Flow

Vilket flow man har hittat i allt julstök, redan nu!
Igår gjorde jag vit chokladtryffel och glöggtryffel o idag har Loke och jag bakat saffranskakor så det bara sjunger om d. Luktade garanterat saffran ut på gatan o allsången satte säkert gatan i gungning. Det blev både allsång, skak på rumpan, bakning o en massa fniss. Har även hunnit småpynta lite här hemma, men inte så blodigt än. Jag älskar ju julen men får ta en valium (lugnande) ett tag till haha. Första advent har inte ens knackat på dörren än. Här kommer lite bilder på mysepys... Väntar dock ivrigt på de julkorten som ja beställt på lilleman <3
 
 
Ska städa lite och sen ska jag unna mig ett varmt och skönt skumbad medan lilleman sover, annars får han bli min badvakt asg! Störtsköna förkylda pöjk!
 
Maten är nu beställd till dopet och efterrrätten är snart fixad. :) Exotisk planka och hemmagjoda bakelser till efterrätt, bilder kommer efter helgen då dopet är. Ska bli intressant och se hur detta sak gå, antingen blir det himmel eller ett helvete asg, förmodligen kommer det bli ett skrattkalas som heter duga med flinpelle :)
 
Imorgon kommer mormor o morfar in till mig på lite förmiddagsfika o prata lite om Lokes dopklänning, namnet är nu inbroderat och det blåa sidenbandet är med. Det kommer bli vackert i Ulrica Pia <3 De började nästan gråta när jag ringde dem och frågade om de hade tid och komma till mig imorgon, söta!
 
Just d, får ju ett par kollegor som kommer hem till mig på måndag för lite adventsmys med lillen och mej <3 Ska bli jul o ses! Saknar jobbet som tusan, konstigt när man ibland längtar efter ledigheten så.. myror i brallan.. det är lite som en balansgång. <3 Iaf det kommer bli lite kakor, gotte, glögg/kaffe/te eller annat o givetvis en massa massa kramar o kackel om allt och ingenting. Nähe gull, nu ska ja dona vidare här hemma.
 
Massa pussar o kramisar

I made it

Jaha idag på morgonen var det bara att klä på sej träningskläderna med detsamma, annars hade det troligtvis aldrig blivit av, eller!? :) Jodå, idag var mitt mål att komma igång med intervallerna, precis som ja tränade innan ja fick min lilla trollunge. Tungt så inåt baljan var det iallfall, svettades som en gnu oxå, sexy hehehe elle? haha! Det var så skönt att lyckas skärma av omgivningen för en stund, bara fokusera på det jag skulle göra och ingenting annat. Det blev totalt 5km intervaller och såhär efteråt känns det bra i kroppen även om det var tungt just då :) Kommer garanterat få träningsvärk från hell! Men det är det lätt värt, för nu jädrar! Imorgon ska jag spinna med en tjejkompis, alltid lika kul o ha nån o träna med, iallafall på gruppträningar, annars vill jag träna ensam o bara peppa mig själv :) Låter kanske löjligt. hehe. Det var iallafall jag och en del pensionärer på gymmet, inget ögongodis där inte asg! Bara gamla gubbar som gick runt som tuppar och pratade med damerna haha störtsköna.
 
Jaha vad ska man göra resten av dagen, jo... städa lite grann, mysa, laga lassange och förbereda morgondagen. Kanske även fundera på va man ska köpa till de sista i julklappar. du läste rätt, julklappar... de sista! Gäller att sprida ut det under året så man inte får en dunderchock i december sen, smart elle hur. När vi nu ändå är inne och snurrar på jul osv. Har beställt 2 st olika julkort med lilleman på, han ser ut som en liten rumpnisse med tomteluva, ohhh hoppas ja får de snabbt denna veckan så man kan börja klura på vilka som ska få en rumpenisse som en julhälsning :) Ohhhhhh det spritter i kroppen av tanken på julen.. mmm snö som faller, tända ljus, julmusik som man kan flippa till, doften av apelsin, nybakat, julgotte, varm och go filt, julfilmer, skänka en tanke till alla fina människor som inte finns hos oss längre, men även de darlings som finns som man inte träffar så ofta <3  ohhh u know.. jag kan ju flumma iväg såååå låååångt! Kan väl lugnt säga att jag lyckats drömma mig iväg långt redan nu. Man går liksom in i en slags bubbla vid juletiden och vaknar och skakar av sig allt där efter nyår eller nått. :) Nått som känns igen?!
 
Har tatt på mig och göra julgotte i år, så det kommer bli olika sortes fudge, olika sorters tryffel, knäck, puffar, mintkyssar *pusspuss*, mozartskulor... hmm förslag mottages... Älskar ju att baka o hålla på.. <3
 
Hoppas du har det toppen, massa kärlek <3 <3

Lång helg

Ahhh helgen har precis börjat och det känns som det kommer bli den längsta nånsin :) Visst det finns alltid en massa saker o göra här hemma, men när de uppgifterna börjar tryta... :) Idag började gubben jobba hela helgen till måndag nångång..
 
Igår blev det en tripp till Växjö för att shoppa :) Blev ett par jeans o sen lite kläder till lilleman till dopet bland annat. Blev även en kaffe på Espresso house, jössös va märkligt folk d finns alltså. Att sitta där o observera folket, ohh my! Haha låter som en tant som står o glor ut genom ett fönster på folk haha fin jämförelse va :) Men ibland är det bara så intressant. Loke lyckades ju givetvis charmera en massa fjortisar asg! Loke, no way! <3 Hälsade på ett par kompisar där me som hade fått en liten tösabit, sååå söt :)
 
Dagen inleddes med ett litet charmtroll i sängen bredvid mej, alltså han har en speciell relation med snuffekaninen. Idag vaknade han med den över huvudet, oftast tycker han det är skönt att ha den för ansiktet då han ska sova. haha denna lilla knasputte <3 Förutom en massa morgonmys har vi hunnit med att rensa mina garderober från en massa kläder som inte är aktuella längre och lika så Lokes avdelning haha. Man får snart gå med endan bar :) Blev dock glad att jag kom i ett par gamla jeans så nu kommer ja nog leva i dom ett par dagar :)
Imorgon när Lokebus o jag vaknar ska vi åka ut till ön för en härlig övernattning där. Mysa med mamma/mormor o pappa/morfar <3 På söndag blir Loke 3 månader! Det är så läskigt va tiden går, älskar honom mer och mer.. Finns så mycket kärlek att ge, bara bubblar inom mig. Så jag skickar lite kärlek till dej me <3
 
Ohhh på måndag ska lilleman få fina första sprutor/vaccinationer :( Gahhh undra hur han kommer att reagera. Kommer troligen fällas ett par tårar hos gubbis, inte för att han vet vad som händer direkt så,så ser han ändå de där läskiga sprutorna som ska tas i låren. Får lite gotte innan han får sina stick, hoppas han tar d bra så han ärver mitt lugn gällande liknande situationer. <3 Han kommer få som en förkylning, eventuellt feber.. naaw ska ta hand om honom o gulla lite extra <3
 
Just d, kommer inte bli nån swedish cup för mig... blir krabbigt denna gången. Kommer inte kunna slappna av o ingen som jag litar på som kan passa mitt lilla troll. Så vi kommer bara åka upp i år och heja o mysa med mina polare.
 
Nu ska ja tända lite ljus här, börjar bli mörkt :) Höstkänsla de lux här.. mörkret faller sakta in, blåser och småregnar... :) Ljus, myskläder, uppmoffad i soffan och har en charmknutte som sover för tillfället. Jodå! Hur ser din helg ut? Massa pussa o kramisar

ont i asen

Kan inget annat bli mer än kär i denna fantastiska kille <3 Igårkväll la ja gullet i sängen runt 19 och han lyckades sova till 05.00 då han fick käk o somnade om till 08. Alltså till o me jag är galet utvilad måste ja säga. Mycket som har hänt på kort tid hos min skatt.

 
Hade en kompis över igår, blev en långpromenad med mycket skvaller och kackel om allt mellan himmel och jord. Riktigt kul att ha henne hemma i Sverige igen. Efter vår lilla date kör jag till loket för att spinna tillsammans med en kollega som oxå är hemma på mammaledighet :) 45 min intervaller på en spinningcykel, kan väl säga en sak.. ont i asen hade jag efteråt iallafall, trots det kommer jag bennemej gå dit nästa gång. Bra träning.
 
Idag har jag inte gjort så möe, bara gosat, städat och diskat typ. Va lite inne på att baka medan Loke sov men det väntar jag nog med till senare idag. Funderar på att eventuellt ta mej en liten promenad :) Kan ju inte sitta inne och uggla, väntar dock på hyresvärden som ska komma och titta på en sak men han får la höra av sej om det skulle va så.
 
Hoppas du har en fantastisk onsdag. Skickar massa varma och goa pussar o kramisar till dej <3

RSS 2.0