nu va det längesen...

well det har hänt mycket sen sist...
Det har tagit slut mellan mej och killen eller man kanske ska säga en paus.. så får man se om man hittar tillbaka till varandra. Men nu behövdes det en paus iallafall.

Lika mycket stress i skolan som vanligt, om det inte är värre dvs. Man ska skriva en sammanfattning o referera till litteraturen innan alla föreläsnings tillfällen, hur fan ska man hinna?! Både läsa litteraturen och hinna lämna in 2-3 dataskrivna sidor, enkelt radavstånd.. ja suck.. det är minsann inte lite och det kommer inte bli lugnare. Det är ett under att man inte gått in i väggen eller igenom väggen.. Det är fett jobbigt just nu på alla sätt och vis..
Ni skulle sett schemat, denna veckan har vatt dryg som fan.. man skulle kunna skippa vissa lektioner för att de inte har gett mig någonting sen en massa inlämningsuppgifter o fan o hans moster...

Träningen har inte fungerat så bra heller måste jag säga, när och vad ska jag träna för att allting ska falla på plats hmm det e en bra fråga som jag tänker på dagligen.. Man vill bli bra men då vill man gärna få den stöttningen från tränarna och vart är dom?! BORTA.. och en annan sak nu när jag ändå är på gnällhumör... Varför åka till öppna SM samma dag J*el, detta har jag diskuterat med dem tidigare men ingen som verkar lyssna på vad man säger.. men men.. ska ju bli spännande detta, jag kommer enbart skjuta för lagets skull och inget annat. Detta är ingen viktig tävling som läggs in på rankingen och tur är väl det...
Grejen e den, jag har inte tappat suget på att tävla eller träna, men tiden räcker knappt till för något förutom skolan då.. Mår så dåligt.. Man vill att allting ska falla på sin plats..alltid nått som tar stryk...

Förutom alla motgångar som är just nu känner jag att det kommer bli sjukt gott med helg. Efter tävlingen blir det till att åka till farmor och krister i småland. Ska ta tåget från sävsjö till älmhult :) längesen man åkte tåg men nu är det dax!! Ska sova där mellan lördag - söndag eventuellt söndag - måndag me hihi... En helg utan dator hehe hur ska detta gå!?

By the way, ikväll har jag färgat syrrans hår från blont till mörkt igen.. så nu svek hon blondiegänget (Jag, fiffi,amanda och siss) moahaha :) Men jag är nig inte så oskyldig heller men har inte färgat hela håret utan bara underhåret till ritkigt skrikrött moahhaha spännande...


Orolig som vanligt för allt och alla även för mig själv ibland...

HEEEEEEELLLLLG OCH SOVA!!!

vilken dag...

I fredags var man ledig från skolan men åkte upp i allafall för att göra klart en komplitering samt börja med C-uppsatsen. Emma och jag satte oss inne på bibblan och började skriva som bara den... Vid 5 blev ju utslängda från bibblan mer eller mindre hehe och Emma och jag bestämde oss för att gå bort till en annan byggnad för att äta, jaha.. där var det minsann stängt! Svinkallt var det me att gå mellan dessa byggnader...
Kom tillbaka till bibblan och gick istället in på "Falken" som ligger precis mittemot bibblan. Där va minsann dörren öppen så vi traskade in och fortsatte skriva på arbetet.  Skrev totalt 6 sidor av uppsatsen, alltid en bra början :)

Det började bli mörkare ute och vi satt där i godan ro och skrev, tills vi bestämde oss för att gå på toaletten.. När vi kom ut då hade en securitas bil pakerat utanför byggnaden och Emma och jag bara glodde på varandra och garvade...Han klev ur bilen och tog i handtaget till dörren, hehe byggnaden var låst och där satt vi och garvade... Vi hade helt glömt bort tiden 18.30 hade klockan blivit! vet inte om det va nån rutinkontroll eller om nått larm hade utlöst när vi satt där. He he ganska skoj att man lyckats bli inlåst i skolan :)
Sacuritas killen öppnade dörren och kollade på oss och sa: Ehh tjejer klockan e 18.30 och det är fredagkväll, vad gör ni inne på skolan? hehe vi svarade: hehehe vi glömde bort tiden, satt med vår uppsats och märkte inte att vi blev inlåsta förräns nu.

Efter denna pinsamma situation körde Emma ner mig till stationen för att möta upp hennes kille och Liam. :) Inne på stationen höll jag på o få tuppjuck! Var en massa snorungar som rökte inne i byggnaden så det va ju lagom skoj.... NOT! Men efter ett tag kom Martin upp till Kalmar och hämtade mig, supergulligt.. Thanks :) Efter denna dag var man helt slut och det tog inte så lång tid innan man somnade när man la ner huvet på kudden. Tog mej iofs ett bad när jag kom hem, det behövdes så frusen som jag var :) Rullade in mej i mitt varma goa täcke och somnade..

Vaknade 10.30 idag och åkte ut till Aspö för att chilla lite med päronen, superduper mys.. Har käkat kallops! Mumma, det var typ hur länge sen som helt jag käkade det. Efter det blev det lite kaffelaffe :)
Kom föresten nyligen hem från en cykeltur runt ön med hela familjen, va lagom kallt måste jag säga. Kändes som om det var tvärdrag genom hela huvet. Frös innan jag gick ut och det blev inte bättre när man kom ut. hehe men man fick röra på sig och det va ju brao.
Ikväll ska Idis hem till mig och mysa, kommer bli en tjejkväll :) Nu ska jag fortsätta vara lite social med familjen innan man åker in til stan igen för att busa med my ladies

                                                               Over And Out

Äntligen hemma

Nu är man hemma i Kalle K igen, galet gott när man öppnade ögonen och insåg att man va nära.
Det va galet va tunga väskorna var när man skulle ner o lämna av dem innan man skulle hem hehe... men nu är det gjort iallafall så slipper ja tänka på att fixa det i morron innan jag åker ut till ön.

Ni ska veta hur underbart det var att komma hem och öppna dörren till lyan där man blir mött av världens sötaste katt.. som verkligen hoppar på mej, he he har saknat henne me :) Nu ligger hon över min mage och spinner, gulligt.

Hann se fotbollen iaf.. de 5 sista minutrarna. Illa Illa säger ja bara!! Satt i minibusssen och blundade för att försöka höra av som hände i matchen.. Ikke lätt när folk snackar och när bussen låter som attan... Det e ju så man måste plocka fram tratten så man hör ordentligt :) Nää men det finns inte så mycket mer átt säga om matchen, synd och att man hoppas på att ett annat lag lyckas dra med sej sverige på nått sätt :S
Nähe mina vänner nu blir det läggdax för fröken Månsson.

God natt på er mina gull.

Vilken lördag...

Uppstigning klockan 07.00 och då visste man inte riktigt vart man hade röven, men började rullamot tävlingen runt 08.00. Sjukt drygt att åka så långt.. Det stör mig lite måste ja säga, alltså att åka samma dag som tävlingen och att åka minibuss som luktar apa. Så på vägen upp var det pissevarmt i bussen så att man lyckades somna till nårra gånger. Galet! När vi väl kom till byn vi skulle skjuta i så självklart kör man vilse. Det fanns inte någon som visste vart skyttehallen låg moahhaa!! Mmmm dagen börjar ju bra eller vad ska man säga.. vi körde nog runt 1 timme eller nått i denna håla! ikke knas att man e lite störd i huve. De kunde väl iallafall sätta ut nån skylt där det står skyttehall eller nått men ikke, förvirrad som en höna ska man vara har jag hört..
 
Känner mej fortfarande krasslig, hade galet ont i magen när ja skjöt och huvudet hängde nog inte riktigt med heller, allt påverkar givetvis resultatet. Hade önskat att det hade gått bättre...Men man kan inte få allt.. alla har sina dagar! en annan sak som ja måste klaga över i denna hålan är att skjutledarna som fanns på plats va galet orediga, alltså de visste inte riktigt när finalen skulle gå eller nått de bara tittade på varandra. suck!!!!

När tävlingen väl började kände jag mig lugn och så... men när ja väl började skjuta,, det va där elendet började.. Pulsen nere men ändå gungade det, synen va ikke med mej och kände helt enkelt att, nähe det får gå som det går och det gjorde det mä!! Men lyckades på nått sätt ta mig till final och där gick det betydligt mycket bättre än i grundomgången. :) Det som va det roliga var att samtliga tjejer tog sej till final och då menar jag både damer och damjuniorer. :) Får ju pengar om man vinner nått så laget vann heheh 200 kr woho elle?!

Väl färdig skjutna packade vi ihop allt lite snabbt och bytte om till "cevil" kläder så säga mohaha.. Och nu sitter jag i minibussen igen i värmen och e lite lätt illamående.. det e så man verkligen längtar till Värnamo!! för där .. där händer det grejer, där ska nämligen käka på DONKEN... Love it!! är så hungrig och har varit det hela dagen hehe. ska ha en bamsemeny elle nått i den stilen känns det som, men kommer troligen bli mätt på en "lilla meny", hoppas verkligen att jag får mycket ost på men cheesburgare HAHA! :)

Föresten vet ni/du va.. Nu när det e både varmt och instängt i lilla minibussen kanske man skulle passa på att dra en liten... ni vet :) Yeaaah ja vat nog va ni tänker.. men men måste me göras, alla gör det mer elle mindre frivilligt dagligen. :) HAHA se upp!

När jag kommer hem till Sverige "Staun" ska ja ta på mej mina mjukiskläder och bege mej ut till den lilla ön LOST.. hehe Aspö alltså, där ska ja mysa med mina fantastiska päron, kanske tar med mej mitt lilla barn me ...
shit just nu känner ja värsta behovet av mat, mys, pöss, kram o allt man kan tänka sej.. Rör sig mycket i huvet på lilla ems vet ni...

Nästa vecka kommer  det hända en hel del... Skolan måndag, onsdag, torsdag och på fredagen ska Emma och jag jobba med uppsatsen så man kommer nånstans med den. Ska plugga en del matte me föresten, inte det roligaste ämnet precis men det måst göras. Skytte ojojoj det e ett måste och är fett sugen på att träna me... jaja .. shit nu ska ja nog sluta skriva innan folk somnar här hehe. en rolig sak..

Tittar jag åt sidanså har ja en liten blondin som sover moahaha Idis.. så himla söt.. hon ser så lugn o söt ut..Love her,... My one and only <3

Skriver nog en trudelutt om nån dag eller nått, kanske redan ikväll.

                                                                Over And Out

några dagar ledigt.

Var i skolan i måndags och nur är jag ledig till och med till torsdag sen är det skola igen på fredag. Då har vi nog bara en föreläsning, sen ska emma och jag sätta och påbörja C-uppsatsen. :) kommer bli skojsigt.

Har varit superförkyld nu nårra dagar och det är inte så himla skojsigt kanske, har inte sovit riktigt.. Som i natt har jag legat som en fällekniv och frusit  till och från.. Gick upp lite innan 9 tillsammans med martin, han skulle till malmö och jag skulle dona med en massa tvätt. :)

Innan tvättandet gick syrran och jag på staun, man hittar alltid nått. Hmm siss hittade en jävla massa träningskläder så nu kommer hon gå omkring som en liten hurt-bulle i de nya kläderna. Tydligen ska vi gå ute på Rosenholm medan killarna kollar på hockey. :) hmm alltid trevligt med lite träning.. annars blir man väl en liten köttbulle eller nått och det vill man ju inte..

Måste träna skytte nu me i veckan, har tävling på lördag! hmm känns som om man vill hinna med allt. Skolan, umgås med alla, tävla, träna... hmm men svårt att dela på sig alla gånger. Nähe nu ska jag springa ner igen och kolla in tvätten.

                                                              Over and out

tlött...

Ohhh va tlött jag är, har sovit ganska dåligt nu på senaste tiden. fråga mej inte varför men det har bara blivit så.
Vaknade vid 5 i morse och insåg att jag inte kunde somna om så ja tassade upp och gjorde lite kaffelaffe för att överleva dagen. Hade lite lust att ligga kvar idag och skippa skolan, men har man litteraturseminarie så har man så det va lika bra att palla sig upp. Kommer att få åka till Kalmar med en polare, gytt att slippa gå upp tidigt va ja nära på att säga. men ja va ju uppe tidigt moahahah. knas i bollen!
Huuuuuu va kallt... Sitter och spanar ut genom rutorna och det ser inte så lockande ut.. kolsvart, blåst och ser allmänt kallt ut.. Lite varning för långkallingar snart kanske :) he he kanske ikke riktigt än men det e gytt. he he

Undra om man ska orka träna idag eller om man ska ta det i morron, kommer förmodligen hem vid 18 idag :S Ähh det får jag se, tar dagen som den kommer. Nähe om man kanske ska ta o göra sej lite iordning, eller det sista iaf...

Ha ha en rolig grej.. har 84% chans att överleva idag enligt facebook.. hmmm just nu känns det mkt lägre, spännande att se vad som sker idag. 61 % tur idag.. ja shit!

RSS 2.0