Flow

Vilket flow man har hittat i allt julstök, redan nu!
Igår gjorde jag vit chokladtryffel och glöggtryffel o idag har Loke och jag bakat saffranskakor så det bara sjunger om d. Luktade garanterat saffran ut på gatan o allsången satte säkert gatan i gungning. Det blev både allsång, skak på rumpan, bakning o en massa fniss. Har även hunnit småpynta lite här hemma, men inte så blodigt än. Jag älskar ju julen men får ta en valium (lugnande) ett tag till haha. Första advent har inte ens knackat på dörren än. Här kommer lite bilder på mysepys... Väntar dock ivrigt på de julkorten som ja beställt på lilleman <3
 
 
Ska städa lite och sen ska jag unna mig ett varmt och skönt skumbad medan lilleman sover, annars får han bli min badvakt asg! Störtsköna förkylda pöjk!
 
Maten är nu beställd till dopet och efterrrätten är snart fixad. :) Exotisk planka och hemmagjoda bakelser till efterrätt, bilder kommer efter helgen då dopet är. Ska bli intressant och se hur detta sak gå, antingen blir det himmel eller ett helvete asg, förmodligen kommer det bli ett skrattkalas som heter duga med flinpelle :)
 
Imorgon kommer mormor o morfar in till mig på lite förmiddagsfika o prata lite om Lokes dopklänning, namnet är nu inbroderat och det blåa sidenbandet är med. Det kommer bli vackert i Ulrica Pia <3 De började nästan gråta när jag ringde dem och frågade om de hade tid och komma till mig imorgon, söta!
 
Just d, får ju ett par kollegor som kommer hem till mig på måndag för lite adventsmys med lillen och mej <3 Ska bli jul o ses! Saknar jobbet som tusan, konstigt när man ibland längtar efter ledigheten så.. myror i brallan.. det är lite som en balansgång. <3 Iaf det kommer bli lite kakor, gotte, glögg/kaffe/te eller annat o givetvis en massa massa kramar o kackel om allt och ingenting. Nähe gull, nu ska ja dona vidare här hemma.
 
Massa pussar o kramisar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0