banan igen. :) Just nu ligger ja o kollar på hockey.. Sverige-Tyskland! welldone Sverige!! Tror ni inte att regnet slår mot mina fönster här me!? lite mysigt e det allt!

Hoppas ni haft en fantastisk onsdag! Många tankar läggs på min älskade syster med make o min nervösa misefis som kommer att va stirrig o irriterad på veterinären i morgon haha.. älskar er alla <3 Önskar ja kunde dela på mej så ja fått vart med o stöttat mina sötnosar... men vissa måste jobba ;) Massa värme och kärlek <3

Puss o Kramar <3 Love <3


Märklig dag...

Tjenare!

ahhh idag har ja vart hur trött som helst... sovit väldigt knas inatt.. hehe drömde att ja skulle simma till Polen, OMFG! WHY??? varför drömmer man sånt? o det va liksom som en tävling, typ marshstart eller vad det nu heter.. ahh jössös, så när ja vaknade va ja ju givetvis helt slut... bra start på dagen va? haha! Inte mer med att man va trött innan man börjat jobba.. När ja trodde att ja hade slutat 16.30 så va det överaskande nog APT möte till kl: 19.00... wohooo! eller!!? Satt nästan helt off på mötet hehe, framförde det ja ville osv o sen pratade vi även om  sommarfest, inskolningar, lokalen osv.. u know.. bara planeringar hit o dit :) Men spännande ändå... Efter ja lämnat jobbet o alla diskussioner kände ja mej helt väck i både kropp o knopp :) Kan säga att det va galet gytt att komma hem till sin lya igen.. Home sweet home! Skulle ha tränat, men orkade faktiskt inte idag som ni nog förstår. Isf tvättade jag och kröp ner i soffan :) nyduschad, inmoffad i flufftäcket, tända ljus, kaffe o värmekudde vid ryggen.. ohh säger ja bara.. ohhh! Känner mej nästan som en livsnjutare här i soffan... <3

Hoppas att er dag har vart fantastisk! Nu ska ja kolla på det där lökprogrammet.. svenska miljonärer! :) Massa kärlek <3


toknöjd!

Min lediga måndag blev en tripp till stan tillsammans med min syster yster, hon beställde en pool o jag köpte en kamera.. japp! Shoppingtur eller vad? Fick bli en panasonic Lumix.. ohh kunde inte låta bli! Så fin! En typisk "Emmakamera" :) Liten, enkel och söt! Räcker gott o väl för en fröken som mej :) Förhoppningsvis kommer min nya leksak senare i veckan eller i början av nästa vecka. Nu är det mycket jag längtar efter! Frågan är... vilken anländer först? Bebisen VS kameran? :)


Efter min lilla "billiga" *host* shoppingtur har ja även hunnit med att steka lite grann :) Smällde i mej 2 smala barnkorvar tillsammans med the Nordströms! Hur man nu kan bli mätt på 2 små korvar e helt otroligt... Ida och jag pimpade till altanen lite grann och märkte av vår förvåning att katten Selma låg helt knas i en utav stolarna... hur tusan kan man ligga så knas?! Till slut blev det väl för varmt för busen så han började leta efter den enda skuggan som fanns på altanen.. bra där lurvas, bra!

 

En annan sak som man inte får missa idag är ju för bövelen hockeyn... Sverige-Danmark.. Heja vårt långsmala land! *Håller tummarna*!

Hoppas er måndag har varit kanon! Glada o nöjda precis som lilla jag!? Massa pussar o kramar <3


laddad helg!

Vi kan lugnt säga att det varit en laddad helg. Det har vart allt ifrån syrrans hormoner som sprutat ut genom öronen till att ladda inför träning. Igår hände det mycket som ni förstår, det va målning o träning för fulla muggar. Igår va jag nämligen nere på gymmet här på lost, kan väl sammafatta det genom att säga följande: trångt, svettigt och inget folk. Det är helt seriöst det minsta gymmet ja vart med om, loket ligger som bommul runt mitt hjärta! <3 Yeah! När ja va där nere iallafall så körde ja bröst, mage, armar o kondition. Ja jössös va det tränades, va helt klart inne i min egna lilla bubbla. 2h blev det.. 32 min intenssiv spinning, villket ledde till ont i röva när ja klev av sen resten av tiden blev ju till det ja nämde ovan. :) Bra där Månsson! Avslutade med bastu i 30 minuter, som en helt ny människa va ja när ja cyklade hem sen... 

 
Amen det är ju sååån tur att man gör sej bra på bild, ser ut som ja sover mohaha :)

Idag va ja där igen o körde typ samma muskelgrupper o lika lång spinning, vi kan väl säga att svetten sprutade kopiöst! Helt underbart..


Drygt 1,6 mil cyklade hehe på 32 minuter, lagom takt takt igenom, med ursäkta mig... pensionärssadel som man lätt va nära på att kasade av flertal gånger på, men icke!

helt seriöst som en rökt sill när ja satt där inne i bastun. hehe! fin jämförelse, eller hur?! men det är sant! Efter ja vart på gymmet körde ja hem till herr o fru nordström för att hämta alla mina saker och tacka för en mycket trevlig helg <3 Vilket ledde till gråt! Haha ja tro det eller ej, ibland behövs det inte mycket för att få mej att fälla krokodiltårar. 

Ja säger bara systerysters hormoner! OMFG! Det va nått som inte redigt stämde på ett papper som hon fyllt i, som hon skulle skicka iväg.. nu va grejen den att hon hade ju skrivit fel... men snäll som ja e erbjöd ja mig till att köra och hämta ett nytt som de kunde fylla i... Då kom idas tårar.. Hon kände sej hjälplös, tjock, glad, glömsk osv, precis som alla gravida kvinnor är! Helt normalt.. Hon tyckte att ja hjälpt dom så mycket, vilket hon va sjukt tacksam över eftersom inte hon kan anstränga sej själv.. Mina känslor började ju givetvis bubbla inom mig me, sjukt jobbigt.  Men känner man sympati för någon så är det lätt att man krokas med i känslorubbningarna heheh :) Detta resulterade i att vi båda stog mitt på köksgovlet o lipade och sa at tvi älskade varandra.. ja jössös tusselago! E man lagom känsliga då eller? Martin förstod ingenting men vi sa tillsammans att det va känslor.. känslor tar över styr ibland :) Sen skrattade vi lite :) Underbar är du älskade syster, vi kommer alltid älska dej trots att du känner dej hjälplös i vissa situationer. <3

Nu är jag hemma hos mina älskade päron o hälsar på, ska natta hos dom.. Även om de ska upp o jobba tidigt i morgon är det alltid skönt att komma hem till familjen Addams. Imorgon ska ja kliva upp när ja vaknar, ta en kopp kaffe i den eventuellt skinande solen på balkongen. Ska kidnappa min kära syster och åka in till stan o fixa lite grejer. Kommer nog bli en redig mysdag <3 Skönt att vara ledig en måndag, wohooo säger ja! Stek stek!

Hoppas att ni har haft en fantastisk helg allihop för det har jag! Blod (skrapat några fingrar på takpannorna), svett o tårar har helgen bjudit på! HAHA! O även massa kärlek, värme och skratt hahahah <3

Ohh måste bara dra en ganska rolig historia som ja fick höra nu under helgen.. det va såhär..

En gäddmamma stod i vassen tillsammans med sin gäddbebis.. En vobbel drog förbi mamman och gäddbebisen.
- Gäddbebisen: Mamma vem va det där?
- Mamman: Det va den där slampan som drog iväg din pappa förra helgen!

HAHAHa tyckte den va helt underbar! mohahahah! Puss och gull <3

 


Vilka insatser :)

Ja jössös.. Natten till idag blev sisådär :) Mamma drog igång sågverket efter att ha lagt ner huve på kudden i 5 min. Tur ja hade hörselproppar nära, men ska erkänna att ja hörde snarkningarna igenom hehe.. Mamma klev upp 04.30 o körde nångång runt 05.00 till kallinge. Sj gick ja upp 06.00 o käkade frulle innan ja försökte pimpa till mej för att åka till the bloodsuckers runt 08.00 :) Kom dit där lite tidigare, som tur va kom ja in på direkten.. tog en kaffe o fralla efter.. ja shit pommes va ja delar med mej lite av det goa :) Alltid nån ja kanske räddar :) 1/2 l blod bara *poff* tsss. Kan väl säga att hon stack väldigt sakta så att det kändes minsann att de grova nålen trängdes in i min stora ådra. Såhär fin kan man se ut efter.. ett stort fucking bandage... Men säger bara... vilken insats!.. fler borde bli blodgivare! Vem behöver min hjälp nästa gång!? 

 

Efter att ha delat med mej lite av d goda körde ja ner till färjan o ut till ön.. När ja kom ut till ön mellanlandade ja hemma hos min kära syster på kaffe, käkade även lite soppa.. smaskens! På jobbet va det lugnt och behagligt, skönt det :)

Efter jobbet körde ja ner till Herr o Fru Nordström, där man snabbt sattes i arbete, började måla en kortsida.. strykning nr 2. Ida satt i en solstol o va "sääf" o Selmakatten.. ja va fan gjorde han, klättrade i byggställningen och upp till sin husse.. hur fan nu en katt kan klätta på en sådan ställning, borde va halt tycker man.. men Selmapojken kan allt. :) Bäst e du Selma <3


  



Målakläderna åkte på o såhär kan man ju se ut i ett skarpt läge :) Onion mohahaha! Bra fotograf (Ida) :) Påpälsad som tusan, lite kallt sådär på eftermiddagen/kvällen. Humöret e alltid på topp... wihooo! Min andra "braiga" insats idag, klapp på axeln! Ikväll ska det grillas, gotte! SMASKENS! Vem tackar nej till det efter lite slit? Inte jag!

Imorgon blir det en kortsida till att måla, bring it on! Ja ställer upp för familjen Nordström, skönt att ha det klart tills bebisen kommer. :) I helgen mina damer o herrar ska ja testa gymmet här ute på lost. Peppad! Kötta!

Ha en kanontrevlig helg! Puss o Gull<3

Helt ok dag ;)

ojojoj vilken dag!

Dagen inleddes med besök hos siss innan ja begav mej till jobbet.. även idag va det ju galet varmt, sweet! Känns att man vart ute hela dagen tillsammans med huliganerna. Efter jobbet handlade ja mat, tränade på loket (mage, typ 200 situps på bosuboll, 30 min rask promenad på löpbandet och avslutade med 30 min intenssiv spinning) o efter loket körde ja hem o duschade,  tvättade, bäddade rent, städade o lagade mat.. Fullt upp som vanligt :) Idag fick det bli honungsmarinerad fläskytterfilé, fullkorns cousecouse o en frisk sallad (cashew nötter, jordgubbar, oliver, blandsallad o fetaost)... like it or not men ja älskade det....

Nu kan jag säga att det är galet skönt att ligga på soffan :) Ikväll får jag en nattgäst, mami! Hon ska nämligen upp supertidigt för att sedan ta flyget till Sthlm med jobbet. Givetvis är hon välkommen till my place ;) <3 Allt för sina nära o kära <3

OMG imorgon ska ja till the bloodsuckers kl 08.15 i morgon, fint d! haha... Här delar ja minsann med mej, generöst va?! Ska äta o dricka möe så ja slipper bli vimsigare än va jag redan är hehe! Kommer bli en lugn fredag, hoppar över träningen imorgon, vill inte riskera att falla ihop ;) Tränade ändå hårt idag, så klapp på axeln! Hoppas att ni haft en fin dag i värmen. Massa värme o kärlek <3

Puss o kramisar <3

 


burned

Japp känner mej aningen bränd för tillfället.. kan väl konstatera att solen tagit ganska bra på mej :) Tusan va gytt! Idag när jag vaknade drog ja igång en kaffelaffe o gröt för att sedan äta frulle tillsammans med min älskade syster.. vi satte oss på trappan o bara njöt av värmen som då började komma fram. Ja drog ta mej tusan på mig bikiniöverdel, allt för att få lite bränna, passade på att slita upp lite ogräs i rabatterna.. tror ni ja blev lite bränd då? japp! sweet! När ja va klar med det projektet la ja mej på baksidan o stekte, bokstavligen stekte.. hehe tyckte att ja va värd det efter ett par dagars slit. När siss o jag låg där låg vi o spånade lite vad man kunde göra med baksidan... terass med pool lutar det mot nu :) Martin ska nu börja skissa på det, han va faktiskt duktigt sugen på det.. men en sak i taget! Kan inte hinna med allt på en gång, även om man vill.. Tänk om man hade kunnat knäppa med fingrarna så att sakarna hade vart på sin plats. :) När martin berättade sin version på det hela satt ida o ja med huve på sne o bara njöt haha!

Tack älskade Herr o Fru Nordström för ett par fantastiska dagar tillsammans med er! Just love the palats! <3 Massa kramar o kärlek till familjen <3

Lämnade paradiset nu ikväll för att komma hem till min lilla lya.. borta bra men hemma bäst.. Här är det lugnt o skönt o ingen som kör med mej ;) Typ Emma! Emma! Gör det.. gör det! nästan så man kan dra en jämförelse till ASKUNGEN! hehehe eller hur!? Känns som ja hunnit med hur möe som helst nu när man vart "långledig", gytt! Det första jag gjorde när ja kom hem va att duscha o dra på mej slappekläderna, sen dra igång en maskin tvätt o bara chilledilla. Imorgon har jag sovmorgon, börjar inte förrän vid lunch, funderar på om ja ska köpa ett par frallor o åka hem till siss innan ja börjar jobba.. Soppa o frallor kanske, hinner nämligen inte äta nått vettigt innan ja börjar jobba... why not?! :)

Hur har er dag varit?! Stekt nått kanske? Imorgon ska det bli precis lika skönt, wihooo.. Ska va ute med alla underbara kids <3 Saknat dem allihop, trollungar! Efter jobbet blir det loket för att kötta lite, ska även handla lite grann. Nu ska ja kolla på "Death race"..

Massa soliga hälsningar från en vidbränd rackare! Puss o kramisar <3


Fullt ös

Idag har det verkligen vart fullt ös, ovanligt?! Drack kaffe kl 9.00 på trappan tillsammans med familjen Nordström. Efter kaffet stack ja upp till familjen addams för att göra mina sysslor som ja lovat att hjälpa till med. Det blev 3 rabatter av 4, kan säga att d tog säkert 5 h o då hade ja räknat bort middagen. Tror ni man är lagom trött i kroppen!?svar ja :) min vänsterhand är alldeles sliten haha ont i knogarna o ut i fingrarna, får ta d chill :)

När ja va klar med allt slit tog jag mig en promenix ner till Nordströms igen, där hade martin påbörjat med att bygga ett insiktsskydd, blev riktigt fint! Han satte även upp en fin landterna på väggen, snacka om mysbelysning. :) även vart en lifeguard medan siss badade, vill ju inte att babylove ska halka, så i med halkskydd :) blev även lite syskonsnack, trevligt med kvalitetstid <3.

Imorgon ska ja hjälpa siss med att plocka vidare med allt, även sola. På kvällen åker jag nog hem till min lilla lya för att ladda batterierna :)

Nu ska vi elda lite o unna oss lite gotte, hoppas ni haft d kanon idag i det underbara vädret?! Solbrända o glada? Puss o gull


RSS 2.0