Sängliggandes

I torsdags kom jag hem från jobbet och käkade lite kvällsmat tillsammans med min föräldrar. Helt plötsligt blev ja superfrusen och illamående.. sprang ner på dass och då kom det! Precis vad jag inte ville just nu... fan kräksjukan! Underbart.. på natten mellan tor-fre fick jag inte en blund utan då va det sträckan mellan dass och sängen som gällde. kräktes som en tok och om man nu säger från "andra håller" ja alltså det går inte att förklara... Obeskrivligt.. kl: 04.00 gick jag ner för att ta lite och dricka, tog min lilla spyspann med mig och tur var väl d. ställde ifrån mig allt jag hade i händerna och kände att jag va nära på att svimma, inte en gång utan flera gånger. Tände lampan och då tittade mamma ut från sovrummet. Kändes som min sista dag va kommen. Fick leva på vätskeersättning o lite bröd. Det kändes så hemskt att få den känslan innan man svimmar, svettig,andnöd och såg verkligen ingenting. :( ja fyfan!!! Nu får d vara bra! Är lagom rastlös må ja säga...

Kännetecken för denna plågan: 1) frusen 2) yr 3)illamående 4) feber 5) skakig 6) lös så in i baljan 7) andnöd

Igår åkte mamma på skiten så nu är vi två st i huset som e sjuka. Känner bara, fan vilken tur att ja inte va ensam hemma i lägenheten. Ligger som döda sillar här i sängarna.. Så hungrig, så törstig, så sällskapssjuk...Men får ta en bit i taget. Känns så bra att ha vänner som stöttar mej när ja inte mår brao, thanks. :)

Egentligen skulle ja jobbat i morron, men ringde och sa att ja inte kommer pga av denna skiten :( suck.. ska till kalmar på tisdag o ha mitt sista seminarium! jiiiha, elle?!

Nähe mina underbara vänner nu ska ja ta o vila lite... Kramisar



RSS 2.0