Happy

Förra onsdagen passade jag Aggebaggebus :) Vi drog till varmbadhuset för att mysa lite. Vi stannade nog 1h eller något innan det var dax att bege oss hemåt. Hon var så jädra söt, hon var så trött efter badet så efter vi hade käkat somnade hon till Pippi Långstrump. Med gose i famnen o gosetäcke somnade hon som en stock. :) Det va så skoj, innan hon somnade frågade jag henne. "Agge är du trött efter simmandet/badandet?" Agnes: - "Nej, ja tittar på Pippi".. Ok :) Underbar! När hon vakande efter 1h åkte vi sedan ut till mormor o morfar. Hon skulle sova där eftersom syrran o hennes man jobbade/ inte va hemma. <3 
 
Ahhh även om det var en väldigt lång dag med både arbete och kvällsmöte, var jag nöjd med dagen. Fick nämligen mina nya anställningspapper :) När jag tittade på dem visade det sig att hon hade fastanställt mig redan från förra året, lagom då jag började här. Så jag är numera FASTANSTÄLLD som lärare och fritidsledare på Musikugglan :) Hur glad som helst! Wohoooo! Va så skönt me, vi ska till hösten lägga in om önskemål om vart vi vill jobba, årskurs, procent... m.m. Härligt jobb där man själv får lägga in om önskemål. Jag vet vad jag kommer vara iallafall, men det säger jag inte än :) Alltså igår hade jag så ont i huve när jag kom hem, tog en alvedon och somnade som en stock. Helt sjukt! Sovit som en prinsessa inatt, vaknade utvilad men på något sätt ändå toktrött. 
 
Just d, det ska ju flyttas! Till en annan lägenhet i början på maj. :) Längtar, pallar inte bo kvar 4 vån utan hiss :) Alltid kul med nya grejer, håller du inte med? Ska bli gytt med havsutsikt igen. :)
 
Ohh en annan sak, i helgen ska jag o systeryster o eventuellt Agge åka till Ikea ;) Wiii, alltid hittar man nått. Ska se om vi kan lura med mami på the roadtrip :) Planering de Lux.
 
Idag slutar jag runt 16.30, funderar på vad jag ska göra när jag kommer hem.. Städa, packa o kanske gå en promenad om det är fint väder. Men innan dess blir det Spa & Relax på fritids, ungarna älskar det och det gör även jag :) Vad sägs om handmassage, rygg&nackmassage, nagelfix, ansiktsbehandling osv :) Så poppis så det inte är sant. Eleverna håller i allt och ibland händer det att även lärare och andra pedagoger kommer inom och vill ha en lugn stund :)
 
 
 
Nu måste jag jobba, reda ut lite problem i klassen :) Alltid fullt ös. Puss o gull
 

RSS 2.0